Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 septembrie 2012

DE LA COMANDANTUL ASHTAR SHERAN (2)



(26 august 2012)


(ultima parte)


Multe au fost și sunt transmisiunile efectuate în ultimii ani (după timpul vostru), care se referă la corpul de lumină, transmisiuni devenite posibile ca urmare a instalării rețelei energetice în jurul planetei, de către echipele specializate ale lui Kryon, în cadrul acțiunii care poartă denumirea de "Convergență Armonică ".  

 Merkaba voastră a evoluat foarte mult (ea fiind, până la urmă, lecția care trebuie însușită, la trecerea ființei prin diferite faze ale evoluției și extinderea CODURILOR DIANETICE. (Nota C.M.: dianetică>termen referitor la un set de idei și practici privind relația metafizică dintre minte și corp) și aceasta va provoca reactivarea structurii voastre ADN.
Pregătiți-vă, căci în orice moment potrivit poate avea loc ascensionarea voastră fizică, căci nu există o dată fixă ci o perioadă, când aceasta se va putea întâmpla. Senzorii interiori ai fiecărei ființe umane vor anunța momentul.
Există câteva NAVE INTELIGENTE ale Federației Intergalactice a Lumilor, fabricate din substanțe ce au la bază energie sub formă de plasmă; aceste nave nu pot fi văzute decât dacă ele decid astfel.
Urmați și respectați în viața voastră normele de gândire și comportament bazat pe respectul și grija pe care trebuie să le aveți față de Mama Gaia, leagănul vieții voastre, care vă iubește, vă ocrotește și face tot ceea ce-i stă în puteri pentru a-și crește frecvența de vibrație, fără a vă afecta foarte mult. Cu iubirea ei vă ocrotește, cu iubirea ei vă mustră, într-un devotament fără margini pe care mulți dintre voi nu numai că nu-l apreciază dar nici măcar nu cred că există. Credeți că ar mai exista vreunul dintre voi dacă Mama voastră Gaia s-ar supăra pe voi și ar decide să vă pedepsească?
Sacrificiul ei de a accepta să vă însoțească în 3D, acolo unde cândva ați ales să aveți existențe, pentru a vă desfășura experiențele atât de dureroase și pentru ea, nu ar merita oare recunoștiința voastră, măcar acum când calvarul este pe punctul de a se încheia? Ea nu avea nicio obligație să coboare în tenebre împreună cu voi. Putea foarte bine să aleagă continua sa înălțare, acceptând să ocrotească alte seminții, alte ființe ale universului, mult mai orientate spre evoluție și lumină. Cum de nu vă amintiți aceasta când continuați să-i otrăviți atmosfera, apele și pământul? Ce vă îndeamnă la distrugerea frumuseților pe care ea vi le oferă cu atâta dărnicie și iubire?
Îți mulțumim comandante JILAHILAH pentru că te-ai oferit drept canal și de data aceasta, deși momentul acesta nu este unul prea ușor pentru tine!
 Noi înțelegem, că bombardamentul energetic la care este supus corpul fiecăruia dintre voi, vă produce multe stări de disconfort, de ieșire din normalul vostru, însă acest proces este absolut necesar; avem față de mulți dintre voi un respect profund pentru acceptarea și înțelegerea supliciului la care sunteți supuși. 
Dragilor, nu se putea altfel. Prea mult ați fost acoperiți de straturile de întuneric, prea mult praf și mâl s-a depus de-a lungul mileniilor peste ființa voastră cumulativă. Cu toate acestea, foarte mulți dintre voi ați ales să treceți prin această operațiune de purificare cu stoicism.  

Acumulați din ce în ce mai multă lumină, deveniți tot mai luminoși și mai rafinați, și aceasta ne umple inimile de bucurie. Unii dintre voi ați atins performanța de a vă străluci lumina la kilometri depărtare. AURA voastră se extinde și îmbrățișează totul și toată lumea. Procesul prin care sufletele se contopesc face să se producă adevărate minuni. Încercați să deveniți cât mai conștienți de aceste transformări. Schimbările în balanța energetică sunt reale, deși greu observabile.
Noi vă onorăm comandantul, când îl vedem în uniforma spumoasă și acoperită cu fireturi de aur,  și suntem foarte fericiți și mândri că l-am ales să conducă misiunea voastră (Nota C.M.: Sunt puțin derutat! Se pare că se face referire la acest comandant, JILAHILAH, care ar fi reprezentantul pământean al umanității în relația cu F.G.!?).
Există încă unele măsuri care trebuie îndeplinite, acest lucru este adevărat, dar veți vedea în curând, foarte curând, că echipa voastră va fi armonizată cu toate echipele de pe planeta Pământ pe o frecvență comună, după care....dansul va putea începe!! Un dans cosmic în matricea christică de aur. Vălurile vor fi desființate între dimensiuni, sau vor deveni foarte transparente și subțiri.  O, ce feerie, ce minunăție, ce bucurie de nedescris!! Să fie liniște pentru ca întreaga asistență să audă glasul primordial al Mamei Pământ și corul divin al Universurilor Cosmice! Veți înțelege cât de mult sunteți iubiți, cât de mult sunteți susținuți și căt de mult vă recomandăm Universului.
Eu sunt comandantul Ashtar Sharan și reprezint Federația Intergalactică a Lumilor. 
V-am vorbit din Noul Ierusalim aflat în cer. 
Amiralul Lord Sananda vă transmite salutări pline de iubire, împreună cu energia sa divină care să vă pătrundă inima..
Ne vom vedea în curând!
Vă învăluim cu frecvențele celei de a 5-a dimensiuni.
Transmisie telepatică recepționată în data de 25 aug. 2012 ora 13:44.
[Mulțumiri speciale Robertei pentru traducere (n.m; din engleză în italiană), ceea ce a adus un mare serviciu FEDERAȚIEI GALACTICE!]

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. Am avut Marea Binecuvantare sa O intalnesc in trup pe Mama Gaya [Geea].Ea este Iubire neconditionata,tace ,rabda se sacrifica pentru toti copii Ei ,daruieste neincetat tot ce e mai bun pentru fiecare fiinta de pe planeta,chiar daca este batjocorita,nu este crezuta,nici macar de cei ce au fost sau sint in preajma ei.Sufera si rabda in tacere ,ne protejeaza ,se roaga neincetat Tatalui pentru salvarea noastra,pentru iertarea noastra..IUBIRE ,IUBIRE,IUBIRE ,IUBIRE Tie Mama GAYA.I-Ti multumesc pentru toate si pentru tot ce ai facut si faci pentru toti copii tai.

    RăspundețiȘtergere