Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 ianuarie 2012

MESAJ DE LA FEDERAȚIA GALACTICĂ (1)

(14 January 2012; channeler: Greg Giles)

Nu există nici o îndoială că evenimentele care se vor produce în curând asupra lumii voastre vor modifica cursul istoriei Pământului. Descoperirea că nu sunteți singuri în univers va avea efecte profunde asupra conștiinței umanității pământene. Totul se va schimba, totul va căpăta o altă interpretare. Numai sufletul din corpul vostru nu va fi luat prin surprindere, căci el știa din totdeauna adevărul. El se va bucura când va vedea că și mintea omenească acceptă un adevăr care va deveni imposibil de negat. După acel prim val, lumea se va calma, va accepta realitatea și va da crezare celor comunicate de Lucrătorii din Lumină. Sarcina noastră este de a ajuta ca acest proces să se desfășoare cât mai calm posibil și fără isterie. Puțin a mai rămas până când mesajele noastre vor fi lansate. Cei care și-au “făcut temele” vor avea sarcina de a-i ajuta pe cei rămași în urmă cu înțelegerea realităților universale.

Lumea voastră este pe cale de a experimenta cel mai mare salt care s-a produs vreodată într-un interval de timp atât de scurt. Extraordinar va fi faptul că o civilizație care a trăit milenii în dimensiunea a treia, va reuși să facă un salt colosal în dimensiunile superioare (Nota C.M.: este vizată dimensiunea a 5-a, la care se va ajunge după o trecere rapidă prin cea de a 4-a). Trebuie spus că trecerea de la o dimensiune superioară la alta, tot superioară, se face mult mai ușor și cu un consum energetic mult mai mic decât în cazul vostru. (Nota C.M.: aceasta deoarece între 3D și 5D este o diferență colosală de nivel energetic și de conștiință). Practic, de la dimensiunea a 5-a, calea este mult mai ușor de străbătut spre dimensiuni și mai înalte (Nota C.M.: din acest punct de vedere, se poate spune că linia de demarcație între dimensiunile de joasă vibrație și cele de înaltă vibrație, este trasată între 3D și 4D. Raționamentul poate fi înlesnit în cazul celor care au cunoștințe de fizică atomică, dacă își reamintesc despre saltul electronilor de pe un nivel pe altul, în structura atomului).

Pentru ca evenimentul extraordinar al saltului să poată fi ușor suportat, revenim cu cererea ca voi să vă pregățiți cele necesare pentru o perioada de câteva zile, cel mult câteva săptămâni, până când lucrurile vor reintra în normal. [Nota C.M.: în alte surse se face referire la mici rezerve de apă, hrană neperisabilă, surse de lumină (baterii electrice sau gaz lampant,chibrituri) și ceva îmbrăcăminte].

După ce calmul şi ordinea vor fi restabilite, noi vom trece imediat la următoarea etapă a planului nostru, care se referă la primul contact cu voi, oamenii de pe Pământ. Multe schimbări se vor produce într-o succesiune rapidă având ca principal scop, înțelegerea de către voi a faptului că solii noștri vin cu intenții pașnice și frățești. Lumile galactice sunt dornice ca planeta voastră să revină în rândul civilizațiilor galactice și universale avansate, acolo unde vă este locul, și de unde ați lipsit o lungă perioadă de timp.

Multă muncă a trebuit și mai trebuie depusă pentru a vă pregăti pentru acest moment. Ne-am antrenat intens pentru a vă ajuta cu cunoașterea și tehnica de care dispunem, în diversele domenii în care veți avea nevoie de asistență din afară. Mulți dintre voi au lucrat și vor lucra împreună cu noi în zilele pregătitoare; ne face plăcere colaborarea cu voi. Mulţi dintre voi au fost antrenați intens pentru a putea presta activități specifice, de înaltă calitate. Aceasta s-a întâmplat fie înainte de a veni voi pe planetă, în acestă viață, fie în timpul vieții actuale, când v-ați lăsat corpul fizic să doarmă iar corpul astral a venit să se întâlnească cu noi, la cursuri de pregătire. Evident, voi nu sunteți conștienți de călătoriile astrale pe care le faceți dar cunoștințele care vi s-au predat au fost înmagazinate în memoria voastră subconștientă. Le veți scoate la suprafață atunci când va fi necesar.

Multe surprize vă aşteaptă în zilele următoare, iar acestea vor fi, cu siguranţă, momente extrem de incitante și remarcabile în călătoria voastră fascinantă și neîntreruptă.

Din nou, vă rugăm să fiți acolo unde va fi nevoie pentru a-i ajuta pe cei cărora le va fi mai greu să se descurce singuri și, mai ales, să înțeleagă ce se întâmplă. Sarcina este a voastră, Lucrătorii în Lumină, care vă aflați acum pe planetă tocmai cu acest scop. Faceți ca nimeni să nu aibă de suferit din cauza necunoașterii, a nivelului mai scăzut al conștiinței. Veți fi îndrumători de cale pentru cei mulți. Voi sunteti sufletele selectate pentru această misiune importantă. Intrați sub lumina reflectoarelor căci este timpul vostru să apăreți în scenă.


Cei care nu au vrut să accepte procesul ascensiunii, care au mers pe interese inutile de acumulare de averi, nu mai văd nicio cale de ieșire din impasul în care singuri s-au băgat.


Marea lor majoritate vor pleca fără să înțeleagă și să accepte transformarea. Ei vor vedea cum toate avuțiile pe care le-au acumulat nu au servit sufletului lor împietrit. Ei au întors spatele Luminii și acum se simt pierduți în bezna necunoașterii. Le-a mai rămas firicelul de lumină divină după care se vor putea ghida să revină la SURSĂ. Alegerea este numai a lor. Legătura lor cu Creatorul nu s-a întrerupt, deși mulți dintre ei au considerat-o inutilă sau chiar deranjantă.

Dacă vor alege, încă se vor mai putea scufunda în tenebrele densităților grosiere, unde domnește nesiguranța, teama și ura. După alte multe vieți, vor înțelege și vor dori cu ardoare să revină la lumină, la iubire și la pace. Creatorul îi va aștepta și le va menține mereu aprinsă scânteia divină care să le lumineze calea.

Noi suntem Familia Luminii din Stele

SURSA: ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu