Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 august 2012

Cel Mai Important Aspect al Misiunii Voastre


Mesaj din partea F.G.L.                                                                                                
Greg Giles
 (12/08/2012; channeler: Greg Giles)

Voi vă veți face vouă înșivă un extraordinar serviciu dacă veți începe să colaborați și să vă înțelegeți mai bine între voi. 
Noi am observat o îmbunătățire notabilă în acest sens, schimbare care este foarte bine apreciată de noi și de toți cei care vă vor binele; aceasta și pentru faptul că ceea ce realizați voi are repercursiuni inclusiv galactice și universale. Mare parte din ceea ce faceți aici îi afectează pe foarte mulți alții din acest univers și, cu atât mai mult, propriul vostru sistem planetar. Noi v-am menționat de mai multe ori cât de importantă este misiunea și acțiunile pe care le întreprindeți, pentru o vastă zonă a universului căruia-i aparțineți. 
Chiar dacă ne repetăm, vă reamintim că misiunea voastră aici (n.m. de ascensionare la o nouă dimensiune), are implicații importante asupra multor lumi care sunt angrenate în acest proiect divin. Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că, literalmente, de rezultatul acțiunilor voastre depinde și viitorul altor lumi. Aceasta deoarece totul trebuie înțeles ca fiind într-o strânsă interconectare. Conviețuirea voastră pașnică, armonia dintre voi, se repercutează benefic asupra întregului univers. (Nota C.M.: explicația constă în faptul că, prin comportamentul plin de iubire și compasiune dintre ei, oamenii convertesc proporțional din fondul infinit de energie neutră, în energie benefică , polarizată, de înaltă frecvență, necesară întregii creații. Evoluția nu poate fi asigurată decât de energiile cu o cât mai înaltă vibrație, iar acest “sortiment” se poate obține doar prin iubirea și compasiunea ființelor, mai cu seamă a celor superioare).
Cu deosebire în acest moment al ciclului evolutiv în care vă aflați, nimic nu este mai important pentru voi decât să vă manifestați cu iubire, compasiune și bună-înțelegere, atât în relația dintre voi cât și față de întreaga creație (Nota C.M.: deoarece, exact în această perioadă, omenirea are nevoie de volume foarte mari de energie benefică, pentru susținerea și accelerarea procesului de înălțate. Printr-o exprimare plastică, aș compara acest proces cu construcția unei case pe care o dorim cât mai repede încheiată: ca să creștem ritmul de lucru avem nevoie de un mai mare consum de materiale, pe unitatea de timp)
Nimic altceva mai important nu există acum, pentru supraviețuirea planetei voastre și a multor altor planete din acest univers, aflate în faze similare, decât să fiți uniți, într-o atitudine de frăție, iubire, compasiune și deplină înțelegere.
Sperăm că ați înțeles bine și profund acest avertisment frățesc! 
Noi dorim, așa cum adesea vă rugăm, să lăsați comentariile voastre sub acest mesaj, pentru ca noi să avem oglinda clară a gradului vostru de înțelegere a comandamentelor acestui moment extrem de important prin care treceți. Noi simțim că trebuie să știm aceasta cu exactitate. Noi trebuie să cumulăm toate aceste date statistice și să calculăm ce procentaj dintre voi înțelege cât de imporant este ca fiecare dintre voi să adopte o atitudine conciliantă, de înțelegere și plină de iubire în relația cu semenii săi. Starea energetică a lumii voastre, în acest moment, reclamă de urgență îmbunătățirea rapidă a acetei atitudini.
Foarte mulți dintre voi întrebați ce ați putea face, cum ați putea fi de ajutor în această perioadă. Noi vă răspundem: nu ați putea face un serviciu mai mare misiunii noastre comune decât acela de a vă înțelege unii cu alții, în cadrul comunitățiilor în care trăiți, în interacțiunile on line pe care le aveți și oriunde interesele voastre vă fac să veniți în contact. Aveți multe de învățat unii de la alții, aveți multe să vă comunicați. Nu slujește nimănui atitudinea de frondă și de dușmănie; doar întunecaților, care trăiesc din energiile fricii și urii.
Apreciem că am discutat suficient acest subiect astăzi, dar vom reveni asupra lui în mesajele viitoare, căci este cel mai important, cel mai stringent și el trebuie avut mereu în vedere, până când societatea umană va înțelege că nu poate progresa, nu poate accede într-o dimensiune superioară decât prin iubire și înțelegere. Ura, frica, dușmănia, rivalitatea, minciuna sunt atitudini și sentimente care se construiesc pe energiile joase, improprii dimensiunilor înalte. 
Fiecare dintre voi este dator să facă tot ceea ce depinde de el pentru ca pacea, liniștea și înțelegerea să se instaureze măcar în comunitatea în care își petrece viața. Faceți din locul în care stați, o zonă a păcii și iubirii, o zonă luminată de zâmbete și bucurie! În fiecare dimineață, propuneți-vă să fiți mai buni, mai îngăduitori, mai plini de iubire, decât ați fost ieri.
Mulți dintre voi sunt membri ai lumilor, ai organizațiilor, ai conglomeratelor, ai ordinelor, ai alianțelor, ai polițiilor și ai forțelor armate. Mulți v-ați înscris, v-ați oferit voluntari și ați fost cu atenție selectați să faceți parte din această misiune top-secret, de o importanță vitală pentru restabilirea iubirii și a luminii,a pacii, a armoniei, a echilibrului, a justiției și a legii în această lume. Renunțați la atitudinea de frondă, de confruntare, cu cei din jur care, în sinea lor, așteaptă să le întindeți mâna cu prietenie. Faceți-o voi primii și, sigur, nu vi se va refuza oferta de pace și prietenie. Înfrânați-vă pornirea de a fi brutali sau nepoliticoși! Veți constata că nu aveți decât de câștigat din asta. Nu uitați că orice rău făcut altuia se întoarce asupra făptuitorului, deobicei, cu mult mai multă forță.
Noi sperăm ca voi, bărbații și femeile, tinerii, maturii și bătrânii care citiți aceste rânduri, să înțelegeți că dacă vreți cu adevărat să faceți ceva bun pentru voi, pentru generațiile viitoare, dar și pentru civilizațiile universului, trebuie să vă schimbați cât mai repede posibil atitudinea de izolare, de frică și de dușmănie față de ceilalți. Nu așteptați ca vecinul, actualul dușman, concurentul, să vă întindă el, primul, mâna, în semn de prietenie. Faceți-o voi primii! Sigur, asta nu este o invitație la a nu cere socoteală celor care v-au făcut sau vă fac rău, vouă și societății voastre. Ei trebuie, în continare, depistați și demascați, dar totul trebuie făcut sub semnul echității, al dreptății, nu al răzbunării. Toate acțiunile voastre trebuie să fie unele cu scop educativ, de trezire a celor care merg pe căi întunecate. Unii au greșit, poate din necunoaștere, din cauza lipsurilor sau a nedreptelor tratamente la care au fost supuși de societate. Pe aceștia trebuie să-i ajutați să nu mai greșească. 
Cei care aveți conștiința dreptății, care vreți ca lumea voastră să trăiască în pace și cinste, vă puteți considera liderii actuali ai societății, indiferent de cum arătați, cum sunteți îmbrăcați sau ce funcții aveți. Nu are importanță decât gradul de conștiință la care ați ajuns, chiar decă nu aveți cine știe ce diplome date de societate. Sunt mulți, prea mulți, impostori în societatea voastră care își pot "proba" calificarea cu tot felul de diplome, reale sau trucate, și, totuși, ei să nu reprezinte nici-o valoare morală sau culturală. 
Există o modalitate prin care majoritatea acesor impostori pot fi identificați: cei care ajung pe funcții pe căi ocolite, plătite, prin fapte de corupție, prin foța armată sau a unor legi strâmbe, după ce ajung cumva la putere, folosesc orice tertip posibil pentru a nu mai fi înlăturați. În aceste situații, nu uitați că adevărata putere este cea a celor mulți.
Ce fel de lideri sunteti voi? Tipul de lideri de care această lume și acest univers au nevoie cu disperare sau cel care doar vrea să ocupe locul celui pe care îl forțează să plece, pentru ca el să beneficieze de avantajele pe care și le poate crea din poziția de lider?  Îi puteți identifica repede: dacă vă mint, dacă le place să apară mereu în fața voastră doar pentru a-i blama pe alții, dacă de când s-au înscăunat nu a făcut decât să vorbească, dacă nu-și asumă răspunderea pentru faptele lor, aruncând vina asupra predecesorilor, atunci, fiți siguri că sunt niște impostori. Adevăratul lider este acela care este în mod real preocupat de soarta colectivității pe care o conduce, cel care se sacrifică pentru înaltele idealuri ale acelei societăți și nu abdică de la înaltele principii pentru că s-ar putea să-și piardă postul.
Noi vă cerem să vă gândiți cu atenție la discuția noastră de astăzi. Gândiți-vă la ce alegeri veți face. Gândiți-vă la ce fel de lideri sunteți, la ce lideri v-ați ales, și vă rugăm să ne dați de știre care este decizia voastră, scriind la subsolul acestui mesaj.    
Vă mulțumim foarte mult pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi și vă asigurăm că timpul pe care îl petreceți citind mesajul nostru și lăsând răspunsul vostru mai jos, reprezintă o parte importantă a misiunii voastre, care nu va fi trecută cu vederea. Dorim să stiți că apreciem foarte mult eforturile voastre de a ne ajuta să înțelegem mai bine condițiile și procesele de gândire ale pământenilor,motivațiile și chiar neajunsurile acestei perioade ferbinți.
Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem gândurile, exprimte în scris.            
Noi suntem Federația Galactică a Luminii, dornică să-și îndeplinească înalta misiune primită de la Creatorul nostru comun.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com
 
         (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu