Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 februarie 2012

Anul 2012, puntea către infinit.

Pepper Lewis

Un mesaj de la Mama Gaia

(7 feb.2012; channeler Pepper Lewis)

În felul vostru unic, ghidați de o nouă calitate de gândire și conștiință, începeți să rezonați cu sufletul vostru care vă cheamă pe nume pentru a păși peste pragul care vă desparte de Spiritul vostru Înalt. Aceasta se va întâmpla anul acesta foarte multora dintre voi. Este o bornă importantă din șirul veților voastre anterioare, pe care aveți în vedere s-o atingeți în acest foarte important an, 2012.

Referindu-se la acest moment, bătrânii Maya vorbeau despre "o punte către infinit" peste care civilizația umană va trece în anul de grație 2012. Ei atribuiau un dublu sens acestei perioade de sfârșit de ciclu: realizarea visului din totdeauna al umanitătii dar și intrarea într-un vis din care va fi imposibil să vă mai treziți.

Bătrânii Maya (nu toți, însă) ştiau că viața pe care o trăiau era doar un vis, deși reprezenta realitatea acelei vieți - o proiecţie a creației gândirii umane care făcea ca lumea lor să pară a fi absolut reală. Ei credeau în versiunea poveștii lor de viață așa cum astăzi voi credeți în realitatea în care existați și care, de fapt, nu este decât o iluzie, un vis, o reflexie, care acum începe să se destrame.

Ei vorbeau despre o zi când povestea voastră se va încheia așa cum s-a încheiat și povestea civilizației Maya, care a depășit granița timpului care li s-a dat, pentru a-și continua existența în altă parte, în altă dimensiune.

Lumea voastră, o poveste care este încă în desfăşurare, a fost concepută pentru a trece prin diversele schimbări ce se constituie ca adevărate provocări pentru ființa umană obișnuită cu un anume meniu existențial, un palier dimensional pe care să vă puteți juca jocul divin, devenit, acum la sfârșit, atât de bulversant și neobișnuit.

Tot ceea ce vi se întâmplă pe drumul devenirii voastre este, printre altele, menit a vă stimula puternic creativitatea pentru a face față și a înțelege rostul unui haos programat. Cei care înțeleg rămân treji pentru a nu scăpa nimic din derularea evenimentelor care le stimulează permanent creativitatea, în timp ce cei neangajați în proces sunt din ce în ce mai înspăimântați, neînțelegând la ce să se mai aștrepte. Ei refuză să creadă și să facă vreo legătură de cauzalitate între gândire și provocările zilnice care se manifestă în realitatea lor fizică.

Stresul pe care voi îl simțiți vă face să căutați soluții și să gândiți mai operativ și mai aplicat. În această perioadă extrem de agitată, cea mai corectă atitudine și preocupare este să urmați un program astfel întocmit încât mintea, corpul fizic și spiritul să se sincronizeze în toate acțiunile pe care le întreprindeți.

Faceți exerciții de imaginație, cum ar fi: vedeți-vă ca având un corp care călătorește în jurul soarelui, sau pilotând o navă spațială. Ori imaginați-vă că ați călători în jurul lumii pe spatele unei balene gigantice care străbate oceanul planetar.

Stabiliți-vă un anume tip de vis, de călătorie imaginară și reveniți constant la acel vis. Faceți această călătorie imaginară completând-o de fiecare dată cu ceea ce vi se pare necesar, astfel ca să vă puteți plasa din ce în ce mai ușor în acea visare. Perseverând în acest tip de exercițiu, veți constata că vă va deveni familiar și natural să vă consumați perioade de timp pentru a întreprinde această ”călătorie”.

Pe parcursul anului 2012, veți începe să realizați că asemenea modele de visare vă sunt utile și vă ajută să vă pregătiți pentru viitor, atunci când veți deveni o ființă multidimensională, aptă să se avânte în călătorii reale în univers.

SURSA: http://lightworkers.org/
(C:M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu