Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 septembrie 2012

ACTUALITĂȚI STRINGENTE PE PLANETA VOASTRĂ.

URGENȚĂ !


Mesaj de al F.G.L.

Greg Giles

(11 sept 2012, channeler Greg Giles)

Schimbarea anotimpului pe planeta voastră va coincide cu începerea realizării unora dintre proiectele noastre anunțate anterior. 
Vom începe cu acele proiecte menite să crească siguranța și stabilitatea pe planeta voastră în acest moment, când  lumea va simți unele mișcări seismice  provocate de reașezarea anumitor plăci tectonice. Această reașezare va lua ceva timp deși se utilizează tehnologii de înaltă performanță.

După ce am depistat locurile în care s-au acumulat tensiuni între anumite plăci tectonice, intervenim pentru detensionare și aranjarea plăcilor astfel încât să se evite, pentru o lungă perioadă de timp noi acumulări de forțe. (Nota C.M.: creșterea frecvenței și intensității mișcărilor tectonice, în acești ani, se explică prin necesitatea ca vechile energii acumulate în timp în scoarța planetei să poată fi degajate, astfel ca Pământul fizic să se poată elibera de ele, condiție esențială pentru ascensionarea în dimensiuni superioare a părții materiale a Gaiei).
Noul relief care se va forma în anumite zone va avea o estetică deosebită, un amestec de frumusețe naturală de un pitoresc aparte, zone care vor deveni locuri căutate pentru agrement. Văzută de la mare distanță, această „cusătură" va  avea aspectul unui șiret  strâns la o gheată. Va fi un model în zig-zag, care va „coase o placă de vecina sa. La această adevărată operă de artă vor lua parte și unii dintre voi.
Alinierea acestor plăci va însemna și o anumită modificare în altitudine, în unele zone sau lăsarea în jos, în altele. Pe total, se va produce și o anumită repoziționare în aer a planetei, ca urmare a deplasării unor puncte de echilibru, provocare de rearanjarea masică.

Repetăm că intenționăm ca această lucrare să o efectuăm împreună cu voi, cei care v-ați declarat disponibilitatea. Este lumea voastră la crearea căreia este normal și de înțeles că trebuie să participați. Cu toate lumile care ne-au solicitat sprijinul și asistența, am procedat la fel. Aceasta a dus la creșterea importantă a responsabilității „proprietarilor” față de planeta pe care au ales să trăiască și să aibă experiențe. Altfel spus, aceste acțiuni cu participarea băștinașilor, au și un rol educativ și de conștientizare important.
Suntem siguri că puteți înțelege filozofia noastră în această chestiune.
Deci, cum se va proceda? Cum, voi, oamenii, aflați încă în dimensiunea a 3-a, veți putea pătrunde în navele noastre, cum veți putea utiliza tehnologiile noastre, adică cum va decurge acest proces în care ființe din dualitate vor putea îndeplini această sarcină specială, în care vor trebui să utilizeze echipamente, utilaje și mijloace de deplasare specifice unor dimensiuni superioare?
Iată o întrebare pe care știm că foarte mulți dintre voi v-ați pus-o.
Răspunsul nostru este că, vom realiza acest lucru prin acordarea asistenței noastre acelora dintre voi care vor alege „să plece” mai devreme sau acelora care vor ascensiona înaintea planetei sau a membrilor familiei lor pământene, și, pe această cale, vor face parte din organizația noastră, cel puțin până la finalizarea acestor lucrări speciale.

Membru cu drepturi depline este acordat în organizația noastră, după o "perioadă de probă", dacă vreți, când putem observa cum vă acomodați cu genul de lucrări, cum socializați cu ceilalți și cum vă puteți adapta unui asemenea stil de viață.
Suntem siguri că puteți înțelege acest lucru, cu atât mai mult cu cât acest mod de selecție vă este cunoscut și pe Pământ.
Nu va fi vorba de un regim mai strict, mai spartan sau care să vă depășească posibilitățile. Importante sunt determinarea, aptitudinile, adaptabilitatea la noile condiții de viață, dar, mai cu seamă, onestitatea și spiritul de echipă.
Deci, cum spunem noi, vor fi selectați aceia dintre voi care îndeplinesc condițiile și doresc să ascensioneze mai devreme, înaintea celor care o vor face în momentul ascensiunii colective, ca să spunem așa.
Ei vor participa la "coaserea" împreună a plăcilor tectonice, acolo unde s-au creat tensiuni puternice.  

Cei pe care i-am selectat sunt, după aprecierea noastră, foarte potiviți pentru această muncă, pe care o vor presta nu numai cu interes dar și cu pasiune. Oricum, numărul necesar de ființe umane, care au fost selectate este destul de restrâns.
Cei selectați veți fi, într-un fel sau altul, contactați de noi, ocazie cu care vi se va prezenta programul și vi se vor face recomandările care se impun, legat de modul în care vom proceda în viitor.
Acest proiect va necesita să lucrați cu noi mai multe zile din săptămână. Din acest motiv, atunci când vom lua legătura cu voi, vă rugăm să precizați clar câte zile din săptămână acceptați să lucrați la acest obiectiv (trei, patru, cinci sau mai multe, dintr-o săptămână). Noi am prefera ca programul să se întindă pe întreaga săptămână, dar am înțeles că mulți dintre voi au locuri de muncă sau responsabilități la domiciliu, care necesită prezența lor în altă parte, cel puțin un anumit număr de ore pe săptămână.

Noi am luat măsurile de precauție pentru preselectarea mai multor persoane decât ar fi necesar pentru finalizarea acestei sarcini, ca în cazul în care unii dintre cei selectați nu vor putea face precizări exacte asupra zilelor în care vor putea lucra, să poată fi înlocuiți cu alții. În ceea ce privește programul zilnic de lucru, acesta poate fi cuprins între 8 și 12 ore.
Noi înțelegem că unii dintre voi pot aprecia că programul zilnic este cam lung dar trebuie înțeles că odată pornit un anumit proces, nu se pot face pauze, căci asta ar însemna abateri de la tehnologiile care impun un anumit ritm și o anumită fluență. Sunt unele faze în care este imposibil să se ia pauză.
Sperăm că ați înțeles acest lucru, și vă reamintim că se impune cu necesitate ca atunci când vă vom contacta, confirmarea programului pe care-l acceptați să fie precisă și fără echivoc. De altfel, seriozitatea cu care tratați această problemă este o condiție de selectare în echipele mixte de lucru. Nu facem un secret din preferința noastră de a-i selecta mai cu seamă pe cei care au timp mai mult la dispoziție pentru acestre lucrări.
Vă mulțumim pentru răbdarea voastră și sprijinul pe care-l acordați acestei acțiuni.

Vom merge acum mai departe cu modalitățile de contactare și notificare cu voi.  Vom stabili cu fiecare dintre cei selectați procedeul pe care-l vom utiliza pentru ca, în primă fază, să vă aducem la bordul navelor noastre.
În câteva zile, cei selectați veți fi contactați.

Timpul este foarte scurt până când se va declanșa furia valurilor oceanului planetar.
Este de așteptat ca aceste fenomene drastice să apară în luna următoare, așa cum arată măsurătorile noastre privind deplasarea plăcilor tectonice și marile tensiuni acumulate în anumite puncte ale scoarței planetare.
Noi înțelegem că Mama Pământ nu mai poate amâna aceste fenomene, pentru a nu-și compromite ascensiunea la momentul favorabil (și unic) al acestui sfârșit de ciclu.

Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre voi să luați aceste comunicări în serios, să aveți deplină încredere în ele pentru că ele reprezintă adevărul și cuprind informații de multe ori critice, așa că toți ați face bine dacă ați înțelege și ați aplica învățăturile care decurg din ele. Ar fi spre binele vostru, al fiecăruia și al umanității căreia-i aparțineți.  
Unii dintre voi apreciază comunicările noastre ca fiind "prostii", așa cum se spune la voi. Vă garantăm că nu sunt deloc prostii. Ceea ce spunem noi ar trebui să fie clar pentru toți pământenii. Nu facem glume când este vorba de soarta civilizației umane. Unii dintre voi au calificat aceste comunicări ca fiind "tâmpenii". Cine nu le ia în serios, se va păcăli singur.
Acum, că ne-am făcut clare punctele de vedere, vom trece la probleme mult mai importante și presante care vă privesc pe fiecare dintre voi și umanitatea voastră, în general.
Serviciile noastre de monitorizare au detectat mișcări ale plăcilor tectonice ale planetei voastre, care anunță, așa cum am bănuit, o seamă de schimbări fundamentale în următoarea perioadă.
Aceste servicii de monitorizare au transmis, prin raportul lor cel mai recent (cu doar două sau trei zile în urmă), concluzia și avertizarea că plăcile tectonice, în anumite zone ale planetei voastre, încep să lucreze, ca urmare a enormelor presiuni la care sunt supuse. Unele manifestă o mișcare de glisare, altele iau distanță una față de alta, dar altele se îndreaptă direct unele aupra celorlalte, anunțând o coliziune iminentă. Aceste manifestări nu reprezintă pentru noi o surpriză, ele fiind în concordanță cu determinările și previziunile pe care le-am făcut de mai mult timp. Ceea ce este o noutate se referă la numărul mare de plăci care s-au pus în mișcare, într-un timp foarte scurt, devansând determinările pe care le făcusem anterior. 
Constatăm că nivelul acestor mișcări tectonice, ca număr de plăci puse în mișcare și ca severitate, a apărut mai devreme cu câteva săptămâni decât estimasem.
Ne-am așteptam ca acest nivel de circulație să înceapă în luna octombrie, în primele două săptămâni, sau chiar în cea de a treia. Iată că fenomenul a apărut chiar din prima săptămână a lui septembrie, nivelul depășind deja pe cel prezumat peste câteva săptămâni.
Constatarea aceasta este alarmantă și anunță evenimente seismice serioase în devans și de o amploare care nu s-a mai petrecut pe planeta voastră.
Vă puteți deja considera ca plutind pe o mare tumultoasă, care cât de curând se va manifesta la cote mult peste ceea ce puteți voi accepta sau concepe.
Ceea ce vrem să spunem prin aceasta estesuprafața mărilor și oceanelor planetei va deveni foarte agitată, ca urmare a seismicității creată de ciocnirea și deplasarea plăcilor tectonice. Toate se vor resimți puternic la suprafață în timp ce în adâncuri, recifele, peștii, viața marină, în general, nu va fi aproape de loc afectată.
Populația, mai ales cea din zonele limitrofe, trebuie să fie cât mai urgent evacuată, îndepărtându-se de țărmuri cât mai mult și pe terenuri înalte. Vor fi puse în pericol toate ambarcațiunile maritime aflate pe apele mărilor și oceanelor lumii.

Acesta este motivul pentru care am discutat cu voi proiectul de a construi ziduri înalte de protecție în zonele cele mai expuse ale țărmurilor mărilor și oceanului planetar. Lucrarea de  "suturare" a plăcilor tectonice este, deasemenea, o lucrare care va putea diminua mult acest fenomen teluric. 
 
SURSA: http://ascensionearth2012.org                      
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Se creaza si propaga frica? In alte transmisiuni citim ca nu vor fi astfel de evenimente... care-i adevarul? Adevarul il stie doar Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere