Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 mai 2012

METATRON - CERCUL DE FOC (3)

Metatron

(11 april 2012; channeler, James Tyberonn)

(ultima parte)


Porțile frecvențelor cuantice. Echinocțiile, solstițiile și eclipsele care vor mai fi până la momentul Ascensiunii, vor fi portaluri care vor aduce energii cu caracteristici deosebite.

Vectorii favorabili pe care se vor propaga aceste energii, nu sunt supuși unor constrângeri ale timpului liniar și nici limitărilor dimensionale înăuntrul paradigmei spațiu-timp actuale. Există deja multe zone de pe planetă în care s-au instalat energiile celei de a 5-a dimensiuni, mai cu seamă în perioada ultimilor trei ani, energii aduse de echinocții.

De atunci, s-a extins calea de acces a frecvențelor care operează în această dimensiune superioară. Prin această creștere frecvențială se urmărește pregătirea planetei pentru momentul ascensionării. Dar nu numai atât: s-au pus bazele activării unui portal corespondent pentru cea de a 12 dimensiune, ca urmare a trezirii (activării) Declanșatorului Cosmic Cristalin (Trigger Cristalin Cosmic), la data de 20 martie 2012, cu un vârf de manifestare în 20 mai 2012, data eclipsei de Soare. Aceste aducțiuni energetice sunt obligatorii pentru stabilizarea frecvențelor și caracteristicilor Noului Pământ.

Atât umanitatea cât și corpul fizic al Pământului se află în procesul transcederii planului dualității, programul prevăzând modalități de evitate a rămânerii și afundării acestor două componente în dimensiunea a 3-a [Nota C.M.: Reamintesc că partea nefizică a planetei noastre a ascensionat deja în dimensiunea a 5-a, următorul pas fiind ridicarea în acel plan și a corpului său fizic, precum și a ființelor umane. Aici, este de menționat sacrificiul pe care, din iubire pentru umanitate, Gaia și l-a asumat, pentru a ajuta cât mai multe ființe umane să ascensioneze, preferând să-și amâne pentru o perioadă (dar nu mai târziu de sfârșitul acestui an) înălțatrea corpului fizic în dimensiunile superioare. După decembrie 2012, cei care nu s-au trezit sau au refuzat ascensiunea, vor ajunge pe o planetă din planul 3D (nu cunoaștem dacă prin exod sau prin moartea corpului fizic, urmată de o reîncarnare), unde-și vor continua existența în dualitate]

Deschiderea dimensională ce va fi adusă de eclipsa de soare din 2012, va fi cea mai amplă din punctul de vedere al calității energiilor, ea reactivând frecvențele Epocii de Aur din timpul Atlantidei, localizată cu 35.000 de ani în urmă.

Energia cristalină va fi diferită de cea provenită le la Trigger deși va fi foarte amplă și de profunzime. Acest flux energetic va ajunge pe Pământ prin portalurile de la Giza și Moody.

Al 13 domeniu. Deşi energia cuantică cristalină va fi inițial accesibilă vouă încă din cea de a 5-a dimemnsiune, întregul spectru al acestei energii se regăsește abia în cea de a 12 dimensiune. Ca un corespondent, în aspectul cristalin al conștiinței la nivelul regatului meneral al Pământului, vibrațiile celei de a 11 dimensiuni se regăsesc în reflexele aurului iar cele ale dimensiunii a 12-a, în platină. Trebuie spus că frecvențele cele mai mari care pot exista pe Pământ (în cristale) nu pot depăși vibrațiile dimensiunii a 12-a, adică cu o unitate mai mică decât ceea ce se poate găsi în Inelul de Foc creat de Trigger. Deci, din spectrul de vibrații provocat de Trigger, cea mai mare frecvență care va putea fi ancorată pe Pământ va fi cea corespunzătoare celei de a 12-a dimensiuni (Nota C.M.: Explicația ar fi că nicăieri pe planeta noastră nu exisată un material, un cristal a cărui structură să poată intra în rezonanță cu frecvențe mai mari decât cele ale dimensiunii a 12-a.)

Unitatea Piramidală de la paralela 29.
Complexele piramidale de la Giza și Moody, prelungite ca aliniament axialtonal pe vectorul latitudinii 29, primesc și emit energie Phi, și devin în acest an motoare de diseminare a energiilor de la Trigger Cosmic.


Dragilor, Epoca Cristalină este o certitudine în evoluția planetei voastre. Aceasta se apropie inevitabil și își va demostra măestria. Dar, școala pe care a constituit-o Pământul, pentru sufletele care au experimentat dualitatea, a fost foarte importantă pentru evoluția ființelor umane. Dualitatea a fost un profesor prolific, dar, rolul ei pentru voi, se încheie aici. Este timpul să vi se înmâneze diploma de absolvenți în cunoașterea dualității și să începeți cursurile post-universitare ale tărâmurilor mai înalte ale Omniuniversului.

ÎNCHEIERE
Dragi absolvenți, dragi maeștri, numărătoarea inversă până la momentul Ascensiunii a început. Până la 21 dec.2012 se vor mai deschide câteva foarte importante ferestre energetice cu frecvențe foarte specializate, menite să vă ajute să încheiați acest minunat și rarisim proces divin. Cele mai importande date, când asemenea ferestre se vor deschide, sunt cele în care vor avea loc echinocţiile, solstiţiile, numărul triplu (12-12-12), fazele și eclipsele de soare și de lună.
Portalul 12-12-12 va fi mai puternic decât toate celelalte prin care ați trecut în anii precedenți. Fiecare portal a avut un rol bine definit căci a permis întroducerea pe planetă a unor fluxuri energetice specializate și absolut necesare în procesul de ascensiune, al vostru și al planetei. Prin aceste energii s-au adus toate codurile necesare înaintării voastre rapide spre dimensiunile superioare. Codurile au servit atât nivelului Micro cât și Macro, adică atât modificărilor structurii voastre interne (trecere de la carbon la cristal, completare spirale ADN, creștere nr. de chakre) cât și celor privind compoziția, purificarea și înălțarea Pamântului și sistemului său planetar.
Aceste portaluri ar trebui să fie recunoscute şi utilizate de către fiecare dintre voi. Cunoașterea nodurilor de putere, a locurilor în care există portaluri (vortexuri) energetice, și vizitarea lor, v-ar ajuta să vă accelerați evoluția, pentru ca momentul ascemnsiunii să vă găsească la un nivel cât mai ridicat de vibrație. Este foarte important să vă întruniți în număr cât mai mare pentru a medita și a vă concentra mental pe subiecte comune (Nota C.M.: Un exemplu: spiralele yoghine, ironizate de către cei ignoranți).

Aveți în vedere cât de puțin timp v-a mai rămas la dispoziție pentru a înainta spiritual și pentru a încerca să mai recuperați din ceea ce trebuia să realizați până acum. Tebuie să fiți gata pe 12 dec. 2012, nu pe 21 dec., deși procesul evolutiv nu se va încheia nici atunci.

Eu sunt Metatron, și împărtășesc cu voi aceste adevăruri. Sunteţi mult iubiți!
... Şi aşa este ... şi este aşa.

SURSA: www.Earth-Keeper.com .

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu