Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 martie 2012

De la Federația Galactică a Luminii.


(25 mart.2012; channeler: Wanderer of the Skies*)

Salutări din partea Federației!
Să începem prin a spune că, în curând, lumea voastră va trece prin schimbări care o vor aduce în aliniament cu procesul Ascensiunii.
Gaia și-a trimis mesajul către Creator prin care spune ca ea este gata. Ea, și noi toți, asteptăm cu nerăbdare răspunsul Creatorului. Nu este un lucru lipsit de importanță. Răspunsul de la Creator ar putea fi “unda verde” care ne-ar permite să accelerăm spre momentul dezvăluirii (debarcării) noastre. Prin urmare, în acest moment inimile noastre sunt îndreptate către Creator, de la care vom primi dispoziții asupra modului în care vom continua programul și diagrama în timp a fiecărei acțiuni.

Prin mesajul transmis, Gaia ne asigură că este pregătită pentru a face pasul următor și
 că dorește să continue. Evaluarea ei este că majoritatea ființelor care traiesc pe planetă sunt suficient de pregatite pentru a trece la faza următoare.
Această evaluare este foarte importantă, deoarece numai în baza ei, Creatorul poate aproba continuarea Programului de Ascensionare.
Prin urmare, am pășit deja într-o etapă decisivă, extrem de importantă, care ne crează o stare de emoție nesfârșită în fața perspectivelor existente la acest moment.

Au existat abateri de la calea dreaptă din partea multora care au încercat să-și justifice nehotărârea prin faptul că încetineala cu care s-a desfășurat procesul ar arăta eșecul acțiunii. Lucrurile se vor schimba radical în momentul în care Creatorul va da un răspuns favorabil continuării procesului de Ascensiune. Avem toate speranțele că aceasta se va întâmpla.

Apelul a plecat prin Federație și a fost transmis prin toate sistemele de comunicare din Cosmos, ceea ce a făcut să se producă o adevărată efervescență în rândul civilizațiilor avansate ale universului, ai căror reprezentanți se grăbesc să ajungă în zonă pentru a ocupa pozițiile cele mai favorabile (energetic n.m) în vederea observării la fața locului a tuturor pașilor care vor fi făcuți. In acest sens, vă puteți aștepta ca o alta “spirală norvegiană” sa se manifeste, ca semn al prezenței acestor observatori în vecinătatea Pământului.
În zilele și săptămânile care urmează, multe lucruri interesante sunt acum planificate să se producă.  
Pe măsură ce schimbările continuă în guvernele lumii voastre și în mass-media, cu evoluții spectaculoase în  domeniul financiar, veti vedea din ce în ce mai multă dorință de a discuta în mod deschis despre ceea ce a fost până acum, când o organizație atât de puternică a putut face orice fără să țină cont de legi sau de drepturile ființelor umane. Politicieni și personalități de marcă, mass-media, vor începe să vorbească deschis despre Iluminati și rolul lor nefast în lumea voastră și ce va trebui făcut pentru a vă recapata civilizația.

Va fi dezvăluită lumii voastre descoperirea celei mai adânci peșteri care duce către lumea Agahartei (n.m. civilizația supterană) . În funcție de efectul asupra celor de la suprafață a acestei descoperiri, se va putea continua procesul de contactare a acelei civilizații subpământene, putând fi posibilă și o informare mai amplă asupra rolului și istoriei acesteia în istoria omenirii de la suprafață.


Tineți minte că aceste lucruri vor lua amploare într-o ordine anume, căci fac parte dintr-un plan mult mai grandios decât vă putem noi dezvălui acum.
Wanderer of  the Skies
Dar, pe masură ce piesele se vor așeza în angrenaj, conform programului, întregul sistem nou implantat va începe să se autoîntrețină. Vechea structrură va cădea ca piesele jocului de domino. Totul se va nărui dintr-o dată fără ca cineva dintre voi să fie prevenit.

Dragilor, liniștiți-vă mințile astfel încât să putem lua mai ușor legătura cu voi. Deschideți-vă inimile astfel încât să ne putem auzi reciproc. Intrați în meditație cât mai profundă, mai ales în orele de noapre (Nota C.M.: Perioada cea mai favorabilă este între ora 2 și 4, deoarece traficul și interferențele energetice sunt cele mai scăzute).
Trăiți momentul, rămâneți încrezători și determinați în misiunea voastră.
Noi suntem alături de voi; noi suntem voi.

Fiți în pace!
Federația Galactică.

* Rătăcitor prin stele

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu