Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 noiembrie 2011

INTEGRAREA NOILOR ENERGII.


De la Consiliul celor 12.

(18 nov. 2011: channeler: Ann A.)

Hello, Ann. Aici Consiliul celor Doisprezece. Am venit să te salutăm și să mai schimbăm câteva “cuvinte”.

Vrem să vă asigurăm că înțelegem foarte bine cât de mult vă dă de furcă trecerea de la vechile energii la cele noi, care vă schimbă structura corpului vostru total. Constatăm că unii dintre voi au unele probleme de sănătate, au disconfort, insomnii, probleme de digestie, toate cauzate de aceste modificări structurale ale ființei voastre. Sunt stări pasagere de care veți scăpa, fără a rămâne cu sechele. Dimpotrivă, veți ieși din aceste încercări, mult mai adaptați noilor energii, cu un corp fizic, emoțional și mental fortificat, pregătit pentru a se încărca cu energiile subtile ale dimensiunilor superioare.

Sistemul vostru a fost întotdeauna mai sensibil la influențele energetice. Cînd sufletul vostru a îmbrăcat corpul fizic din această viață, pentru a se naște pe Pământ, a trebuit să treacă prin deosebite stări de stres, din cauza multiplelor provocări apărute încă din prima zi de viață. El s-a trezit într-un mediu aproape ostil și oricum diferit față de formula sa de viață cuprinsă în structura ADN. O atmosferă grea, plină de poluanți, cu destul de puțin oxigen dar cu o puzderie de bacterii, microbi și viruși, cu un conținut aproape nociv al laptelui matern (din cauze multiple în care trăiește mama). Mai apoi a trebuit să se adapteze unor alimente greu digerabile, să bea lichide nu foarte potabile etc.
In plus, a fost supus unui sistem educațional, în familie și în școală, de multe ori inadecvat și plin de interdicții, norme și cutume, niciuna care să răspundă adevăratelor nevoi ale sufletului și spiritului. Un adevărat bombardament s-a abătut asupra plăpândei ființe umane încă din primele momente de viață. Toate v-au supus ființa la presiuni enorme, din cauza cărora mulți au clacat.

Nu i-a fost deloc ușor sufletului să treacă de la starea de libertate de unde a venit, la închisoarea corpului material, din lumea dualității. In vremuri imemoriale, am trecut și noi prin aceste situații și, din acest motiv, ne permitem să vă spunem că suntem în cunoștință de cauză iar sfaturile noastre, ca frați mai mari, v-ar putea fi utile.

În ultimii ani, mulți dintre voi v-ați crescut conștiința și vibrația astfel încât măcar ați devenit mai conștienți de voi înșivă și de importanța acestui sfârșit de ciclu cosmic, care se încheie în această zonă a creației, în preajma lui 2012.

Probabil că vi s-a mai spus și de către alții că aveți posibilitatea de a vă apăra de energiile nocive, negative, care pot exista la un moment dat în zona în care vă aflați. Aceste energii se caracterizează prin vibrație sub nivelul acceptabil și pot să vă inducă stări dintre cele mai neplăcute, la nivelul unuia dintre corpurile voastre: fizic, emoțional și mental. Metoda este simplă și destul de eficientă: Imaginați-vă și vizualizați (cu ochii fizici închiși) cu vă formați un perete de lumină alb-strălucitoare și galben-aurie care vă înconjoară corpul și nu lasă să treacă sptre el energiile negative. Acest strat energetic va avea aproximativ forma unui ou.

Vă indicăm ca, dimineața la prima oră, înainte de a pleca de-acasă, să faceți acest exercițiu de imaginație, pe care să-l programați a vă proteja întreaga zi. În momentul când, în cursul zilei, aveți senzația de oboseală, de agresare a ființei voastre la nivel energetic, de stres, reveniți rapid la imaginea oului luminos din jurul corpului și veți constata că starea vi se îmbunătățește. Agresiunea energetică se produce mai ales în locurile aglomerate: stradă, stadion, magazine etc. (Nota C.M.: Aceeași metodă se utilizează și în cazurile când se fac încercări de vampirizare energetică asupra ființei noastre. Explicația este simplă și absolut reală, ea referindu-se la situațiile în care veniți în contact sau vă aflați în proximitatea unor oameni cu deficit de energie benefică, luminoasă. În general, aceste atacuri sunt involuntare și la nivel inconștient din partea celui care vă agresează energetic. Se întâmpla aceasta deoarece, atunci când două sau mai multe surse energetice, corpuri umane, se află in vecinătate, și au nivele de încăcare energetică diferită, calitativ și/sau cantitativ, apare tendința naturală de creare a unui circuit energetic prin care corpul cu deficit energetic preia de la cel care are în exces. În final, persoana care a cedat energie simte o stare de epuizare iar cea care a primit se înviorează.)

Infuzia de lumina care s-a produs la data 11/11/11 v-a crescut sensibilitatea în plan spiritual. Intr-un fel, se poate spune că energia Portalului din 11 nov. v-a conferit valențe noi (de fapt, vi le-a trezit pe cele adormite) astfel că vă puteți declara ca nou născuți. Această nouă sensibilizare energetică impune să aveți un comportament mai atent cu ființa voastră, atunci când vă aflați în zone de expunere mai mare. Astfel, dacă doriți să vă implicați în anumite manifestări (de protest, de exemplu), nu trebuie să o faceți la modul afectiv ci doar participativ, aceasta deoarece afectivitatea deschide larg porțile invitând pe oricine să pătrundă în câmpul vostru energetic pe care-l poate influența, într-un fel sau altul. Rămâneți detașați de toate evenimentele negative la care participați, cu sau fără voie.

Faceți alte alegeri ori de câte ori sesizați stări anormale de stres sau agresivitate. Fiecare ființă umană își are destinul său propriu, calea sa, pe care și-a ales-o înainte de a se naște, așa că nu vouă vă revine sarcina de a-i modifica condiția, decât doar atunci când simțiți la nivel de suflet că o anume faptă vă este destinată.

Nu uitați să vă protejați energetic ori de căte ori este necesar. Starea normală fiecărei ființe umane este cea a liniștii, păcii, impăcării și iubirii necondiționate dar nu a preluării bagajelor celorlalți.

Noi suntem Consiliul celor 12.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

duminică, 27 noiembrie 2011

Colaborați cu Mama Gaia!


MESAJ DIN GALAXIA ANDROMEDA 
(8 nov. 2011; channeler: Ute)
 

Noi suntem din Domeniul de Foc și Lumină al UNICITĂȚII, ca esență a tuturor sufletelor sacre și divine aflate în Galaxia Andromeda.
Dragi oameni ai Pământului,
Avem să vă transmitem un foarte important mesaj în această perioadă specială, în legătură cu experiența voastră și a planetei, pe calea evoluției și ascensiunii. Putem confirma la acest moment că Gaia se află cu adevărat în linie dreaptă spre intrarea în cea de a 4-a dimensiune, și că aceasta se va înfăptui cu corpul ei fizic actual, dar purificat de tot ceea ce o împiedica să ascensioneze.
Lucruri minunate se întâmplă acum pe planeta voastră, deși puțini dintre voi sunt conștienți de aceasta. Ne referim cu deosebire la cei care nu doresc să renunțe la existența din dimensiunea a 3-a.

Realitatea este că Gaia se deplasează acum spre dimensiunea superioară, 4D, cu viteza corespunzătoare încadrării în prevederile Programului Divin. Sunt pe cale de a se îndeplini profețiile anticelor civilizații, aflate, cândva, pe planetă.


Dragii noștri, pentru a deveni cât mai apți perceperii realităților subtile din sistemul vostru planetar, vă sfătuim să evitați cât de mult este posibil, centrele aglomerate, acolo unde este cel mai probabil să existe un grad mai mare de poluare, deoarece substanțele poluante din mediu (aer, apă și sol) inhibă pecepțiile și sensibilitatea ființei voastre, chiar dacă ea, în sine, a ajuns la un grad mai mare de purificare. Cu cât corpul vostru total este mai pur, cu atât este mai pregătit să acumuleze lumină și să vibreze pe frecvențe mai înalte. Este inutil să mai accentuăm încă o dată cât de mult puteți ajuta planeta voastră, dacă fiecare dintre voi vibrează pe o frecvență mai înaltă.
De asemenea, vă recomandăm să vă pregătiți cât mai bine pentru a putea ancora energiile Portalului 11.11.11. Retragerea temporară din agitația străzii, a magazinelor etc., în vederea practicării introspecției și meditației poate fi un factor important pentru accelerarea pregătirii voastre spirituale. Plasați-vă ori de câte ori o puteți face într-un spațiu care să vă asigure liniștea și deconectarea de problemele cotidiene.
Încercați ca în aceste introspecții să vă conectați cu Gaia și cui Spiritul ei. După un număr de repetări zilnice, veți putea ajunge să aveți bucuria unor trăiri deosebite care să vă aducă noi și minunate înțelesuri. O relaționare cu Gaia, chiar dacă, uneori, nu poate fi obținută la modul conștient, este o realizare deosebită și un mijloc de a vă crește conștiința, conștiența și puterea de observație.

Dragii noștri, cei care sunteți deciși să evoluați, trebuie să înțelegeți că v-a mai rămas o marjă de timp foarte îngustă, pentru a mai putea face ceva util ființei voastre și Mamei Gaia. Asta înseamnă că TREBUIE SĂ ACȚIONAȚI ACUM, NU MĂINE!

Procesul evolutiv în care sunteți angajați cuprinde nu numai spiritul și sufletul vostru ci și fizionomia voastră, corpul vostru material. Cunoaștem că nu numai noi v-am vorbit despre aceasta; o facem și noi, încă o dată, pentru că este foarte important cum acționați în această scurtă perioadă care a mai rămas până la încheierea ciclului.

Încercați să depășiți neîncrederea că puteți să intrați într-o legătură de spiritualitate cu Mama Gaia. Ce pierdeți dacă veți merge pe „mâna noastră?”

Câteva zeci de minute petrecute în meditație nu ar avea cum să vă dăuneze. Să nu ne spuneți că nu aveți timp! Ar fi evident și pentru voi că ar fi un neadevăr. Nici măcar nu vă impunem să respectați anumite ore (deși, asta nu ar fi rău de loc), un anumit ritual și nici să abordați anumite teme. Totul este să vă interiorizați. Veți constata că cel puțin v-ați relaxat și că, pentru o scurtă perioadă de timp, ați reușit să vă deconectați de la problemele zilnice. Rezultatele vor apărea foarte repede, prin creșterea încrederii în voi, a luminozității ființei voastre, care va fi mai acceptată și mai înțeleasă decât altă dată de către cei cu care relaționați.

Trebuie să şiți că noi avem o relație foarte strânsă cu Gaia (Sufletul Pământului) și încercăm să-i punem la dispoziție ceea ce are nevoie, în mersul ei către dimensiunea a 4-a. Și de la ea cunoaștem că și-ar dori o mai strânsă colaborare cu ființele umane pentru a căror fericire și împlinire ea a făcut mereu ceea ce era necesar, în limitele în care voi i-ați permis-o și i-ați cerut-o.

Dragostea ei pentru ființele umane și pentru tot ceea ce se naște și crește pe planetă a rămas aceeași, deși foarte mulți dintre voi o devastează prin tot felul de acte care de care mai inutile, distrugătoare și, până la urmă, sinuciugașe. Mama Gaia dorește cu ardoare ca în dimensiunile superioare să fie însoțită de cât mai mulți dintre voi.

Vă cere să vă sincronizați acțiunile și gîndurile cu ea, pentru a putea accelera procesul de ascensionare și a-l face cât mai ușor, altfel, din păcate, va trebui să facă tot ceea ce este necesar chiar dacă acțiunile ei vor afecta un număr mai mare sau mai mic de viețuitoare (oameni, animale, vegetale).

Mama Gaia și-a redus viteza de înaintare atât căt a fost posibil, pentru ca un număr căt mai mare de ființe umane să se trezească și să se înscrie pe calea evoluției accelerate, dar nu-și va opri evoluția pentru a aștepta toți înârziații.
Vi s-a spus de multe ori că aportul vostru energetic la creșterea vibrației planetei este unul foarte important, căci energia a peste 6 mld. de ființe umane este colosală, dacă este pusă la un loc.

Mergeți în natură cât mai des, trimiteți planetei voastre cele mai iubitoatre gânduri, protejați-o! Sunt acțiuni la îndemâna fiecăruia dintre voi și care aduc numai beneficii tuturor.
Vă garantăm că tot ceea ce-i spuneți, prin gânduri sau prin viu grai, Mama Gaia recepționează și vă recompensează. Iubirea ei pentru voi este fără margini.
Acesta este momentul când voi, oamenii, vă puteți uni gândurile și faptele pentru a vă ajuta pe voi și planeta voastră să pășiți în Era de Aur a omenirii, atât de visată și de dotită de toți, deși nu toți v-ați înscris în efortul necesar al edificării acelor vremuri minunate.

În ceea ce ne privește, vă asigurăm de tot sprijinul și iubirea noastră și dorim ca voi să reveniți în Marea Familie a Creației avansate spiritual. Fți binecuvântați, preaiubitilor!

Fiți în pace şi în bucurie!
Suntem Ființe de Lumină din Galaxia Andromeda

SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com


(C.M.)

vineri, 25 noiembrie 2011

DEJA A ÎNCEPUT (4).



Mesaj de la Arcturieni.
(5 septembrie 2011; channeler Suzann Caroll Ph.D).
(continuare)

VERSIUNI ALE PĂMÂNTULUI ASCENSIONAT
În prealabil, ca o pregătire pentru ascensiunea voastră individuală şi planetară, veți călători în Universul Multidimensional în corp astral, lăsând pe Pământ corpul vostru fizic, în care veți putea reveni în câteva secunde, în cazuri fortuite, sau veți lipsi din el perioade mai lungi sau mai scurte pentru a efectua deplasări în univers și în diversele dimensiuni la care veți putea avea acces (funcție de frecvența de vibrație pe care o veți putea susține). Interesant este că aspecte ale ființei voastre totale vor putea exista simultan și la nivel de constiențizare nealterată în mai multe dimensiuni sau locații.

De exemplu, unul dintre aspectele ființei voastre va putea călători în nave spațiale ale unor ființe aflate în cine știe ce misiune, în timp ce alt aspect al ființei voastre va vizita, să zicem, planeta Venus etc. Dealtfel, chiar și până acum, mulți dintre voi ne-ați vizitat navele care permanent survolează cerul Pământului. Cei mai iscoditori și mai curajoși dintre voi vor putea călători în alte lumi și dimensiuni utilizând portalurile care vor fi activate pe pământ (n.m.Tunelul timpului). Aceste deplasări vă duc la destinație instantaneu, după ce ați pătruns în Tunelul Timpului. Vor exista, desigur, și mijloace de transport mai lente, care vă vor permite să vă bucurați de peisajele și frumusețile altor lumi.

Nu vor mai exista bani iar grijile financiare vor rămâne simple amintiri.

Mașini de replicare sofisticate vă vor sta la îndemână pentru a produce sau reproduce în materialitate ceea ce ați intenționat.

Sănătatea perfectă și lipsa banilor vor fi două caracteristici ale celei de a 5-a dimensiuni. Eventualele lezări ale corpului se vor vindeca instantaneu iar pierderea accidentală a unei părți a corpului (de ex. a unui braț) va fi pasageră deoarece, foarte repede, organul lipsă va crește la loc (Nota C.M.: nu este o afirmație hazardată, dacă ne amintim că și acum, pe Pământ, există viețuitoare cu această însușire; bunăoară, șopârlele, a căror coada pierdută accidental, crește la loc).

O caracteristică generală a ființelor va fi lipsa fricii; aceasta deoarece sentimentul respectiv nu va mai putea rezona cu frecvența de vibrație a dimensiunii a 5-a. Pur și simplu, nu va mai fi posibil să se reproducă o asemenea emoție. De fapt, frica este inexistentă în orice altă realitate superioară.

Frica are la bază sentimentul separării de Spirit, de Sinele vostru Înalt și, cum contopirea cu Spiritul va fi un fapt permanent și ireversibil, condițiile de producere a acestui sentiment nu vor mai exista pe Noul Pământ.

În procesul de trecere la dimensiunile superioare, vor putea fi frecvente stările de oboseală pasageră care se vor explica prin necesitatea ființei umane de-și vindeca rănile trecutului, atât în plan material cât și mental, emoțional și spiritual.

Un fapt reprobabil, care are drept protagoniști pe cei mai influenți și mai bogați oameni în plan material este cel legat de ascunderea de către aceștia a multor înalte tehnologii care ar putea oricând să fie puse în aplicare pentru eradicarea sărăciei în lume. Aceste tehnologii au fost oferite de civilizații superioare ale universului, care au dorit să ajute omenirea în diferite moduri, în special pentru obținerea energiei necesară în toate ramurile economiei, energie care se poate obține simplu și din sursele inepuizabile și gratuite ale universului. Aceste tehnologii, ținute în prezent ascunse, vor fi scoase la iveală și utilizate pe Noul Pământ.

Dacă încă nu veți fi dispuși să renunțați la corpul fizic, la o casă, la un anumit tip de educație sau slujbă, pe Noul Pământ veți avea posibilitatea acestor alegeri.

Cu toate acestea, suntem siguri că, în noua realitate veți fi tentați să efectuați adevărate croaziere prin lumile stelelor, unele aflate la mari distanțe de sistemul vostru solar. Cei care vor alege o experiență existențială care să semene cu cea din prezent, o veți putea face, dar fără tarele dualității (neajunsuri materiale, boală, bătrânețe etc). Noul Pământ va rezona pe frecvențele Conștiinței lui UNU, nemaiexistând atunci tendințe de separare, de individualizare. Toate sentimentele de frică vor fi atunci transmutate în iubire și armonie. Pentru ființe precum sunteți voi, care ați avut multe existențe în dualitate, noua realitate vi se va părea un permanent miracol.

Atunci când vă veți afla la granița celei de a 5-a dimensiuni, încă vă veți putea păstra amintirea trecutului și veți putea avea sentimente destul de apropiate de cele de acum, excepție făcând, așa cum am mai spus, sentimentul de frică și de separare. Această perioadă de acomodare va fi destul de scurtă, după care veți „plonja” în realitățile 5D.

Una dintre deosebirile fundamentale față de 3D, va fi că în 5D, tot ceea ce intenționați veți putea manifesta în realitatea imediată, fără a aștepta, ca în dualitate, lungi perioade de timp (uneori, o altă viață) până la obținerea materializării unei anume intenții.

Pe de altă parte, unii dintre voi vor putea alege să revină, ca o vizită, în umanitatea 3D pentru a-i revedea pe cei rămași în acea dimensiune, sau, dimpotrivă, vor putea să-și viziteze multele aspecte ale ființei cumulate, aflate cine știe în ce punct sau dimensiune a universului.

Vă spunem noi: călătoriile interdimensionale vă vor fașcina și este greu de presupus că cineva le va refuza.

SURSA: http://www.multidimensions.com

(C.M.)

joi, 24 noiembrie 2011

11-11-11, REACTUALIZARE



Lady Sun
Mesaj de la Lady Sun (Doamna Soarelui).

(17 nov.2011; channeler: Sheryl Pedersen)

Multe s-au schimbat pe planeta voastra, de la activarea portalului 11-11-11, cu influențe asupra întregii lumi. Şi nu mă refer doar la ceea ce s-a întâmplat pe data de 11 nov. ci la ceea ce aurmat și va urma. Energia adusă de vortexul 11/11/11 are energiile păcii, bucuriei și luminii. Sunt bucuroasă să constat că tot ceea ce s-a urmărit cu acest portal, s-a îndeplinit, implantându-se totodată bazele energetice ale epocii de lumină care va fi edificată în viitor. Multe ființe umane și-au adus contribuția la ancorarea energiilor benefice, caracteristice acestui portal. Nu sunt încântată doar pentru faptul că evenimentul s-a produs, dar și de exactitatea și perfecțiunea acestei acțiuni. Reușita se datorează nu în ultimul rând acelora dintre voi care au privit cu seriozitate evenimentul și, prin tehnici specifice precum meditațiile, binecuvântările, consacrările, invocațiile, și-au unit lumina cu care au baleiat întreaga planetă. Acest val a trecut prin umanitate şi va ajuta creșterii frecvenței de vibrație a ființelor și planetei. După această dată, se va produce o și mai mare accelerare în evoluție.

Noi suntem conştienţi de faptul că mulţi dintre voi aţi trăit stări de disconfort, în timp ce alții, ați avut senzații de liniște, pace și acceptare. De fapt, fiecare persoană a trăit în felul său particular această etapă, soldată cu anumite experiențe, mai bune sau mai puțin favorabile, în funcție de nivelul de conștiință și conștientizare al fiecăruia. Mulţi dintre voi au folosit acest val de lumina pentru a şterge sau pentru a elimina vechi blocări energetice care vă obstrucționau înaintarea. 
Sheryil
Oricum, pașii pe care i-ați făcut, având acest suport energetic, vor contribui la așezarea ființei voastre pe un palier superior, mai aproape de ceea ce v-ați propus în această etapă a dezvoltării voastre individuale și colective.Vrem să vă asigurăm că, deși experiențele voastre ocazionate de acest eveniment, cel mai important înainte de 12/12/12, au putut fi diferite, uneori antagonice, mai mult sau mai puțin sesizabile, totul s-a produs în conformitate cu programul fiecăruia dintre voi, corespunzător acestei etape. Pe de altă parte, portalul 11/11/11 a facilitat mobilizarea unor vechi structuri energetice din ființa voastră complexă, ceea ce a putut reactiva unele vechi sentimente pe care le credeați eliminate din bagajul vostru existențial.

Acestea au putut fi emoţii vechi, o durere fizică cronică sau o acutizare a unor vechi credinţe. Revenirea acestor stări și trăiri nu are loc ca un act de stabilizare a lor în viața voastră prezentă ci doar ca o revendicare în care vi se cere să vi le recunoașteți, să vi le însușiți, după care să le eliberați cu multă recunoștință și dragoste pentru că v-au îmbogățit experiențele și v-au fortificat înțelegerea. Acum, nu vă mai sunt de folos.

La nivel fizic, mental, emoțional și spiritual, vechile energii s-au reactivat pasager pentru a vă facilita posibilitatea de a le recunoaște în vederea eliberării lor, astfel ca ființa voastră totală să se purifice și să devină aptă pentru încorporarea noilor energii, noilor frecvențe, mai înalte și mai înălțătoare. Locul vechilor energii va fi luat de lumină, într-o măsură dată de pregătirea voastră spirituală și de dorința de a vă însoți planeta în noile dimensiuni. Primiți aceste experiențe și trăiri cu evlavie și recunoștință pentru că ați fost aleși să fiți prezenți acum, pe această planetă, aflată în plină expansiune spirituală. Nava voastră ,, Pământ,, vă poartă prin Creație către locul promis celor merituoși, unde o Nouă Eră, a iubirii, păcii și abundenței, este pe cale să înceapă.

Stările prin care treceți pot acoperi o largă paletă simptomatică: veți putea simți nevoia de a plânge. Faceți-o, fără restricții! Poate că dimpotrivă, veți avea pornirea de a vă exterioriza prin efluvii de bunădispoziție. Faceți-o, fără rezerve! Zborul sau căderea vă vor ajuta să expulzați tot ceea ce trebuie eliberat, pentru ca în spațiul gol al ființei voastre să aduceți lumina, inalta vibrație. De vă veți simți obosit, odihniți-vă! Corpul vostru fizic, mental, emoțional și spiritual știe de ce are nevoie. Voi nu trebuie să-l obstrucționați, nu trebuie să-i reprimați dorințele și refulările. Ajutați la golirea ființei voastre de tot ceea ce a zăcut vieți de-a rândul în adâncurile ei. Luați-vă libertatea de a face tot ceea ce vrea sufletul, inima și corpul vostru, chiar dacă mintea voastră are rezerve în a accepta ceva anume, din cauza cutumelor, normelor societății în care trăiți și regulamentelor care v-au incorsetat mereu. Evident, nu vă încurajem la acte infracționale, de vandalis, de reprimare, de pedepsire a unor persoane care ar merita să li se plătească o poliță. Acțiunile vindicative, răfuielile etc. nu trebuie să se regăsească pe lista manifestărilor cărora le dați curs. În tot ceea ce faceți, trebuie să se poată recunoaște dorința de apropiere față de semenii voștri cu înțelegere și compasiune. Totdeauna iertarea a fost un mijloc educațional mai eficient decât pedeapsa.

Repetăm că acest val de energie și lumină compensatorie a fost trimis pentru a vă ajuta să „curățati spațiile închise” din ființa voastră, pentru a vă crea noi spații de depozitare în care să aduceți efluviile de energie luminoasă, divină.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă deschideți acestui demers, să permiteți să se întâmple.

Treaba pe care ați făcut-o până acum este minunată, dar lucrarea nu s-a încheiat.

Mai aveți încă nevoie să ancorați energie luminoasă în ființa voastră și în ființa planetei voastre.

Binecuvântări!

SURSA: http://spiritspeaks.ca


(C.M.) 

luni, 21 noiembrie 2011

Mesajul lui MATEI (3)


(5 nov.2011; channeler: Suzanne Ward)
(ultima parte)
Matei
21. Scopul final al fiecărui suflet este reintegrarea cu Dumnezeu şi cu Creatorul, ceea ce se poate obține prin purificare perfectă, creșterea la cea mai înaltă frecvență de vibrație și  o conștiință desăvârșită. Un instrument de cea mai mare importanță pentru rafinarea, purificarea și evoluția ființei este Legea Karmei. Karma nu este o pedeapsă. Legea Karmei este Legea Cauzei și Efectului, care readuce totul în echilibru, dacă un anume motiv a condus la o stare de dezechilibru. Acumulările karmice rezultă din comportamentul ființei în raport cu tot ceea ce vine ea în contact. Karma poate fi „ bună ” sau ” rea “ în sensul că orice faptă săvârșită trebuie necesarmente să primească
contrapartea care readuce starea de echilibru energetic. O preponderentă negativitate creează dezechilibre drastice, nu numai la nivel local, şi asta impune luarea unor măsuri de creștere a luminii, pentru a restabili echilibrul.

22. Ca  parte a lui Dumnezeu, fiecare dintre voi afectează echilibrul Unicității.
Fiecare suflet rădăcină cumulează toate aspectele dezvoltate în toate existențele aflate în diverse planuri și în epoci diferite, fie că au existat în corp material sau doar unul energetic.Toate aceste aspecte se întrunesc în Sufletul Total și dau caracteristica generală a acelui suflet. Cu toate acestea, fiecare suflet, parte a Sufletului Total, are caracteristica sa proprie și se manifestă ca o entitate independentă și inviolabilă. Trebuie spus însă că în fiecare entitate-suflet se regăsesc toate caracteristicile de bază ale sufletului rădăcină.  Karma ajută la restabilirea echilibrului sufletului cumulativ al entităților, ca o condiție de a putea avansa în evoluție.

23. De-a lungul lungii perioade în care corpul Pământului și al ființelor umane s-au încărcat cu negativitate, adică în perioada în care frecvența de vibrație a sistemului a coborât tot mai mult, evoluția a fost ca și inexistentă și chiar s-a intrat în regres. În acea lungă perioadă acumulările karmice au cunoscut valori foarte mari, puține fiind ființele care nu au avut asemenea acumulări. Omul a devenit din ce în ce mai materialist, mai doritor de îmbogățire, mai cu seamă prin mijloace necinstite. Egoismul s-a generalizat și atitudinea de izolare față de ceilalți s-a accentuat. Cu cât bogăția devenea mai mare, cu atât cel care o deținea devenea tot mai surd și orb la nevoile celor din jur, din sudoarea cărora își agonisise plinătatea materială. Acumulările karmice ale acestor indivizi au atins cote foarte înalte, imposibil de compensat într-o singură viață. Însuși sufletul cumulativ a fost afectat, prin aceasta propagându-se negativitatea și dincolo de moartea corpului fizic. Această situație a compromis însă-și calitatera vieților ulterioare ale sufletului, vieți în care nu s-a reușit arderea completă a încărcăturilor karmice.

24/25 Ajutorul care s-a dat, în ultimii zeci de ani, sistemului vostru planetar, în energie luminoasă compensatoare, este nu doar salutar dar și salvator. Prin cantitățile uriașe de energie luminoasă care au fost aduse pe Pământ, imensul depozit de negativitate a scăzut repede, în prezent aflându-vă în ultima fază a purificării și echilibrării energetice. Cei care au acceptat ajutorul au reușit să diminuieze sau să anuleze toată încărcătura karmică, pentru care, altfel, ar fi trebuit să depună eforturi multe vieți în viitor. În acest fel, cei  care s-au înscris în programul de ascensionare, au readus echilibrul nu numai în aspectul sufletului cu care au venit în această viață dar și în sufletul lor cumulativ, ceea ce le oferă garanția că pot să se reînscrie pe traiectoria evolutivă de la care se abătuseră.
30. Acum vom aborda un alt fel de întrebări legate de liberul arbitru şi de alte probleme. În Nirvana, mai funcționează Legea Liberului Arbitru? Absolut! Această lege a Creatorului este acordată fiecărui suflet, indiferent unde s-ar afla el, ca locație, ca dimensiune, în corp material sau doar în spirit. Rezidenţii Nirvanei au avantajul de a-și cunoaște sufletul cumulativ ceea ce le permite să știe ce ar mai trebui să facă și ce program să-și întocmească pentru a evolua cât mai eficient și cât mai echilibrat în viața viitoare. În plus, în Nirvana ei pot contacta la modul conștient fiecare suflet cu care doresc să relaționeze în viața viitoare, pentru a-și putea elabora un program de viață cât mai realizabil și în folosul tuturor părților.

31. După moartea corpului fizic, mai putem fi controlați de întuneric? Intunericul nu deține controlul asupra noastră decât în cazul în care noi acceptăm și ne comportăm astfel încât să creăm condițiile ca el să se instaleze. Practicile satanice, de ex., sunt modalități prin care cel care le adoptă, invită forțele întunecate să preia controlul asupra sa. Ispitele pe care le oferă sufletelor întunecații sunt multiple și, din păcate, mulți cad în asemenea capcane. Lăcomia, necinstea, lupta pentru putere din ce în ce mai mare, tirania, egoismul, lipsa de compasiune și de iubire, viciile de toate calibrele (depravarea, alcoolul, drogurile), sunt porți care se deschid, invitând întunecații să intre.   
34. Da, un contract de suflet poate fi modificat pentru a avea o durată de viaţă mai lungă decât cea stabilită inițial, înainte de naștere. Un suflet poate solicita timp suplimentar numai în cazul în care a constatat că are o oportunitate sporită de a evolua spiritual, şi dacă toate sufletele implicate cad de acord, ceea ce nu înseamnă că entitatățile vor conștieniza această modificare de program.

35. Ne putem lua cu noi în Epoca de Aur animalele de companie pe care le îndrăgim? Animalele au și ele contracte de suflet ca și ființele umane. Dorința stăpânului poate fi îndeplinită dacă contractul de viață al animalului nu prevede moartea corpului fizic înainte de trecerea planetei în dimensiunea a 4-a și nici nu poate fi modificat în acest sens. În general vorbind, puritatea sufletului animalelor de companie, devotamentul lor, sunt atu-uri suficiente care le oferă „biletul de călătorie” alături de stăpân. Tebuie spus că (și cazurile care apar o dovedesc) evoluția în regnul animal este suficient de accelerată, în această perioadă. Tot mai multe sunt cazurile în care animale prădătoare dovedesc prietenie și protecție față de cele pe care, în mod normal, le vânează. Sunt și cazuri în care un animal carnivor începe să se hrănească din ce în ce mai des cu fructe și alte vegetale (Nota C.M.: cunosc un caz în care câinele uni amic, practicant yoga, a acceptat să aibă un regim totalmente vegetarian, refuzând, în final, carnea). În Epoca de Aur toate animalele vor fi vegetariene.
36. Forme de viță caracteristice primei și celei de a doua densități nu pot fi întâlnite pe Pământ decât la formele primitive aflate în adâncurile mărilor planetei sau la unele insecte cu existență efemeră. Ele au fost prevăzute ca verigi ale lanțului trofic. După moarte, esența lor spirituală ajunge pe nivelul cel mai de jos al Nirvanei, unde-și vor  continua evoluția spre mai multă lumină și conștiință.
37. Nu vor fi  trei zile de intuneric pe planetă, înainte de întrarea în Epoca de Aur. Această posibilitate a existat ca variantă în cazul în care Pământul ar fi fost afectat de intrarea în centura fotonică. Se știe acum că planeta se va afla, la cel moment, departe de centura fotonică.
38. Când va fi gata modelul Comunităţilor? (Nota C.M: cred că se referă la gruparea oamenilor de pe planetă pe nivele de frecvență vibratorie). Având în vedere că această regrupare trebuie formată înainte de intrarea în Epoca de Aur și cum până atunci va fi necesar ca economia lumii să atingă nivelul cel mai de jos și să înceapă redresarea (pe alte baze), primele indicii ale acestui exod au și început să apară. Multă lume, din justificări de interese materiale și spirituale, se relochează în zone planetare, uneori, care nu par a avea o explicație plauzibilă. Oricum, fenomenul se va accentua puternic astfel ca spre sfârșitul lui 2012 să se poată încheia.
40. Cu dragă inimă v-am spune dacă am cunoaște data la care își vor face apariția pe cerul Pământului flotile ale civilizațiilor extraterestre. Este însă cert că evenimentul se va produce nu mai târziu de anul 2012.  Până atunci întunecații vor fi obligați să părăsească planeta.

Suzanne
41. Statornicia gândurilor și dorințelor voastre va face ca momentul multașteptatei întâlniri să se precipite. Abia atunci veți realiza cât sunteți de iubiți, cât sunteți de interesanți și cât de justificate au fost așteptările și speranțele voastre.
Lunile următoare vor  cunoaște o dinamică peste ceea ce ați putea voi concepe.
Cu bine!
Matei.
                   ­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Sursa : www.matthewbooks.com
(C.M.)

luni, 14 noiembrie 2011

Mesajul lui MATEI (2)

(5 nov.2011; channeler: Suzanne Ward)
(continuare)             
MATEI
11. Totul a început cu prima exprimare a voinței Creatorului, care, prin ceea ce se cunoaște a fi fost "Big Bang", a creat condițiile apariției Primului Tărâm al Creației, Tărâmul Christic. Primele creaturi au fost Arhanghelii, ființe desprinse din Ființa Unicului și care au fost învestite cu însușirea de a co-crea alături de Creator.                                            

La început, aceștia au creat ființe perfecte, pline de puritate. Dispunând de libertatea de a crea tot ceea ce doresc, Arhanghelii au hotărt să edifice cel de Al Doilea Tărâm (Nota C.M.: Tobias il numește Al Doilea Cerc) care să cuprindă ceea ce ei au numit Ființele Angelice. Aceste făpturi au fost alcătuite din scânteie divină (spititul) și din suflet, ca o reprezentare nematerială a acestor entități.

12. După trecerea a numeroase epoci, Arhanghelii au creat Dumnezeii, care urmau să stăpânească universurile (încă necreate). Ca și toate celelalte ființe care fuseseră zămislite până la această fază, Dumnezeii nu aveau o constituție materială ci doar una energetică, spirituală.
În universurile primite pentru a le stăpâni și administra, Dumnezeii au creat ființele cu corpuri complexe, atât nemateriale căt și materiale. Materia s-a obținut din energie extrem de comprimată, careia i se scăzuse mult frecvența de vibrație.
Corpul fizic a apărut din necesitatea ca sufletele să poată interacționa cu materialitatea universurilor în care urmau să-și desfășoare experiențele.

13. De-a lungul eonilor, din energia emanată din Creator au fost create universurile materiale sau nemateriale structurate în mii de forme și care au început să funcționeze în baza unor legi care au stat la baza stabilizării tuturor sistemelor. Fiecare Dumnezeu numit pentru a administra un anume univers, a fost abilitat să-și organizeze universul în conformitate cu liberul său arbitru, dar cu respectarea legilor emise de Creator, legi care asigură armonizarea tuturor sistemelor și care au valabilitate cosmică.
În interiorul universurilor, Dumnezeii au promulgat legi cu valabilitate universală, care să se armonizeze cu legile cosmice ale Creatorului. În ambele Tărâmuri, funcționează nestingherit Legea Liberului Arbitru, care dă libertate neîngrădită creației.

14. După eoni de creație, prima creatură (cu rang de arhanghel), Lucifer, a renunțat să mai creeze în parteneriat cu Creatorul, și s-a decis să nu-i mai recunoască autoritatea. Dispunând de puteri imense, conferite de Creator încă de la început, și profitând de inamovibilitatea care i se acordase, Lucifer a început să-și creeze lumi în care doar autoritatea sa să fie recunoscută. El cunoștea foarte bine că nu i se va lua dreptul de a crea, pentru că Legea Liberului Arbitru nu mai putea fi încălcată nici măcar de către Creator, altfel, întreaga creație s-ar fi nărit.
După ce a racolat un număr de ființe divine la origine, devenite “îngeri căzuți”, Lucifer și demonii săi au început o vastă muncă de creație demonică, combinând în sute și mii de variante creaturile de bază.
Astfel, au apărut creaturi dintre cele mai hidoase, adevărați monștri, cu grade de inteligență diferite, oameni-animal, centauri, satiri, sirene și altele menționate de mitologie. Unele creaturi au fost concepute pentru a face munca pe care oamenii nu ar fi putut-o face, pentru că le depășa forța fizică, sau ar fi fost înafara oricărei conduite  de moralitate acceptată .
Tot ei au creat și dragonii, ființe terifiante ale apelor sau uscatului. În marea lor majoritate, aceste creaturi nu erau prevăzute cu un cod genetic care să le limiteze existența chinuită și plină de lipsuri, astfel că prin unele locuri mai pot exista unele exemplare hăituite și ascunse în cine știe ce buzunare ale scoarței planetare.

 15. Mai mult încă, Lucifer şi adepţii săi erau încântați de crearea acestor ființe cu forme înfricoșătoare și cărora le lipsea scânteia divină. 
Mulți dintre adepții Arhanghelului Decăzut (Lucifer) au înțeles că decăderea lor și renunțarea la Lumina Divină îi îndepărtează de posibilitatea de a evolua și-i afundă într-o cumplită beznă existențială. Mulți dintre aceștia au revenit în lumină.
Trebuie spus că ființele umane, indiferent de calea pe care au ales să meargă după ce au fost create, au în ființa lor scânteia divină care nu se va stinge niciodată, aceasta pentru a le da posibilitatea ca, atunci când încep să înțeleagă adevărul, să poată reveni la Dumnezeu.
 16. Este de valabilitate generală faptul că, oriunde s-ar afla în univers ființele inteligente, dacă cedează tentației spre lăcomie, cruzime, pofta de putere, devin marionete ale forțelor întunericului și se îndepărtează tot mai mult de Lumină.

Nu a trecut foarte mult timp decând principiul științific al interacțiunii energiilor a devenit cunoscut ca Lege a Atracției, lege care spune că în energetica sufletelor, orice gânduri, negre sau luminoase, orice dorințe menținute la un anumit nivel, pe perioade suficient de lungi, atrag energii de acelaș fel care se materializează într-un anume orizont de timp în realitatea emitentului. 
Cu căt  se acumulează (se emit) mai multe gânduri cu conținut similar, cu atât efectul lor se va produce mai repede. Aceasta înseamnă că gândurile similare ale unui grup, ale unei colectivități, au o mai bună șansă să se materializeze decât cele ale unui singur individ.
Asemenea aglomerări de energie, născută din dorița multor ființe umane de a se îmbogății, de a-și impune voința împotriva semenilor lor, de a da prioritate necinstei, au fost mult timp o caracteristică a ființelor umane de pe Pământ, a căror gândire a fost deformată de forțele întunericului.
Urmarea previzibilă a fost că pe planetă s-au acumulat enorme cantități de energie negativă care a scăzut din ce în ce mai mult vibrația în sistem, și a îndepărtat societatea umană de lumină. Consecințele le cunoașteți și nu mai insist asupra lor.

17/18. Modificarea legilor cu aplicabilitate cosmică este o prerogativă numai a Creatorului.
În istoria omenirii, intervenția Creatorului s-a produs doar de două ori:                                                                                  

        - Prima s-a consumat în antichitate, în timpul formării civilizației umane, când o civilizație formată din suflete întunecate, și-a folosit liberul arbitru pentru a captura masiv un mare număr de suflete mai slabe, trecând peste liberul arbitru al acestora din urmă, sau utilizând diverse metode de înducere în eroare.
În acest fel, întunecații au uzurpat grav drepturile unor mari mase de oameni aflați la începuturile evoluției, prin actele lor nesăbuite producând un important dezechilibru între lumimă și întuneric în întregul cosmos.
În acel caz, Creatorul a decretat ca agresorii să restabilească urgent echilibrul energetic la nivel global, ceea ce s-a întâmplat prin eliberarea tuturor sufletelor captive. Fapta lor a fost corespunzător pedepăsită, prin aplicarea strictă a legilor cosmice existente. Revenirea la situția normală s-a obținut cu oarecare dificultate deoarece sufletele prizoniere fuseseră atât de profund convertite încât multe dintre ele refuzau lumina.

        - A doua excepție a avut loc destul de recent, când Creatorul a decretat că pe planeta Pământ nu se va admite un război nuclear. Aceasta deoarece armele nucleare produc o profundă dezintegrare a materiei, afectându-se însăși structura particulelor enegetice și materiale, refacerea lor necesitând o lungă perioadă de timp și mari distrugeri ale viului, cu costuri energetice imense, mai ales că efectul distructiv s-ar propaga nu numai în universul vostru dar și în cosmos.
În consecință, Creatorul a abilitat pe Dumnezeul universului nostru să înterzică folosirea armelor nucleare pe planetă. Utilizând înaltele tehnologii ale unor civilizații din univers, foarte avansate, au fost anulate multe încercări de folosire a armelor nucleare pe Pământ. Din acest punct de vedere, omenirea trebuie să fie sigură că pe planeta Pământ nu vor fi declanșate conflicte militare în care să fie utilizată arma nucleară. Desigur, încercări au mai fost și vor mai exista, numai că ele vor fi anihilate la timpul potrivit.
19. În toate celelalte cazuri, chiar atunci când liberul arbitru este utilizat pentru a provoca în mod intenţionat haos, dezastre, moarte şi suferinţă, conducătorii universurilor nu sunt autorizați să intervină.
Legea Liberului Arbitru a funcționat și va funcționa de-a pururi dat fiind faptul că UNICUL dorește ca toate ființele să fie pe deplin libere să-și aleagă experiențele, indiferent cât de utile sau inutile ar fi în evoluție. Până la urmă, toate experiențele îmbogățesc cunoaștrea și impulsionează dezvoltarea. 
Iubirea Creatorului și a lui Dumnezeu sunt fără limite pentru fiecare făptură creată, și aceasta este probată tocmai prin neinervenția Divinității în alegeriel fiecărei entități. (Nota C.M.: Rolul lui Dumnezeu nu este să ne impună ceea ce este mai bine să facem ci să ne ofere ceea ce noi îi cerem, indiferent dacă aceasta ne ajută ori nu. Pentru alegerile noastre neinspirate, Dumnezeu suferă alături de noi și se bucură atunci când acțiunile noastre sunt dintre cele mai fericite).

20. Mamă, te rog alege și redă citatul cel mai indicat din cărțile rezultate din comunicările noastre, în care Dumnezeu tratează acest subiect.

"Într-o etapă inițială a Totalității Mele, am fost doar lumină pură și iubire pură. Totalitatea Mea nu era altceva decât Lumină și Iubire. Mai târziul, părți din Mine, cărora le dădusem libertatea de exprimare și de alegere, au coborât în întuneric, întorcând spatele Luminii. Și pe acestea, ca și pe oricare altele le-am iubit și le iubesc la fel de mult. Dacă aș renunța la ele ar trebui să renunț la o parte din Totalitatea Mea, ceea ce nu se va putea întâmpla niciodată. ".....
"În ceea ce priveşte viața pe Pământ, Eu plâng cu fiecare suflet care suferă în orice fel şi mă bucur cu fiecare suflet care simte bucurie.  
Eu sunt sufletul tuturor: al "celui mai rău" şi al "celui mai bun". Eu nu mă pot separa doar în "cel mai bun", despărțindu-mă de "cel mai rău". Toți sunteți copiii Mei și vă respect alegerile, bune sau rele. Și nu numai atăt, dar vă și ajut să le îndepliniți. Acesta este rolul Meu: de a da copiilor Mei ceea ce-Mi cer."
"vrea să văd că tot ceea ce se petrece pe planeta Mea iubită, Pământul, este doar pace , fericire, împărtășire, compasiune, abundență, dragoste. Dar nu am puterea s-o impun căci fiecare copil al Meu decide pentru el, alege pentru el. Stau în urma fiecăruia și-i dau ceea ce-Mi cere, chiar dacă mulți îmi cer ceea ce nu este spre binele lor. Fiecărui suflet îi trimit iubirea Mea și încerc să-l fac să crească în înțelegere, pentru a putea face alegerile cele mai bune. "
  [Fragmente din cărtea " Iluminări pentru o nouă eră", scrisă se Suzanne Ward, mama pământeană a lui Matei și channeler-ul acestuia].
Mulţumesc, mamă.

SURSA: www.matthewbooks.com    
(C.M.)

vineri, 11 noiembrie 2011

Mesajul lui MATEI (1)


Matei
(5 nov.2011; channeler: Suzanne Ward)

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială. Sunt Matei. Împreună cu voi, am fost martori ai înaintării progresive și continuie a luminii care se răspândește acum în SUA și în alte țări ale planetei. Lumea se schimbă rapid.

1/2. În curănd, această tendință va cunoaște o extindere mult mai mare. În cosmos și în universul vostru există enorme depozite de energii benefice, concentrate în anumite zone dar care se află în permanentă mișcare. Adevărate maree de energie cuprind anumite lumi, în conformitate cu un program riguros de evoluție.

Un asemenea val de energie va ajunge pe Pământ, prin intermediul Portalului 11.11.11 și va afecta întreaga umanitate în grade diferite, depinzând de nivelul de evoluție al fiecăruia. Ființele neechilibrate și netrezite spiritual, cu rădăcini adânc înfipte în dualitate, vor asimila foarte puțin din energiile aduse de acest vortex. Pentru ele, momentul va fi slab sesizabil în bine sau chiar supărător, stresant și plin de manifestări dezagreabile. Acești oameni vor putea trăi anumite stări de șoc sau disconfort fizic sau emoțional. În schimb, pentru cei care s-au înscris pe calea ascensiunii și, mai cu seamă, pentru Lucrătorii în Lumină, momentul va fi unul înălțător, plin de împliniri spirituale, plin de sincronicități. Nivelul lor energetic va cunoaște un salt important care se va traduce prin creșterea vibrației ființei lor și manifestarea unor abilități și trăiri minunate, cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

3. În ceea ce privește eforturile care se fac pentru consolidarea economiei țărilor europene, noi vedem că acestea vor fi doar paliative care nu vor împiedica iminenta prăbușire a economiei globale, economie clădită pe principii nesănătoase, inechitate și prea puțin eficiente. Prea mult timp economia mondială a fost controlată de forțele întunecate. Lumea, în special tineretul, se deșteaptă într-o viteză uluitoare și înțelege că pentru a construi o economie pe principii sănătoase, aproape totul trebuie dărâmat și reclădit. Acesta este motivul pentru care vor cădea autorități locale, zonale și majoritatea guvernelor asupritoare și părtinitoare. Întrevedem, din același motiv, unele stări de beligeranță și escaladarea conflictelor între unele țări.

4/5. Pentru o scurtă perioadă, Illuminati vor mai continua să depună toate eforturile pentru a obstrucționa ascensiunea, prin crearea unor focare de suferință, care sunt modalități de a crește negativitatea pe planetă.

Actele de fraudă și corupție vor fi scoase la suprafață în mai mare măsură ca în trecut. Oameni care până acum treceau drept respectabili și corecți, vor apărea în adevărata lor înfrățișare, dovedindu-se că au mințit, au înșelat, au corupt și s-au îmbogățit material prin fraudă și pe spinarea celor corecți. În disperarea lor meschină, acești indivizi vor nega totul și, împotriva dovezilor incontestabile, vor pretinde că sunt curați, că nu au furat, că nu au mințit și că, de fapt, ei sunt biete victime ale unor intrigi politice. (Nota C.M.: Doamne, ce bine se potrivește cu ceea ce se întâmplă la noi!)

6. Lucratorii în Lumină depun în această perioadă eforturi de a stabiliza enegiile benefice pe planetă și în ființele umane, contribuind esențial la trezirea celor încă nedispuși să o facă. Totodată, ei fac să se prăbușească ultimele redute ale illuminati.
În acest an, forțele întunericului și-au concentrat eforturile pentru a-l împiedica pe Barack Obama să-și îndeplinească misiunea pentru care a venit pe Pământ. În viitor, eforturile lor se vor dovedi inutile și zadarnice, căci președintele Obama va acționa mult mai viguros și mai eficient pentru stabilizarea și redresarea situației pe planetă, ajutat fiind de mai mulți șefi de state, dornici, la rândul lor, să edifice o societate bazată pe principiile dreptății, egalității și iubirii.

7. Finalul fericit al edificării Pământului liber de oprimare, restricții, sărăcie și nedreptate, va însemna saltul în cea de a patra dimensiune, moment ce va fi plasat cu foarte puțin timp înainte sfârșitul anului 2012. Acest proces accelerat a început cu cca 70 de ani în urmă, atunci când Gaia a cerut ajutor, pentru a evita colapsul sistemului planetar.

Din iubire, planeta Pământ dorește ca toți fiii săi s-o urmeze în dimensiunile superioare. Forte probabil însă că vor fi suficienți oameni care nu o vor însoți, sufletele lor alegând un alt program de evoluție, care decurge din alegerile liberului lor arbitru, pe care însuși Creatorul îl respectă.

8. Din cauza unei anumite lipse de cunoaștere, mulți oameni au întrebat-o pe mama mea asupra acestei chestiuni. Ei întreabă cum poate un Dumnezeu iubitor și milostiv să lase ca atât de mulți copii ai săi să treacă prin suferință și neîmplinire? De ce acordă El prioritate liberului arbitru al fiecărei ființe umane, chiar și în cazul în care alegerile lor sunt dintre cele mai nefericite? Alții întreabă de ce Dumnezeu permite să se întâmple lucruri tragice în viața unor oameni recunoscuți pentru bunătatea lor? Dacă Dumnezeu este atât de atotputernic, cum de tolerează El suferința și nedreptatea?

Dragilor, dacă Dumnezeu ar interveni în desfășurarea evenimentelor în care este implicată fiecare ființă umană, aceasta ar fi echivalent cu a restrânge libertatea ființelor umane, ceea ce ar fi de neconceput pentru Divinitate, căci ar fi o încălcare a legilor în baza cărora funcționează întreaga creație. Sufletele își propun diferite experiențe în viețile pe care le au, pentru a se îmbogăți cu cunoaștere, care este elementul cel mai de preț pentru Creator.

Ființa Supremă cunoaște tot ceea ce a fost, este și va fi, dar experimentarea aparține doar creațiilor Sale, care își stabilesc programele cu care vin în fiecare viață. Există o tendință constatată și de Dumnezeu care arată că, în general, sufletele umane își aleg, pentru a experimenta, cele mai dificile existențe. [Nota C.M.: Aceasta deoarece, cu cât experiențele sunt mai dificile cu atât mai important va fi câștigul spiritual în evoluția acelei ființe. Pe de altă parte, acumulările de karmă (bună sau rea), rezultate din inexactități în desfășurarea experiențelor, în care au fost lezate alte ființe, sau din acțiuni care au depășit prevederile din contract, vor determina sufletul să-și programeze o nouă viață în corp fizic pentru a-și plăti datoriile sau, dimpotrivă, pentru a primi recompensele faptelor sale bune, recompense de care nu a putut beneficia din cauza încheierii programului de viață anterior).

9. Înțelegerea corectă a modului cum funcționează și se aplică Legea Liberului Arbitru şi Legea Karmei (a cauzei si efectului) este foarte importantă pentru găsirea răspunsurilor pe care și le doresc ființele umane. Corecta înțelegere ajută foarte mult la creșterea vitezei de ascensionare, care să vă asigure să nu ratați această rarisimă ocazie de a depăși limitele celei de a treia dimensiuni.

10. Vă vom spune câte ceva despre aceste două legi care dau libertatea sufletelor să aleagă orce experiență pe care și-o doresc și și-o imaginează, fără constrângere, precum și modalitatea de a face corecții (prin Legea Karmei) astfel ca procesul evolutiv să nu fie compromis. Vom face referire și la modul în care întunericul a reușit să se interfereze în abaterea sufletelor de la calea dreaptă a evoluției.

SURSA: www.matthewbooks.com

(C.M.)


miercuri, 9 noiembrie 2011

BINECUVÂNTAREA COLECTIVĂ DIN 11 nov.

Pe multe bloguri au apărut invitații, în diverse formulări, care propun umanității ca pe 11 nov. 2011, ora 11, timp de 11 minute, să faca o meditație care să ajute la captarea și ancorarea energiilor aduse pe Pământ de Portalul 11.11.11.
Ne alăturăm acestui demers și vă propunem ca la data și ora menționate să facem, individual sau în grup, o binecuvântare având ca temă creșterea conștiinței și ridicarea nivelului de vibrație a poporului român.
Pregătirea pentru lansarea acestei binecuvântări va cuprinde următoarele etape:
Pe data de vineri, 11 nov ac., înainte cu cateva minute de ora 11:
- ne retragem într-un spațiu unde să nu fim deranjați
- încercăm să ne golim mintea de orice gând perturbator,
- în picioare fiind, ne îndreptăm cu fața în direcția în care considerăm noi că se află Bucureștiul (cei aflați în capitală se vor orienta cu fața spre centrul orașului, adică spre borna care indică km. zero),
 - ridicăm mâna dreaptă (îndoită de la cot) la nivelul capului, cu palma deschisă spre înainte,
- închidem ochii și, adresându-ne lui Dumnezeu, rostim următoarele propoziții: “Tată Ceresc și Suprem, cu umilință Te implor, dacă Poporul Român merită, miluiește-l, revărsând asupra lui, prin mine, Grația Ta Divină! Facă-se voia Ta! Amin.
- Ne imaginăm cum din slava cerului coboară un flux luminos de culoare alb-strălucitoare, care pătrunde în corpul nostru prin creștetul capului, ajunge la chakra inimii (Anahata) și iese prin palma mâinii drepte, îndreptându-se către capitală, pe care o înconjoară și o luminează.
Ne imaginăm cum toți locuitorii orașului primesc în ființa lor această lumină îmbibată cu sentimente de compasiune, pace, înțelegere și iubire.
- rămânem în această stare timp de 11 minute, după care,
- încheiem binecuvăntarea, rostind către Dumnezeu următoarea frază:” Mulțumesc, Doamne, că ai acceptat să folosesc vasul ființei mele pentru a trimite Poporului Român  lumina Ta Divină! ”

 Vă amintesc că la acea dată și oră este programată o meditație la nivel mondial. Așa cum spun Ființele de Lumină, dacă din cele cca 6 miliarde de ființe umane, 1%0 vor medita simultan, cele 11 minute, sistemul planetar va primi suficientă lumină pentru a-și ridica vibrația, devenind pregătit ca la sf. anului 2012,  să acceadă la o dimensiune superioară, adică omenirea să-și înceapă o nouă viață pe Noul Pămâmt.
Vă multimim!
 (C.M.)

duminică, 6 noiembrie 2011

11.11.11 – TREZIREA INIMII UMANITĂȚII


(23 october 2011; by Estaryia Venus)

(fragment).

Deschiderea Portalului 11-11-11 este foarte aproape și extrem de importantă. Mulţi vorbesc despre asta şi mulţi au început să aibă anumite stări deosebite, presimțind un eveniment deosebit care este iminent. Tot mai frecvente și puternice vor fi schimbările energetice subtile, pe masură ce ne apropiem de 12/12/12.
Sentimentul de apartenență la UNIME va fi din ce în ce mai pregnant manifestat în fiecare dintre noi. Vibrația ființei noastre și a planetei vor continua să crească dar într-un ritm accelerat. Am intrat în linie dreaptă în ceea ce priveste încheierea acestui foarte important ciclu cosmic, care ne pregătește pentru saltul într-o noua dimensiune. Evolția noastră de după 2012 va fi una cu care nu ne-am mai întâlnit.

Am înțeles foarte clar că această etapă evolutivă privește atât planeta cât și fiecare entitate umană. De la planetă până la fiecare individ, structura materială, și nu numai , este în plină remodelare și reformulare pe noi structuri biologice. ADN-ul uman se restructurează marindu-și numărul de spirale și încărcându-se cu noi coduri ce vor fi necesare altor programe de viață. Se face trecerea de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu). Sunt trezite în ființa noastră informațiile depuse acolo de către Creator, încă de la crearea ființei umane, informații care se aflau într-o stare latentă, de așteptare.

Batem la porțile unei Noi Ere pentru omenire și pentru întregul nostru sistem planetar. Vom opera în viitor cu o altă conștiință, care va funcționa la parametri superiori, o conștiință conectată la realitatea multidimensională la care, de această dată, vom avea acces liber, căci nu vom mai fi restricționați de dualitate.

11-11-11 şi ADN-ul uman.
Memoria genetică este acum în curs de trezire, ocazie cu care se va produce renunțarea la vechile structuri privind caracteristicile ființei umane, ca formă biologică, gândire, emoții, credințe, durată de viață etc. În acest sens, portalul 11/11/11 va fi foarte important căci energiile pe care le aduce vor activa codurile genetice adormite.

Procesul trezirii umane va fi accelerat mult, după 11.11.2011. Va începe, după această dată, o efervescentă activitate în interiorul ființelor umane (cele care s-au înscris, sau o fac acum, pe calea evolutivă și care, la nivel de suflet, sunt hotărâte să nu rateze oportunitatea saltului din dec.2012). Codul digital care formează numărul maestrului, intră acum în operă ca parte a programului de transformare a omului în ființă multidimensională. Transformările sunt profunde și cuprind ADN-ul, care va activa programul trecerii noastre la structura de cristal.

Estaryia
Poarta 11-11-11 se deschide pentru a ne facilita accesul la o noua matrice, matricea cristalină, care va fi forma de dezvoltare viitoare a ființelor umane de pe Noul Pământ. Prin forma trigonului sub care se va prezenta Portalul 11/11/11, energiile ajunse pe planetă vor fi în perfectă armonie și vor avea menirea modelării tuturor strucurilor (prioritar, cele umane), perfect adaptate condițiilor de viață de pe Noul Pământ.


Noile frecvenţe ale luminii ne vor ajuta în evoluţie în faza următoare a conştiinţei și vindecarea rănilor planetei. De asemenea, ele ne vor pregăti și ajuta să ne conectăm la natura noastră multidimensională, estopând sau eliberându-ne complet de tarele noastre tridimensionale. 
Unul dintre efecte va fi transcederea noastră de la planul dualității și părăsirea iluziei temporale.

SURSA: www.Estaryia.com

(C.M.)

vineri, 4 noiembrie 2011

Respiră cu mine pe 11 nov., la ora 11, timp de 11 minute.

LISA

Respirația noastră plină de lumină este cea mai mare putere care se poate crea pe Pământ, dacă o facem împreună, la data și ora anunțate.

La data de 11 noiembrie 2011 la ora 11, timp de 11 minute, vă propunem să faceți un exercițiu de concentrare și vizualizare. Într-un loc cât mai liniștit, cu ochii închiși, în timp ce inspirați, imaginți-vă cum părimiți un flux de lumină alb-strălucitoare care intră în corpul vostru prin chakra coroanei. In timp ce expirați, scoateți acest flux de lumină prin chakra inimii și trimiteți-l către capitala țării voastre. Vizualizați cum această lumină, înconjoară și cuprinde întregul oraș.

Nu are importanța dacă, la momentul exercițiului, vă veți afla sau nu într-o altă localitate sau altă țară. Deci, indiferent unde vă prinde momentul, faceți acest exercițiu, trimițând lumina alb-strălucitoare capitalei țării voastre.

Vor fi 11 minute care pot schimba lumea în care trăim, dacă vom participa la acest exercițiu cât mai mulți. (Vă propunem să o faceți chiar și în cazul în care nu sunteți prea convinși de utilitatea și eficiența lui). 

Faceți exercițiul acesta chiar dacă vă aflați în mers, pe stradă, într-un magazin, la birou, acasă sau la plimbare. Oriunde. 
Dacă te afi în mașina personală, trage pe dreapta și ia o pauză de 11 minute, pentru a putea participa. 
Cine nu dorește să urmeze pașii pe care i-am arătat mai sus, poate ca, în acel interval, pur și simplu să se gândească cu dragoste la capitala țarii sale; lumina va ști să facă restul.

Cu iubire!

Lisa Gawlas