Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Mesaj de pe nava spațială Athabantian

PAȘTE FERICIT !!

(10 april 2012; channeler: Mark Kimmel)

Salutări de pe nava Athabantian!  
Astăzi voi răspunde numeroaselor solicitări asupra evenimentelor actuale pentru care, mulți dintre voi ne cereți informații cât mai detaliate.  
Răspunsul meu este următorul: omenirea și Pământul sunt în curs de realizare a etapelor inițiale privind marea transformare; evenimentele se derulează conform programului, așa cum am mai precizat și în mesajele mele anterioare. 
Noi nu tratăm problema ascensiunii voastre ca pe un divertisment și nu considerăm potrivit să facem analize nesfârșite ale tuturor evenimentelor care se produc, de dragul menținerii unei stări de extaz exacerbat.

Față de evenimentele care au avut loc în ultima perioadă, voi face următorul comentariu. 
Încă se manifestă foarte multă dezinformare a populație pe care o fac mijloacele mass-media. Puteți ocoli aceste surse (televiziuni, radio, ziare) informându-vă mai corect de pe internet, unde puteți să schimbați și opinii între voi. Cel mai bine este să urmăriți materialele scrise de cei care fac channeling, cu condiția ca aceștia să fie de mare încredere și probitate morală. Coroborați informațiile de la sursele pe care le apreciați a fi corecte și care s-au dovedit furnizoare de mesaje verificate de timp.

Baza politicii civilizației de pe planeta voastră o constituie încă lupta pentru putere dintre diversele grupuri de interese, toate vizând acumularea de averi pe seama spolierii celor mulți și ignoranți și jefuirea bogățiilor naturale. Fiecare dintre aceste grupuri clamează interesul pentru bunăstarea celor mulți, deși, în fapt, singurul lor interes este să manipuleze oamenii de rând care să le asigure acapararea puterii politice. Cei care ajung să dețină puterea politică, își asigură și mijloacele de care au nevoie pentru a-și exercita puterea. În primul rând, legile pe care le dau sunt astfel întocmite încât să le apere interesele. Justiția, a cărei menire ar fi să restabilească dreptatea și să-i apere pe cei neîndreptățiți, este principala lor armă, ea fiind cea mai infestată instituție cu elemente corupte, marionete ale celor care controlează economia și finanțele țării.

În prezent sistemul monetar mondial este aproape de colaps.  
Cele mai multe religii nu au renunțat, și nici nu au de gând s-o facă, la dogmele vechi, construite pe neadevăr. Aceste dogme și cutume mențin populația într-o credință falsă, care nu are mai nimic de-a face cu adevărata credință și cu Dumnezeu. Interesul statornic al bisericii a fost să crească numărul adepților săi, pentru a asigura prelaților influență, putere și bunăstare. De altfel, biserica v-a hrănit permanent cu false adevăruri, cu minciună frumos ambalată, insuflându-vă mereu frica de Dumnezeu.
Mult neadevăr există și în știința voastră, în istoria voastră și în medicina voastră.

Iubiții mei, singurul mod de a evolua, și chiar de a supraviețui, este să vă ridicați frecvența de vibrație, care vă va asigura creșterea conștiinței și înțelegerea adevărului divin și universal. 

Nu puteți ajunge pe Noul Pămând cu frecvența de vibrație a dimensiunii a 3-a. Aceasta cu atât mai mult cu cât dimensiunea a 4-a, către care vă îndreptați, nu este decât una de tranziție către 5D. Optimul pe care trebuie să-l vizați este acel nivel de frecvență la care se află și Noul Pământ. (La bordul navei noastre Athabantian, avem creată frecvența de vibrație a dimensiunii a 5-a).

Anul 2012 reprezintă etapa de început a evenimentelor finale ale marii transformări. Sfârșitul acestui an nu va încheia transformările care trebuie să se petreacă. Deci, trebuie să considerați încheierea lui 2012 nu ca pe un sfârșit ci ca pe un început în evoluția voastră spre dimensiunile superioare.

Vor avea loc importante schimbări fizice si energetice ale planetei voastre. Manifestările neprevăzute și schimbătoare rapide ale vremii vor continua, deoarece ele reprezintă modalități prin care planeta se curăță și-și crește vibrația. Cine va reuși să-și crească frecvența de vibrație va putea suporta mai ușor capriciile vremii și evenimente precum: cutremure, furtuni puternice, inundații, incendii etc. Nivelul vibrației ființei voastre va face diferența între o viață confortabilă și una dezagreabilă.
Încurajez pe fiecare cititor al acestui mesaj să caute să afle și conținutul mesajelor anterioare, în care am făcut referiri detaliate la evenimentele care vor apărea în acest an al ascensiunii.
Mark

Încă o dată, vă rog să nu uitați cât de important este să vă preocupați permanent de creșterea frecvenței voastre de vibrație, care să vă aducă la stadiul optim din programul de ascensionare. 
 
Sunt Bren-Ton, membru al echipajului navei spațiale Athabantian. Primiți de la bordul navei noastre binecuvântări și încurajări.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu