Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 mai 2012

SaLuSa, 11-Mai-2012


Quinsey
(Channeled by Mike Quinsey).

Multe evenimente au loc la voi, dar noi nu suntem întotdeauna abilitați să vă furnizăm detaliile pe care le așteptați. Vă reconfirmăm însă că programul în care suntem implicați se desfășoară conform calendarului și că aliații noștri de pe Pământ sunt aproape de a începe o serie de acțiuni care vor confirma realitatea comunicărilor noastre către voi. Este sigur că noi nu vom mai tolera obstrucționarea programului divin în derulare și vom lua promt măsurile care se impun împotriva autorilor. Mass-media fidelă adevărului va începe să-și facă simțită prezența mai mult decât până acum, pentru ca popoarele lumii să cunoască faptele de interes. Aceasta se va întâmpla destul de repede, adică într-un timp măsurat în săptămâni, nu în luni. Marea operațiune la care ne referim va avea loc fără dificultăți deoarece ea este foarte bine pregătită.
De pe navele noastre, aflate în proximitatea planetei, se monitorizează activitățile care au loc în diverse țări de interes, adică cele care dispun de dispozitive nucleare, în așa fel încât orice tentativă de utilizare a unor asemenea arme să fie identificată în timp util și anulată.

Războaiele au avut totdeauna motivația profitului, care a impulsionat fabricarea de armament și echipament militar, fără a exsita un interes real în stingerea conflictelor. Totdeauna, prin înțelegeri secrete, beligeranților li s-au vândut mijloacele de nimicire reciprocă a oamenilor și distrugere a bunurilor materiale, pe banii rezultați din munca cinstită a celor mulți. Multe atrocități au avut loc în lumea voastră, de-a lungul timpului, fără ca majoritatea dintre voi să aveți cunoaștere asupra tuturor manevrelor inițiate de câștigătorii financiari ai conflictelor. În tabăra lor nu au existat niciodată perdanți. Singurele care au plătit, adesea cu viața, au fost popoarele lumii, ușor de manevrat prin propagandă mincinoasă, din cauza ignoranței în care au fost ținute.

După ce mass-media a început să vorbească despre arestările la vârf, arestări aflate în plină desfășurare, veți auzi nu peste mult timp și de condamnările celor vinovați. Aici este însă de menționat că justiția din multe țări (mai ales cele cu economii emergente) încă mai este aservită și influențată de cei care mai dețin posturi de decizie și intimidare. Cu toate acestea, hotărârile luate în instanțe sunt din ce în ce mai apropiate de adevăr.         

Multe motive de bucurie veți avea în viitor, după ce veți constata că v-ați eliberat de sub dominația forțelor întunecate. După efectuarea schimbărilor de guverne, în unele țări, lumea va realiza că cei aduși la putere sunt mult mai răi decât cei pe care i-a alungat. Abia atunci, înțelegerile vor fi mai depline și o nouă schimbare va fi necesară. În majoritatea cazurilor această a doua schimbare va răspunde doleanțelor și intereselor maselor largi populare. În ceea ce privește SUA, la nivelul actual de potențialitate, Barack Obama, va fi păstrat deoarece, așa cum am mai spus și în alte comunicări, el este un suflet foarte evoluat care și-a asumat o misiune ce nu putea să se închieie într-un singur mandat. Barack Obama are de îndeplinit sarcini importante, în ceea ce privește instaurarea păcii și dreptății pe Pământ. El este unul dintre sufletele importante venite pe planetă pentru a impulsiona ascensiunea omenirii.

Nu peste prea mult timp, umanitatea, partea ei cea mai evoluată, va avea câteva revelații uluitoare care vor provoca salturi în conștiința multora dintre voi. În acele momente de uluire, reprezentanții Federației Galactice vă vor acorda asistența necesară.

Un alt aspect al schimbărilor va fi cel legislativ prin care legile draconice, după care a funcționat statul în unele țări, vor fi abolite și înlocuite cu unele în care se va recunoaște dreptul ființelor umane la fericire și abundență. Aceste măsuri vor face ca oamenii să-și recapete încrederea unii în alții și să înceapă a se dezvolta un spirit de într-ajutorare și fraternitate. 
Aveți mai multe de realizat împreună, fără influența nefastă a bisericii și a politicului. Societatea va prospera mult mai repede și mai sănătos fără biserică și fără partide politice, structuri care au dezbinat lumea și și-au arogat drepturi pe care nu le aveau.
Mesajul nostru pentru voi este să rămâneți calmi, și să ignorați încercările celor care vor să dea sensuri și interpretări voit eronate evenimentelor care vor veni. Se vor mai face încercări de a crea frică și neîncredere, sau măcar confuzie, tulburare. Și de această dată, tot mass-media aservită va fi mijlocul prin care se va încerca manipularea și dezinformarea. Din fericire, prin acest minunat mijloc, internetul, veți putea găsi informațiile corecte. Desigur, internetul servește nu numai celor cinstiți și bineintenționați, dar voi aveți posibilitatea de a face o selecție corectă, dacă veți utiliza metodele despre care am pomenit în mai multe rânduri. Foarte pe scurt: citiți, vedeți și ascultați ceea ce este în deplin acord cu dorința inimii voastre.

In curând veți asista la cel mai mare spectacol care a avut loc în istoria voastră modernă, și atunci veți realiza cât de exacte și detaliate au fost programele noastre de asistare a Pământului.
Acțiunile noastre se bazează mult și pe aportul Lucrătorilor întru Lumină care vor trebui ca prin tot ceea ce fac să ajute la înțelegerea evenimentelor și instaurarea unui climat de calm și încredere.

Din ce în ce mai mulți dintre voi veți constata că aveți puteri și abilități pe care nu vi le bănuiați înainte. Uneori, chiar voi veți fi surprinși de ceea ce sunteți capabili să faceți. Multe din aceste manifestări vor friza imposibilul, paranormalul. Voi să nu vă speriați deoarece va fi vorba de însușiri cu care v-a înzestrat Creatorul încă de la început, dar pe care le-ați uitat.
Ceea ce se întâmplă acum arată că vă apropiați tot mai mult de momentul ascensionării. Noi vedem că mulți dintre voi v-ați mutat pe un nivel superior de conștiință, deși, este foarte posibil ca voi să nu sesizați creșterea.

Dragii mei, pregatiți-vă pentru schimbări și mai importante și aveți încredere că micile fluctuații în starea voastră de sănătate, de spirit sau materială sunt trecătoare.
Modul în care le resimțiți depinde de mulți factori, printre care: nivelul spiritual, locul în care vă aflați, colectivitatea în care trăiți etc. Oricum, majoritatea dintre voi se vor mai confrunta cu situații care vă vor solicita destul de serios abilitățile, caracterul, răbdarea și încrederea. Important este să știți că aceste încercări vi se dau pentru a vă întări încrederea în voi și credința în Dumnezeu. Ați reușit foarte mult, mai aveți de îndurat puțin. 
Impreună vom face ca lucrurile să decurgă din ce în ce mai normal. Dacă doriți să fiți bine informați, citiți-ne mesajele, căci sunt multe Ființe de Lumină care doresc să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Fiind bine și corect informați, puteți să prevedeți cu o bună aproximație la ce ar trebui să vă așteptați, iar aceasta este modalitatea ce mai simplă și sigură de a vă putea poziționa convenabil și a acționa cât mai corect.
Ați așteptat mult timp pentru a ajunge în punctul existențial în care vă aflați. Știm că doriți dovezi palpabile și că până atunci veți rămâne într-o stare de așteptare activă. Din păcate, multe dintre acțiunile noastre, care v-ar aduce mai multă încredere și speranță, nu pot fi divulgate, pentru a nu afecta desfășurarea acțiunilor planificate, în care elementul surpriză joacă un rol destul de important. Noi cunoaștem cu mare precizie ceea ce vor întreprinde forțele întunericului, care tot încearcă să mai ripostezae. Ele, însă, habar nu au de ceea ce li se pregătește..

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și sper că v-am dat motive să așteptați următoarea perioadă cu mare încredere.


SURSA:
 http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu