Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 ianuarie 2012

UN MESAJ DE LA Maha Avatar Babaji, St.Germain și Tărâmul Christic (2)


(2 January 2012; channeled by Sohrab)
             (continuare)
 

Sohrab: Vorbind despre noi, ați făcut referire la influența colectivității; ar putea fi benefice incantațiile?

Răspuns: Incantații, gândire, simţire, îmbrățișările, rugăciunile, intenţiile; tot ceea ce se face cu dragoste va funcţiona. Dacă tot ceea ce faci este impregnat de sentimentul iubirii, această vibrație se va propaga în exterior și va influența benefic tot ceea ce întâlnește și atinge.

Începeți prin a vă iubi pe voi înșivă și veți deveni un far strălucitor al iubirii. Folosiți acest ingredient minunat în fiecare zi, în fiecare împrejurare. Extaziați-vă pentru frumusețea și perfecțiunea unei flori, a unui peisaj, a unui tablou dintr-o expoziție. Lăsați-vă cuprinși de iubire pentru frumusețea unui apus de soare sau a unui răsărit. Tot ceea ce vă iese în cale are ceva pentru care merită să fie admirat. Recunoașteți-i, apreciați-i măestria și perfecțiunea. Când

faceți asta, primiți putere, căci iubire înseamnă putere.

Este important pentru voi să ştiţi că miezul central al planetei Pământ a început să-și crească vibrația, adică inima planetei și-a schimbat pulsația, ceea ce, dealtfel s-a întâmplat și cu pulsația inimii voastre. Procesul acesta nu este încheiat dar este început.


De câtva timp, inima planetei a început să pulseze neregulat.Vă rugăm să reţineţi că am folosit cuvântul "neregulat" şi nu "aleator". Această neregularitate înseamnă o structură emoțională nouă, o emoţie nouă care va afecta în mod inevitabil toate regnurile aflate pe planetă. Printre acestea, nu în ultimul rând structura ființei umane, care se va alinia la noua pulsație a planetei, la noul rim energetic. Schimbările se produc în mare viteză și, la nivelul percepției voastre, aceasta înseamnă că vă veți modifica pragul de sensibilitate al fiecărui simț. Mulți dintre voi vor începe să aprecieze alte aspecte, vor avea alte gusturi, mai sofisticate și mai rafinate. Vă veți modifica într-o mai mare sau mai mică măsură setul de valori, criteriile de apreciere în artă, în cultură, credință, în gastronomie, în modă, etc. Nu vor fi rare cazurile când veți începe să apreciați favorabil un anumit gust, pe care, până mai ieri îl evitați, sau chiar vă repugna.


Descoperiți cu plăcere și acceptare orice modificare, în orice domeniu, deoarece acestea sunt realinieri la noile frecvențe, noile vibrații, pe care le-ați acumulat atunci când ați primit lumină.

În anumite cazuri, vor putea apărea modificări importante cărora va trebui să le faceți față, chiar dacă implementarea lor va începe cu bulversarea ființei voastre. Luați-vă un timp de readaptare suficient, nu respingeți noutățile și nu vă încrâncenați împotriva lor. Au venit la voi deoarece vă sunt necesare la alinierea cu noua energetică a planetei. Ele vă vor ajuta în rafinarea ființei voastre.

Sohrab: Cine sau ce creează aceste rezonanţe?
Răspuns: Este o combinație de mai mulți factori, dragul meu prieten. Factorul cel mai important îl constituie însăși dorința și determinarea planetei de a proceda la aceste schimbări, pentru a-și continua și accelera ascensiunea.

Aspectele energetice ale trecutului, viitorului și prezentului încep să se manifeste în eternul moment de ACUM. Mare înghesuială, nu-i așa!? Vă puteți imagina rezultantele energetice care apar din aceste prezențe simultane în percepția voastră extinsă!? Tot setul de vibrații care caracterizează diferitele epoci din istoria voastră și a planetei, vin acum să se afișeze, să se evidențieze simultan. La ele se adaugă și vibrațiile noi, venite din galaxie și din univers, care au caracteristici noi pentru nivelul obișnuit de pertcepție al sistemului vostru planetar. Gândiți-vă ce înseamnă aceasta la nivelul de percepție al viului de pe planetă și al entității Pământ.


Sohrab: Cristalele Atlante întervin în acest proces?

Răspuns: Aşa cum am mai explicat înainte, rețeaua cristalină Atlanteană, care până acum era în așteptare, sau în care cristalele lucrau independent, dispersat, se aliniază acum la noua pulsație a planetei, eliberând, amplificând și distribuind noile energii de o puritate desăvârșită, energii care nu au o istorie, un trecut cu care să fie amprentate. “Pânza ” pe care se va picta de acum înainte este goală și total virgină. Pe ea va începe să de deseneze, pornind de la starea ei imaculată. 

De fapt, voi sunteți artiștii chemați să picteze noile capodopere, în conformitate cu intuiția și geniul fiecăruia dintre voi. Vi se pun la dispoziție toate ustensilele necesare: vopsele de toate culorile și nuanțele, pensule de toate mărimile, tehnicile cele mai revoluționare. Pictați, iubiții noștri! Faceți-o cu dezinvoltură, cu îndrăzneală și cu imaginație! Admiratori ai picturilor voastre se găsesc destui. 
Unii ați avut de gând să pictați un anumit tablou dar acum vi se pare că nu vă mai reprezintă. Aveți dreptul și oportunitatea de a schimba, de a face altă alegere. Folosiți cu îndrăzneală această ocazie!

Sohrab: În acest proces, trupurile noastre sunt, de asemenea, în schimbare?

Răspuns: În totalitate! Organele corpului vostru se modifică pentru a putea supraviețui noilor fecvențe de vibrație. Corpul vostru trebuie astfel transformat încât să poată exista. Unele dintre aceste componente își schimbă nu numai structura dar și funcția, în noua dimensiune. Procesul nu este instantaneu ci are loc într-un oarecare orizont de timp, pentru ca ființa voastră totală să continuie să trăiască, cât mai bine posibil. Ca în orice proces de readaptare „din mers”, pot apărea unele disfuncțiuni pasagere, dar care să nu pună în pericol viața.

Sohrab: Schimbarea funcţiei?

Răspuns: Da, unele organe pot acum să primească funcții noi sau să li se amplifice cele existente. Celulele corpului vostru suferă importante modificări. 

După 11.11.11, o nouă spirală se adaugă ADN-ului vostru. Ea nu modifică perceptibil comportamentul vostru, deși în structura voastră a fost demarat un proces de transformare. Noi gene se adaugă structurii voastre ADN, capabile să vă ofere abilitatea să relaționați multidimensional cu universul. Ele vă vor ajuta să ascultați și să înțelegeți mai bine universul. Veți începe să înțelegeți și să acceptați că sunteți ființe universale și multidimensionale.

Toţi copiii născuţi după 11.11.11 vor avea structura ADN modificată. Ei vor ști, pur și simplu, fără a li se comunica la o formă de instruire, că sunt ființe multidimensionale și că aria lor de circulație și competență este întregul Univers, nu doar planeta pe care s-au născut. Lor le va fi ușor să facă vizite pe alte planete, în corpul lor nematerial sau chiar cel fizic.


SURSA:
www.crystallotus.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu