Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 martie 2012

De la SaLuSa, 21 mart.2012


(21 mart.2012, channeler Mike Quinsey)

Nu există niciun dubiu că în ultima perioadă, a crescut considerabil nivelul vostru de conștiință. Exista mult interes în ceea ce ne privește civilizațile extraterestre și existența navelor noastre spațiale în apropierea Pământului. Există totuși multă dezinformare asupra intențiilor noastre pe Pământ. Noi nu cauzăm moartea ființelor de pe planeta voastră, din moment ce educația și filozofia noastră este să apărăm viața, oriunde s-ar afla ea. 
Tot atât de adevărat este că, în cazul în care navele noastre sunt atacate, și dacă nu mai există altă soluție, acționăm defensiv pentru a ne apăra echipajele. Dar, chiar și în asemenea situații, evităm total să producem victime agresorilor ci doar le răspundem pentru ca ei să înțeleagă că nu ar avea nicio șansă dacă ar concura cu tehnica noastră militară. Tehnologia noastră de anticipație și viteza de răspuns ne asigură intervalul necesar pentru ca, în ultimă instanță, echipajele noastre să fie puse la adăpost, înainte ca un eventual impact să se producă. Pe de altă parte, orice intervenție a noastră decurge din autorizarea expresă a acelei acțiuni de către Comandamentul Federației Galactice. Intervențiile noastre se referă în special la stoparea sau inactivarea armelor nucleare pregătite să fie lansate de către unele forțe militare împotriva unor terțe ținte. Trebuie să vă spunem, dragii nostri, că unii dintre comandanții voștri militari înca intenționează să declanșeze un conflict nuclear.
Calea spre Ascensiunea civilizației umane și a planetei este protejată de catre noi, în conformitate cu sarcinile ce decurg din Planul Divin de Acțiune. Fără a face caz de importanța acțiunilor noastre de-a lungul vremii, trebuie să vă spunem că de mult nici planeta Pământ și nici viața de pe ea nu ar mai fi existat, dacă nu s-ar fi asigurat o permanentă supraveghere și protecție din partea civilizațiilor universului implicate în această zonă.

Pământul este o bijuterie a coroanei și a fost de mult râvnită de alte civilizații. Tentative s-au făcut ca voi să fiți puși sub dominația totală a unor civilizații universale, însă ele s-au lovit de împotrivirea noastră hotărâtă. Din păcate, nu ne-am putut interfera intențiilor și conflictelor interpământene, neavănd permisiunea să o facem decăt (și aceasta nu de foarte mult timp) dacă ar fi vorba de intenția de a folosi arme nucleare.  
Foarte curând voi veți ajunge să aflați totul despre istoria voastră în ceea ce privește vremurile recente.
Adevărata motivație a bătăliilor în care ați fost implicați, și în care mulți dintre voi și-au pierdut viața, nu ați cunoscut-o niciodată. Scopurile acestor confliucte militare se găsesc la nivele foarte înalte de control și acțiune în univers. Mereu a fost vorba despre lupta dintre Forțele Întunericului și Forțele Luminii. Deși cei care se aflau pe câmpurile de luptă și-și pierdeau viața sau erau răniți erau ființele umane, cei care ordonau și ’’mutau pionii pe tabla de șah’’ se aflau înafara planetei, acționând prin interpuși pământeni. Sunteți pe punctul de a căștiga pentru totdeauna bătălia cu forțele întunericului. Cei întunecați au fost depășiți la toate capitolele și este iminentă capitularea lor. Pe Noul Pământ nu vor mai exista forțe ale întunericului fie și pentru faptul că ele nu ar putea supraviețui înaltei frecvențe de vibrație la care veți ajunge voi și planeta.
 
Perioada foarte scurtă care a mai rămas până atunci este și foarte dificilă deoarece întunecații încearcă cu disperare să se salveze, motiv pentru care recurg la tot arsenalul de fapte și acțiuni intervenind direct sau instigând ființele umane pe care le-au deturnat de la lumină. Majoritatea dintre acești umani se află în conducerile unor partide politice, unor guverne, companii, forțe armate, bănci,exploatații etc. Aceasta este explicația pentru necesitatea înlăturării acestora din posturile de decizie și control ale multor țări. Acțiunea este în curs și va trebui finalizată până la sfărșitul acestui an, pentru a se  putea face saltul din luna dec. 2012.

Noi vedem cum mita, corupția, actele și legăturile mafiote, lupta pentru putere, cunosc o creștere deosebită, și înțelegem că totul are loc din cauza dorinței întunecaților de a-și mări numărul armatei de slujbași care să acționeze împotriva creșterii luminii și vibrației, absolut necesare înălțării. [Nota C.M.: În legătură cu aceasta, România se află într-o perioadă extrem de dificilă dat fiind faptul că 2012, anul încheierii ciclului cosmic, este și un an electoral, în care reprezentanții unor partide populiste practicante ale chiulului parlamentar în grup (paralizând activitatea legislativă) - pe banii celor care muncesc, și așa-zisul Partid al Poporului, recent înființat,  vor duce o luptă fără menajamente pentru a lua puterea, ceea ce ar însemna o puternică încetinire a înaintării Poporului Român pe drumul ascensiunii sale].
Așteptați vremea voastră în timp ce curățenia continuă și încercați să nu vă lăsați ademeniți de forțele răului.  

Nevoile voastre vor fi acoperite, inclusiv prin aflarea unor modalități și terapii de vindecare trupească și spirituală.          
Imposibilul se va dovedi a fi posibil iar viteza și eficiența vor fi cele două cuvinte definitorii ale perioadei care urmează.
Noi vă auzim strigătele dar știm că disperarea și desnădejdea voastră se vor spulbera în curând. Cunoaștem că vă doriți multe dar, vă asigurăm că vor fi atâtea cât să vă depășească așteptările. Prioritățile pe Noul Pământ sunt confortul si fericirea voastră, ceea ce va însemna eradicarea sărăciei, a bolilor, a exploatării și inechităților de orice fel.  
Sarcina voastră în această perioadă este să nu întreprindeți nimic care să întărească forțele întunericului și să vă doriți cu toată ființa voastră să ascensionați. Orice ajutor pe care-l oferiți trebuie să fie acordat cu deplină dragoste, fără a fi interesați de recompense. 
Mulți dintre voi vor fi invitați de către noi să ne viziteze navele și să vă accelerați evoluția și cunoașterea.
Peste puțin timp, mass-media va deveni aliata celor mulți și însetați de adevăr și nu va mai fi în slujba celor care-i cer să dezinformeze și să acopre realitățile. Jurnalistul va fi o ființă umană onestă și nemanevrată de interese de grup, în defavoarea celor mulți. 

În ceea ce privește religiile, acestea au manipulat credința în Dumnezeu pentru interese personale sau de grup, profitând de naivitatea oamenilor și de profunda lor credință în Divinitate. Adevărul va ieși la suprafață în deplina lui înfățișare.   .

Dupa cum realizați, schimbarile vor avea repercursiuni profunde, astfel încât voi să nu mai trăiți în minciuna care, până acum, vi se garanta a fi purul și divinul adevăr. În sinea fiecăruia dintre voi a existat mereu speranța că adevărul nu vă va mai ocoli permanent. Ați intuit că viața pe care o trăiți trebuie să aibă un anume scop pe care mereu ați dorit să-l aflați. Mereu Illuminații au avut grijă să vă deturneze de la aflarea adevărului. 

Acum voi sunteti ajutați să ridicați vălul care v-a oprit să vedeți adevarul, și asta ar trebui să vă facă să vă ridicați fruntea de la pământ și să priviți zorile care au să vină.
Fiecare suflet este iubit de Creator, căci el reprezintă un unicat în întreaga Împărăție a lui Dumnezeu, iar Tatăl Ceresc are nevoie și iubește în mod egal fiecare părticică desprinsă din Ființa Sa Măreață.
Știm că atunci când veți afla că ați fost ținuți în întuneric cu rea credință, de către forțele ostile IUBIRII, veți suferi un puternic șoc, neînțelegînd cum de v-ați putut lăsa înșelați un atât de lung timp din existența voastră. Bucuria eliberării va fi însă mai puternică, mai ales că veți înțelege ireversibilitatea ei.

În ceea ce privește animalele de pe planetă, ele vor fi alături de voi, deși, de multe ori, poate chiar de prea multe ori, omul nu s-a purtat cu ele cu prea multă iubire și prietenie. Totuși, ele v-au iubit mereu și necondiționat, iar atunci când au făcut un rău cuiva a fost din lipsa unor minime condiții de supraviețuire.

 
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și va asiugur că relația noastră cu animalele pe care le avem aici este una de prietenie, înțelegere și iubire.
SaLuSa.


SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu