Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 ianuarie 2012

Mesajul lui MATEI (1)


Matei
Suzanne Ward
(4 ian.2012; channeling by Suzanne Ward)

Sunt Matei, și vă transmit salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială.


In aceste prime zile ale noului an, vedem cum energia majoritătii oamenilor se mișcă încet – ceea ce la unii poate să însemne o relaxare după perioada intensă a pregătirilor ocazionate de sărbătorile sfârșitului de an, în timp ce, pentru alții, poate indica o nostalgie pentru sărbătorile de iarnă de altă dată sau recentele întâlniri cu cei dragi. Începe să se observe însă și o anumită revenire la ritmul obișnuit al vieții, cu responsabilitățile și interesele sale.

La nivel general însă, pot fi sesizate semnale energetice ale ființelor umane ce încep să se pregătească de o activitate febrilă, desprinzându-se o anumită stare de neliniște, de așteptare încordată. Aceste mișcări reflectă pe de o parte activitatea consecventă și plină de dăruire a forțelor Luminii și, pe de altă parte, agitația febrilă a întunecaților, care realizează cum le “ fuge pământul de sub picioare” și cum punctele lor forte de dominație sunt spulberate una câte una.

Marea majoritate a oamenilor nu au absolut nicio percepție asupra acestor stări de lucruri, în plan energetic. Există totuși, oarecum instinctiv, o anumită atitudine rezervată a ființelor umane care se mișcă între optimism și dezamăgire, în ceea ce porivește ceea ce le rezervă viitorul. 

Mulți au tendința de a se lăsa convinși de puzderia de analiști și comentatori care nu scapă nicio ocazie pentru a răstălmăci lucrurile și evenimentele cărora fie le dau explicații exacerbate, fie le trec sub tăcere. Nimic nu scapă interpretărilor analiștilor vostri de ocazie, sau cu pretenții de profundă expertiză, în domenii precum economia, politica, societatea, relațiile internaționale, finanțele etc. Previziunile lor se bazează în general pe experiențele trecute, pe statistici. Numai că, de data aceasta, nimic nu va mai fi o repetare a celor care s-au întâmplat în trecut.
Nici masele și nici analiștii nu dispun de cunoștințele necesare pentru a putea evalua corect ceea ce urmează să apară – cu atât mai puțin scopul și viteza schimbărilor care vor urma și care nu reproduc evenimente care să fi avut loc măcar în univers. Însă sunt mulți Lucrători în Lumină care știu, sau măcar intuiesc, natura, amploarea și durata evenimentelor care sosesc. La sfârșitul acestui an magic,2012, Pământul se va afla în pragul trecerii în dimensiunea a 4-a unde nu au acces joasele frecvențe ale întunericului. Din această cauză, lunile care urmează vor fi problematice pentru Lucrătorii întru Lumină, care vor vedea confizia și deruta celor din jur, în fața monumentalelor schimbări care vor apare una dupa alta, fără să permită un răgaz în care oamenii să le poată asimila și să se adapteze. Dragi Lucrători în Lumină, în calitatea voastră de călăuze, aveți sarcina de a radia lumina și cunoașterea voastră celor debusolați, voi dovedind, în această perioadă, calm și încredere, care să liniștească ființele agitate și disperate.

Cu toate acestea, unii dintre Lucratorii întru Lumină se îndoiesc că tot ceea ce v-am spus că se va realiza până la sfârșitul anului, se va împlini cu adevarat. Chiar dacă asta ne dezamăgește puțin, pe noi și pe alte ființe luminate, care au spus că Epoca de Aur a Pământului este iminentă, îi înțelegem. Aveți încă de-a face cu timpul linear al celei de-a treia densitati și puteți calcula cât vor dura schimbările profunde, numai în termenii duratelor schimbărilor de până acum.


Vă rugăm să lăsați trecutul acolo unde îi este locul, în trecut, și să nu vă îndoiți nicio clipă că tot ceea ce trebuie să se îndeplinească, se va îndeplini!


Este destinul Pământului să părăsească cea de-a treia densitate atunci când ciclul universal va deschide o fereastră astrală, la sfârșitul acestui an. Până atunci, nu va mai rămâne nimeni dintre cei cu mintea și inima întunecată, pe planetă. S-ar putea să vi se pară excesiv de dur ceea ce am spus acum, ca si cum un proces de judecată arbitrară i-ar elimina, dar nu este așa.


Există persoane care au adunat averi imense prin mijloace necinstite și au dobândit putere fără să o merite. Sunt acele ființe care au refuzat constant Lumina care le era disponibilă. Ei au întors spatele Luminii și s-au pus în slujba forțelor întunericului. Aceste suflete, împreună cu trupurile lor fizice vor trebui să „ plătească prețul”, ca să spunem așa. A fost și este alegerea lor, alegere care le va fi respectată.


Lumina ancorată de corpurile umane este aceea care le transformă structura celulară pe baza de carbon în structură cristalină, care-i va  permite corpului să trăiască în vibrațiile înalte ale planurilor energetice superioare celei de a treia dimensiuni.


În antichitate, civilizații puternice, venite din univers, care purtau întunericul în însăși esența lor, au modificat deliberat ADN-ul civilizațiilor mai slabe (Nota C.M.: Pe Pământ sau pe alte planete), pentru a reduce inteligența și conștiința spirituală a oamenilor. Asta a orientat structurile celulare spre carbon, decăzându-le de la cea de siliciu (cristal). Corpurile bazate pe structura celulară de carbon (n.m., cum mai este, încă, a noastră), sunt supuse proceselor de îmbătrânire rapidă, au multiple vulnerabilități, printre care: lipsa de rezistență la diferitele boli, viruși, microbi, bacterii etc., intoleranță la variațiile mari de temperată, umiditate, medii puternic alcaline sau acide etc. Trecerea la structura de cristal este unul dintre punctele forte ale Programului Divin în curs de desfășurare.

Infuzia de Lumină care i-a permis Pământului, cu aproximativ șaptezeci de ani în urmă, să supraviețuiască convulsiilor morții, reface acum structura AND a corpurilor care au devenit receptive la Lumnină. Dar nu toate corpurile s-au deschis pentru a acumula Lumina Divină. Multe au refuzat-o. În corpurile care nu au acceptat să primească lumina, se va mai regăsi doar acea scânteie divină care să le lumineze calea, în cazul în care se vor hotărî să revină. Un asemenea corp, sărac în lumină divină, nu va putea supraviețui în vibrațiile înalte în care se va afla planeta și sistemul planetar începând cu sfârșitul acestui an, 2012. Corpurile cestor ființe își vor înceta existența pe planetă, în decursul acestui an, din diferite motive, cunoscute și până acum: accidente, boli, suicid, intemperii, alunecări de teren, erupții vulcanice, avalanșe, inundații, lipsa hranei sau a apei, conflicte armate individuale, de grup sau între țări (fără folosirea armelor nucleare). Multe dintre persoanele influente, pe care acum le vedeți la televizor vor dispărea, multe dintre ele fiind (să nu vă surprindă!) clone ale unor indivizi care au murit de mai mult timp. Ființele care mai au încă ceva lumină (alta decât scânteia divină), vor mai rezista o perioadă, dar finalul va fi tot același. Rata mortalității va crește repede, în deplină concordanță cu creșterea frecvenței de vibrație a luminii ancorată în sistemul planetar.
Despre ce se întâmplă cu sufletele celor care-și părăsesc corpul fizic, am mai vorbit în mai multe rânduri în comunicările periodice sau cele în baza cărora, mama mea pământerană a scris mai multe cărți.

Oricum, toate aceste suflete vor merge în Nirvana, la straturile care corespund nivelului de evoluție pe care l-au atins. Sufletele ființelor cele mai intunecate vor ajunge în acel spățiu imaterial restrâns, amplasat în proximitatea satelitului vostru natural, Luna. Acel loc este denumit de religiile voastre iad. ( Nota C.M: Numai că nu este un loc populat cu draci, care fierb sufletele descarnate în cazane de smoală. Nu-i mai puțin adevărat, însă, că viața acestor suflete este una de neinvidiat, din cauza sentimentelor profunde de regret, de căință, în care pot rămâne perioade mai lungi sau mai scurte. Ele trăiesc aevea toată suferința, toată nedreptatea, tot răul pe care l-au făcut altora în viața în care se aflau în corp fizic). Aceste suflete temătoare de lumiună au ocazia ca pe măsură ce înțeleg ce nu au făcut bine, să înceapă să conștientizeze adevărul și să dorească revenirea la nivele din ce în ce mai pline de lumină. După ce urcă la un anumit nivel, sunt preluate și îndrumate de îngeri care le ajută să progreseze și să se vindece.

Trebuie știut că, în funcție de evoluția Pământului, evoluiază și Nirvana. Astfel, este previzibil ca după o anumită perioadă, Nirvana să nu mai aibă nevoie de straturile ei inferioare, cele mai dense. Prin grația divină, sufletelor din acele densități grele li se va da ocazia extraordinară de a absorbi Lumină, astfel încât să se poată întrupa în civilizații aflate în consonanță cu gradul de Lumină pe care il acceptă fiecare suflet.


Sufletele de pe micul orb vor fi transferate energetic către locații la fel de dense, care servesc drept lumi spirituale pentru civilizațiile de joasă densitate (Nota C.M.: Adică, toate planetele fizice populate au alocat câte un tărâm precum Nirvana Pământului, cu un nivel de rafinare potivit ales, astfel ca să poată fi apt să primească sufletele care vin de pe planeta respectivă, după părăsirea corpului lor fizic. Este, deci, logic ca în univers să existe tărâmuri diferite ca densitate de Nirvana noastră. Unele dintre aceste “Nirvane” funcționează la frecvențe mai joase, similare cu acel tărâm numit de noi iad, și care va fi desființat, rezidenții fiind relocați altor ținuturi, compatibile ca vibrație). După ce orbul (acea locație minusculă, dar foarte densă) va fi eliberat de foștii rezidenți, poate începe să existe un tipar orbital nou cu o anume destinație, sau va fi dematerializat.

Sufletele - probabil, de ordinul miliardelor - care NU au refuzat Lumina, deci care nu au ales întunericul, vor pleca și ele de pe Pământ, în lunile care vor urma. Unele au ales în contractele sufletului să rămână încă o scurtă perioadă pe Pământ pentru a participa activ la etapele de tranziție ale înălțării planetei, după care vor ajunge în Nirvana, de unde să asiste la intrarea triumfală a Pământului, însoțit de un lung cortegiu de ființe umane, în dimensiunea a 4-a. Vor mai fi și ființele care după periplul actual de pe Pământ, unde și-au completat lecțiile karmice, vor trece pentru scurt timp în dimensiunea a 4-a, după care vor merge spre tărâmuri cu frecvențe mult mai înalte (a 6-a sau a 7-a dimensiune) unde-și vor continua existența ca ființe foarte evoluate.


Din diferite motive, multe milioane de suflete vor solicita modificarea programului pentru această viață, cerând ca aceasta să se încheie mai curând decât era prevăzut în contract. Cererile le vor fi onorate, de ex., pentru a pune capăt suferinței care depășește ceea ce au ales inițial să trăiască, ajutând, în acest mod, la reducerea negativității determinată de suferința lor pe planetă. Aceste suflete vor transmite Lumină din Nirvana, unde vor primi credit complet pentru încheierea contractului și îți vor continua progresele în evoluția sufletului.

Deasemenea, mulți oameni care își bazează viața pe angajamentele lor religioase sau științifice vor alege să plece pentru a nu fi martori la distrugerea miturilor, inexactităților sau erorilor pe care le-au crezut imuabile, și pentru care și-au dăruit, inutil, întreaga viață. (Nota C.M.: De exemplu habotnicii religioși și oamenii de știință materialiști, care au negat creaționismul sau existența altor lumi). Vor părăsi planeta acei oameni care și-au dobândit averea prin mijloace de exploatarea altora, necinste, minciună, camătă, corupție etc. Ei nu vor suporta prăbușirea economică și financiară, nu vor accepta crahul mondial al finanțelor, industriilor etc.

Nu vor fi exoduri în masă dar, pe întreg parcursul anului, vor muri mai mulți oameni decât până acum. Este posibil ca printre ei să se numere și membri ai familiilor voastre, prieteni, colegi sau vecini. Dacă vă sunt foarte dragi, mângâiați-vă cu înțelegerea faptului că pe parcursul înalțării prin a patra, către a cincea densitate, vor exista întâlniri fizice pline de bucurie între sufletele de pe planetă și acelea din Nirvana.

SURSA :
www.matthewbooks.com

(C.M.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu