Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 februarie 2012

ENERGIILE LUI FEBRUARIE 2012.


(1 February 2012; channeler: Jennifer Hoffman)

În prima săptămână a lunii februarie se va manifesta un puternic eveniment energetic care justifică multele schimbări care au loc în lume. Planeta Neptun se mută în Pești. Planete precum Pluto, Uranus şi Neptun și-au schimbat sensul ceea ce ajută transformării individuale și colective. Neptun a mai fost în Pești ultima oară în anul 1848. Această poziționare a adus de fiecare dată elemente noi în spiritualitate și în descoperiri. În asemenea perioade au apărut teoriile evoluționiste ale lui Darwin, teoriile lui Marx și a apărut California Gold Rush. 

Este un moment favorabil pentru a trage o concluzie asupra a ceea ce s-a întâmplat în viața fiecăruia dintre voi din 1998 încoace, atunci când Neptun a intrat primul în Vărsător. Cum și cât de diferiți vă simțiți acum față de acea perioadă? Intrarea lui Neptun în Pești privește mai ales latura spirituală a omului.

Trăim toţi o nevoie profundă de a ne înţelege în moduri noi experiențele pe care le alegem și a multiplica legăturile noastre cu lumea. Asta va face ca în acest an numărul celor care interacționează pe Facebook să atingă cifra de un miliard.

Cei care ne-au făcut promisiuni în schimbul sprijinirii lor pentru a ne reprezenta, nu ne mai conving deoarece, odată cu mutarea în altă paradigmă, ne schimbăm și modul de a înțelege. Lumea se trezește și este mult mai interesată în a-și revendica drepturile și a nu se mai lăsa înșelată de vechi și perimate sloganuri care au adus mereu avantaje unor grupuri restrânse. Dorința de schimbare se face din ce în ce mai simțită și noi înțelegem din ce în ce mai clar că dacă undeva pe globul pământesc este suferință, bucuria noastră nu poate fi deplină.

Cred că anul 2012 a început cu adevărat la faza de Lună Nouă, din 24 ianuarie, când s-au produs mari descărcări de energie pe planetă care au accelerat tendința noastră de a elibera multe dintre vechile energii care ne blocau calea. Pe viitor vom putea opera mai exact și mai aplicat cu energiile primite, așa cum se lucrează cu o rază laser.

Energiile lui Frebruarie vor fi mai puțin intense în anumite aspecte ale vieții, în timp ce în altele, provocările vor crește în manifestare, dar noi le vom putea face față mult mai bine ca altădată, căci suntem mai bine pregătiți spiritual, mai încărcați cu energii benefice și mai optimiști asupra destinului nostru.

Cu Marte retrograd până în 14 aprilie, avem răgazul necesar pentru a revizui modul în care fiecare dintre noi poate deveni mai util societății, în această perioadă efervescentă a transformărilor spirituale.

Vom găsi mai multe răspunsuri la întrebări de genul: “Ce trebuie să facem pentru a deveni și a ne simți tot mai puternici?”, „De unde ne vine această putere și cum o putem recuperea, dacă ne-a fost luată cândva?”

Fiţi pregătiţi pentru a primi tot mai multă energie cosmică, în special de la erupțiile solare. Suntem capabili acum să asimilăm cu mai multă ușurință energiile care sosesc pe planetă.

În această lună, mulți se vor întreba și vor găsi răspunsul în legătură cu relațiile pe care le doresc în viața lor, și cât de mult vor să învestească în aceste relații (inclusiv sentimentale). 

Jennifer Hoffman

 
Vom fi tentați să visăm mai mult “cu ochii deschiși” ; în această privință, nu trebuie să ne impunem restricții.

Sursa: www.urielheals.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu