Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 martie 2012

SaLuSa, 12 martie 2012


Mike
(Channeled by Mike Quinsey)

Printre cele mai importante probleme actuale pe planeta voastră este situația din Orientul Mijlociu. Cel puțin asta este viziunea și temerea celor care încă nu s-au trezit în conștiință și care, ca o consecință, nu acceptă (sau nu știu) informațiile pe care le pot găsi în mesajele civilizațiilor cu care Pământul este în contact, sau cele de la Ființele din Lumină. Din păcate, mass-media este încă asfixiată de vechea abordare, fiind axată pe evenimente și informații exclusiv din materialitatea lumii, fără a se preocupa de partea spirituală și de înaltele adevăruri, determinante pentru viitorul planetei și al umanității.


Știrile alarmiste, care, din nefericire, vând foarte bine ziarele și fac rating, sunt aruncate pe piață fără discernământ. Sunt destui cei care cad în plasa colportorilor de știri de senzație căutate, fabricate și promovate la cererea patronilor mass-media, în goana lor după câștig. Adevărurile care ar trebui cunoscute sunt adesea amputate, deformate sau rămân nescoase la lumină. Sperietoarea unui posibil conflict în Orientul Mijlociu este agitată mereu, din interese de grup, pentru a devia preocupările mulțimii de la problemele existeințiale (lipsa libertăților, foametea, lipsa locurilor de muncă, exploatarea muncii, locuințele etc), favorizând astfel negativitatea pe planetă, energie indispensabilă existenței forțelor întunericului.

Noi vă rugăm să dați crezare asigurărilor care vi se fac, legate de excluderea provocării unui război în această zonă. Intenții au fost și există, dar cei care și-au asumat responsabilitatea ocrotirii păcii pe planetă fac ceea ce trebuie și au mijloacele de a dejuca orice încercare de conflict la scară globală. Puțin mai este până când va fi evident pentru toată lumea că încordarea din Orientul Mijlociu va dispărea și eforturile celor interesați de a inflama situația din acea zonă vor fi spulberate. Forțele întunericului cunosc foarte bine că răbdarea noastră poate avea limite și că suntem deciși să facem uz de întreaga noastră autoritate pentru a anihila toate tentativele de escaladare a unui conflict major pe planeta voastră.


Noi cei din Federația Galactică nu ne aflăm aici pentru a rămâne spectatori ai unor evenimente de conflict, dacă acestea s-ar putea produce. Avem o sarcină importantă în această zonă a Universului și ne-o vom îndeplini la timp și cu rezultatele scontate. Mama Pământ va ajunge în siguranță la destinație, încheind acest ciclu al dualității. Cei intunecați și cohortele lor vor fi înlăturați și influența lor anihilată, pentru ca apoi să ne putem concentra asupra scopului principal pentru care am venit aici: ascensiunea planetei și a voastră.

Până atunci, noi ținem în echilibru diversele energii care există și vin pe Pământ cu o creștere exponențială, asigurând în acest mod ridicarea corespunzătoare a nivelurilor de conștiință de pe planetă.

Voi încă aveți o distanță considerabilă de parcurs până să dobândiți o stare de constiință deplină. Acest proces avansează însă foarte repede, astfel că, în curând, veți deveni Ființe Galactice, ocupându-vă locul care vi s-a rezervat de mult în rândul civilizațiilor avansate ale Galaxiei.

Noi înțelegem îngrijorarea celor treziți legată de lipsa de interes a unei bune părți dintre ființele umane încă nedecise sau care contină să-și mențină starea de somnolență în conștiință. Vă asigurăm că înainte de sfârșitul acestui an, fiecare suflet va ști și va fi conștient de procesul Ascensiunii, rămânând să-și facă alegerile la modul conștient. Decizia le va aparține, dar o vor lua în deplină cunoștință de cauză.


Este foarte adevărat că foarte puțin a mai rămas pentru ca fiecare să decidă. Sarcina noastră, și a Lucrătorilor întru Lumină de pe planetă, a fost “de a suna clopoțelul”. Ce vor face după trezire, este treaba lor, dictată de liberul lor arbitru.

Se pot culca din nou, sau se vor ridica alăturându-se șuvoiului care urcă spre Noua Eră. Cine nu se simte pregătit de călătorie se poate….”întoarce pe partea cealaltă”, continuându-si somnul. În general însă, prezența lor în această viață, în această perioadă, atestă faptul că știu de ce au făcut această alegere.

Așa că, dragii noștri, nu vă faceți griji pentru ei, căci cine “și-a luat bilet pentru acest tren, nu va rămâne pe peron!! Trenul va opri la timp în gară iar locurile sunt rezervate.” Peste toți planează în mod egal dragostea și îngăduința Tatălui Ceresc.

Diversele programe care vă vor duce mai departe sunt gata să fie implementate căci pregătirile sunt încheiate. Multe țin de schimbările unor guvene, deoarece este nevoie de oameni în care să putem avea încredere și care vă pot conduce, înțelegând pe deplin ce se cere din partea lor. Increderea în reprezentanții voștri aleși a fost compromisă de atâtea ori de cei care nu și-au ținut promisiunile și v-au dezamăgit.

În viitor liderii voștri vor fi aleși pentru înțelepciunea și experiența lor spirituală, vor fi de încredere și onești. Prea des voi ați fost trași pe sfoară cu promisiuni care nu s-a intenționat niciodată să fie respectate, cei aleși preferând să lucreze în folosul lor mai degrabă, decât în folosul celorlalți.

Pe măsură ce evoluați și continuați să vă înălțați în dimensiuni tot mai înalte, voi veți afla că nici un suflet nu îl va mai putea înșela sau minți pe un altul, fără ca intenția lui să fie demascată. Intr-adevar, voi îi veți “citi” prin observarea emanațiilor lor aurice, care dau multe informații despre acel suflet. Chiar și acum voi aveți oameni care pot vedea și interpreta aurele, care spun multe despre voi. De exemplu, degradarea stării de sănătate poate fi văzută cu mult înainte ca boala să se manifeste în corpul fizc.


Voi sunteți ființe complexe deși, deocamdată, din cauza ignoranței îndelungate, ați adormit multe dintre abilitățile și însușirile cu care ați fost creați încă de la început.

În fiecare noapte voi ieșiți cu corpul vostru nematerial în câmpul astral unde vă întâlniți cu cei cu care v-ați programat, discutați și puneți la cale, găsiți soluții pentru problemele care vă frământă atunci când acționați în corpul vostru material etc. (“Noaptea este un sfetnic bun”). În timpul somnului corpului material, voi vă întâlniți cu ființe dragi care au trăit pe Pământ. Este adevărat: după trezire, nu vă mai puteți aminti nimic, sau doar ceva deformat și, de multe ori, fără sens. După ascensionare, asemenea experiențe nu vor mai fi uitate.

Viața pe Pământ a fost o experiență dură pe care, totuși, voi va-ți ales-o știind că vă veți îmbogăți cunoașterea. Nici una dintre experiențele voastre nu a fost inutilă. Din fericire, Creatorul v-a dotat cu un puternic instrument de care toți vă folosiți: UITAREA, care vă ajută să o puteți lua de la început fără traume și cu un nou elan. Bogata voastră experiență vă va ajuta pe voi și pe alții în experiențele viitoare.

Misiunea noastră actuală este mult îmbunătățită față de forma și obiectivele ei inițiale dat fiind faptul că ne-am implicat mai în profunzimea realităților și nevoilor voastre. 
Cei întunecați realizează că poziția lor este necâștigătoare și aceasta îi va face ca, în final, să se resemneze și să accepte că nimic nu vă mai poate opri ascensiunea. Pe de altă parte, atenta noastă supraveghere și lecția pe care le-am administrat-o când le-am distrus facilitățile pe care și le creaseră sub pământ, constituie un motiv în plus pentru a-i convinge de inutilitatea opoziței lor. 
Ne focalizăm, în continuare, asupra Orientului Mijlociu, unde se acumulase o puternică energie favorabilă unui conflict mondial. Îndeplinim astfel sarcina din Decretul Divin prin care se interzice orice conflict nuclear pe Pământ.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, încântată de felul cum se derulează programul ascensiunii voastre. Suntem foarte aproape de eradicarea pentru totdeauna a stării de beligeranță pe Pământ.

SURSA:
http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu