Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 august 2012

Mesaj de la Montague Keen


(19 august 2012)

Monty si Veronica
Asupritorii voștri nu reușesc să găsească o soluție la problemele cu care, de la o vreme, încep să se confrunte. Incet, ei ajung la concluzia că nu au de ales.
Noi prevedem că intr-o zi vă veți trezi și veți descoperi că ei au fugit de pe planetă. În acel moment, toată tehnologia întunecațiolo va putea fi dezmembrată și anihilată. Ea va fi înlocuită cu o nouă tehnologie, bazată pe alte principii și alte legi, tehnologie care vă va uimi prin performanțele ei, ușurința cu care va putea fi utilizată și prin marea s-a utilitate. Fiți înțelegători: nu este ușor pentru întunecați să renunțe pur și simplu la ceva ce aproape au avut în mână.

Vă promitem că noi ne vom ocupa de ei cât mai curând posibil. Vom avea, de asemenea, de-a face cu cei care refuză să părăsească dimensiunea a 3-a, dimensiune în care au exitat atâte vieți și cu care s-au obișnuit, deși, rareori le oferea satisfacții. S-au obișnuit cu ea și cu mare greutate ar accepta să o părăsească. Asta-i face să se opună oricăror schimbări care i-ar scoate din rutină, din obișnuit, din foarte cunoscut. Pentru unii, frica de nou este paralizantă. Ei nu cred în dovezile din ce în ce mai numeroase care li se aduc. Toate aceste ființe puternic ancorate în materialitate, nu vor renunța cu ușurință la posesiunile lor materiale, adunate în timp, prin muncă asiduă sau, mai ales, prin furt permanent. Aceste apucături au devenit felul lor de a fi și a exista în lumea materială și nimic nu-i mai poate face să-și amintească cât de mult s-au îndepărtat de adevăr, de dreptate, de Lumină. Ei se agață de posesiunile materiale, refuzand să admită că atunci când vă veți reuni cu frații și prietenii voștri
 de pe alte planete, veți avea parte de tot ceea ce v-ați dorit vreodată. Cu toate aceste, există metode și proceduri prin care aceste ființe, limitate în gândire și percepție, vor fi trezite și făcute să înțeleagă că adevărurile lor nu corespund adevărului general.

O vindecare masivă se va produce și toate bolile trupului vor fi asanate. Asa că, dreagilor, nu va ingrijorați de starea voastră actuală de sănătate pentru că rezolvarea ei este în programul divin. Mulți dintre voi au muncit din greu pentru a aduce aceasta TRANZIȚIE. In curand veți vedea roadele muncii voastre.


Draga mea, ai avut niște discuții interesante în această săptămână, dovedindu-ți încă o dată că noi știm să îndrumăm oamenii la tine. Tu nu trebuie să cauți pe nimeni. Când toata cunoașterea va fi împărtășită, toate ușile se vor deschide și totul va fi revelat. Voi toți munciți pentru același scop, doar o faceți prin modalități și căi diferite

Intregul sistem de guvernământ se va schimba complet, așa încât nici o familie sau grup de persoane nu își va aroga dreptul de a vă conduce.
Viziunea lui David Boyle asupra viitorului, așa cum ați discutat în interviul pe care l-ai realizat cu el, este una bună și merită atenție.
El s-a gandit foarte mult la subiectul guvernării.
Este necesar să fiți pregătiți pentru a face orice este necesar atunci cand Cabala va fi eliminată.
Nu insistați asupra greșelilor din trecut, pentru că vă mențin în gândirea 3D.
Este timpul să pășiți în lumina zilei de mâine. Viitorul trebuie să fie obiectivul vostru cel mai important (un fel de a spune deoarece, cunoști foarte bine că există numai prezent). Lăsați trecutul în urmă! Cu cât vă cramponați de dimensiunea a treia, cu atît mai mult întârziați plecarea Cabalei.

Așa cum am spus de multe ori, “Irlanda este cheia care va descuia totul”. Draga mea soție va merge în septembrie în Irlanda [detaliile sunt pe site http://www.montaguekeen.com ] pentru a reconecta Egiptul cu Irlanda încă o dată. Poporul arian, descendent al irlandezilor antici, trebuie doar sa se uite la ADN-ul lor pentru a demonstra adevarata versiune a istoriei, care nu este cea care a fost scrisă și predată de către Cabală. Istoria pe care ați învățat-o a fost născocită pentru a vă împiedica să aflați adevărul despre ceea ce sunteți.


Există confuzie în rândul multor oameni, pentru că s-a prevazut de către mulți faptul că Cabala va bombarda Olimpiada de la Londra: s-a scris pe site-ul lui Rockefeller, etc. Am reușit să împiedicăm punerea în practică a proiectele Cabalei întunecate, deși ei niciodată nu renunță. Mereu vor continua să încerce provocarea unor acte de destabilizare pentru că au nevoie de energia FRICII, de vărsare de sânge și alte manifestări lipsite de lumină. Vărsarea de sânge este esențială pentru existența Cabalei.


Eu vă rog pe toți cei care puteți ajuta ca lucrurile să evolueze, să o faceți. Nu lăsați asta în seama celor puțini care au muncit din greu pentru a aduce acele schimbări necesare pentru Tranziție. Câteodată, tot ceea ce trebuie este să vorbiți cu ceilalți direct sau prin internet (deși calculatorul a fost blestemul vieții mele pe Pământ !)
 
        
Oricine ajută, în orice fel, nu va fi uitat și va fi recompensat în mod corespunzator. Avem nevoie de ajutorul vostru.
Cei care simțiți sau știți că aveți un rol în procesul de TRANZIȚIE, este timpul să vă uniți eforturile pentru a asigura instaurarea spiritului de dreptate în lume și înlăturarea celor care nu doresc înaintarea spirituală a omenirii și a planetei.
Unii dintre voi primesc informații de pe alte planete sau din Lumea Spiritelor, ceea ce-i face să fie bine și corect informați asupra evenimentelor și programului de ascensionare. Ei cunosc destul de bine ce trebuie făcut și când, pentru a se asigura derularea fără sincope a Programului Divin.
Anumite lucruri trebuie rezolvate, așa că este nevoie de ajutorul vostru.
Ați fost învățați întotdeauna să vă ascultați instinctele, dar acest lucru v-a dus, adesea, la rătăcire. Eu vă spun “ascultați-vă inimile, dacă vreți să nu greșiți!”. Lăsați ca iubirea să fie imboldul de a face ceva. Atunci când iubirea este lumina voastra de ghidare, veți ști că sunteți pe drumul cel bun.

Următoarele câteva luni vor fi cele mai interesante, intense și emoționante pe care le-ați trăit.
Lupta voastră e aproape de final. Toate prin care ați trecut, au fost pentru schimbările care vă bat la ușă și care se vor dovedi extrem de benefice. În fiecare țară s-au depus eforturi monumentale pentru a înfăptui aceste schimbări de care umanitatea are nevoie ca de aer.
 Vă suntem profund recunoscători pentru aceste eforturi. Chiar dacă nu toți ați știut-o, fiecare dintre voi a a jucat un rol în acest vast program al înălțării.
Dragilor, în viitorul destul de apropiat, veți vizita alte planete și veți afla singuri ce gândesc și cum își organizează viața alte lumi. Multe veți avea de învățat unii de la alții.
Veți fi ființe cu adevărat libere și vă veți putea exprima libertatea în multe feluri, care vă vor îmbogăți și vă vor ajuta să evoluați mai repede și fără greșeli.

Noi toți, împreună, creăm condițiile necesare pentru Tranziție.
Schimbările necesare se produc fără mari dificultăți astfel că voi vă îndreptați spre un viitor pașnic și corect, un viitor al iubirii necondiționate.
 Lucrăm împreună cu voi deși ne aflăm pe paliere diferite de conștiință, în planuri de densitate diferită.

A fost un drum lung și accidentat pentru tine draga mea, dar aproape am ajuns. Așa că priveste spre viitor cu încredere.


Adoratorul tau,
Monty

Website
: www.montaguekeen.com
NotĂ: Acesta este un mesaj din serialul de corespondență telepatică pe care Montague Keen o întreține de la moartea corpului său fizic, cu soția sa aflată, încă, pe Pământ.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu