Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 august 2012

SaLuSa, 23-iulie-2012


(Channeler Mike Quinsey).

Mike
Cu cât mai mult noi suntem ţinuţi pe loc în acţiunile noastre, cu atât mai mult voi sunteţi implicaţi în activităţile ce au rolul de a vă elibera de cabala întunecată. Asta se şi doreşte, de vreme ce mereu v-am încurajat să vă implicaţi. Trebuie să vedeţi experienţele de care aveţi nevoie ca Rasa Umană şi nu ar funcţiona dacă noi am interveni în vreme ce puteţi înainta singuri. Oricum, avem propria noastră agenda şi, în scurt timp, va sosi momentul ca toate acţiunile noastre să se unească într-un rezultat comun. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a vă ajuta în intenția voastră de a înainta. Progresul pare lent, dar, în realitate, câştigaţi multe puncte şi oamenii se mobilizează, atunci când este nevoie de ei.
Fiţi atenți la ceea ce urmează, căci întunecaţii, deşi foarte slăbiţi, plănuiesc un atac asupra voastră cu ultimele lor puteri. Vă putem ajuta să respingeţi atacul acestora şi să diminuăm efectele asupra voastră. Cea mai potrivită atitudine pe care o puteți lua este să să rămâneţi concentraţi pe Lumina; atunci când mulţi dintre prtocedează astfel, se crează o forţă puternică ce minimizează efectele energiilor joase. Orice zvonuri auziţi, nu le lăsaţi să vă inducă teamă, căci dezinformarea are intența de a crea condiţii favorabile celor întunecaţi. Sigur că unele fapte se vor baza pe realitate, dar chiar şi aşa, aveţi încredere şi nu uitaţi că puteri mai înalte, care ne includ şi pe noi, lucrează din greu pentru a evita incidente majore.
În momentul de faţă, aveţi un număr mare de suflete curajoase care au “scos capul din cutie”, riscându-şi viaţa, pentru a acționa pe calea cea bună, şi noi suntem în spatele lor. Aşa că, vă rugăm, identificaţi-vă cu ei şi acolo unde puteţi asista, fiţi de ajutor şi mai mult ca orice, răspândiţi informaţiile pentru ca şi ceilalţi să înceapă să creadă în ceea ce se întâmplă.
Federaţia Galactică a Luminii este acum bine cunoscută în Vest, dar nu şi înţeleasă suficient, de vreme ce rolul se joacă la final. Ar fi benefic dacă aţi putea face oamenii să înţeleagă că noi toţi suntem Unul şi că nu suntem extratereştrii în sensul cunoscut al acelui cuvânt. Noi suntem voi, dar cei din viitor şi avem originea, ca şi voi în Unicul Dumnezeu al acestui Univers.
Nu reprezentăm absolut nici un pericol pentru voi. Am atins un grad înalt de înţelegere spirituală, care cunoaşte numai iubirea pentru fraţii şi surorile noastre din alte lumi. Când veţi avea ocazia să vă scrieţi istoria aşa cum a fost, fără distorsionări intenţionate, veţi descoperi că de multe ori v-am ajutat când aţi fost în dificultate. 
Veţi afla de asemenea că civilizaţiile vechi au fost atacate de către Entităţi Spaţiale sau chiar au fost luate sub controlul lor, dar acestea un au nici o legătură cu Federaţia noastră.
Noi am făcut un jurământ în faţa lui Dumnezeu că vom susţine drepturile tuturor sufletelor de a experimenta ceea ce aleg, cu condiţia de a un limita libertatea altcuiva. De asemenea ştim că fiecăruia dintre voi i s-a dat liberul arbitru pentru a-şi crea propriul drum, pentru a câştiga experienţa necesară evoluţiei.
Acesta, dragii noştri, este motivul pentru care nu putem intra pur şi simplu şi prelua controlul, căci astfel v-am răpi ocazia de a evolua în modul pe care l-aţi ales.
Răspundem totuşi Fiinţelor superioare care supraveghează civilizaţia voastră şi au propria lor responsabilitate în faţa lui Dumnezeu de a se asigura că planul Lui funcţionează. Acesta desigur este destinul vostru de a completa acest ciclu al dualităţii cu şansa de a Ascensiona. Suntem aici să vă asigurăm că nu vi se refuză asta prin nici o interferenţă exterioară şi nici prin activităţile Illuminati.
Amintiţi-vă că multe aspecte care se petrec sub nasul vostru, cu intenţia de a vă plasa sub un control şi mai strict, nu vor avea de fapt nici un rezultat. Aşa că, vă rugăm, nu vă consumaţi energia pe astfel de ameninţări la adresa libertăţii voastre.
Cei întunecaţi ştiu adevărul, dar forţează încă nota cu planul lor, sperând să creeze suficientă teamă pentru a vă întârzia progresul.  Drumul vostru merge departe de aceste posibilităţi şi cu cât întăriţi mai mult Lumina pe Pământ, cu atât mai protejaţi sunteţi. Cei întunecaţi nu pot vedea mai departe de obiectivele lor demente. Lăsaţi-i să continue să-și sape propria groapa, căci ei singuri vor cădea în ea şi întoarcerea la Lumina le va lua destul de mult timp. Noi nu îi judecăm, căci este experienţa pe care ei și-au ales-o, dar asta nu scuză actele lor criminale împotriva altora.
Viaţa şi Legile care o conduc sunt scrise de Dumnezeu şi nimeni nu poate acţiona împotriva lor fără a crea karma. Acţiunile împotriva celorlalţi sunt de aşteptat datorită vibraţiilor joase ale dimensiunii în care sunteţi şi este astfel datorită unor suflete lipsite de lumină care au căzut atât de jos. Aceasta este provocarea dualităţii şi v-aţi asumat-o de bună voie, ştiind că veţi primi ajutor pentru a ieşi din ea. Acum finalul este la orizont şi în curând va veni timpul pentru a sărbători încheierea lungii aşteptări. Nu veţi avea regrete şi veţi fi cu adevărat mulţumiţi că aţi avut şansa de a experimenta consecinţele liberului arbitru. Recompensa voastră este un salt uriaş înainte pe drumul de reîntoarcere către dimensiunile înalte. Aşadar, vă rugăm, vedeți în perspectivă, când vine vorba de cei întunecaţi, căci ei nu pot stopa progresul vostru spre completarea călătoriei.
Sprijiniţi-i pe cei care au fost suficient de curajoşi să se expună pentru a vă aduce adevărul. Fac asta cu riscul propriilor lor vieţi. La rândul nostru,  avem permisiunea de a-i proteja dacă planul vieţii lor încă nu e complet. Oricum, există ocazii când un suflet măreţ face sacrificiul suprem pentru a ajuta Umanitatea să evolueze, aşa cum a fost John F. Kennedy. Fac asta acele minunate Fiinţe de Lumină care ştiu că viaţa este infinită şi moartea este aparentă. Moartea este  o poartă prin care iubirea intra şi ridică vibraţiile Pământului. Voi, în modul vostru propriu, puteţi face acelaşi lucru şi mulţi s-au încarnat acum pentru a contribui la planul întregului pentru ridicarea tuturor.
Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă rugăm să aşteptaţi chemarea noastră pentru pune în operă  un plan ce necesită adesea actualizări, în concordanţă cu evenimentele de pe Pământ. Mereu sunt necesare reajustări ale programului, căci întregul scenariu se poate schimba atât de rapid, totul fiind întyr-o dinamică rapidă.
Noi suntem mulţumiţi că duceţi lupta împotriva celor întunecaţi şi că o câştigaţi. Asta este tot ce vă cerem până va veni momentul când noi ne vom implica în aceste acțiuni de totală curățate.

Eu sunt SaLuSa
Sursa:
http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu