Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 septembrie 2012

MOMENTUL PE CARE L-AȚI AȘTEPTAT (1)




De la Federația Galactică a Luminii

(20.09.2012 ; channeler Greg Giles)     

  (prima parte)
Greg

Alegerea unei noi zile, a unei noi căi, a unei noi lumi și a unui nou început, dincolo de toate aceste lupte și limitări proprii dimensiunii inferioare în care vă aflați, este o oportunitate pentru cei care s-au trezit și care înțeleg. Starea aceasta nu va mai continua mult timp. Voi, cei treziți, vedeti ceea ce alții nu văd și asta vă face lideri în lumea voastră. Voi sunteți pionierii, cei care puteți utiliza oportunitățile, cei care trebuie să faceți schimbările. Numai voi veți putea deschide ușa pentru a permite ca aceste modificari să intre în viața voastră.
Cum să faceți asta? Prin manifestarea puterilor voastre creative. Da, acesta este modul in care veți obține acest lucru, în viitor, după ascensionare. Prin speranțele și visele voastre, cuvintele, gândurile, acțiunile și intențiile voastre iubitoare, voi veți crea o lume nouă, un loc mai bun, mai pașnic, o lume a prosperității și bogăției pe care, în acest moment, nu le puteți obține oricât ați încerca să le aduceți în realitatea voastră, indiferent cât de mult v-ați strădui, indiferent câte eforturi ați face.  

Nimic din tot ceea ce ați putut face în dimensiunea inferioară nu va rămâne nemodificat. Ceea ce a fost creat în dimensiunea a 3-a se va restrânge și va dispărea în diferite modalități. Da, aceasta va fi cheia. Oportunitățile dimensiunii inferioare se vor reduce treptat. Lumea dimensiunilor inferioare a fost calea pentru voi, o modalitate care v-a permis să acumulați experiențe, v-a maturizat, v-a consolidat ființa, mintea, conștiința, corpurile voastre, mental, emotional, fizic și spiritual. Aceasta este ceea ce ați făcut aici.  Ați turnat o sculptură pe zgura de modelare pentru a deveni ființe pregătite pentru a intra pe porțile tărâmurilor înalte.
Deci, vedeți voi, deși lumea dimensiunilor inferioare nu v-a oferit cadourile lumilor superioare, v-a pregătit pentru a accesa acele dimensiuni unde vi se va oferi tot ceea ce lumea 3D nu vă putea da.  Noi știm că mulți dintre voi vor înțelege acest lucru deși mai sunt încă miliarde dintre voi care încă nu au niciun fel de idee despre aceste realități, aceste concepte ale dezvoltării. Vouă, celor treziți și nouă, celor veniți din alte lumi pentru a vă asista, ne revine sarcina grandioasă de a-i deștepta pe toți. Ce parere aveti despre asta? Credeți că putem face asta? Ei bine, aceasta este misiunea noastră viitoare, da.

Sarcina noastră este ca, în continuare, să ieșim în lume pentru a răspândi aceste concepte, aceste idei, aceste informații, cât mai multor oameni.
Mulți dintre voi ați intrebat mereu : ”Ce pot face pentru a ajuta? ”Care este misiunea mea? Care este scopul meu aici? ” Ei bine, ACESTA ESTE SCOPUL VOSTRU!
Toți cei care citiți aceste rânduri, aflați că scopul vostru este de a răspândi cât mai multora mesajele pe care Dumnezeu vi le transmite prin noi, civilizațiile din Lumină, venite să vă ajute în accelerarea evoluției voastre, la ascensionarea în dimensiunile superioare. Misiunea voastră este de a merge printre oameni, printre semenii voștri, sau de a le scrie pe calculatoarele voastre toate informațiile pe care le primiți, astfel ca ei să se trezească și să înțeleagă că extraordinara ocazie pe care o au în această perioadă de a se pregăti de ascensionare, trebuie să o folosescă. Această oportunitate nu vă este disponibilă decât în această perioadă și ar fi un mare păcat să nu o folosiți, deoarece următoarea ocazie va mai apărea peste multe mii de ani, în viitor. DOAR la sfîrșitul acestui an se vor deschide porțile pentru a ieși din dimensiunea a 3-a și a trece în una superioară. Voi cei care veți fi pregătiți pentru înălțarea voastră în domeniul vibrațiilor înalte, veți vedea aceste porți ca pe niște obiecte fizice.

Ele vor permite rasei voastre umane să treacă în tărâmurile înalte ale acestui univers. Da, exact despre aceasta vorbim acum. Momentul pe care atât de mulți dintre voi l-au aștepat vine acum la voi. Ce părere aveți despre asta? Credeți că v-ar interea?
Ceea ce vi s-a promis, se îndeplinește. Voi, sunteți pregătiți să faceți acest pas uriaș?
Acum este momentul.Timpul este acum, aici. Fiți conștienți de aceasta, nu ratați această rarisimă ocazie!
Din păcate, nu sunt prea mulți care, la acest moment, și-au ridicat suficient vibrațiile pentru a trece dincolo de zona 3D. Voi trebuie să vă potriviți frecvența de vibrație cu cea a “postului” dorit, exact așa cum procedați când învârtiți butonul pentru a prinde un alt post de radio.

Ați înțeles cum funcționează? Există mai multe domenii de frecvențe diferite în jurul vostru. Există frecvențe joase (în care ați existat și încă vă mai aflați) și există domenii de frecvență mai înaltă sau foarte înaltă. Vă puteți face o imagine stratificată, de “jos” și ”sus”, deși frecvențele înalte trec practic prin corpul vostru, fără ca voi să realizați acest fapt. Frecvențele se întrepătrund, așa cum mulți dintre voi cunoașteți. Undele de diverse vibrații sunt răspândite peste tot. Ele nu au limite sau granițe.
Imaginați-vă că pe un singur fir metalic voi puteți transmite semnale extrem de multe, sute și mii de canale, fiecare având un spectru de frecvență suficient de larg. Și atunci, ce poate exista într-un spațiu infinit? Evident, nu puteți cuprinde nici măcar cu imaginația mulțimea acestor fluxuri energetice, direcțiile spre care se îndreaptă, forma lor și modul în care se întrepătrund.
Credem că unii dintre voi încep să-și imagineze ceea ce încercăm să explicăm.
Dar, să mergem mai departe cu discuția noastră. Lumea voastră, de dimensiune inferioară, există într-un interval de o anumite frecvențe, sau bandă de frecvențe. Acum, în acest moment, nu există o altă alegere. Nu aveți o altă oportunitate de a trece dincolo, în alte domenii de frecvențe, ceea ce înseamnă, de fapt, în alte lumi. Acele lumi nu sunt ”deschise “ pentru voi, cei din fluxul energetic al lumilor inferioare. Desigur simplificăm, căci, așa cum am spus, toate sunt aici, nu trebuie căutate în altă locație. Ce părere aveți despre asta? 
Ne-ar placea să citim comentariile voastre pentru ca să înțelegem mai bine raționamentele pe care le faceți și intuiția pe care o puteți avea. Nu vă cerem asta doar, așa, de dragul de a mai afla câte ceva. V-o cerem pentru a ști cam la ce nivel de complexitate putem trata problemele cu voi și cât de bogată vă este imaginația. Pentru a ne ușura munca de colectare și sortare a opiniilor voastre, v-am ruga să vă limitați la răspunsuri legate de întrebările noastre.
Așa dar:
1. Înțelegeți că pentru a accede la dimensiuni superioare, nu trebuie să vă așteptați la vreo apariție din exterior, care să vă faciliteze atingerea unui nivel mai înalt din acest univers?
2. Ințelegeți ce presupune, pentru fiecare dintre voi, conectarea la o dimensiune superioară, în ceea ce privește abilitățile, capacitățile, însușirile voastre psihice și spirituale, care vă vor ajuta să aveți alte tipuri de experiențe, care, până acum, vă erau inaccesibile?
Pentru a experimenta ascensiunea aveți nevoie să vă ridicați în mod corespunzător frecvența de vibrație, pentru modelarea adecvată a vasului (ființei) vostru. Prin “vas”, ne referim la corpul vostru total (compus din elemente fizice, mentale, emoționale, eterice sau spirituale). Aveți nevoie de a vă crește toate aceste aspecte ale ființei voastre la un nivel destul de ridicat de frecvență, măcar la nivelul minim în care noi, cei din tărâmurile superioare, existăm.
Dacă există cineva dintre voi care nu înțelege acest concept de bază, îl rugăm să ne ceară explicații suplimentare. În cazul în care nu înțelegeți foarte bine, vom reveni cu detalieri, în mesajele viitoare. Noi apreciem că nu veți avea o dificultate în a înțelege corect această chestiune.

Voi, ca persoană fizică, existați într-un domeniu de o anumită frecvență, în acest moment. Am spus că acest domeniu este destul de limitat. Nu puteți merge în domeniul frecvențelor mai joase sau mai înalte altul decât cel propriu dimensiunii 3D. Există, este adevărat, un numar dintre voi care au atins un nivel de frecvență suficient de înalt, care depășește nivelul 3D. Aceasta se referă la entități individuale, care, în timp, au depus eforturi pentru a-și ridica frecvența de vibrație, prin metode, atitudini și tehnici pe care mai toată lumea le cunoaște, dar mai puțini s-au străduit să le aplice, să le experimenteze. [Nota C.M.: Trimitere la acele norme de viață, de credință și de atitudine care stau la baza evoluției ființei umane: iubire față de Dumnezeu și de semeni, compasiune, ajutor nerecompensat material (karma yoga), acceptare, hrană adecvată (netamasică și fără carne, alcool sau droguri), meditație, introspecție, contemplație etc.]
Vă vom spune că, la nivel de societate, nivelul de frecvență la care vă aflați acum este foarte jos, pentru a putea spera la atingerea unor dimensiuni superioare. Am spune, mai precis, că acest nivel este minuscul. Probabil, mulți dintre voi nu veți fi de acord cu această afirmație, dar asta nu are importanță, din moment ce dezacordul vostru nu poate îmbunătăți situația.
Important pentru fiecare dintre voi este să înțelegeți clar că OCAZIA DE A VĂ RIDICA FRECVENȚA DE VIBRAȚIE A SOSIT pentru fiecare. Aceasta ne determină să vă întrebăm ce aveți de gând să faceți? Acceptați oferta lui Dumnezeu sau o refuzați și de data aceasta, preferând să vă continuați existența în dimensiunea a 3-a, adică în ură, luptă pentru existență, războaie, concurență, bârfă, minciună, hoție și boală? Aveți de gând ca după ce veți citi acest mesaj, să vă prăjiți halca de carne pe care v-ați cumpărat-o ieri, ca să vă ospătați astăzi, sau veți găsi mai potrivit să vă hrăniți vegetarian?  Nu vreți să încercați, măcar pentru o perioadă, să renunțați la obiceiurile care știți că vă fac rău (carne, alcool, droguri, sedentarism) care vă reduc frecvența de vibrație, îndepărtându-vă de momentuul ascensiunii voastre? 

Următoarea întrebare pe care v-o adresăm este: ce aveți de gând să faceți cu informațiile aflate astăzi de la noi? Le veți împărtăși cu alții sau le veți păstra doar pentru voi?  Poate, unii dintre voi vă veți gândi că cel mai nimerit ar fi să le aruncați la coș, căci, după părerea voastră, ele sunt minciuni și dezinformări!? Sau aveți de gând să credeți în ceea ce v-am transmis, când v-am informat că porțile dimensionale s-au deschis?
Da, acest lucru este adevarat.
Așa cum am spus mai înainte, fiecare cuvânt pe care îl citiți de la channelerul nostru este exact și corespunde realității. Nici-un pasaj din ceea ce vă transmite el nu cuprinde vreun neadevăr sau o inexactitate. Dacă am fi avut probleme de interpretare a mesajelor cu canalul nostru, am fi renunțat de mult la el.
Este adevărat că a existat un moment în care activitatea sa, s-a poticnit un pic, dar acel moment era prin luna august, și oricum, a fost pasager. A fost vorba de faptul că el, deși a transcris exact ceea ce i-am transmis, a mai adăugat și ceva de la el.
Da, acest fapt poate să vă surprindă. 
Chiar și atunci când munca lui nu a fost la fel de bună, era tot ce putea da mai bun la acel moment, dar el a fost corect și bineintenționat. Cum se poate așa ceva, veți spune? Cum a putut scrie cuvinte de la el dar să fie în același timp corecte? De unde știa el că sunt corecte?

Ei bine, o să vă spunem că știa aceste lucruri pentru că el este o ființă foarte înaltă dimensional, știe, ca urmare a experienței adunate prin eoni de călătorie și depusă în subconștientul său. El a știut că acele afirmații erau adevarate. În acel moment, el a știut că este așa. Subconștientul său vorbea cu conștientul său deoarece ambele (conștientul și subconștientul) știau și credeau că acele cuvinte erau importante și necesare pentru a fi auzite. Așa dar, totul este în regulă pentru noi, știm că a oferit aceste informații precise, cu acuratețe.
Când vă gândiți la asta, credeți că a făcut o treabă proastă sau credeți că munca lui pe total, și vorbim de un an în urmă, este acceptabilă? Noi spunem că a fost foarte utilă și că el a dat dovadă chiar din prima zi de precizie și acuratețe. 
Noi avem acum cea mai mare încredere, că fiecare cuvânt primit de la noi, pe care-l transmite altora, este exact cel pe care i l-am transmis noi. Ce părere aveți despre asta? Vă pare inacceptabilă poziția noastră față de el?
Noi vom lucra cu Greg în fiecare dimineață și vă vom spune cât de exactă este munca lui. Atunci când el scrie pe calculator, noi putem vedea cuvintele pe care el le tastează. Știați asta? Punem pariu că nu. Punem pariu că vor exista printre voi unii care vor fi surprinși să afle acest lucru, dar este exact ceea ce facem. Acesta este modul în care comunicăm cu canalul nostru și modul în care verificăm, pentru a ne asigura că el tastează exact cuvintele care i se dictează și pe care le aude în șoaptă, în minte.
Acum știți secretul nostru. Am scos secretul din sac, așa cum vă exprimați voi. Prin acest mod de observare știm cu ce viteză să-i dictăm, și când este cazul, îl așteptăm să ajungă din urmă dictarea. Greg știe acest lucru. De altfel, el are un dialog deschis cu noi pe tot parcursul mesajului nostru, în fiecare dimineață.
Uneori el spune: ”Nu m-am prins destul de bine ce ați vrut să spuneți” sau “E un pic prea repede pentru mine, încetinește o secundă ca să te prind din urma”.
Acest lucru ar putea să surprindă pe mulți dintre voi prin modul cum o facem.
Greg știe că ne uităm la tipurile de cuvinte și că îl putem vedea.
Punem pariu că mulți dintre voi vor fi foarte surprinși să afle că noi ne uităm la Greg prin intermediul computerului lui și că el ascultă cuvintele noastre. Așa-i că nu știați asta? Sunteți surprinși să aflați că avem aceste capacități? Ei bine, pe Greg nu-l surprinde, pentru că el cunoaște acest lucru de destul timp și înțelege pe deplin fenomenul.
Ce părere aveți voi despre asta? Vă surprinde, este credibil?
Ne-ar placea să vă cunoaștem reacțiile la aflarea acestor mici secrete de comunicare! Avem sentimentul că dacă ați înțeles acest lucru, aceste cuvinte le veți pune mai mult la inimă și exact asta facem în acest moment, pentru că sunt revelatoare, pentru că secretele care v-au fost blocate de eoni vă sunt revelate acum, vouă, celor care citiți acest mesaj, prin intermediul canalului nostru Greg. Este o lecție de reținut.
Vor exista, probabil, printre voi, unii care vor  avea tentația de a-l ataca pe Greg pretinzând că ceea ce a scris cu referire la persoana lui și la relația cu noi este o dictare din partea ego-ului lui uman. Noi le spunem că acest fapt nu este adevărat. Noi vă confirmăm că fiecare cuvânt pe care îl citiți în acest moment și în fiecare zi, mergând înapoi cu un an de zile, poate chiar mai mult, este exact cel care i-a fost dictat de noi. Aceasta este, implicit, o invitație care vi se adresează, și prin care vă cerem să credeți în mesajele pe care le recepționează Greg, și care vă sunt transmise. Este adevarat că informațiile pe care i le furnizăm, le partajem cu Greg, stabilind care și cum este mai bine să fie transmis. De ce acest lucru? O să vă spunem că avem un motiv foarte important și special. Nu avem de gând să dezvăluim acest motiv, în acest moment, mai ales că știm că pentru mulți dintre voi va fi șocant. Mulți dintre voi vor fi foarte, foarte surprinși într-adevăr, și veți afla ceva despre canalul nostru. Asta va fi foarte greu, pentru mulți dintre voi, să creadă.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu