Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 mai 2012

CE URMEAZĂ?

De la Saint Germain
Saint Germain
(22 mai 2012; channeler: Aruna Byers)

Dragilor, vă rugăm să continuați să trăiți cât mai normal, căci viața voastră actuală are multe asemănări cu cea a unui Maestru al Luminii. Noi nu vom nega că ceea ce putem prezice pentru perioada următoare s-ar putea să nu se adeverească. Probabilitatea ca un eveniment să se producă așa cum s-a preconizat, este maximă dacă în timpul care urmează, parametri se vor păstra în limitele care existau la momentul prognozei. 
Cu toate acestea, considerăm că pentru ca prognozele noastre să se modifice substanțial, ar fi nevoie de unele abateri dramatice în trendul actual al evoluției evenimentelor. 
Pe scurt, procentul în care evenimentele preconizate vor avea loc poate fi considerat destul de aproape de realitate. Doar în cazul în care s-ar da un Decret Divin, care să modifice programul, am putea spune că evenimentele se îndreaptă către alt deznodământ. Legea Cauzei și Efectului va funcționa și de această dată, pentru a aduce în realitatea voastră răspunsurile cu care se va alimenta continuum-ul uman.

Noi vrem ca voi să vă continuați evoluția pe calea atingerii măestriei umane și să nu fiți prinși în zonele care urmează a fi afectate de distrugeri.

Cândva a mai existat această situație limită, iar atunci majoritatea dintre voi au ales să revină ACASĂ, amânând compensarea pentru o dată viitoare (adică, aceasta în care ne aflăm; n.m.).

Totul depinde ce ceea ce v-ați ales la nivel de suflet pentru această viață.

Masa de compensare energetică a Atlantidei, atâta cât a fost, s-a realizat atunci cu ajutorul Federației Galactice, cu câteva ore înainte de producerea mișcărilor tectonice, care ar fi putut fi mult mai devastatoare, atât în ceea ce privește corpul planetei cât și nivelul de degradare a psihicului ființelor umane

Acum există mai multe posibilități de compensare energetică iar Federația Galactică dispune de tehnici mult mai elaborate cu care să intervină. Pe de altă parte, situația actuală are mai puține variante    de răspuns, problema esențială rezumându-se la prergătirea pentru trecerea la o dimensiune superioară a omenirii. Noul Pământ fiind deja creat, se așteaptă doar următoarea etapă de ascensionare, cea a ființelor umane, în acest nou tărâm.

Toţi cei care nu doresc să acceadă în noua dimensiune, vor putea alege să se încarneze în alte zone ale galaxiei, care să le asigure continuarea existenței în dualitate.

Puțin timp mai aveți la dispoziție pentru a vă face alegerile. Când mijloacele mass-media se vor convinge și vor anunța lumea despre iminenta prăbușire a lumii voastre actuale, deja va fi prea târziu pentru cei care abia atunci se vor hotărî să ascensioneze. Așa dar, dragilor, ALEGEȚI ACUM, deoarece mai târziu, va fi ... prea târziu 

Nu-i mai așteptați pe cei care neagă realitatea și nu cred în procesul tranziției; au avut  tot timpul pentru a o face până acum. Alegeți-vă calea singuri, chiar dacă unii dintre cei dragi vouă nu vor să facă aceeași alegere. SUNTEȚI PE CONT PROPRIU. Și lor li se oferă o soluție, deși nu cea pe care au refuzat-o constant.

Nu vă așteptați să vă regăsiți în tărâmurile pe care le-ați văzut în visele voastre. În majoritatea cazurilor, va fi ceva foarte diferit. 

Aruna
Unii dintre voi doresc lămuriri suplimentare asupra unor subiecte despre care am mai discutat. Răspund pe scurt: se pot consuma diversele tipuri de varec (alge marine), deoarece nu prezintă pericol, după trecerea tsunami. Ele au fost recoltate din zonele unde nu s-a semnalat prezența cesiului radioactiv. Varecul chinezesc însă nu este garantat a fi recoltat din zone neiradiate, dar sigur nu conține cesiu. Algele de proveniență coreană sau japoneză au prețul la care le-ați cumpărat.

În ceea ce privește recoltele din zona Insulelor Hawaii, nu trebuie să aveți teamă deoarece apa și aerul acelor locuri nu au fost contaminate. Ceața radioactivă nu ajunge în acele zone, așa cum se întâmplă în sudul CA. O anumită radioactivitate poate exista în aer dar nu la sol. Deci alimentele provenite din Hawaii, sunt ok, pot fi consumate.

In privința zonei Fukushima, anunțăm că într-un interval de timp, pe care nu-l putem delimita, se va produce un cutremur însoțit de tsunami, care va putea duce la distrugerea completă a zonei, care, de această dată, va fi pe o arie mult mai extinsă, în zona continentală. Această catastrofă se va întâmpla înaintea Ascensiunii? Se pare că da.

Pentru cei din acea zonă, cel mai sigur mijloc de a scăpa este să intre imediat în programul de ascensionare. Pregătiți-vă ACUM!
În lunile care vin, orice se poate întâmpla. Evenimentele sunt atât de fixate în program, încât nici Federația Galactică nu va putea schimba acele condiții devastatoare. Ceea ce vom putea face noi este să vă ajutăm să treceți în altă viață cu curaj și încredere. Vă este frică? Mulţi Lucrători întru Lumină își arată disponibilitatea pentru a vă ajuta.

Vă puteți accelera procesul de purificare prin alegerea unei diete de hrănire naturistă, ecologică și cât mai vegetariană. Mai importantă este purificarea minții, care este influențată și de regimul alimentar, dar și de felul de a gândi, de practicarea meditației, contemplației etc.
Însă cea mai importantă este ALUNGAREA SENTIMENTULUI DE FRICĂ.

EU SUNT CEL CE SUNT, 

Maestrul Ascensionat Saint Germain.

SURSA:
http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu