Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 august 2012

Răspuns pentru Daniela.


Daniela (Adresându-se F.G.L.); 28 august 2012, 22:00 
 Eu nu mai inteleg nimic.Parca voi arestati cabala.Cum as putea eu sa fac asta? Nici nu stiu cine sunt aia.
Cum sa ajung eu la usa lor? Totul suna aiurea. Pana la urma care este ajutorul vostru? Parca aveati nu stiu ce tehnologie pe care trebuia sa ni le oferiti in septembrie.Deci ce trebuie sa facem noi? Sa nu miscam in front ca ne trageti de urechi. De asa ceva suntem satui.Ori veniti cu ceva concret, ori la revedere.Consider ca ne-ati ametit suficient si sper ca pot folosi acelasi ton apasat.
Si eu va iubesc, cu drag DANIELA
-----------------------------------------------------------------------
Deși te-ai adresat celor din F.G.L., nu mie, mă simt obligat să mă insinuiez între cele două părți, sperând, totuși, să primești un răspuns și de la ei. O fac din responsabilitate pentru materialele pe care le postez pe acest blog.

Niciodată F.G.L. nu a spus că treaba care NE REVINE NOUĂ o va face ea, în locul nostru, al pământenilor.
Pentru a ne ușura foarte mult munca, ei ne oferă înalta tehnologie de care dispun, ne acordă asistența de care avem nevoie și ne vor oferi soluțiile cele mai bune pe care să le preluăm în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm pe calea evoluției noastre materiale și spirituale.
Astfel:
 -) ne vor oferi (au promis ei) dispozitive de captare și utilizare a energiei libere, care ar rezolva gratuit cea mai importantă problemă a omenirii,
 -) în cazul consolidării țărmurilor oceanului planetar, expuse inundațiilor care se preconizează a se produce, vor aduce acei parapeți enormi, deja fabricați (înafara planetei) și, cu utilajele lor speciale îi vor planta în zonele expuse. Se va lucra pe proiectele de prospectare și execuție întocmite de ei.
Pentru această amplă lucrare au cerut voluntari de la beneficiari (adică de la pământeni).

În ce ar consta activitatea noastră, nu prea cunoaștem, dar presupun că va fi vorba de supraveghere-dirijare în amplasarea acestor ziduri prefabricate (din siclă, spun ei), manevrarea unor utilaje (după o instruire prealabilă, desigur), poate ni se va cere, pe timpul efectuării lucrărilor, asigurarea unei rețele de pază și interceptare a unor musafiri nepoftiți etc.
Presupun că pe perioada lucrărilor, voluntarilor pământeni li se vor asigura cele necesare (echipament, spațiu de cazare, hrană, transport, asistență medicală, asistență tehnică etc). F.G.L. afirmă că vor fi foarte multe proiecte la care ni se va cere concursul.

Unele dintre acțiunile la care noi ar trebui să luăm parte, nu se referă la lucrări de execuție materială ci la:
-) popularizarea și lămurirea (trezirea) oamenilor asupra situației actuale de pe planetă, și la obișnuirea oamenilor cu ideea existenței și prezenței lumii extraterestre,
-) refuzul nostru de a colabora cu acei oameni care fac rău societății umane (din rea intenție sau din ignoranță). 
F.G.L. ne ajută subliminal la descoperirea și demascarea actelor de corupție, furt, intenții criminale, destabilizare etc. Astfel asistate, organele noastre specializate (procuratură, poliție, organe de control financiar etc) vor avea o mai mare eficiență în munca lor de depistare și întocmirea probatoriilor diverselor fapte antisociale.
Oamenii, prin organele lor specializate, vor trebui să aplice corect prevederile legale, să aresteze, să judece și să condamne pe cei dovediți vinovați, de la care societatea să recupereze ceea ce și-au însușit ilegal. (Degeaba îl ținem pe Năstase “în cantonament” dacă ceea ce a furat rămâne nerecuperat; ba, mai mult, îl plătim, încontinuare, cu indemnizația de parlamentar !! Tare aș vrea să știu cât ne costă acest pușcăriaș de lux?!)

Munca aceasta concretă, de contact fizic, material, nu o vor face cei din F.G.L. ci noi, prin organele noastre specializate. Doar nu vă imaginați că echipe de comado extraterestre ar fi trebuit să descindă în anumite locuri de pe Pământ, pentru a aresta pe cei vinovați!

Cum ar putea contribui omul de rând, omul de pe stradă (cel din România, de ex.), la acțiunile de curățare a societății umane ? Prin atitudine, prin acțiuni de protest pe diferite căi față de dezmățul celor care, prin diverse mașinațiuni, au ajuns să conducă (citește, jefuiască) țara, călcând în picioare legile și principiile statului de drept.
O putem face prin apărarea valorilor, a dreptății, corectitudinii, onestitatății, iubirii și prin sprijin celor neajutorați, acțiuni educative, luptă împotriva poluării (prin atitudine, exemplu personal, mobilizarea conștiințelor), prin tragerea la răspundere a celor numiți să facă ceva și nu fac decât să se îmbogățescă, ei și grupul lor de interese.

Parlamentul țării noastre este infestat cu zeci de impostori, carieriști, afaceriști veroși, indivizi cu dosare penale, plagiatori, incompatibili, foști securiști etc, care , “în numele poporului”, răstoarnă ordinea de drept în țară, impun referendumuri de destituire pentru vini închipuite, cheltuind zeci de milioane de euro din bani împrumutați, pe care poporul va trebui să-i plătească.
Am făcut noi vreo acțiune de protest în fața parlamentului, pentru aceasta? Am cerut noi socoteală lui Voiculescu, Iliescu, Patriciu și trepădușilor lor de tip Antonescu, Ponta, Sova, Nicolaescu, Hrebenciuc, Zgonea, Tăriceanu, Sârbu, Mazăre etc. pentru că au destabilizat țara și au decredibilizat Poporul Român? Ce ziceți de măscăriciul Ghișe sau de mai micii lachei precum Gâdea, Ciutacu, Mircea Badea, Dana Grecu care, pentru arginții primiți de la marele delator, împroașcă zi și noapte cu noroi peste România, sub oblăduirea unui CNA inexistent și obedient?

-) Eliminarea acestor incredibile comportamente, pentru o țară civilizată, ar însemna strădania ca prin fapte bune, de demnitate umană, de iubire necondiționată și compasiune, să contribuim la creșterea frecvenței de vibrație a noastră, a semenilor noștri și a planetei.

Am observat nu o dată că există tentația de a face o separație completă între răufăcătorii, criminalii, corupții, politicienii veroși, din țara noastră și cei pe care ființele din Lumină, F.G.L, ființele înălțate, aflate în tărâmurile superioare, îi denumesc forțe ale întunericului sau întunecați. Cine sunt, de fapt aceștia? Sunt forțe extraterestre, aparținând unor civilizații care se hrănesc cu energiile întunericului, forțe care nu recunosc autoritatea Creatorului și a lui Dumnezeu. Desigur ele fac parte (n-ar putea fi altfel) tot din infinita ființă globală a UNICULUI CREATOR.
Ele sunt descendențe ale primului creat (prima ființă creată) de către Creator, cu rang de arhanghel, care a ales, după eoni de co-creație alături de Unicul, să se despartă de cel care l-a zămislit, formându-și, mai apoi, propria sa creație, lipsită de caracteristicile conferite de PRIMUL CREATOR. Aceste ființe lipsite de dumnezeire s-au răspândit în cosmos și în univers, ajungând cândva (mai exact, după momentul dezintegrării unei planete din care a mai rămas ceea ce se cunoaște astăzi a fi planeta Pluton) și pe planeta Pământ.
Pentru motive pe care nu le voi prezenta acum, întunecații au preferat să racoleze suflete umane, pervertindu-le în adepții și slijitorii lor devotați. În aceste ființe există, totuși,  ceea ce se numește Spirit Divin, adică acea scânteie divină care însoțește fiecare suflet pentru a-i servi de călăuză la momentul când se va hotărî să revină în Lumină.

Peste tot în lume există aceste ființe pervertite, întoarse cu spatele la Dumnezeu, ființe subjugate întunecaților și executanți fideli ai ordinelor tartorilor. Organizații precum cele masonice de orice ordin, fasciste, comuniste, diverse confesiuni religioase și chiar anumite tipuri de partide politice etc. sunt forme de organizare și racolare a ființelor umane, mai cu seamă a celor ignorante, labile psihic, frustrate, incompetente, retardate etc. Prin minciună, dezorientare, dependență de sex, droguri și alcool, avantaje materiale efemere, aceste ființe, ajunse să funcționeze pe frecvențe foarte joase, devin armata de execuție a “Iluminaților”, a forțelor întunericului care urmăresc controlul total asupra planetei și reducerea numărului ființelor umane la efective perfect controlabile. Mijloacele de exterminare au forme multiple: războaie, înfometare, boli cu viruși de laborator sau naturali dar modificați, crime și alte forme mascate de genocid.

Credeți cumva că România și poporul ei au fost ferite de asemenea acțiuni distructive? Nicidecum!
Așezat la confluența a trei mari imperii, Poporul Român a avut de pătimit din cauza poftelor cuceritoare ale acestor imperii.
Fără vrerea noastră, am fost târâți în două războaie mondiale, unde am dat importante jertfe de sânge și am pierdut teritorii. Nu am fost scutiți nici de urgia comunistă. Mai nimic din ceea ce s-a petrecut rău in Europa n-a ocolit România.

Credeam că după ieșirea din comunism am scăpat, în sfârșit!
Cei care au știut dintotdeauna să controleze lumea, au știut cum și prin cine să-și lase semințele otrăvite pe pământul acestei țări.
Câțiva pioni, bine pregătiți la școala comunismului și a manipulării, au fost plantați în posturi cheie excelent plasate pentru a manipula prostimea.

După 22 de ani de “democrație” , “baba Floarea, din Cocârla” dar și descreieratul “junior” Ponta, mai cred în binefacerile licorii pe care le-o toarnă în minte trista figură a istoriei moderne române, Iliescu.
Un jefuitor și slujitor devotat al securității, încă mai deține o puternică rețea de manipulare și propagare a minciunii. Din păcate, a găsit repede lachei gata să-l slujească și să-l ajute la destabilizarea țării și tulburarea permanentă a liniștii, mediul ideal pentru ca el să-și continuie fărădelegile.
Prin lașitate, minciună, lipsă de valoare (mediocritate) și impostură, lacheii plătiți de D.Voiculescu, au aruncat țara în aer, tot ei erijându-se (ce tupeu!) în vajnici apărători ai poporului.
Exemplare dintre acestea se mai găsesc în România. Acești indivizi însă au prostit o mare parte a populației, ieșită năucă din comunism, populație repede recuperată de ei prin tot felul de manevre și minciuni, șantaj sau insignifiante avantaje materiale.
Pentru mine, este încredibil că s-au găsit căteva milioane de români care să ceară plecarea președintelui T.Băsescu! Nu că acesta ar fi fost de neînlocuit, dar, când mă gândesc cine trebuia să-i ia locul, m-apucă transpirația. Tristețea este că, la noi, hoția este transpartinică. Te întrebi, pe bună dreptate, care mai sunt valorile morale în această țară și unde mai pot fi găsite nealterate?

Știu că se vor găsi destui care vor spune că cele de mai sus reprezintă o deviere de la subiect. Eu îi asigur că se înșeală.
Când ni se cere să acționăm împotriva întunecaților, exact la asta se face referire.
     
Așa că, stimată Daniela, atunci când te exprimi, adresându-te F.G.L.: “Parca voi arestați cabala!? Cum aș putea eu sa fac asta? Nici nu știu cine sunt ăia!? ”, iată, ți-am identificat eu câțiva. (Sau crezi și tu că asta este o descindere în politică?)

Marea majoritate a semenilor noștri (treziți) consideră că F.G.L face promisiuni pe care, ulterior, și le retrage, pe diverse motive.
Mie mi se pare că ceea ce ei ne-au spus de fiecare dată, n-a prea fost înțeles.
Aceasta are la bază o meteahnă a multora (aș spune, majoritatea) dintre noi care considerăm că dacă ni s-a promis un ajutor, nu avem nicio obligație să mai participăm și noi. Fiecare dintre noi a întâlnit indivizi (prezentați și pe la televizor) când, pe timpul inundațiilor sau zăpezilor, surpărilor de teren etc. sătenii acelei localități stăteau la cârciumă, în timp ce soldații sau voluntarii luptau să le salveze gospodăria sau localitatea.

Cam așa ne comportăm și acum: “Măi, extratereștrilor, dacă ne-ați promis ceva, faceți fraților, nu ne mai puneți și pe noi la muncă. Promisiunea dată e datorie curată. Acum, de ce vă eschivați? Sau, cumva, totul este o manipulare?”
Consider că acesta este o abordare cel puțin nefericită.
Ființele astea vin de la mii și mii de ani lumină, ca să ne salveze de la dispariție sau să ne înghiontească să facem pasul înainte, iar noi întrebăm dacă “ posmagii sunt moi.”
Sigur, asta ține tot de nivelul nostru de conștiință și civilizație, mult rămasă în urmă față de alte civilizații, dar, din moment ce sunt mulți care au un comportament normal, mi se pare că ar cam trebui ca aceia care nu-l au să facă un efort pentru a se alinia.

In context, mai este de lămurit un aspect. Aceste ființe viețuiesc într-o dimensiune superioară (5,6 sau chia 7). Pe navele lor au creat acel habitat care le permite să trăiască oricât. Când coboară la sol, pe Pământ, ei trebuie fie să fie special costumați fie să se supună, în prealabil, unor procese de scădere a frecvenței de vibrație, pentru a se armoniza cu mediul înconjurător, aflat în dimensiunea 3D, fie să rămână în niște nave mai mici, ușor manevrabile, la distanțe foarte mici de sol sau de apă (ca un elicopter).

Oricum, pentru ei, timpul petrecut la sol este destul de limitat. În aceste condiții (3D), este evident că ei nu se vor putea simți perfect și în deplinătatea capacităților lor fizice și psihice. Gândiți-vă la căt de limitați erau astronauții noștri pe Lună.
Cred că ar trebui să demitizăm toate ființele aflate dincolo de Pământ. Aceste ființe nu sunt dumnezei, nu sunt tot ce poate fi mai înalt în Cosmos. Au fizionomii mai mult sau mai puțin asemănătoare nouă, pot avea multe deosebiri organice, capacități intelectuale, stări de emotivitate diferite, concepții diferite, unele mult superioare nouă, dar nu sunt ultima expresie a ființei.

Noi suntem “acasă”, trăim și muncim în condițiile propice existenței noastre. Nouă ne este mult mai ușor să ne mișcăm, să facem efort fizic sau mental. Poate și din acest motiv au nevoie de ajutorul nostru.
Peste toate acestea planează și realul pericol reprezentat de rămășițele întunecaților aflați încă pe planetă.

Și, să mai spunem un lucru. Ei ne tot amintesc că starea energetică a planetei noastre (rezultantă a comportărilor și gândurilor oamenilor, în principal) trebuie să treacă de un anumit nivel vibrațional, pentru a fi propice condițiilor necesare lor. Este absolut normal. Luați exemplul (poate, puțin forțat) al apei dintr-o piscină în care urmează să ne îmbăiem. Dacă această apă ar avea temperatura de 70 de grade C., când ne aruncăm în ea, ce-am păți?
Unii dintre dv. ați citit, probabil, că orice ființă înălțată, orice avatar, orice ființă de lumină,  pentru a sta un anumit timp (limitat) pe Pământ, trebuie să se “învelească în mai multe straturi energetice”, înainte de a descinde pe Pământ. Altfel spus, ea trebuie să fie supusă, în prealabil, unui proces de scădere a vibrației până la atigerea nivelului compatibil cu vibrația planetei. Cu cât entitatea se află într-un plan mai elevat, mai înalt, cu atât îi este mai dificil să coboare (sau să stea) într-un plan cu vibrație inferioară.

Ne este ușor să stăm în fața calculatorului sau televizorului și să divagăm pe “teme extraterestre”.

Poate că aprecierile și argumentarea mea nu vor fi fost cele mai corecte. Din acest motiv am marea curiozitate și nerăbdare de a-i întâlni și a le cunoaște viața și navele pe care trăiesc. Sper să nu-mi fie dat să aștept prea mult!

Sincer, parcă v-aș invita să faceți și dv. niște comentarii!!

Cu dragoste, C.M.



13 comentarii:

  1. Marius din Brasov
    Eu inteleg perfect si punctul de vedere al FGL si al celor care asteapta nerabdatori rezultate vizibile...Am fost pus in postura,mai ales in ultimul timp ,sa ma confrunt cu scepticitatea oamenilor.Am dus munca de lamurire de cativa ani buni cu prietenii si rudele mele,bineinteles dupa ce eu m-am edificat,informat si mi-am format convingerea interioara,referitor la timpul pe care il traim cu totii.Cand au ajuns sa recunoasca si sa aiba o oarecare deschidere vis-a-vis de aceste fenomene,acum,in ultima perioada mi se reproseaza ceva de genul: ...,,nu vezi ca nu se-ntampla nimic...??,daca-i o manipulare si asta ?..''.Trebuie sa duc din nou munca de lamurire dar,acum din alta postura : eu le-am dat informatiile ,,primare''de aici incolo e treaba fiecaruia ce face cu ele,cu el si cu familia lui.Trecerea peste aceasta limita ar insemna incalcarea ,,liberului arbitru''.Fiecare trebuie sa constientizeze in aceste vremuri tulburi,grele si de profunde transformari rolul si misiunea pentru care s-a incarnat pe aceasta planeta.Asa cred ca trebuie sa intelegem tot ce se-ntampla acum,totul exista DEJA in interiorul nostru,trebuie doar sa descoperim.La fel si civilizatiile extraterestre,se supun acelorasi legi universale si nu ne pot incalca liberul arbitru la nivel de civilizatie.Este deajuns,cred,ca o mare masa de oameni sa gandeasca pozitiv,sa emita iubire si compasiune catre celelalte fiinte si legile universale se vor manifesta cu siguranta iar evenimentele de pe Pamant vor lua o alta turnura,favorabila fortelor luminii.Ce cred ca trebuie noi sa facem consta nu neaparat in actiune fizica,ci atitudine deschisa fata de viata,discernamant in alegerile zilnice din viata noastra,focalizare pe obiective pozitive si benefice generale si dorinta puternic focalizata pe schimbarea totala si benefica care se produce.Cu cat vom fi mai multi focalizati pe aceste obiective schimbarile se vor produce mai rapid si fara consecinte nefaste pentru oameni.Legea sincronicitatii se va pune in functiune si veti vedea arestari si adevaruri ascunse iesite la iveala.Ganditi-va ca in plan universal tot ce este aici este un,, joc divin,,realitatea aceasta este holografica si noi suntem proprii creatori ai acestui univers ...
    Doamne Ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Profit de invitatia pe care ai lansat-o pentru a face comentarii.Stimate C.M.,urmaresc cu mult interes materialele de pe blogul tau,dar cu parere de rau trebuie sa iti spun ca nu-ti dau dreptate intru totul in ceea ce ai scris in acest material.In primul rand vreau sa te intreb daca esti ferm convins ca cei pe care i-ai numit "trepadusii" lui Iliescu,Ponta si Antonescu nu doresc binele tarii si a poporului roman.Vorbesti de IUBIRE NECONDITIONATA,de demnitate umana si compasiune .Ale tale unde sunt daca improsti cu noroi in niste oameni (Ponta si Antonescu) care nu au avut la dispozitie decat cateva luni ca sa incerce sa repare dezastul pe l-au lasat in urma dupa 8 ani de dictatura Basescu si PDL . Probabil nu stii sau ai uitat de "trepadusii" lui Basescu care s-au imbogatit pe spinarea noastra.Exemplu:Videanu care are un palat de milioane de euro.Te intreb pe tine,tu din munca cinstita ,ai asemenea palat?Eu NU!Una dintre cele 10 porunci date de Tatal Ceresc lui Moise este:"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti".Tu cum ii iubesti?Sau iubesti doar clica lui Basescu.In material vorbesti despre pierderea unor teritorii ale tarii noastre in decursul timpului dar nu ti-a atras atentia iubirea dintre Basescu si unguri?Am ajuns din cauza slugarniciei lui Basescu sa ne comande premierul Ungariei,Barroso,Angela Merkel,americanii si evreii.Ceausescu cat a insistat pe suveranitatea tarii si neamestecul in treburile interne.Basescu in schimb ce face?Vinde celor care dau mai mult.(Bineinteles,lui personal).U.D.M.R-ul cere autonomia teritoriala.Vor stat in stat (ca si Vaticanul).Ti-ar placea ca tara noastra sfant sa fie din nou ciuntita?Ungaria de cand isi doreste sa modifice granitele tarii.Are o dragoste nemarginita pentru Transilvania noastra.Basescu asta are in plan,sa ne anda tara bucata cu bucata.De asemenea vorbesti despre cei care stiu sa controleze lumea.Pe basescu nu l-ai vazut?Si cand a fost suspendat cum controla totul din umbra!Vorbesti despre manipularea prostimii.Crezi ca toti cei 7.4 milioane de oameni care au votat demiterea lui Basescu sunt prosti?Nu crezi ca este posibil ca acea multime proasta sa-i fi vazut faradelegile vanzatorului de tara Basescu,sa-i fi vazut adevarata fata si intentiile ascunse ?Cauta pe blogul Biblioteca Secreta articolul:"Cocalarul si vinul Sfintit" si vezi pe cine are in spinare Basescu.Crezi ca ungurii,americanii,ereii si ceilalti din Cabbala intunecata il iubesc pe Basescu asa de mult de il tin in brate sau fiecare are interesul lui in tarisoara noastra.Sunt un om simplu ,dar imi iubesc din inima tara si poporul.Cred ca a sosit timpul pentru schimbare.Sa lasam vechiul in urma si sa privim spre nou.Este timpul sa ridicam fruntea din tarana si sa privim inainte cu mandrie ca suntem romani si ca avem o tara ca ROMANIA.Ajunge cu hotii si lingaii.Sa lasam tinerii la conducerea tarii care sa vina cu idei novatoare si benefice pentru tara si popor.Nu am vrut sa fiu asa dura dar iubesc ADEVARUL si DREPTATEA.Daca crezi ca am gresit imi cer cuvenita iertare.Tatal ceresc sa ocroteasca tara si poporul roman.Pacea Tatalui Ceresc sa pogoare si asupra tarii mele.Doamne-ajuta.

    P.S. Vreau sa mentionez ca nu fac parte din niciun partid politic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspuns de la C.M.
      Nu doresc să intru în polemică cu dv.; punctul meu de vedere mi l-am exprimat.Ar trebui să observați că eu nu țin decât cu cei care au făcut ceva bun pentru țara asta (că dv. nu le recunoașteți realizările, asta este altceva), sau măcar au încercat sincer. Așa cum am afirmat, corupția este transpartinică (deci, se regăsește și în PDL)dar nu-i pot acuza pe Boc și Băsescu de așa ceva. Favoriții dv. ponta și antonescu au făcut praf și pulbere realizările celor dinnaintea lor (recunoscute de foruri competente și autorizate)și ne-au transformat în paria Europei, în mai puțin de trei luni. Este nedrept să aruncați în spatele lui T.B. efectele crizei mondiale și ale permanentului boicot desfășurat de-a lungul întregului mandat al PDL, de către PNL, PSD și PC.
      Faceți afirmații inspirate din emisiunile unor posturi tv. tradatoare de țară și proprietăți ale unui colaborator dovedit al securității, individ cu dosare de corupție.
      Sper că atunci când veți afla adevărul să nu fie prea târziu. După atitudinea pe care o aveți, nu vă situați înafara doctrinei si comportamentului partidelor pe care le apărați. În ceea ce mă privește, eu încerc să merg după adevăr, indiferent unde-l găsesc.C.M.

      Ștergere
  3. se pare stimate C.M. inca nu esti trezit ,vezi totul dintr-un unghi din punctul tau de vedere ,nu vezi unde a ajuns tara ,totul e vandut urmeaza si Rosia Montana ,toti au fost corupti ,ai fost multumit probabil cu toate ,cat ii mai aperi?trebuie sa se schimbe totul ,sa vina altii tineri si entuziasti si sa aiba timp sa faca ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regret lipsa dv. de înțelegere! Si doar este atat de simplu! In ceea ce privește "trezirea" mea, s-ar putea să greșiți. C.M.

      Ștergere
  4. BAI Basistule nenorocit de ce le sucesti mintile oamenilor cu propaganda ta comunista cu minciunile tale ,,extraterstre'' probabil ca esti un securist jegos tu si clica ta nu iti dai seama ca mai devreme sau mai tarziu o sa platiti toate aceste manipulari , nu vede nimeni ca tu ai cerut nume si adrese de la oameni naivi la alegerile locale probabil o vei face si la alegerile parlamentare ca sa va folositi de acesti pt. a frauda voturi , parchetul nu vede ca doar este monitorizata toate mijloacele de exprimare din Romania , nu inteleg naivitatea oamenilor cand iti citesc tampeniile pe care le scri pe acest blog chiar nu mai exita inteligenta in romania. O sa iti vina si tie randul in curand ,,Se strange latul '' a spus cineva o data asa ca ai grije.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă public căci nu v-aș putea eu caracteriza mai bine decât o faceți dv. Când vă va fi rușine de ceea ce ați scris, vor fi semne că veți începe să vă vindecați. Felicitări! M-ați convins că sunteți USL-ist. C.M.

      Ștergere
  5. pe blogul -Activ Information Media- se poate citi ,,cum se falimenteaza o tara ,,cu resurse (aur,petrol),cu conducatori corupti,vine F M I-ul ofera bani multi care nu se dau la saraci,se investesc in drumuri si orice altceva din care se imbogatesc cateva persoane si majoritatea banilor ajung inapoi prin firme straine la cei de la care provin .aceas situatie s-a petrecut si la noi cu o conducere corupta ,cititi informati-va si dupa aia judecati. TREZITI-VA !!!E TIMPUL!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și dacă ar fi așa cum spuneți, ați găsit în USL salvatorii( manevrați de Voiculescu și Iliescu)? Și eu sunt convins că se întâmplă lucruri peste capul și voința popoarelor, important este cum reacționăm noi.Invitației la o corectă informare ar trebui să-i dați curs chiar dv. M-aș ralia ideii pe care o exprimați, dacă acuzația pe care o faceți s-ar extinde asupra tuturor guvernărilor de până acum (după "90), unde capul de afiș îl deține ,indiscutabil, PSD-ul și, mai nou, USL. C.M.

      Ștergere
  6. Urmaresc cu atentie si mare placere blogul dvs, totusi,sunt cateva lucruri care ma nemultumesc.
    In primul rand, pe un blog cu o asemenea tema spirituala, NU au ce sa caute comentariile sau simpatiile politice, indiferent carui partid ii sunt adresate.
    Daca aveti astfel de simpatii sau antipatii, deschideti-va un alt blog cu tema exclusiv politica si atunci noi,nu vom mai fi obligati volens-nolens sa inghitim si comentariile dvs. politico-partinice.
    Sincer,nu mi se pare deloc OK, ca atunci cand caut sa-mi imbogatesc cunostintele spirituale,sa fiu nevoita,sa inghit o multime de ineptii, comentarii sau instigari politice, pentru ca nu asta caut de fapt.
    Daca vreau politica,gasesc in multe alte locuri si nicidecum pe un blog cu tema spirituala, care se vrea deschizator de drumuri,de inimi si de minti pentru romanii nostri dragi.
    In al doilea rand, sunt extrem de dezamagita de atitudinea dvs, de partinirea clara pe care o aratati cu fiecare ocazie.
    Stiti cum se spune : NU JUDECA,DACA NU VREI SA FII JUDECAT !!!
    Un om cu adevarat TREZIT,asa cum banuiesc ca va considerati si dvs, isi iubeste in mod EGAL toti semenii,indiferent carui partid apartin,indiferent ca-i sarac sau bogat, prost sau destept,si stie ca, TOTI SUNTEM UNUL !!!
    DUMNEZEU ESTE IUBIRE, iar asta inseamana ca in fata Lui suntem egali cu totii, saraci sau bogati...toti suntem copiii Lui,iar El ne iubeste pe toti in IN MOD EGAL, indiferent ca facem politica sau nu,indiferent ca oamenii fac parte dintr-un partid politic sau altul.
    Vreau sa va mai reamintesc un lucru pe care ii stim foarte bine cu totii: DUMNEZEU ESTE DEASUPRA TUTUROR ( chiar si asupra politicienilor!!!!) si numai EL are dreptul sa ne judece.
    Asa ca,macar de acum incolo, abtineti-va de la ORICE fel de comentarii politice, partinitoare,pentru ca pe noi, cititorii acestui blog, nu asta ne intereseaza, nu asta cautam pe blogul dvs.
    Vreau sa subliniez ca, nu fac parte din niciun partid si nu ma intereseaza deloc politica si sper ca va veni o zi in care, Dumnezeu va face dreptate in tarisoara asta, asa cum stie doar El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui să vă dați singură răspuns măcar la câteva întrebări:
      1. Când un hoț intră în politică, în primul rând pentru a putea continua să fure și se folosește de "umbrela" politică tocmai pentru a scăpa de puterea legii,cei cinstiți și cei care apără legea, ar trebui să înceteze urmărirea, pe motiv că pășesc pe domeniul politic? Veți spune că ar trebui să lăsăm asta pe seama organelor abilitate. În cazul acesta, care ar mai fi rolul maselor în însănătoșirea societății?
      2. Credeți că Dumnezeu nu-i agrează pe cei care demască nedreptatea și doresc aducerea pe calea cea bună a "oilor rătăcite", chiar dacă acestea au intrat în "turma" politică?
      3. Nu cumva conceptul de politică(de politician) a fost creat(de politicieni, evident) tocmai pentru ca societatea să nu-i mai poată trage la răspundere?
      4. De ce oare cei mai corupți oameni,marii hoți și delapidatori nu rămân înafara politicii?
      5. De ce oare chiar civilizațiile superioare (îndrituite de Cea Mai Înaltă Autoritate), venite să ne ajute, ne cer cu insistență să-i demascăm, arestăm, judecăm și condamnăm pe cei care fac rău societății umane(prin actele lor provocând scăderea vibrației sistemului nostru planetar, și, în acest fel, blocând evoluția) ?
      6. Cum se face că dacă l-aș blama pe T.B. foarte puțini m-ar critica, în timp ce, orice critică la adresa mafiei puterii, produce o reacție virulentă a celor pe care-i atingi acolo unde-i doare? etc.

      Aveți dreptate: de mai mult timp m-am gândit că, particuarizălile mele la realitățile românești,s-ar putea să facă mai mult rău decât bine, prin faptul că stârnesc ura celor care n-au ajus să le înțeleagă. Dacă nedreptatea va continua, probabil că mă voi orienta la un blog unde se pot spăla si asemenea rufe. Voi continua să cred că atitudinea intransigentă de demascare (cu rol educativ, desigur, nu de exterminare)este necesară în societatea noastră atât de bolnavă. O voi face de dragul cititorilor interesați sincer de problemele de spiritualitate.
      În încheiere vreau să vă spun că, din moment ce ați ales să trăiți în societate, nu vă veți obține liniștea și pacea pe care le căutați decât odată cu societatea. Altfel, totul este o iluzie.
      Cu dragoste! C.M.

      Ștergere
  7. In 30 august ora 11:12 am scris pe blogul tau,am primit si raspuns.Am inteles ca nu vrei sa intri in polemica cu mine.Iti respect decizia,dar nu din respect pentru ce mi-ai raspuns ci pentru ca intotdeauna cel mai destept cedeaza!!!

    RăspundețiȘtergere