Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 iulie 2012

A SOSIT TIMPUL PENTRU A ÎNCEPE PRIMUL PROIECT

Mesaj de la F.G.L.

(27/ 07/ 2012; channeler: Gerg Giles)

          Dragilor, amplificarea problemelor și dificultăților în lumea voastră va impune devansarea unora dintre proiectele pe care vi le-am enunțat până acum. Noi constatăm că a sosit timpul pentru a începe punerea în operă a multelor proiecte legate de umanitatea și planeta voastră, și o vom face în ordinea urgenței și importanței lor.

În primă fază, vrem să cunoaștem care sunt ființele umane care doresc să ia parte la realizarea primului nostru proiect, cel referitor la fortificarea falezelor, țărmurilor expuse la inundații, din cauza creșterii nivelului apelor. Îi rugăm pe doritori  să se înscrie în lista de la subsolul acestrui mesaj. Ținând cont de anumite condiții și baremuri, noi vom selecționa dintre cei înscriși pe cei pe care îi vom considera potriviți pentru această activitate.
Avem deja începută o listă de solicitanți, pe care vom continua să o completăm, în zilele următoare. Repetăm că, din motive obiective (care fac referire la vibrația, dorința, abilitățile și capacitatea fizică necesară), vom face o selecție care să ne garanteze formarea unor grupuri de persoane capabile să realizeze obiectivele pe care noi le avem în program. Pe cei care nu vor fi selecționați, îi rugăm să nu aibă frustrări și gânduri că au fost neîndreptățiți. Esențial în această selecție este sentimentul de iubire și compasiune pe care l-a dovedit solicitantul față de ceilalți, măcar în ultimele câteva luni de zile. Va conta, deasemenea, și modul cum fiecare a înțeles să se implice în acțiunile de popularizare și trezire a celor cu care a relaționat, prin orice mijloc de socializare
Oricum, excluderea de pe lista selecționaților, trebuie să fie un semnal pentru fiecare că se impune să reflecteze mai profund asupra comportamentului și gândurilor sale față de ceilalți.
Cei aleși vor trebui să fie dintre cei abți să formeze un grup cu aspirații comune, cu iubire unul față de celălalt, cu spirit de sacrificiu și de echipă, de a-și pune toate capacitățile în obținerea binelui de grup. Cu alte cuvinte, pentru noi, nu va avea nici-o importanță angajarea doar la modul declarativ a cuiva. Cei selectați vor avea tot dreptul să considere că se află pe drumul ascensiunii lor, și că la sfârșitul perioadei se vor găsi de partea corectă a evoluției umane.
Ințelegeți că există modalități mai bune de a-i trata pe ceilalți, altele decât de a-i lovi cu insultele voastre, cu opiniile voastre provocatoare, cu tiradele voastre, cu bârfele voastre, cu calomnia voastră, cu obscenitățile voastre, cu ura voastră, cu respingerea voastră, cu retorica voastră unidirecțională. Spuneți NUMAI ADEVĂRUL și demascați minciuna, indiferent dacă pentru aceasta primiți laude sau injurii, și veți fi siguri că nu ați făcut nicio greșeală.

Vă rugăm să înțelegeți că noi, ca indivizi și colectivitate, nu judecăm și nu condamnăm pe nimeni pentru felul cum gândește, dar îl oprim să facă rău.
 În zilele care vor urma, vor exista și alte acțiuni pentru desfășurarea cărora vă vom solicita colaborarea.  De fiecare dată, pentru fiecare acțiune anunțată, înscrieți-vă pe listele voastre on line, de unde noi vom rectruta acele ființe umane care pot fi utile realizării acelui obiectiv.
Am dori să discutăm cu voi despre intențiile noastre imediate și de durată medie, despre planul nostru de a fortifica țărmurile din jurul Floridei și Lower sau a zonei pe care voi o numiți California de Sud, SUA dar și în alte zone ale planetei. Este posibil ca unele zone vulnerabile să vă fie mai puțin cunoscute, deoarece nu prea au avut loc inundații sau cutremure, în istoria recentă a planetei. Trebuie să vă atenționăm că zone vulnerabile există  cam pe toată suprafața planetei, foarte puține fiind cele pe care le-ați putea considera inexpugnabile.
 De o bună bucată de timp, noi facem monitorizări non-stop ale tuturor falezelor globului pământesc, și avem întocmite hărți foarte exacte, care ne vor permite să știm precis unde și în ce ordine trebuie acționat, pentru a realiza zidurile de protecție.
Când spunem că vom construi ziduri de protecție, voi nu trebuie să vă imaginați că acestea vor fi din ciment și fier beton. Noi folosim tehnologii și materiale pe care voi nu le folosiți. Ne referim în primul rând la utilizarea cristalului. Aceste structuri sunt puternice, sănătoase, ușoare și pot avea înălțimi, lățimi și adâncimi importante.
Aceste structuri vor avea o estetică deosebită, care să nu distoneze cu mediul înconjurător.
 Vor avea proprietatea de a reflecta lumina solară, iar în timpul nopții, vor arunca irizații încântătoare. Ele vor fi puncte de interes turistic, de desfătare și agrement.
Noi vom zbura pe deasupra zonelor voastre de coastă, spre a inspecta fundul mării, conturul, adâncimea, densitatea si stabilitatea solului, precum și compoziția rocilor din profunzime, pentru a ști exact ce fel de materiale să utilizăm  și ce forme vor trebui să aibă aceste baraje.
Următoarea făză va fi plantarea acestor ziduri pe care le vom aduce cu navele noastre până deasupra locului de montare. Navele noastre vor coborî până aproape de nivelul apei, pentru manevrele necesare de dirijare a acestor ziduri. Operațiunile vor fi rapide și, desigur, ați înțeles, structurile de protecție vor fi aduse nu construite la fața locului.
Având în vedere lungimea litoralului vostru care va trebui protejat, pe total, lucrările vor lua destul timp, acest fapt fiind cel care ne determină să vă cerem urgenta demarare a acestor lucrări.  Totul se va termina în două, trei săptămâni, după timpul vostru. Rugămintea noastră este ca, în scurtul timp care a mai rămas, voi să vă pregătiți sufletește, și să nu vă panicați, căci, oameni buni, vă vor veni ajutoarele, salvatorii, nu cuceritorii. Nu vine niciun  BAU-BAU peste voi. Vă vin frații și surorile, care s-au adunat din Univers pentru a vă ajuta. Poate, unii dintre noi, nu au aceeași fizionomie cunoscută și acceptată de voi, dar asta nu cotează. Pisica sau câinele pe care-l mângâiați nu arată ca voi, calul pe care-l călăriți, vaca de la care luați lapte, delfinul care face acrobații în bazin nu seamănă cu voi. Aceste animale sunt tratate de voi cu prietenie și înțelegere și chiar iubire. Omul din Africa arată diferit de european sau de asiatic și, totuși, se înțeleg între ei. Totul este o chestiune de obișnuință. 
Dragilor, avem speranța că mulți se vor înscrie pe listele de voluntari, pentru această primă și urgentă acțiune colectivă. Noi vom lua legatura cu aceia dintre voi pe care-i simțim că pot conlucra cu noi. Important este să vă treceți pe liste și să fiți sincer doritori să acționați alături de noi.

Vă rugăm să nu vă faceți foarte multe probleme legate de cum vă vom contacta, sau cum vă vom întâlni, deoarece noi știm cum vom proceda. Totul vă va fi explicat la momentul potrivit, dragilor; chiar și celor care, până acum, nu v-ați descoperit capacitatea de a comunica telepatic. Dacă veți fi cooptați, mesajul va ajunge, cu siguranță, la voi. IMPORTANT ESTE SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI PE LISTE și să vă doriți cu adevărat participarea.

Pe curând! Suntem frații și surorile voastre din familia voastră aflată în Federația Galactică. Vă mulțumim!



(C.M.)

===============================================================


LISTA VOLUNTARILOR CARE DORESC SĂ LUCREZE ÎMPREUNĂ CU F.G.L. LA PROTEJAREA ȚĂRMURILOR  INUNDABILE DE PE PLANETĂ.

  1. CONSTANTIN,din România - 29.07 2012,
  2. VASILICA, din România - 29.07.2012,
  3. ELENA, din România - 29.07.2012,
  4. DĂNUȚA, din România - 29.07.2012,  
  5. MARIANA, din România - 29 07 2012,  
  6. RAMONA, din România - 29 iulie 2012, 
  7. LILIANA STELIANA, din România - 29 iulie 2012, 
  8. ION, din România - 29.07.2012,
  9. FLORENTINA, din România - 29.07.2012 
                10. ADRIAN, din România - 29.07.2012, 
                11. DIANA SILVIA, din România - 29.07.2012
12. BEATRICE CRANCU,din România - 30.o7.2012
13. GABRIELA, din Vaslui, România - 30.07.2012.
14. FLORINEL, din Vaslui, România - 30.07.2012.
15. CĂTĂLIN TUDOR, din România – 30.07.2012 
16. AURELIA, din România - 31.07.2012
                17. IOANA, din România - 1.08.2012. 
                18. HAJNALKA PÂRVAN,din Bălan, România - 3.08.2012
                19. NICOLETA MARCU, din România                                      
                20. Jenică, din Vaslui, România ; 25 aug.2012

3 comentarii:

  1. Da , doresc sa lucrez impreuna cu F.G.L. la protejarea tarmurilor inundabile de pe planeta. JENICA , din Vaslui , Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , doresc sa lucrez impreuna cu F.G.L. la protejarea tarmurilor inundabile de pe planeta. JENICA , din Vaslui , Romania

    RăspundețiȘtergere
  3. da, doresc sa lucrez inpreuna cu FGL ioam maxim ioan_maxi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere