Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 august 2012

RĂSPUNS PENTRU FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII.

    
 Dragi ființe ale F.G.L., din dorința de a afla de la voi mai multe despre istoria evoluției umane pe planeta noastră, voi face o scurtă incursiune asupra trecutului omenirii noastre, la nivelul cunoașterii noastre actuale, cu speranța că, într-un fel sau altul, ne veți ajuta să aflăm varianta corectă.
     Paleologii, arheologii, ufologii etc.,au ajuns la unele concluzii în încercarea lor de a afla trecutul speciei umane.
     Așa dar, după stabilizarea scoarței Pământului, când semințele vieții aveau toate șansele să rodească, din afara planetei au fost aduși, de către unele civilizații din univers, sau creați de Divinitate, primii embrioni viabili să se dezvolte pe planetă, în sol, pe sol, în oceanul planetar sau în atmosfera ei.
      Materialiștii spun că un concurs de coincidențe fericite și rarisime au făcut să apară materia organică, exprimată, mai întâi, printr-o celulă primordială, rudimentară, care, în timp, s-a adaptat tot mai bine condițiilor de mediu, asigurate de planetă și, prin divizare și evoluție treptată, a luat forme din ce în ce mai perfecționate și particularizate, până la ceea ce se cunoaște că există astăzi.
      Toate aceste variante pot fi susținute și argumentate fie științific fie spiritual (holistic). Nici până astăzi nu s-a stabilit exact care a fost calea reală a evoluției vieții pe Pământ. (Părerea mea este că toate cele trei modalități au concurat la această realizare).

      În anumite etape de dezvoltare, unele civilizații mult mai avansate, din univers, în activitatea lor de explorare a diverselor zone ale creației, au ajuns să cunoască și planeta Pământ. Interesul explorator al acestor civilizații avea diverse motivații (în funcție de caracteristicile, nivelul de conștiință și de nevoile acestor civilizații).                              
      Astfel:
-     Civilizațiile din Lumină care veniseră cu intenții pașnice și cu aprobarea Creatorului Divin de a ajuta incipienta evoluție a tinerelor mlădițe de viață aflate pe Pământ. Printr-un plan genetic de amploare și întins pe multe etape, s-a îmbunătățit structura ADN a speciilor băștinașe cele mai evoluate, corectându-se și eliminându-se exemplarele care nu corespundeau planului și formei preconizate.
-    Civilizațiile cu tendințe de cucerire a noi planete, venite pentru a le exploata bogățiile Pământului, au intervenit, la rându-le, pentru crearea unor specii utile intențiilor lor, adică a unor indivizi care să poată dispune de forță fizică pentru grelele munci necesare în exploatarea acestor bogății (de exemplu, în minerit). Se spune, spre exemplu, că o anume civilizație urmărea exploatarea zăcămintelor de aur ale Pământului, pentru obținerea unor mari cantități de pulbere de aur pe care o utilizau la crearea unei centuri în jurul planetei lor de origine, care, din diverse motive, își pierduse straturile protectoare față de acțiunea distructivă a soarelui din acel sistem.
      Alții aveau interesul exploatării zăcămintelor de cristale ale planetei noastre, cristale care reprezentau materia primă pentru obținerea energiei necesare navelor lor spațiale. Ei nu aveau niciun interes pentru crearea unei specii umane prea inteligente ci doar atât cât să se facă înțeleși și respectați la executarea unor munci fizice.
-   Unele civilizații au considerat că Pământul este propice unor ample experimente genetice, de obținerea unor specii cu anumite caracteristici. Astfel, pe timpul Atlantidei și Lemuriei, mai existau încă ființe cărora le mai creșteau, în unele părți ale corpului, pene sau solzi, ca urmare a încrucișărilor sau modificărilor ADN, efectuate de către extratereștri asupra unor indivizi din ascendența lor.

      In final, dintre toate speciile de ființe umane sau umanoide, s-au stabilizat 12, dintre care 5 se mai regăsesc și astăzi: rasa albă, galbenă, neagra, roșie, mongoleză (asiatică).
       Încă și astăzi mai vin pe Pământ echipe de cercetare ale unor civilizații extraterestre (cum ar fi “micii cenușii”) care, cu sau fără aprobarea unor autorități pământene, sacrifică unele animale cărora le prelevează diverse organe, în scopul continuării cercetăriilor lor genetice.
      Desigur, în timp s-au produs încrucișări între toate rasele, rezultatul actual fiind o metisare generală din care cu greu se mai pot evidenția clar anumite caracteristici ale unei rase anume.

       Din punctul de vedere al cracteristicior psihice, mentale și spirituale, pe Pământ există astăzi două mari categorii de ființe umane:
-  ființele umane cu credință în puterea Divinității (am putea spune, adepții LEGII LUI UNU, așa cum era în Atlantida). Aceștia pun la baza gândirii, atitudinii și existenței lor, IUBIREA și ADEVĂRUL. Ele au frecvențe de vibrație superioare care le vor asigura ascensionarea odată cu planeta.
Din păcate, aceștia nu sunt majoritari, din cauza diverselor influențe, a unor forme de societate, a mentalităților moștenite sau dobândite în timp (de la părinți, de la școală sau societate) și a pervetirii la care au fost supuși, din cauza unor lipsuri materiale, a educației greșite sau intereselor materiale.
-  ființele cu carențe serioase în educația spirituală, supuse puterii banului și materialității. Aceste ființe sunt dominate de sentimente egotice, de teamă, separare și ură. Legea lor de bază NU este iubirea necondiționată, ci MINCIUNA și interesele de grup. Au tendințe de dominare și îmbogățire materială, indiferent pe ce căi. (Ei au caracteristicile celor care în Atlantida făceau parte din Grupul lui Belial). Frecvența lor de vibrație este foarte joasă și doar energiile luminii, care au fost trimise pe planetă în ultimii ani, au mai reușit să-i trezească, pe unii dintre ei și să-i îndrepte spre Lumină.
      În prezent, în țara mea, România, se dă o luptă crâncenă între forțele LUMINII, ADEVĂRULUI și DREPTĂȚII și forțele retrograde și reacționare, conduse de ființele cele mai întunecate, descendente, probabil, din rasele care au venit cândva  să domine planeta, sau care au devenit slugile întunecaților.
     Din păcate, din cauza ignoranței și lipsurilor, o mare parte ca populației țării mele se află sub influența nefastă a forțelor retrograde, care folosesc tot felul de mijloace pentru a-și menține influența asupra ființelor ignorante și încă adormite. 
Speranța noastră este ca în viitorul apropiat întunecații și lacheii lor să părăsească planeta care va ascensiona în dimensiuni superioare, improprii existenței ființelor întunecate. Mai este puțin până atunci.
     Cam acesta ar fi, foarte pe scurt, istoria omenirii, așa cum ființele umane mai evoluate o cunosc.
_______________________________________________________________

        Sperând că nu am plictisit pe nimeni cu această lungă introducere, doresc să trec la adevăratul subiect, care să explice temerile și reținerile noastre în relația cu voi, cei din Federația Galactică a Luminii.
  
       1. Parțial, explicația o găsiți și în sechelele pe care le-a lăsat lunga noastră existență în dimensiunea inferioară 3D. Mereu umanitatea a fost dominată de către cineva, fie din afară, fie de pe planetă, fie din ambele direcții. Știm că lumea noastră este doar aparent condusă de șefii de state sau guverne. În realitate există doar câteva familii cu origini extraterestre care conduc lumea, ele făcând toate scenariile de învrăjbire a unor națiuni împotriva altora. Ideea lor este că lumea poate fi ținută sub control dacă se crează și se mențin stările beligerante între popoare. Schema a funcționat perfect de-a lungul istoriei omenirii.
   Dacă nu au existat tabere opozante, cei care au sub control lumea noastră, au știut cum să le creeze. Concepția stăpânilor planetei este de a ține lumea în deplină ignoranță, fără a cunoaște că dincolo de Pământ există mii și mii de civilizații extrem de dezvoltate, cum ați fi, de ex. voi.
     Din păcate, încă mai există pe planeta noastră “Iluminații”care controlează toate economiile, finanțele și armatele lumii
Masoneria, mâna lor dreaptă, face ravagii în mai toate țările prin controlul pe care-l deține asupra resurselor și oamenilor care ocupă funcțiile de decizie în stat.
     Omul de rând aproape a abandonat lupta cu nedreptatea, trăind la limita existenței și lăsându-se momit de promisiunile escrocilor, unelte ale întunecaților. Oamenii, în inconștiența lor, au devenit o masă de manevră, în mâna forțelor reacționare, a îmbuibaților, hoților, mincinoșilor și lacheilor lor. Vă rugăm, priviți mai bine ce se întâmplă acum, din acest punct de vedere, în România!
   
      2.  Ne-ați făcut unele promisiuni de colaborare: acordarea unor dispozitive de captare și utilizare a energiei libere. În niciunul dintre mesajele voastre ulterioare nu ați făcut referiri pertinente din care cei care cred, dar și cei care nu cred, în această ofertă, să știe că listele pe care s-au înscris au fost citite și preluate de voi. Personal, îmi este imposibil să înțeleg cum nu vă este clar că o referire, fie ea și vagă, ar fi extrem de convingătoare și ar crea multă emulație în lume. Poate că nu trebuie, din motive de securitate, să dați nume dar, ce v-ar împiedica să faceți o mențiune de natură statistica., de ex: ”din România am preluat până acum un număr de.. x...înscrieri pentru a primi aceste dispozitive”, sau : “lui Dan, de ex. din România , îi comunicăm că vom ține cont de propunerea sa”, sau : “ lui Constantin îi transmitem că i-am recepționat mesajul telepatic ”etc. Sunt mii și mii de modalități prin care voi ne puteți confirma că, într-adevăr, ne recepționați și aveți legătura cu noi.
   
      3. Dragilor, referirile voastre sunt extrem de vagi, imposibil să facă pe cineva să creadă într-o relație cu voi. Acesta este și motivul pentru care munca noastră de convingere a altora, asupra existenței voastre și relației cu voi, este luată în derâdere de cei neconvinși.
     4. În ceea ce mă privește, v-am transmis (oare?) telepatic inclusiv coordonatele geografice ale locului de unde ați putea să mă luați, în vederea cooptării mele în echipele de consolidare a țărmurilor oceanului planetar. Noaptea, la ora pe care v-o propusesem, am bântuit acel loc în speranța că voi sesiza ceva !! Până la urmă, mă veți face să cred că am cam luat-o razna…!!

   5. Noi,  grupul român al celor înscriși pentru a primi dispozitive de captare și utilizare a energiei libere, am stabilit ca odată pe lună, la o anumită oră, să facem o invocație către voi, pe această temă. Nici măcar unul n-a primit un mesaj telepatic prin care să i se confirme ceva. 
Cam același lucru se poate spune și despre celelalte inițiative pe care voi le-ați avut și la care noi am răspuns. 
Dragilor, menționați ceva în legătură cu aceste chestiuni în care, unii dintre noi, chiar credem. 
Sunt convins că dispuneți de un nivel de evoluție și un nivel tehnic care v-ar permite o contactare cu unii dintre noi. Poate, nu toți suntem dotați cu capacități telepatice de comunicare, dar îmi este imposibil să cred că niciunul nu dispune de ele.

   6. Suntem foarte aproape de luna septembrie 2012, când ați promis că veți începe livrările de dispozitive către solicitanți. Dacă și de această dată, nimic nu se va întâmpla, eu, unul, voi fi extrem de dezamăgit și îmi voi pune serios problema asupra oportunității continuării preocupărilor mele în relația cu voi.

    7. Și mai este ceva extrem de important: mii de oameni se întreabă și nu înțeleg de ce nu aveți niciun fel de relație de colaborare cu Federația Galactică, organizație mult mai veche decât a voastră !? Lipsa voastră de reacție la această întrebare despre care, cu siguranță, știți, naște foartă multă suspiciune. 
Dați un răspuns, indiferent care ar fi acela! Noi suntem sătui de vrajba existentă pe Pământ, și ne întrebăm dacă această meteahnă s-a generalizat și între federațiile galactice!? Sau, poate, de acolo, am “importat-o”?
        Noi vă considerăm, în continuare, frații noștri din LUMINĂ și așteptăm ca măcar pe o parte dintre suspiciunile noastre să le aplanați.
        Faceți dovada că sunteți într-adevăr aproape de noi, preocupați de soarta omenirii și planetei noastre.
       Nu vă mai temeți de fricile noastre. Singura noastră teamă este că vom aștepta degeaba și nu vă veți face apariția. De mult nu ne mai temem de demoni extratereștri; ai noștri sunt mult mai răi decât cei care ar putea veni din afară!

       De deschiderea și sinceritatea voastră depinde colaborarea cu noi.
       Vă mulțumesc și aștept măcar un semn.
       Constantin.
       (C.M.)

Răspuns de la F.G.L (!?) (Sper că nu este o glumă proastă a cuiva !! C.M.)


http://www.ascensionearth2012.org

"...Fear not that you will not receive our telepathic communications, as we will work out ways that all of you, whether you are able to receive our telepathic communications or not, will find placement within at least one of our projects. You can be assured of this, that if you wish to work with us and we feel you would make a positive addition to our team then you will work with us. That is our promise to you, and as we have said, when we do make promises we keep them. We are not promise breakers as some of your world erroneously believe. When we say to you that we will begin this project or that project soon, we use the word ‘soon’ because there is absolutely no other definition, explanation or metaphor that we can come up with to allow you to understand that it is not today but it may be tomorrow when we begin one of these projects. Can you understand that we can only say soon, for we do not have a date set for you, so what else is it we can say to you to allow you to understand that it will not be a very long ways off in years, but will be some time ahead in weeks or months? Would you agree that ‘soon’ is an appropriate adverb to use to express this time frame? We certainly feel it is an adequate and fair description, and we would like to see some of your comments today about this subject..." 

Traducere :
Nu te teme că nu vei primi comunicările noastre telepatice, așa cum o vom face, de altfel, cu toți, chiar dacă nu au capacități de comunicare telepatică. Se va găsi, până la urmă,  un plasament pentru cel puțin unul din proiectele noastre. Tu poți fi sigur de acest lucru, că în cazul în care dorești să lucrezi cu noi, și simțim că vei face o alegere favorabilă, atunci, vei lucra cu noi.
Aceasta este promisiunea noastră pentru tine, și așa cum am mai spus, atunci când promitem ceva, ne respectăm angajamentul, nu așa cum eronat o parte din lumea voastră crede. Când îți vom comunica că urmează să înceapă acest proiect vom folosi cuvântul “în curând”, fără alte adăugiri, explicații sau metafore. Prin asta vei înțelege că nu astăzi ci în viitorul imediat, poate chiar mâine. Vom spune doar „în curând”, deoarece atunci nu vom avea o dată stabilită exact. Oricum, nu vei avea o perioadă lungă de așteptare, dar poate fi vorba chiar de câteva săptămâni. Ești de acord cu exprimarea "în curând" prin care să înțelegi că nu imediat ci într-un interval de timp destul de scurt? Cred că am găsit o exprimare adecvată și corectă. Am dori să vedem astăzi un comentariu  de-al tău la răspunsul nostru, cu privire la acest subiect.

 Răspus Constantin: Am înțeles și sunt de acord cu propunerea de folosire a cuvântului  "soon" ca o preatenționare.

3 comentarii:

  1. Excelent articolul........raspunsul la intrebari inca il asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, excelent articolul tocmai concis si la subiect...sa speram ca totul este adevarat ci nu o gluma a intunecatilor care sa rada de noi pe infundate...DOAMNE AJUTA !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. fiinte de lumina ajutati-ma sa-mi indepinesc dorinta maine.....va multumesc...

    RăspundețiȘtergere