Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 august 2012

Viitoarea Posibilitate și Oportunitate


Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii                                                      
 (5/08/2012; channeler Greg Giles)

Toată viața voastră ați așteptat ca acest moment magic să se împlinească, pentru ca el să devină binecuvântata voastră realitate, când copacul pe care l-ați sădit cândva a dat roade pe care, iată, a sosit momentul să le culegeți. Pentru mulți dintre voi, copacul a ajuns la maturitate, a dat roade și, nu peste multă vreme, le veți putea culege. Momentul culegerii roadelor multașteptate se apropie cu repeziciune iar nerăbdarea voastră este justificată. Vă rugăm, nu dați înapoi acum pentru a reveni la vechi și perimate tipare, atitudini de frondă și tendințe de distrugere pe care mulți dintre voi le-ați experimentat, le-ați practicat în trecutul vostru mai mult sau mai puțin îndrepărtat. De data acesta trebuie să vă despărțiți de asemenea experiențe care au demonstrat frică și nesiguranță. Eliberați tot acest trecut care v-a servit lecții de viață, care v-au pregătit pentru ceea ce vă așteaptă în viitorul foarte apropiat, când veți trece la un nou și minunat grad de libertate ca ființă multidimensională.
Mulți dintre voi își vor auzi numele strigat, percepând clar această chemare. Toți aceia care vor avea o asemenea percepție sunt rugați să răspundă nevocalizat (în gând) și să spună: “Imi aud numele….. și răspund acestei chemari. Urmez această ghidare. Voi urma sunetul pe care-l aud acum, către locul unde mă va conduce, căci știu că este spre binele și fericirea mea [Nota C.M.: Eu înțeleg, din cele de mai sus, că cel strigat își va auzi numele în interiorul ființei sale, probabil, în inimă sau în minte. Din acel moment, va trebui să se deplaseze pe calea care-i oferă audiția maximă a semnalului. Vocea îl va ghida către un punct, o locație. El se va ghida după semnalul de nivel maxim până la locul unde va trebui să se prezinte. Este exact ceea ce fac, de ex., cercetașii care, urmărind un semnal sonor, localizează și se deplasează către un anume punct-țintă dintr-un anumit perimetru; numai că ei utilizează, în acest scop, un echipament electronic de emisie /recepție.
Este ușor de înțeles rostul acestor regrupări de oameni: în momentul în care se va declanșa această acțiune, nu toți oamenii vor fi ajuns la același nivel de conștiință, de vibrație. Este foarte posibil ca pentru o asemenea omogenizare să fie nevoie de mai mult timp; nu numai ani, poate vieți. Din acest motiv, Marele Arhitect a găsit soluția accelerării formării colectivelor de ființe umane cu nivel evolutiv asemănător (deci, cam cu aceeași frecvență de vibrație). Fiecare colectivitate va trăi pe palierul dimensional cu care va putea intra în rezonanță. Asta înseamnă că planeta noastră va fi stratificată pe nivele dimensionale diferite, în arealul fiecărei dimensiuni urmând să trăiască doar acele ființe umane care rezonează cu acea dimensiune. Sunt convins că această ghidare va fi aplicată doar la început, până ce vor fi fost formate nucleele de colectivități cu caracteristici vibraționale identice, după care, cei neajunși încă la destinație se vor orienta după  informațiile oferite de diversele canale de socilaizare sau comunicare. Altfel spus, se va reproduce schema de organizare din Nirvana, unde ajung TOATE sufletele, indiferent de nivelul lor evolutiv, dar în locații diferite, în funcție tocmai de această frecvență de vibrație. Relocarea ulterioară a ființelor umane de la o dimensiune la alta, va avea loc în  momentul când vor apărea diferențieri semnificative între fecvența de vibrație a individului și cea a locului. Trebuie spus că deplasarea de la un nivel vibrațional la altul (adică de la o dimensiune la alta) va putea avea loc în ambele sensuri, în funcție de evoluția sau involuția fiecărui suflet. Mai vreau să precizez că este de presupus că vor exista cam trei mari colectivități de ființe, în această stratificare:
a) cei care  își vor continua existența în dimensiunea a 3-a (care vor continua să suporte toate racilele vieții pe care noi, pământenii, am cunoscut-o, și de care încă n-am scăpat, adică intemperii, suferință fizică, naștere și moarte, ură, războaie,boală, karmă etc
b) cei din dimensiunea a 4-a, intermediară,
c) cei din cea de a 5-a dimensiune, unde vor dispărea toate racilele din 3D. Oamenii aceștia vor fi ființe multidimensionale, vor trăi foarte mult, nu vor mai cunoaște bolile, vor fi mereu în legătură cu ființele și civilizațiile superioare, înclusiv cu îngeri și aspecte ale arhanghelilor, vor călătorii în galaxie și în univers, vor comunica telepatic,   își vor materializa dorințele printr-un act de voință, nu prin muncă fizică etc. Energia de bază va fi IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.
 Este de presupus că va mai exista și un grup, mult mai restrâns, al ființelor umane superioare celei de a 5-a dimensiuni. Din acest grup vor face parte avatarii, marii înțelepți, conducătorii aleși să conducă chiar societatea celor din dimensiunile 4D și 5D, ghizi superiori, pentru dimensiunile anterioare etc].
Pe cei care își vor auzi numele, îi rugăm să răspundă cu fraza de mai sus, fără adăugiri sau omisiuni. Noul vostru amplasament vă va asigura o viață complet diferită  de ceea ce ați cunoscut până acum.

Astăzi, dorim să vorbim cu voi despre cum veți trăi în noile areale (către care veți fi ghidați de sunetul recepționat). Ca să ne exprimăm plastic, vom spune că veți avea sentimentul pe care l-ați putea trăi dacă ați câștiga marele premiu la loto. Va fi ca și cum voi ați fi câștigat medalia de aur la olimpiadă, sau la un mare concurs mondial.  Veți simți că marele și îndelungatul vostru efort existențial, care v-a condus prin cumplite momente de cumpănă și disperare, a meritat cu vârf și îndesat. Acela va fi marele dar care vă va fi înmânat, marea și meritata voastră recompensă.
Noi, Federația Galactică a Luminii, SUNTEM AICI, nu suntem pe cale de a ajunge aici; asta încercăm să înțelegeți cât se poate de clar. Da, oameni buni, suntem lângă voi, vă observăm, vă monitorizăm, vă ajutăm în măsura în care ne permiteți să o facerm, vă sfătuim frățește, fără a vă impune nimic.
Călătoria  pe care a trebuit s-o facem cândva până la voi s-a terminat de mult, iar acum suntem cei mai apropiați vecini ai voștri. Vă tot dăm ocol la planetă, o măsurăm, o analizăm, facem determinări ale solului, apei, aerului și subsolului vostru. Știm mult mai multe despre tot ceea ce vă înconjoară, decât ați putut voi afla până acum. Știm cât sunteți de sănătoși sau de bolnavi, cunoaștem cauza bolilor de care suferiți, avem toate remediile, știm cum poate și ce trebuie oprit imediat. De foarte mult timp vă apărăm de influențele energetice malefice care vin din cosmos și care vă vizează direct. V-am protejat și continuăm s-o facem, față de destul de numeroasele încercări de a fi loviți de obiecte care vă vizează, și care sunt trimise de forțele întunecate ale universului.
 Mai este nevoie de încă puțină hotărâre din partea voastră pentru a ne vedea, pentru ca voi să ne descoperiți, pentru ca voi să vă alaturăți nouă. Intelegeți aceasta? Intelegeți că nici noi și nici voi nu trebuie să mai călătorească undeva, pentru a se întâlni? Toți suntem aici, doar trebuie să vrem să ne întindem mâinile, pentru a ne atinge. Voi trebuie să vă hotărâți să ne spuneți ora la care ne dăm întâlnire. 
Faceți-o!
Binecuvântați această minunată și preamultașteptată întâlnire.
 Exprimați-vă cât mai clar și cât mai mulți această dorință, la adresele care vi s-au indicat până acum sau la subsolul acestui mesaj. Haideți fraților, cât mai stăm în această terifiantă așteptare? Cei carte cunoașteți despre ce este vorba și care credeți în această întâlnire, faceți, vă rugăm, un efort în plus pentru a populariza acest mesaj, pentru ca numărul doritorilor să crească, să se facă un salt pentru a atinge acel nivel de dorință necesar ca evenimentul să se declanșeze.

Noi vom urmări zilnic, așa cum am făcut-o și până acum, comentariile voastre pe internet. Ne place să citim părerea voastră, deoarece suntem profund interesați să cunoaștem nivelul vostru de percepție și interpretare, în relația cu noi. Deși am mai spus-o, repetăm că, în mod egal vom citi aprecierile voastre, chiar dacă unele sunt critice la adresa noastră.
Ca și voi, prezența noastră în această viață are un scop, un rost, și acela este de a experimenta situații deosebite care ne provoacă imaginația și nivelul de înțelegere, și aceasta ne îmbogățește și ne ajută în evoluție. Întregul scenariu la care participă creația este astfel elaborat încât toți să avem oportunități de a evolua, mai cu seamă în spiritualitate. Multe am avut și noi de învățat din participarea la programul de ascensionare a sistemului vostru planetar. Multe dintre experiențele pe care le avem  sunt inedite și ne-au îmbogățit mult tezaurul cunoașterii. Pe de altă parte, acest program ne onorează și ne face fericiți la gândul că ne ajutăm frații și surorile, ne ajută să-i reîntâlnim, după eoni de despărțire, atunci când ei s-au decis să coboare în straturile dense ale creației, pentru a experimenta cu un curaj demn de toată lauda, situații existențiale deosebit de grele. Noi sperăm să fim invitați să vă vizităm locuințele, habitatul, în care ați avut atât de multe de înfruntat.
 Astăzi am dori să atingem doar ușor subiectul primului nostru proiect comun, cel referitor la protecția țărmurilor maritime din zonele expuse ale planetei.
Am început programul de înștiințare și dorim  să cunoașteți că multor persoane le-am trimis cu succes mesajele noastre, și anume celor cuprinși pe lista noastră de primă selecție. Am primit cu multă bucurie răspunsul favorabil al acestora. Procesul este în derulare. Nu vom insista asupra subiectului deoarece celor contactați le sunt cunoscute detaliile. De fapt, din motive care vă sunt cunoscute, nu avem interes de a dezvolta subiectul. Vom continua să trimitem mesaje acelora despre care noi simțim că și-au câștigat dreptul de a participa la acest proiect inițial prin interacțiunea lor cu ceilalți, din cadrul rețelelor voastre de comunicare online, ca o răsplată pentru efortul lor de a aduce lumina lor, de a fi acolo pentru alții, răspândind mesajele noastre și informații reale despre noi
Apreciem mult eforturile voastre în această direcție și vă spunem că mulți v-ați calificat prin eforturi care nu vor fi uitate sau trecute cu vederea de către noi. Ziua  care vă va demonstra că sunteți aleși nu este departe.  Aveți încredere în cuvântul nostru!
În zilele urmatoare, într-un fel sau altul, contactarea voastră va continua. Cu siguranță, cei merituoși nu vor fi lăsați înafara acestei colaborări.
De altfel, vor fi multe asemenea proiecte la care doritorii vor putea participa, evident, după a anume selecție. Colaborarea noastră poate fi una directă sau indirectă. 
Deși foarte mare, acest prim proiect (consolidarea țărmurilor) nu va necesita un număr foarte mare de lucrători, căci tehnologia de care dispunem are multă automatizare a proceselor.
Am simțit nevoia să facem această precizare deoarece am observat că unii dintre voi simt o frustrare că nu au fost contactați, deși sunt pe liste și s-ar considera îndreptățiți să fie cooptați. În aceste situații, adevărata explicație constă în ceea ce am spus mai sus: necesitatea unui mumăr destul de mic de lucrători. Le va veni rândul la realizarea următoarelor proiecte.
Ziua contactării voastre va veni curând, poate chiar în paralel cu prima lucrare. Rămâneți atenți la comunicările noastre telepatice care vă vor fi transmise cine știe în ce moment al zilei, când cine știe unde vă veți afla.
Sunt atât de multe lucruri în lumea voastră care au nevoie de îmbunătățiri, modernizări sau refaceri totale pe alte principii: mai economice, mai eficiente, nepoluante etc! La drept vorbind, foarte puține lucruri executate în dimensiunea a 3-a nu necesită modificări. Una peste alta, am zice că, tehnologic, pe planeta voastră, cam totul va trebui schimbat. Nu o luați ca o apreciere peiorativă, căci este absolut normal ca dimensiunea a 3-a, bazată pe materialitate, să nu mai fie corespunzătoare dimensiunilor superioare, în care predomină latura spirituală a vieții. Veți constata singuri că altul este modul de a gândi, altele sunt concepțiile în dimensiunea a 5-a, comparativ cu ceea ce poate oferi 3D. 
Noi ne aflam aici nu doar pentru a vă ajuta în această delicată transformare, ci și pentru ca voi să vă adaptați emoțional și mental acestei transformari. Ceea ce vom face va fi să punem la punct un sistem de investigare în care sănătatea voastră mentală și emoțională precum și bunăstarea voastră  să poată fi verificate și monitorizate, pentru a putea să vă căpătați o anume ușurință, o anume pricepere în ceea ce privește transformarea structurilor voastre sociale. Cu ajutorul vostru, vom monitoriza un anumit procent din populația de pe planetă, pentru a forma o bază de date foarte exactă, aplicabilă, fără eroare, întregii populații a globului. La asemenea activități de recenzare, de inventariere, după o schemă elaborată de noi, vom avea nevoie de mulți voluntari pământeni.
Deci, încă o dată: pentru acest gen de activități, vom avea nevoie de un număr foarte mare de voluntari, a căror contribuție va fi răsplătită în diverse moduri. De exemplu, mulți dintre acești activiști voluntari se vor bucura de beneficiile tehnologiilor și cunoașterii noastre avansate sau vor primi tratamente avansate pentru rezolvarea unor carențe privind starea de sănătate fizică, mentală sau emoțională. Aici includem și rezolvarea unor deficiențe locomotorii, de vorbire, precum și acele situații care v-au făcut, pe unii, să fiți considerați handicapați, de către societate.  Atunci când cineva dorește să acționeze pentru ajutorarea celorlalți, depunând un efort caritabil, are tot dreptul să fie recompensat. 

În lumea voastră, mulți dintre voi lucrează din greu pentru o mică plată. Aceasta stare de lucruri se va schimba radical. Desigur, unii dintre voi vor trebui să-și continuie un anume gen de activitate, până când noile tehnologii vor putea fi aplicate. Pentru munca și înțelegerea lor, vor primi o plată îndestulătoare și stimulativă.
 Noi dorim să clarificăm încă de pe acum aceste lucruri, pentru a nu se crea disensiuni și pentru a se înțelege că noi nu vom împărți oamenii pe categorii de avantaje. Singurele criterii care vor sta la baza recunoașterii muncii oamenilor vor fi onestitatea, strădania de a face lucrurile cât mi aproape de cerințe și iubirea pentru acea activitate și pentru cei cărora le este destinată. Funcționalitatea activităților trebuie să nu fie conturbată, chiar dacă, la un moment dat, unii vor trebui să lucreze, pentru o perioadă,  în vechile condiții. Aceasta deoarece sunt extraordinar de multe lucruri și tehnologii care vor trebui schimbate sau modernizate, și aceasta va necesita un anumit timp. Cei care vor fi degrevați de vechea activitate, ca urmare a noilor tehnologii implantate, vor putea lucra în domenii pentru care au chemare. Fiecare va avea o contribuție la edificarea noii societăți și nimeni nu va mai trăi din munca altuia, pe seama societății. Aceasta, pentru că toți vor fi apți pentru a anume activitate, dat fiind că bolile vor fi eradicate, locuințe salubre vor fi asigurate, activitățile gospodărești vor fi mult ușurate, transportul gratuit va fi asigurat cu mijloace rapide, sigure  și nepoluante iar taxele, de orice fel, vor fi desființate. Se va crea o asemenea emulație și concept față de muncă, încât fiecare se va simți onorat și mândru că-și poate aduce contribuția la binele comun.

La timpul potrivit, vom explica pe deplin cum dorim să implementam noile sisteme, în ce ordine și după ce schemă de distribuție în teritoriu, astfel încît să nu existe zone defavorizate. Toate sistemele voastre viabile și utile vor fi păstrate și, eventual, modernizate. Trecerea de la vechiul la noul sistem, în oricare domeniu, va trebui să se facă operativ și fără sincope, căci viața societății va trebui să continuie. Este foarte posibil ca, în anumite domenii, să fie necesar ca activitatea să se desfășoare sub atenta îndrumare a specialiștilor noștri, până la formarea lucrătorilor voștri în acel domeniu.

Noi vă mulțumim pentru răbdarea voastră, pentru cooperarea voastră și pentru ajutorul vostru în edificarea acestor noi sisteme și structuri.
Eforturile voastre sunt bine apreciate și vor fi răsplătite în moduri diferite.
Aveți răbdare, aveți încredere, aveți credință, și lumea voastră va deveni un paradis la care niciunul dintre voi nu a visat. Un paradis costruit și cu contribuția noastră plină de iubire frățească.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

(C.M.)


 COMENTARII

Flori, din Bucuresti, Romania;12 august 2012, 00:29 
Super! Sa fiti binecuvantati pentru tot efortul depus.Doresc sa va ajut si eu, daca se poate, cu mare  drag.   
 Florentina , din Romania; 12 aug.2012
Sunteti invitatii mei. Cand va veni momentul, va voi primi la mine acasa cu inima deschisa.
Edita, din Arad, România; 12 aug.2012
Să fiți binecuvântați, acum și pururea, pentru grija care o purtați pământenilor.Multumesc



3 comentarii:

  1. FITI BINE VENITI
    VA IUBESC SI VA ASTEPT CU TOATA INIMA

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat ,va astept sa cladim o lume minunata , in care sa nu mai existe foamete ,razboaie ,ura sa recreem p0aradisul.


    Multumesc pentru aceste mesaja
    valeria

    RăspundețiȘtergere
  3. Este atat de imbucurator sa va stim alaturi. Sa stiti ca dragostea noastra este la fel de puternica.Am fi fericiti sa contribuim la edificiul noii lumi.

    RăspundețiȘtergere