Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 august 2012

DARURI SI RESPONSABILITATE.



Mesaj de la F.G.L.
(21/08/2012 ; channeler Greg Giles)

A vă oferi daruri precum cele pe care voi le veti primi, odată ce aranjamentele corespunzatoare vor fi fost făcute și menținute, pentru a asigura un mediu și condiții optime de desfășurre a activităților din programe, cu eficiență și în deplină siguranță, este dorința noastră fermă căci voi meritați aceste daruri. Nu exista nici o alta condiție sau motiv care să împidice ace ste lucrări.
Noi, Federația Galactică a Luminii, monitorizam multe lumi pe care le-am ajutat și le ajutăm să progreseze și, în funcție de nivelul de conștiință la care ajung, stabilim când sosește momentul pentru ca în societatea lor să se implementeze anumite tehnologii și nivele de cunoaștere.
Asemenea decizii se iau în funcție de anumiți factori, despre care vom vorbi în acest mesaj.
Primul factor ar fi dacă oamenii acelei lumi sunt pregătiți pentru a primi anumite daruri. În cele mai multe cazuri este vorba de introducerea unor tehnologii foarte avansate. Selectarea și predarea unor tehnologii este deci strict legată de nivelul lor de înțelegere și de capacitatea de a și le însuși, în vederea utilizării îndelungate și fără pericole. Este evident că o civilizație care nu a depășit nivelul obținerii mijloacelor de existență decât printr-o muncă de culegători ai unor roade ce cresc spontan sau printr-o agricultură rudimentară, nu ar avea sens să fie dotată cu cine știe ce mașini de înaltă tehnologie agricolă, care nu ar face decât să-i sperie.

Și lumea voastră a trecut cândva prin acest stadiu al dezvoltării timpurii. Voi l-ați depășit de mult dar sunteți departe de nivelele de cunoaștere și tehnicitate comparabile cu ale civilizațiilor avansate.
Un alt aspect important este atitudinea unei civilizații față de starea de război. Pentru a putea primi anumite tehnologii, o civilizație trebuie să demonstreze prin comportament, concepție și educație că a depășit stadiul la care superioritatea tehnologică ar putea fi folosită pentru provocarea sau menținerea unei stări de beligeranță. 
 Pentru a se califica la dreptul de primire a tehnologiilor avansate, nivelul de conștiiță trebuie să fi atins stadiul de la care societatea acelor ființe a lăsat în urmă ideea rezolvării unor diferende prin război, prin vărsare de sânge.
Noi șimțim că în lumea voastră există foarte mulți care au atins acest nivel nonbeligerant și că nu mai concep o rezolvare a unor eventuale neînțelegeri pritr-un act de violență, de război. Însă această concepție nu este generalizată, mai existând încă multe grupuri sau chiar țări care nu s-ar da în lături de la folosirea violenței armate, puterea armelor,  pentru  a-și mernține un anume tip de dominație teritorială, tehnologică, culturală sau religioasă. Asemenea apologeți ai războiului nu renunță la ideea de a-și impune voința asupra altora prin război.
Pentru noi, acesta este un motiv de îngrijoarare, care ne detetmină să fim prudenți, atunci când ne sunt solicitate anumite tehnologii. O tehnologie avansată ajunsă pe mâna unor ființe partizane folosirii armelor, poate deveni un act periculos, căci oricând poate fi reorientată spre producția de armament sau echipament e război, de distrugere, cu ajutorul căruia să se poată săvîrși acte de supunere a voinței și libertății altora. Niciodată nu vom acorda sprijin tehnologic unei civilizații cu tendințe de cucerire și subjugare.
Dacă, în pofida unor angajamente de pace, s-ar dovedi că o civilizație ajutată de noi s-ar folosi de acest ajutor pentru a-și reorienta producția de utilaje și aparatură gândite pentru scopuri pașnice, spre scopuri distructive, atunci, imediat noi vom retrage întreaga tehnologie pusă la dispoziție. De fapt, nu vom admite (Nota C.M.: până la atingerea unui nivel de conștiință generalizat, suficient de înalt) ca aceia care primesc diverse echipamente și aparatură, să înceapă să le demonteze cu scopul de a reuși să le reproducă “cu mici modificări” în scopuri interzise (de manipulale, intimidare, dominare, introducerea unor sentimente de teamă, acte de violență etc). Înțelegeți, dragilor?
Noi dorim să clarificăm complet această chestiune a scopului de utilizare a tehnologiilor oferite de noi. Nu negăm că avem și anumite tehnologii atât de avansate încât, la nivelul vostru actual de dezvoltare și înțelegere, v-ar fi nefolositoare.
Socotind că am elucidat acest subiect, vom trece la următorul.

Mai întâi, trebuie să vă spunem că cel puțin unele dintre proiectele anunțate în mesajele noastre anterioare, vor începe a fi realizate. Asta, dragilor, nu este o invitație la a începe să cronometrați, dar, sigur totul este într-un orizont de timp destul de apropiat. Ele vor fi demarate la cerere, și când noi vom solicita mobilizarea celor înscriși să colaboreze cu echipele noastre de specialitate. Avem pusă la punct întreaga programare a acestor lucrări și acțiuni. Oricum, primul proiect pus în operă va fi cel referitor la consolidarea țărmurilor maritime.
Noi am întocmit lista celor cărora le solicităm colaborarea la această importantă lucrare. Toți aceia care veti lua parte la acest proiect inițial ați fost deja contactați de către noi și ați primit instrucțiunile necesare. Nu vom dezvolta acest subiect. Atat este suficient Repetăm, că nu dorim ca voi să dezvăluiți, în nici un fel, în comunitățile voastre (prin contact direct, prin convorbiri telefonice, internet sau alte mijloace de relaționare)  date privitoare la această activitate. Credem că această reatenționare a fost utilă. Așa după cum am spus, securitatea și siguranța sunt de o importanță imensă și totul depinde de voi și de exactitatea cu care veți urma indicațiile pe care vi le-am furnizat.
Vor fi multe alte proiecte disponibile pentru aceia dintre voi care nu ați fost contactați pentru acest proiect inițial. Vă rugăm să nu aveți nici măcar pentru un moment sentimente de frustrare, să nu fiți dezamăgiți, căci va veni și rândul vostru. Vă garantăm că nu veți fi uitați sau neglijați la unele dintre proiectele viitoare. Seviciile voastre sunt foarte necesare și vor fi bine apreciate în alte direcții, astfel că va fi posibil să fiți chiar mai mulțumiți de aportul vostru la proiectele viitoare.
Proiectul consolidării falezelor, deși amplu și impunător, este totuși destul de limitat, în ceea ce privește numărul celor chemați să-l realizeze. De fapt, vor mai fi și alte proiecte unde numărul celor chemați să le înfăptuiască va fi mai mic. Alte proiectre însă  vor necesita un număr mare de oameni, astfel că mulți vor fi “intervievați” în zilele care vor urma.

Voi cei care doriți, nu vă temeți, căci, cu siguranță, veți primi comunicările noastre telepatice, iar pentru cei care nu posedă această abilitate, se va găsi o modalitate adecvată prin care să fie înștiințați. Aceasta este promisiunea noastră facută vouă, și noi știm să ne respectăm promisiunile, contrar unor păreri greșit formate la unii dintre voi.
Atunci când începerea realizării proiectului va fi aproape, veți auzi cuvântul “soon” (în curând; n.m.), fără altă explicație. Din acel anunț va trebui să înțelegeți că acțiunea nu va incepe astăzi dar poate fi mâine sau în viitorul foarte apropiat. Asta înseamnă că va trebui să “stați pe aproape”, să nu vă angajați în deplasări lungi sau în activități care, odată începute, n-ar mai putea fi întrerupte sau amânate. Este adevărat că acel cuvânt nu are un mare grad de precizie tocmai pentru că va depinde de momentul începerii acțiunii care, la acea oră. nu va fi exact cunoscut. Dar, prin acel anunț va trebui să înțelegeți că nu mai durează mult așteptarea. În unele cazuri, poate fi vorba chiar de câteva săptămâni de așteptare.

Una dintre nemulțumirile exprimate de unii dintre voi se referă la faptul că, deși li s-a transmis cuvântul ‘in curand’ ulterior, nu s-a mai întâmplat nimic, ceea ce ar denota că, de fapt, nu se realizează nimic. Este o deducție absolut eronată. Noi muncim cu sârguință zi si noapte pentru a indeplini aceste sarcini, pe care noi vi le-am descris sumar.
Noi nu ne luăm zile libere, nu ne luăm vacanțe și aducem oamenii necesari exact atunci când este nevoie de aportul lor. Nu ne plângem, dar să știți că muncim din greu și cu sârg pentru realizarea programelor. La drept vorbind, ce altceva am putea face cu timpul liber pe care ni l-am crea? Pe de altă parte, există și lucrări pe care voluntarii voștri le execută și de care depinde contnuarea muncii noastre. Așa este stipulat în programul de lucru și în intelegerea la care am ajuns cu Creatorul nostru comun. Din aceasta tebuie să înțelegeți că, în anumite faze ale lucrărilor, depindem de voi, adică de ceea ce trebuie să faceți voi într-o fază anterioară. Altfel spus, fluiditatea executării lucrărilor este asigurată atât de lucrătorii noștri cât și de ai voștri.

Vă rugăm să cunoașteți că la acest moment, noi încă mai așteptăm ca pământenii care răspund de arestarea membrilor cabalei voastre criminale să își ducă la îndeplinire sarcinile lor. De viteza cu care obțin rezultate depinde aproape întregul nostru program comun. Nimic de zis, mulți dintre ei sunt conștienți de importanța muncii lor și se străduiesc să rezolve problemele de depistare, cercetare, judecare și condamnare cât mai repede. Mulți dintre ei și-au amânat concediile sau lucrează în program prelungit. Lor le mulțumim și pe această cale! Să fie siguri că munca lor va fi recompensată așa cum se cuvine.
Noi suntem din ce în ce mai siguri că eliberarea oamenilor de pe Pământ de sub nefasta influență a întunecaților nu numai că este posibilă, dar este o apropiată certitudine. Ea va fi în conformitate cu Decretul Creatorului nostru. Aveți încredere!
Fiți mereu încrezători în semenii voștri umani și în frații și surorile voastre din organizația noastră și din altele ca și ea, pentru că noi, cu toții, lucrăm pentru aceleași teluri. Toți dorim același lucru: libertatea oamenilor de pe Pământ și recompensarea lor pentru strădania de care dau dovadă.

Noi suntem aliații voștri în aceasta campanie.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

Un comentariu: