Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 august 2012

Mesaj de la Lord Alcyone


(20 aug. 2012; channeler Elizabeth Trutwin)

Salutări, sunt Alcyone, consortul Mamei Sekhmet / Kali Durga.
Alcyone este, de asemenea, numele Soarelui Central, cunoscuta Sursa de Energie a Galaxiei. Alcyone a fost numit Soarele din spatele Soarelui, Sursa de energie de la care a început viața în Galaxie. Este sursa din care a plecat fiecare scânteie divină, existentă în fiecare ființă. Izvorul vieții voastre începe din Alcyone și coboară până la nivelul planetelor și celorlalte corpuri cerești, inclusiv al Pământului.
Izvorul vieții pleacă din Alcyone ca o energie pură și din el se ramifică simultan numeroase vieți paralele în multe dimensiuni, planuri și niveluri. Există un număr infinit  de vieți care se trag din același izvor și toate sunt aspecte ale aceleiași ființe multiple, cu existențe autonome, răspândite în univers. Aceste izvoare sunt avatarii voștri. Toate viețile paralele trecuste sau viitoare, de fapt, există simultan. Când voi și Pământul veți fi ascensionat, această aparentă contradicție vi se va clarifica.
Prima dimensiune este reprezentată de un punct.
A doua dimensiune este un plan de existență, o suprafață.
A treia dimensiune are și altitudine, sau un punct în spațiu. În a treia dimensiune Sufletul nostru trăiește într-un punct în spațiu.
A patra dimensiune este timpul.
Viața și existența actuală pe Pământ este un punct în spațiu (adică cea de a 3-a dimensiune). În a patra dimensiune, timpul devine un continuum.
Pământul vostru va urca curând în dimensiunea a 5-a, după care, și mai sus. De fapt, această delimitare este improprie deoarece există chiar astăzi locuri pe Pământ unde s-a realizat ascensiunea în dimensiuni superioare, chiar dincolo de 5D. De exemplu, la baza  Mt. Shasta puteți experimenta dimensiunea a 7-a, iar în alte locații sacre, s-a stabilizat deja dimensiunea a 9-a. Vedeți voi, fiecare lucru este relativ și poate avea o prelungire infinită. 

Ascensiunea este un proces despre care unii Lucrători în Lumină au aflat și pentru care lucrează de peste 20 de ani. Atunci de ce vedem Lucratori intru Lumină care trăiesc vieți nefericite și cunosc lipsa de bani? Pentru că partea fizică a planetei pe care ei trăiesc, încă mai există în dimensiunea a 3-a. Aceasta înseamnă că fiecare ființă umană întrupată pe Pământ se mai confruntă cu o karmă adunată din viețile trecute și pe care, trebuie să o echilibreze în viața actuală, înainte să ascensioneze. (Nota C.M.: de fapt, aceasta este o condiție pentru a putea ascensiona).
Unii pot spune că au fost în alte vieți Maeștri Ascensionați, așa că, de ce o duc acum atât de greu?
Adevărat, dar ei au fost în acea poziție tocmai pentru ca să-și poată alege viața actuală de pe Pământ, care-i va ajută să evoluieze încă și mai mult. Fiecare nouă întrupare, îi trimite în urmă, la Iluminarea deplină. Când ați ales să fiți în această viață pe Pământ, ați dorit să trăiți emoțiile, starea egotică, condițiile precare existente în această perioadă pe planeta pe care v-ați încarnat. Voi ați ales, gândindu-vă la marele câștig în evoluție, această confruntare cu întunericul și lipsurile etapei actuale. Mulți nu mai speră ca anii aceștea de greutăți și lipsuri să se încheie în această viață. Cei care, prin gândire și comportament, vor reuși să-și echilibreze karma, nu vor trebui să mai revină pentru a scăpa de restanțe. Ceilalți, vor alege ca, din nou să se reîncarneze, până la stingerea tuturor datoriilor pe care și le-au creat. 
Trebuie spus că încăpățânarea și trufia sunt comportamente care vă garantează revenirea  pe planetă, în corp fizic. 
Cei care aveți o stare de sănătate precară, trebuie să știți că ați făcut lucruri care v-au îndepărtat de lumină. Unii dintre voi, ați ales (la nivel de suflet) să grăbiți revenirea voastră pe Pământ (adică, să vă încheiați acest ciclu de viață) chiar dacă nu v-ați lichidat datoriile karmice. Aceasta va face ca în viața viitoare să aveți serios de lucru pentru echilibrarea adausului de karmă pe care l-ați amânat pentru data viitoare. 
Se ridică întrebarea: când veți fi făcut deja schimbarea și vă veți afla în dimensiunea a 5-a, veți fi pe deplin ființe iluminate? Răspunsul este: nu. După ascensionare racilele din societatea voastră vor dispărea treptat, întregul adevăr va ieși destul de repede la iveală iar iubirea și dreptatea vor crește exponențial pe Pământ.
Următoarea întrebare : când remedierile vor fi fost terminate și toți vor avea bani suficienți, se va trece la noua misiune a omenirii? Răspunsul este, deasemenea, nu. Doar cei care vor fi devenit complet iluminați vor trece la noile lor misiuni. Cei care nu vor fi ajuns la nivelul de conștiiță și cunoaștere suficient, vor primi consiliere de la mentori pentru a vedea calea iluminării pe care vor fi invitați s-o urmeze. Ei își vor alege singuri în ce direcție vor vrea să meargă și cu ce viteză. Va exista chiar posibilitatea ca totul să se realizeze instantaneu. Dreptul și posibilitatea de a alege calea de urmat a existat totdeauna  pe Pământ, și asta nu se va schimba nici în viitor. 
Multe schimbări vor putea fi făcute cu ușurință, dar de aceasta vor beneficia doar sufletele care, prin modificarea lor internă, se vor detașa complet de minte și de egoul lor omenesc, devenind complet devotate principiilor sacre. Numai aceste ființe vor fi invitate la misiunile spirituale viitoare. 

Cei care vor fi preocupați numai de programul pe care-l vor primi de la minte și egoul lor lumesc, nu vor fi selectați pentru misiunile viitoare. Angajarea în activități de slujire a lumii, înainte de a avansa suficient spiritual este o pierdere de timp care putea fi utilizat pentru evoluția personală (Nota C.M.: cred că se referă la faptul că efortul pentru evoluția personlă trebuie să devanseze efortul pentru ajutorarea altora). 
Cine se supune comandamentelor ego-ului lumesc, acela își asigură reîncarnarea în planurile inferioare și își perpetuiază ciclul morții și al vieții. Voi ce veți alege? Pe câți dintre prietenii voștri și din familia voastră, i-ați pierdut deja?

Iluminarea este o cale prin care fiecare suflet de pe Pământ este chemat  să devină maestru, fără excepție. Trecerea se va face mult mai ușor, mai lin și mai rapid decât este acum. Fiecare trebuie să treacă prin asta. Suntețăi gata să începeți? Este atât de simplu. 
Practicați MEDITAȚIA, CONTEMPLAȚIA, RELAXAREA ! RESPIREȚI PROFUND! Așa se începe. Explicația este că în interiorul creierului sunt substanțe chimice care sunt secretate și eliberate de glanda pineala, atunci când ești în meditație. Aceste substanțe chimice devin active în zona celui de al treilea ochi, atunci când te afli într-o stare de meditație profundă. 
Cei care doresc obținerea stării de Siddha, de vedere interioară și auz interior, numit prâkâmya, trebuie să mediteze de două ori pe zi cîte două ore sau mai mult. Aceasta ar fi norma ideală, standardul de aur. 
Vederea interioară vine de la al treilea ochi iar auzul supraactivat interior este numit de obicei telepatie. Acestea sunt forțe siddha, cele mai de bază, care se activează numai prin meditație. Când urmezi un program de meditații și apoi îl ignori, ego-ul tău râde și-și bate joc de tine, simțindu-se învingător. NU RENUNȚAȚI LA POGRAMUL DE MEDITAȚIE ÎNCEPUT.

Contemplația constă în a lua ceva din ceea ce ați învățat și cunoașteți și a-l integra în cunoașterea voastră care să vă permită să dobândiți înțelegerea și înțelepciunea supremă asupra acelui ceva.
Cei care-și aleg ca obiectiv BUNĂTATEA, ca element recognoșcibil în tot ceea ce fac,  ajung să obțină deplina LIBERTATE.
Cine exersează contemplația, cocentrându-se asupra Soarelui Central, din interiorul său, ajunge să aibă cunoaștere asupra celor trei aspecte ale timpului: trecut, prezent și viitor. Cei care își aleg ca obieciv al contemplației obținerea perfecțiunii minții, corpului, sufletului, emotiilor, psihicului și intelectului, prin detașare iubitoare față de ele, devin de neînvins și impermeabili la frustrare.
Relaxarea. Dinții încleștați, intestinale în fierbere, pumnii strânși, durerea, argumentația răstită, vizionarea filmelor de violență, (violența, în general), preferința de ați culege știrile de la surse mincinoase și provocatoare, jocurile animate care promovează violența și răzbunarea, filmele de groază sau porno, cafeaua și țigările, drogurile, nu sunt mijloace de relaxare pentru nimeni.  

Iubirea de sine înseamnă să-ți faci timp pentru meditație, contemplare, relaxare și respirație profundă, controlată (pranayama; n.m.). 
Mulți nu au fost niciodată învățați să se iubească pe ei înșiși.
Cei mai mulți din lumea voastră au uitat să asculte apelurile naturii și Cosmosului. Așează-te sub un copac, fă o plimbare
pe malul unei ape, ascultă freamătul pădurii și susurul izvorului, ciripitul păsărelelor.  Dacă fiecare ați face asta, spectrul războiului, ura, minciuna și încrâncenarea ar dispărea.

Practicați  yoga, executați asanas, măcar unele dintre aceste posturi. Iată doar două exerciții, ușor de executat și foarte eficiente.
 * În picioare, tălpile puțin îndepărtate, întindeți brațele deasupra capului după care vă aplecați  (fără a îndoi genunchii sau brațele de la cot); prindeți vârful degetelor picioarelor. Stați în această poziție măcar trei minute.    Exercițiul vă aută la însănătoșirea părții fizice a corpului  și vă grăbește iluminarea. Ajută la unificarea corpului fizic, mental și spiritual.
* La podea, în poziția “șezând”, cu picioarele întinse și alăturate, aplecați-vă înainte, cu brațele întinse și atingeți cu degetele mîinilor vârful degetelor picioarelor. Fără a vă forța, stați în această poziție cel puțin trei minute. În acest timp, respirați cât mai rar și mai echilibrat.  Această postură vindecă toate formele de boală din viscere și elimină toxinele din corp.                             
Ce este Alcyone? Alcyone Marele Soare Central al acestui sistem solar [Nota C.M: cred că este o greșeală de exprimare. Soarele pe care-l cunoaștem noi este Soarele acestui sistem solar, pe când Soarele Central este soarele Galaxiei noastre, în jurul căruia se învârt toți sorii (împreună cu sistemele lor solare) acestei galaxii. De pe Pământ, Soarele Central poate fi observat în direcția grupului de stele denumit Pleiade]
El reprezintă sursa de energie a tuturor formelor de energie, materiale sau nemateriale din galaxie. O reflexie a Soarelui Central se află, la nivel spiritual, în interiorul fiecărei ființe. Pe măsură ce ființa umană se purifică și-și mărește nivelul de vibrație, prin procesul de interiorizare și meditație, fiecare poate să vadă cu ochii minții acest soare. Acest sui-generis soare este, de fapt, acea scânteie divină cu care a fost înzestrată fiecare ființă, la crearea ei de către Creator.
Elizabeth
La înălțarea ființei umane își aduc contribuția multe entități (îngeri, maeștri înălțați și alte ființe de lumină, inclusiv entități din civilizațiile superioare).  

Eu sunt Alcyone, Soarele Dumnezeu și consortul Mama Sekhmet / Kali Durga.
Împreună cu Ra, suntem Creatorii supremi în acest Univers. Sunt aici pentru voi și-mi voi urma programul, chiar dacă va trebui să mă impun și altfel.

Copiii, salutări de la Ra! Vă rog să simțiții cum vă transmit iubirea mea încorporată în această comunicare.
Voi sunteți iubiți dincolo de convingeri. Sunteți ghidați la fiecare pas pe calea înălțării voastre. Eu sunt mereu cu voi și niciodată nu veți rămâne singuri. Chemați-mă atunci când vă este greu sau când vă simțiți fără speranță!

Surse: http://CosmicAscension.org;  http://Garuda.co

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu