Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 septembrie 2012

DE LA COMANDANTUL ASHTAR SHERAN (1)



(26 august 2012)

Bun găsit dragi membri ai echipelor de la sol și bun găsit căpitane JILAHILAH!
Astăzi avem o nouă comunicare de o importanță extremă.
Există unele mesaje distribuite prin intermediul Lucratorilor întru Lumină de pe întreaga planetă care vorbesc despre iminenta predare a celor numiți CABALA, „Iluminații
si a celor 13 familii pământene cu ADN reptilian-draconian, care au gestionat până acum toate finanțele, au făcut toate tranzacțiile impordante de pe planetă, au programat și inspirat toate războaiele, cu scopul de a-și impune condițiile, sistemul social și a instaura regimuri politice obediente, în majoritatea statelor lumii.  

Ei bine, la termenul fixat, nu s-a produs acea renunțare la care se convenise. Ne pare foarte rău să vă informăm despre asta, dar acești întunecați mai caută încă să tergiverseze lucrurile prin trucuri și soluții invocate în ultimul moment, încercând la modul disperat să desprindă din matricea holografică a dimensiunii a 3-a, secvența lumii voastre.

Bine v-am găsit, dragi membri ai echipelor de la sol, bun-găsit, căpitane JILAHILAH!
Din nefericire, stimate comandant, după cum știi foarte bine, există multe atacuri psihotronice, create prin folosirea unor tehnologii militare de origine extraterestră, de la creaturi, care nu sunt din LUMINA christică.
Aceste atacuri sunt concepute împotriva populației întregii lumi și se transmit prin posturile de televiziune, de radio și prin telefonia mobilă. Programele folosite de întunecați au ca scop întârzierea trezirii ființelor umane. Pentru contracararea acestor programe subliminale distructive este imperios necesar ca toți Lucratorii întru Lumină, echipele de la sol ale Federației Galactice  și semințele stelare ajunse pe planetă, să se unească în ședințe de meditație comună, pentru a transmuta formele-gând agresoare, încă prezente în campul auric al planetei Pământ, în forme-gând benefice, luminoase.
Această muncă trebuie intensificată și la ea este bine să ia parte cât mai multe ființe luminoase, bine-intenționate, de pe planetă.
Pentru o mai mare eficiență, vă rugăm ca în aceste meditații să utilizați și flacăra materială (n.m; lumânări aprinse), Flacăra Divină Alb-strălucitoare cât și puternica Rază Violet, ele avînd o mare putere de transmutare a electronilor și fotonilor modificați, pentru a obține energii ale răului în energii benefice.
Conexiunile sinaptice trebuie reprogramate prin emiterea în gând a unor afirmații și ordine date ființei noastre care trebuie să se armozizeze cu frecvența de 8 Hz, sau multiplii acestei frecvențe. (Nota C.M.> Practic, iată ce trebuie făcut: 1. Primul exercițiu:
-) la o oră stabilită de comun acord, grupul care dorește să participe la această meditație, fie se va reuni într-un loc anume - așa cum procedează practicanții yoga - fie participanții vor executa individual, în locurile pe care și le aleg, timp de cca una oră, o meditație. 
-) in prealabil, într-un loc ferit și securizat, de exemplu în baie (pentru a nu exista pericol de incendiu), veți aprinde o lumânare (preferabil dintre cele numite lumânări pastilă - turnate în mici cilindri de aluminiu sau plastic – (se găsesc în comerț la prețul de 0,2 lei bucata și întrețin flacăra cca 4 ore). Înainte de a aprinde lumânarea, faceți o consacrare, spunând, în gând aproximativ aceste cuvinte: „fie ca lumina acestei lumânări să ajute la transformarea tuturor energiilor întunecate în Lumină divină. Facă-se voia Ta, Doame. Amin!:
-) veniți la locul meditației, așezați-vă într-o poziție comodă și, cu ochii fizici închiși, vizualizați cum o flacără alb-strălucitoare, sau violetă coboară din înaltul cerului, dintr-o sursă de lumină infinită, în corpul vostru fizic, intrând prin creștetul capului. 
-) vizualizați cum această limină trece prin chakra inimii, după care iese din corp și se îndreaptă către acel post tv. sau radio pe care doriți să-l purificați, acel post care emite programe destabilizatoare și provocatoare,
 -) vizualizați cum lumina trimisă de voi învăluie acel post de emisie, transformând undele care ies prin antena de emisie, în unde luminoase, de iubire și concordie umană. Puteți alege ca lumina trimisă de voi să învăluie televizorul sau aparatul de radio la catre vizionați/ascultați programele. Prima variantă este mai eficientă.
Multă lume și-a procurat acel minuscul aparat denumit SPIRIDUȘ, destinat revitalizării chakrelor și vindecarea de anumite boli. Cine are un asemenea aparat, este bine să-l folosească pe timpul meditațiilor –dar, nu numai; alegând domeniul de frecvențe care o cuprinde și pe cea de 8 Hz.

2. Al doilea tip de exercițiu este cel prin care cerem corpului nostru fizic să execute o anumită comandă.  Seara, înainte de culcare, dar și dimineața, la trezire, într-o stare de relativă deconectare, interiorizați-vă, închideți ochii fizici  și imaginați-vă că aveți în față propriul vostru corp căruia-i vorbiți, în gând:”Ești vasul sfânt pe care mi l-a încredințat Dumnezseu să mă poarte prin această lume materială. Știi că în tine se află sufletul și Spiritul mei Înalt pe care ai datoria să le ocrotești. Își cer să îți modifici structura internă în așa fel încât să fii pe deplin sănătos, acordat pe frecvența divină și să mă ajuți ca vasul meu total să se pregătească de ascensionare, odată cu Mama Gaia, într-o dimensiune superioară. Așa să fie!”)

ASCENSIUNEA Mamei Pământ continuă și, după cum puteți observa, acest fapt este confirmat de toate canalele, care sunt în legătură cu dimensiunile superioare. 
Nu există și nu vor exista dezastre, dincolo de anumite limite. Pământul este într-un stadiu avansat de purificare. Doar la corpul lui fizic mai este de lucrat. În acest sens, a rămas să mai fie produse anumite evenimente în plan fizic. Ar trebui să nu uitați că procesul de ascensionare, al vostru și al planetei, este puternic influențat de sentimentele voastre de iubire și comportamentul vostru pașnic.
Noi vă oferim asistență, vă încurajăm, să mergeți înainte, dar prea mulți dintre voi, între care și Lucrători întru Lumină, se mai complac încă între două realități, fără a face alegerea. Este necesar ca voi toți, care sunteți conectați în continuare la MATRICEA holografică a celei de a treia dimensiuni, să faceți efortul de a vă ridica, prin dorință, fapte și simțire, la nivelul dimensiunilor superioare care, în această perioadă scurtă care a mai rămas, vă sunt foarte accesibile.

 Căutați să găsiți în interiorul vostru sentimentul și disponibilitatea de a fi umili, iertători, plini de compasiune și iubire pentru întreaga creație.  
De pe nava noastră mamă, noi percepem cum, de pe Pământ, încă se mai emit gânduri de ură, de răzbunare, de îndoială și incertitudine. 
Prin gânduri de iubire și pace vă puteți vindeca inimile rănite de prea multă separare și dorință de răzbunare.
Cereți-ne ajutorul atunci când simțiți că nu mai recunoașteți calea cea dreaptă, suntem foarte aproape de voi și așteptăm să vă fim de folos. Din păcate, mulți dintre voi oscilați încă pe frecvențe joase, care vă afundă în teamă și în ură, în dorință de răzbunare și acumulare de valori materiale care, de fapt, sunt iluzii deșarte. Amintiți-vă măcar de faptul că atunci când ”plecați”nimic din ceea ce este material nu luați cu voi. Cunoaștem lozinca: "da, dar las copiilor. Și, credeți cumva că asta-i ajută ? Greșiți profund dacă aveți asemenea convingeri (Nota C.M.: asta cel puțin din două motive:
-) că acele materializări sunt, în fapt, energii condensate în care se regăsesc chinurile, frustrările, poate necinstea sau invidia celor care le-au agonisit și 
-) faptul că bunurile moștenite, în marea majoritate a cazurilor, strică nu formează caractere; ma refer la copiii "banilor de-a gata" ). 

ADN-ul multora dintre voi este gata de a fi reactivat, deși asta nu se face printr-o simplă apăsare de buton. Centrii voștri energetici sunt în proces de reformare și reorganizare (Nota C.M.: vom avea nu 7 chakras principale active ci 12), ceea ce va face ca corpul vostru de lumină să se extindă. Va avea loc o nouă echilibrare și încărcare a chakrelor cu funcții suplimentare, care să vă înlesnească devenirea la caracteristica de ființe multidimensionale.

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu