Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 iunie 2011

GĂSIREA DRUMULUI CĂTRE PĂMÂNTUL INTERIOR.


 (29 June 2011; channeler: Julie Miller)

Oameni de la suprafaţă Pământului, sunt ADAMA din Telos. 

Este o mare plăcere să am ocazia de a comunica din nou cu voi, cei de deasupra! Vi se transmit din ce în ce mai multe mesaje care vorbesc despre diverse alte civilizaţii din afara cunoaşterii voastre. În viitor veţi primi încă şi mai multe. Aceste mesaje le primiţi prin diverşi comunicatori (channeleri). De multe ori, interpretarea acestor mesaje este diferită de la comunicator la comunicator, deşi conţinutul acelui mesaj nu s-a modificat. Calitatea şi exactitatea recepţionării şi interpretării mesajelor depinde deci prioritar de nivelul de conştiinţă şi calităţile canalului receptor.

De-a lungul ultimilor câţiva ani s-a vorbit mult despre energiile şi particularităţile Mt. Shasta, menţionat ca una din porţile de acces în Pământul Interior. Energiile care se regăsesc în această zonă sunt deosebit de puternice  Gurile de comunicare dintre lumea de la suprafaţă şi cea interioară sunt frecvent folosite de telosieni, şi extrem de rar identificate şi folosite de cei de la suprafaţă.

Vortexurile energetice aflate în Mt. Shasta răspândesc o puternică energie care poate fi uşor sesizată de un presupus vizitator venit de la suprafaţă.
Sunt încă foarte mulţi care consideră aceste realităţi ca fabulaţii şi imaginaţii ale unor minţi deplasate. Dar asemenea portaluri există şi sunt răspândite în multe locuri ale planetei.
Cei a căror frecvenţă de vibraţie rezonează cu cea a energiilor acestor căi de intrare, adevărate căi energetice de comunicare, pot identifica punctele respective, dacă se află în zonă.  Este de înţeles că sunt foarte puţini pământeni de la suprafaţă care au ocazia să identifice aceste centre energetice de forţă.

Dar călătoria spre interiorul planetei se poate face mai lesnicios utilizându-vă doar corpul astral, timp în care corpul fizic doarme. Sunt mulţi printre voi care au vise ciudate, în care vizitează diverse locuri de sub Pământ. La trezire, însă, îşi mai amintesc doar frânturi din acel vis straniu sau, pur şi simplu, nu-şi mai amintesc nimic. Se întâmplă frecvent celor de la suprafaţă, ca în vis să găsească soluţia unor probleme care-i frământă şi a căror rezovare părea de negăsit. Îşi amintesc, vag, că cineva le-a oferit soluţia, fără a fi capabili, după trezire, să-l poată identifica.

Când vă aflaţi în Pământul Interior, veţi vedea coridoare largi, cristale de culori diferite în pereţi sau mărginind tuneluri prin care circulă din timp în timp garnituri de vagoane silenţioase, pe pernă magnetică.
Întrările în subteran sunt mascate vederii omului obişnuit de la suprafaţă, care va vedea un peisaj sau o stâncă ce pare monolit. Cine trece prin apropierea unui vortex, poartă de comunicare cu interiorul, chiar dacă nu-l va identifica, va avea unele senzaţii speciale, o stare de efervescenţă, de nelinişte, furnicături pe anumite poţiuni ale corpului etc.

Ştiu că mulţi oameni de deasupra Pamantului sunt dornici să cunoască civilizaţia lemuriană şi atlantă, aşa cum se regăsesc ele în subteran. Aceaste informaţii, de obicei, le primesc în timpul viselor, care, în marea majoritate, nu se ţin minte. 

 Dacă doriţi să călătoriţi cu corpul astral în tărâmurile interioare ale planetei, faceţi o meditaţie, seara, înainte de culcare, şi invocaţi maeştri ascensionaţi să vă ghideze în timpul somnului să faceţi o asemenea călătorie. Unii dintre voi au avut vieţi în Lemuria sau în Atlantida, şi aceştia vor putea să-şi amintească scene din acele vieţi.

Dacă agreaţi ideea de a cere ghizilor voştri spirituali să vă ajute să vă amintiţi secvenţe din vieţile pe care le-aţi avut în aceste ţinuturi de legendă, faceţi-o cu toată dăruirea, din inimă şi cu credinţa că veţi fi ajutaţi. Este foarte posibil ca invocarea ghizilor voştri spirituali să nu vă aducă rezultatele aşteptate chiar din prima seară. Nu vă descurajaţi, continuaţi să cereţi şi peste un timp, dorinţa voastră se va îndeplini. Desigur, nu toată lumea aflată acum în corp fizic pe Pământ, a avut vieţi în aceste continente. 
Pentru amuzament, vă pot spune că este posibil ca într-o viaţă trecută, voi să fi fost…animalul de companie al actualei iubite sau soţii, sau cine ştie ce altceva.   

Dragii mei, cei din Pământul Interior sunt dornici să ajute fiinţele de la suprafaţă să-şi depăşească condiţia spirituală actuală.   

Julie Miller
Cunoaşteţi, desigur că în Programul Divin există şi prevederea ca pământenii de la suprafaţă să fie vizitaţi, la vedere, de soli ai civilizaţiilor universului, interesate să-şi cunoască fraţii şi surorile de pe Pământ. În acest program există şi prevederea ca oanenii de la suprafaţă şi din interior să se întâlnească.  De asemenea, cele două continente dispărute în adîncurile oceanului planetar, se vor ridica din nou la suprafaţă. Răbdarea este cheia.
Vom fi încântaţi, dragii noştri, să savurăm momentele regăsirii noastre, măreţia şi emoţia acelor clipe nici măcar nu ni le putem imagina. 
  
Sunt Adama şi vă transmit toată dragostea  mea !

(C.M.)

luni, 27 iunie 2011

MESAJ DE LA ÎNALTUL CONSILIU DIN ORION


(8 June 2011; channeler: Karen Doonan).

Constelaţia Orion
Bine v-am găsit, preaiubiţilor. Noi venim încă o dată pentru a vă asigura că totul este bine pe planeta voastră. Mulţi dintre voi simţiţi că intensitatea noilor energii a crescut ceea ce provoacă unele defecţiuni în sistemele voastre energetice. În ceea ce vă priveşte, noi vă sfătuim să vă detaşaţi cât mai mult de ceea ce vă furnizează sursele mass-media. Asemenea informaţii vă scot din starea voastră de echilibru, vă stresează, rezultatul fiind unele stări de disconfort şi chiar unele simptome de îmbolnăvire.

Pe diferite căi, mulţi dintre voi citiţi mesajele pe care vi le transmitem şi acestea vă încurajază şi vă conferă o anumită stare de linişte şi siguranţă. Important este să vă trăiţi realităţile într-o deplină stare de calm şi încredere, evitând să vă lăsaţi atraşi de acele situaţii sau informaţii care vă scad nivelul de vibraţie.

Nu-i mai puţin adevărat că mulţi dintre voi nu cunosc cum ar trebui să se comporte şi ce ar trebui să facă pentru a-şi păstra vibraţia la cote cât mai înalte.

O dată în plus, noi vă sugerăm să daţi dovadă de discernământ atunci când vă decideţi să daţi crezare unor ştiri care vă provoacă o stare de alarmare a fiinţei. Multe exemple de acest gen se pot da din viaţa de zi cu zi. Bazaţi-vă pe unele principii general valabile, cum ar fi necesitatea de a refuza să-ţi judeci aproapele, indiferent de culoarea pielii, a pregătirii academice, orientării religioase, vârstei, sexului etc. Atunci când aveţi asemenea tentaţii, amintiţi-vă că TOŢI SUNTEM UNUL. Vă rugăm ca în asemenea momente să vă opriţi pentru un moment din acţiune şi să apelaţi la logica aceasta sănătoasă.

Vă rugăm să nu amplificaţi emoţiile negative prin înverşunarea împotriva celor care v-au făcut rău, vouă sau societăţii în care trăiţi. Priviţi imaginea de ansamblu a societăţii umane şi gândiţi-vă la ea cu iubire şi iertare. Încercaţi ca prin atitudine şi acţiuni corecte, să eradicaţi răul din cei care nu au acceptat încă lumina.

Mulţi dintre voi încep să înţeleagă că diferitele rase extraterestre sunt realităţi ale lumii în care trăiţi. În legătură cu aceasta, există două feluri de atitudine. Una, în care se acceptă această realitate, considerându-se că cei din afara planetei vin cu intenţii frăţeşti, cu dorinţa de a ajuta rasele planetei să-şi accelereze evoluţia, dacă aceasta le este dorinţa. Alta se referă la atitudinea de frondă, teamă şi neînţelegere. Cei care gândesc astfel, sunt dominaţi de teama că civilizaţiile universului intenţionează să facă rău planetei voastre. Această atitudine este sursă de vibraţii joase, care nu ajută ascensiunii în alte dimensiuni. Există, desigur, şi aceia care nu cred nimic, care sunt ancoraţi exclusiv în obscuritatea materială, fiind convinşi că numai Pământul este leagănul civilizaţiei.

Noi nu dorim sa va provocăm stări de teamă, care să vă diminuieze vibraţiile. Orice apreciere trebuie să treacă prin inimă şi mai puţin prin minte deoarece mintea ţine de starea materială a lumii, de micul ego care există pentru a corela realitatea imediată a fiinţei umane. Mesajele noastre vorbesc despre iubire şi compasiune cu care trebuie tratate toate fiinţele, toată creaţia.

La ordinea zile se află preocuparea civilizaţiilor din afara planetei de a asigura supravieţuirea rasei umane, chestiune care încă mai pune unele probleme.

Multe civilizaţii de pe numeroase planete ale universului monitorizează din aproape ceea ce se întâmplă pe Pământ, mai cu seamă dacă se ţine cont de următorul val de mare haos care va lovi umanitatea.

În acest program trebuie să fie implicate şi fiinţele umane care, prin acţiuni şi atitudine pozitivă, să contribuie la înlăturarea negativităţii din sistemul planetar şi la amplificarea enrgiilor luminii. Încercaţi să vedeţi partea frumoasă a existenţei şi să atenuaţi manifestările generatoare de stări anormale, nu prin măsuri care, la rândul lor, să nască vibraţii negative, ci prin unele care să schimbe în bine balanţa energetică a lumii.

Permanent trebuie să se urmărească diminuarea stărilor conflictuale, starea de nemulţumire şi actele împotriva vieţii. La baza a to ceea ce întreprindeţi, puneţi IUBIREA şi COMPASIUNEA. Bazaţi-vă numai pe adevărul pe care vi-l oferă inima şi sufletul nu intelectul, care slujeşte micului ego al fiinţei umane.

Războaiele sunt cel mai simplu mod prin care se răspândeşte ura, teama şi neîncrederea. Prin dragoste şi compasiune, voi puteţi să anihilaţi tendinţele războinice şi să creaţi o lume a iubirii, confortului şi îndestulării.Tentaţia de răfuială cu alţii se stinge dacă veţi vedea în ei calitatea de fraţi, de părţi ale aceluiaş UNU.

În următoarea perioadă, este esenţial să rămâneţi centraţi şi concentraţi pe sentimentul iubirii pentru toată creaţia, căci acum este mare nevoie de această atitudine, care vă va ajuta să treceţi mai uşor prin furcile caudine ale transformărilor actuale.
Evitaţi să vă angajaţi afectiv în ştirile şi imaginile care vi se oferă prin mass-media, deoarece acestea vă împiedică să evoluaţi şi vă crează o stare de nemulţumire, de izolare şi de frondă faţă de ceilalţi.
Nu acceptaţi orbeşte ceea ce vi se prezintă ca adevăruri venite de pe „surse”, căci , de foarte multe ori, ele sunt lansate cu scopul de a vă manipula şi a vă abate atenţia de la adevăratele probleme care ar trebui să preocupe societatea sau omenirea.
Filtraţi toate informaţiile prin filtrul inimii şi sufletului vostru. Întrebaţi-vă dacă, dând credit unei ştiri, starea voastră de confort se amplifică sau se diminuiază, dacă acea ştire vă asigură o stare de echilibru sau dimpotrivă. Alegeţi doar acele informaţii care vă ajută să găndiţi pozitiv.

Noi recunoaştem şi apreciem cât de dificil este pentru voi să faceţi aceste alegeri şi să nu vă lăsaţi antrenaţi în atitudini care vă trag în jos, ca frecvenţă de vibraţie. Dacă, într-o anume situaţie nu puteţi ajuta, cel puţin rămâneţi în stare de espectativă, rămâneţi la suprafaţa evenimentelor, refuzând să vă implicaţi.

Faceţi-vă timp pentru a medita, intrarea în meditaţie presupunând ca, în prealabil, să vă „rupeţi”de lume, pentru a vă putea adânci într-o stare de meditaţie profundă. În asemenea oaze de linişte, vă puteţi regăsi calea pe care trebuie s-o urmaţi şi atitudinea corectă pe care trebuie s-o aveţi faţă de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi în lume.

Nu acceptaţi ca în comportamentul vostru să fiţi ghidaţi de ştirile alarmiste pe care vi le oferă cu generozitate şi insistenţă sursele mass-media (radio, tv., internet, ziare şi reviste). Amintiţi-vă că iluzia nevoii, exprimată prin cuvinte precum „scumpire”, „penurie”, „lipsa de resurse” menţine şi amplifică teama, nesiguranţa zilei de mâine, nefericirea, iar toate acestea înseamnă scăderea nivelului de vibraţie şi încetinirea evoluţiei voastre şi a sistemului planetar în care existaţi.

Practicaţi compasiunea în viaţa de fiecare zi, începând cu voi înşivă. De ex., de fiecare dată când vă priviţi în oglindă şi obsevaţi că aţi mai îmbătrânit, că arătaţi altfel decât acum un an, nu adoptaţi o atitudine depresivă, plină de regrete şi neputinţă. Aplicaţi imediat antidotul, spunându-vă că aspectul actual vă conferă mai multă prestanţă, mai multă maturitate, vă creşte aprecierea celor din jur pentru experienţa pe care aţi căpătat-o în această viaţă, vă conferă o aură de fiinţă înţeleaptă şi ocrotitoare.

Vedeţi în voi şi în aproapele vostru nu defectele, răutatea, ci lumina care există în fiinţa voastră şi a celorlalţi.

Acest mesaj este de mare importanţă, este, dacă vreţi, vital pentru necesităţile momentului de pe planeta voastră deoarece, în această perioadă a rapidelor transformări, forţele care se opun înaintării voastre spre mai multă lumină s-au radicalizat, şi-au mobilizat toate capacităţile de care sunt capabile pentru a vă opri înaintarea. Ele apelează la practici precum: răspândirea sentimentelor de teamă, de ură, a minciunii şi înşelătoriei.

În următoarele săptămâni, aveţi mare grijă faţă de corpul şi mintea voastră, supuse acum unor încercări mai dure ca în trecut. Odihniţi-vă suficient, oricum, mai mult decât o făceaţi acum un an, hrăniţi-vă cât mai natural şi mai sănătos, beţi cât mai multă apă de izvor, faceţi băi şi ieşiţi în natură, ori de câte ori aveţi posibilitatea, evitaţi aglomeraţia şi mediul poluat. Detaşaţi-vă de prieteniile care vă produc disconfort, şi care vă scot din starea voastră de echilibru.

Nu dorim să vă creăm sau să vă amplificăm starea de teamă, dar vrem să vă atenţionăm asupra următorului val de distrugere planificat de forţele întunericului, pentru a creşte nivelul energiilor negative în sistemul vostru planetar.

Karen
Vă rugăm insistent să conştientizaţi că majoritatea surselor mass-media, politicienii din opozitie sau de la putere, nu lucrează pentru binele vostru. Cu puţine excepţii, politicienii, mai ales cei care nu au responsabilităţi şi agită doar apele, exacerbează stările negative de lucruri sau inventează tot felul de racile în activitatea celor, destul de puţini, de altfel, care încearcă cu adevărat să slujească colectivitatea. Rămâneţi „în pantofii dv”, nu vă lăsaţi manipulaţi de cei care vă aţâţă pentru a ajunge la putere. Libertatea dv. nu depinde de aceşti profitori şi intriganţi.

Noi suntem Consiliul Superior din Orion, aceasta însemnând că suntem fraţii voştri. Noi suntem voi iar voi sunteţi noi, căci toţi facem parte din aceeaşi SURSĂ, din UNU. Vom continua să vă oferim ajutorul nostru frăţesc, care să vă ajute în evoluţia spre dimensiunile superioare.

Consiliul.

(C.M.)





duminică, 26 iunie 2011

SATURN, planeta giganţilor (17).


Din cartea SATURN, dictată de Domnul, prin channeling, lui Jakob Lorber.
(continuare).
Principala lege a vieţii saturniene: voinţa lui Dumnezeu.
Singurul lucru care-i preocupă pe saturnieni în cel mai înalt grad este felul în care îi pot mulţumi Marelui Spirit pentru ajutorul în executarea şi finalizarea a tot ceea ce întreprind. Nimeni nu va avea ceva de obiectat dacă s-a acţionat sub îndrumarea şi aprobarea Divină. Este suficient dacă o persoană va declara în legatură cu o chestiune: Actionez în concordanţă cu voinţa recunoascută a Marelui Spirit, pentru ca nimeni să nu mai aibă nimic de obiectat în legatură cu acea acţiune şi cu utilitatea ei. In cazul în care o persoană are un comportament anormal, fără a ţine cont de necesitaţile colectivităţii şi principiile unanim acceptate, care nu reprezintă altceva decât vionţa Marelui Spirit, patriarhul se reculege şi invocă prezenţa Spiritului pentru a-i cere sfatul. El va cere Spiritului de Lumina să-i comunice voinţa Marelui Spirit, pentru salvarea sufletului fratelui lor rătăcit. Absolut în toate situaţiile, patriarhul va primi raspuns şi îndrumare. Dacă, totuşi, persoana cu comportament deviant, se încăpăţânează şi refuză să se conformeze, patriarhul poate primi instrucţiuni ca să-l aresteze pe cel cu inima impietrită. Va fi condus într-o locuinţă mai izolată şi aflată la mare înălţime unde va primi hrana şi apă şi i se vor preda în amănunţime regulile şi învăţătura Marelui Spirit. Acest program de reeducare impus poate dura şi şapte zile saturniene consecutuive dupa care răzvrătitul va fi adus la templu, unde trebuie să promită Marelui Spirit ca nu va mai cădea în greşeala de a nu se conforma voinţei Divine. Dacă este cazul, va fi ajutat de colectivitate cu bunuri materiale dar nu va fi binecuvântat de cei prezenţi căci a îndrăznit să comită un sacrilegiu împotriva Marelui Spirit. Ei vor reveni asupra acestei hotărâri dacă în viitor vor aparea semne clare că Marele Spirit l-a iertat.
Industria metalurgică şi alte activităţi meşteşugşreşti ale omului saturnian.
Legea de bază a civilizaţiei saturniene are referiri şi la producerea uneltelor de metal necesare în efectuarea diverselor activităţi (tăieri de copaci, agricultură, transport, procesarea unor alimente, activităţi gospodăreşti etc).
Pe planetă exista cateva fabrici metalurgice, situate mai ales la poalele munţilor, unde se prelucrează un metal asemănător cu fierul obţinut, după cum am menţionat anterior, de la plantele numite kibri.
Cine este proprietarul acestor fabrici ? Colectivitatea. Pentru ca toate comunităţile familiale din zona unei fabrici să  beneficieze de produsele fabricii, fiecare familie îşi trimite pe rând membri să lucreze în fabrică, sub supravegherea unui maistru. De fapt, în fabrică se produc numai anumite profiluri de prefabricate restul finisându-se în gospodăriile individuale. Dacă un muncitor a lucrat timp de 100 de zile (termenul legal), iar fabrica are 100 de muncitori, producţia obţinută se imparte in 100 de părţi.
Metalul ajunge în gospodăria fiecărui participant unde devine proprietatea comună a acelei familii. In medie, cantitatea de metal care revine fiecărui lucrator în fabrică este de cca 1000 – 1500 de tone. Din acest metal se vor confecţiona diverse unelte, accesorii sau alte obiecte utile. Restul de metal este înfăşurat în folie şi predat în custodie patriarhului (capul familiei).
Remarcabil este că prelucrarea metalului, care are loc, desigur, la cald, nu se face cu ajutorul focului. Se utilizează o tigvă de dovleac, cu diametrul de 40 - 60 de metri, foarte netedă pe interior, capabilă să concentreze razele solare, fasciculul fiind dirijat spre bara de metal care ajunge la incandescenţă foarte repede, metalul fiind apoi prelucrat ca în oricare fierărie pământeană. Indemânarea prelucrătorilor în metal este binecunoscută şi apreciată. Ca o comparaţie, o seceră (care cântăreşte la ei 55 de kg) este obţinută într-un timp de 10 ori mai scurt decât  i-ar trebui unui meşter fierar pământean pentru a manufactura aceeaşi unealtă, la dimensiunile şi greutatea obisnuită pe Pământ.
In ce priveşte calificarea, trebuie spus că sistemul de instruire saturnian garantează formarea unui meseriaş egal de priceput precum oricare altul.
Se poate spune că pe Saturn nu există diviziunea muncii, fiecare cunoscând toate meseriile care se practică. Nu se produc mai multe unelte decât sunt necesare, astfel că nimeni nu are posibilitatea să facă comert cu unelte. Dacă, din motive fortuite, o persoană are nevoie de o unealtă, vecinul îi va oferi una fără să-i trecă prin minte că ar trebui să primească ceva în schimb ; nici măcar mulţumiri. Evident, educaţia şi credinţa lor nu le-ar permite să profite de spiritul de întrajutorare care este profund încetăţenit în civilizaţia saturniană. In asemenea situaţii, ajutorul acordat este considerat ca un act de normalitate, singura condiţie fiind să se primeasca acordul instantaneu al Marelui Spirit care va fi invocat de fiecare dată. Pe Saturn nu există oficiul de schimb, vămi şi accize, biruri sau impozite, inspectori de control al cantitătii şi calităţii. Nu exista noţiunea de profit. Niciodata nu s-a folosit pe această planetă masura, în relaţia dintre oameni : metrul, cântarul sau alte instrumente de măsurare. Ele sunt utilizate exclusiv în cazul în care un material trebuie dozat sau măsurat în scopul obţinerii unor anumite dimensiuni. Escrocheria, dorinţa de profit de pe urma altuia, minciuna, dorinţa de a avea mai mult decât altul şi de a avea peste necesar sunt tare proprii pământenilor.
Despre producerea ţesăturilor.
In ceea ce s-a spus până acum despre Saturn, s-au facut şi descrieri ale unor plante cărora le cresc nişte fire lungi, foarte rezistente şi fine. Deasemenea, există şi animale cu par bogat şi lung sau cu lână fină. Din acestea se croşetează diverse materiale din care se confectioneaza articole de îmbrăcăminte sau de uz gospodăresc. Interesant că pe Saturn nu se utilizează (sau nu este cumnoscut n.m.) razboiul de ţesut.
Manufacturarea firelor sau lânii este o îndeletnicire proprie femeilor care sunt foarte eficiente, dacă ne găndim că într-o zi, o femeie poate produce o ţesătură cu o lungime de 80 de metri şi lăţime de 5 m.
Niciun obiect ţesut nu este vopsit, considerându-se că s-ar ofensa Marele Spirit dacă s-ar schimba artificial culorile naturale lăsate de Divinitate. Exista o credinţă profundă că tot ceea ce a creat Marele Spirit este perfect şi că omul nu are dreptul să aducă corecţii creaţiei divine. Singura excepţie de la această regulă se referă la prelucrarea metalelor. Nu este mai puţin adevărat că întreaga creaţie de pe planetă este astfel concepută încât omului să nu-i rămână nimic altceva de facut decât să asambleze şi să utilizeze produsele naturale aşa cum se găsesc.  Imbracamintea unui saturnian este forte simplă şi comodă, ea constând dintr-o cămaşă albastră, o haină roşie, pălărie din împletitură de pai, iar zona de la genunchi la talpi este protejată de o vestimentaţie de culoare verde. Femeile portă şi podoabe din frunze de gliuba, flori sau frunze ale altor plante.
 In general, vestimentaţia femeilor de la munte este mai simplă decât a celor de la şes.
Dacă se întâmplă ca în localitate să apară un om foarte prost imbrăcat, denotând saracia în care trăieşte, toată lumea se va întrece în a-i dărui îmbrăcaminte potrivită căci se consideră că a fost trimis de Marele Spirit pentru ca cei care-l întâlnesc să-l îmbrace imediat pentru a nu i se vedea goliciunea. In cazul în care cineva va refuza să facă acest act de milostenie, colectivitatea îl va pedepsi prin excluderea, pe timp de trei ani de zile, din rândurile ei pentru nepăsarea faţă de nevoile altuia, în toată această perioadă neavând dreptul să apară în acea localitate. El va hoinări prin lume pentru a cunoaşte vicisitudinile la care este supus omul pribeag.
Notă : Cartea a apărut la ed. Vydia, în anul 2003.
Pentru conformitate,
(C.M.).

miercuri, 22 iunie 2011

ISTORIA ADN-ului RASEI UMANE (4)

De la KRYON
(29 Aug.2009, prin Lee)
(ultima parte)

Marea Schimbare

Descendenţa şi istoria ADN-ului au pornit de la o creaţie valoroasă care avea integritatea tărâmului angelic şi un scop sacru. 
Prin libera alegere, omul a acceptat o stare mai mică de conştiinţă. 
Mitologia este plină cu poveşti dramatice în care se găsesc implicate acţiuni ale demonilor, deşi nu a fost vorba decât despre libera alegere a fiinţelor umane.

Acum vă aflaţi în procesul de schimbare, dar ceea ce numiţi voi Noua Eră, nu este o noutate. Este o repunere pe tapet, o readucere în realitate a anticelor cunoştinţe ale civilizaţiei lemuriene. Era şi cazul să vă reluaţi procesul de acolo de unde l-aţi lăsat.Dar pentru a vă plasa în acele realităţi, în acel nivel de constiinţă, trebuie să vă modificaţi ADN-ul pe care l-aţi tot tras în jos până a ajuns să aibă doar două spirale, foarte aproape se starea de animal.

Oh, fiinţe umane, ascultaţi: ACESTA ESTE PUNCTUL CRUCIAL!
Faceţi o alegere convenabilă care să vă proiecteze spre vârfurile Înaltei Conştiinţe nu spre hăurile întunericului!Aţi hotărât să fiţi aici şi acum pentru un scop măreţ, pentru a fi cei care să propulsaţi condiţia umană în dimensiunile pe care le-a avut în vedere Creatorul, atunci când v-a zămislit.

Tot ceea ce eu, Kryon, am adus prin serviciu magnetic pentru voi este să vă ajute să faceţi acele ajustări şi modificări care să vă asigure revenirea la structura ADN cu 12 spirale (sau chiar mai multe).

Această nouă comunicare a devenit posibilă ca urmare a introducerii, încă din anul 1987, a Armonicii de Convergenţă, facilitată de noile energii ale Gaiei care se pregăteşte de Alinierea Galactică.Acesta oferă potenţialul revenirii la o stare pe care o meritaţi..... o stare Lemuriană de spiritualitate, o stare în care războiul nu mai este o opţiune, iar sănătatea va fi asigurată prin intenţionare. 
Mayaşi au vorbit despre aceasta!  
Va fi cea mai înalta vibraţie pe care Gaia a cunoscut-o vreodată. Previziunile lor s-au oprit la anul 2012, când saltul se va produce.Conştiinţa umană adusă la acest nivel înalt de vibraţie, va corespunde cu creşterea structurii şi eficienţei ADN. 
Partea spirituală (cuantică) a ADN-ului se va manifesta prioritar şi se va evidenţia în multe aspecte şi abilităţi conferite fiinţei umane. 

Evoluţia omului s-a accelerat odată cu naşterea copiilor indigo. Comportamentul şi felul a gândi al acestora este diferit de ceea ce cunoşteaţi până acum. Aţi observat? Diferenţa o dă noua structură ADN, în care partea cuantică este din ce în ce mai importantă. 
Discrepanţele între fiinţele umane cu caracteristici liniare (3D) şi cele cu ADN-ul modificat sunt evidente în prezent, şi ele se vor accentua. 
Părinţilor cu copii indigo le este greu să-i înţeleagă şi să-i strunească, dar aşteptaţi să vedeţi cum vor fi şi ce vor face copiii copiilor indigo!! Caracteristicile umane sunt mereu în schimbare şi este normal să se găsească într-un permanent proces evolutiv.

În cadrul acestei "New Age", vă recuperaţi potenţialul original pierdut. 
Este timpul ca voi să reveniţi la starea cuantică pe care v-a implementat-o civilizaţia Pleiadiană.În momentul de faţă, se mai duce încă o bătălie crâncenă între structurile create pe baza vechilor energii şi cele născute din noua energie. 
Nu vă îngrijoraţi, se cunoaşte câştigătorul.  
Noua energie cucereşte toate redutele şi instaurează o nouă ordine, un nou mod de a gândi, noi principii şi noi ţeluri. 
Omul de tip nou (Nota C.M. : Nu cel de care vorbea propaganda comunistă !), mai spiritual, mai bun, mai inteligent, mai paşnic, mai iubitor şi mai fericit, se plămădeşte acum în zbuciumatul proces al prefacerilor. ’’Sămânţa a fost aruncată’’; ea încolţeşte şi creşte din seva bogată a noilor energii.                                           
În curând se va vorbi despre alte tipuri de relaţii de orice fel, despre alt tip de economie, alte energii. Schimbările aduse de dimensiunile superioare vor pune bazele unui alt tip de societate umană. În ea nu se va mai putea vorbi de necinste, egoism, ură, luptă pentru supravieţuire, acte de nedreptate, boli.Copiilor indigo şi de cristal le va reveni sarcina de a pune bazele Noii Ere. Toate aceste noi realităţi au la bază şi sunt create de noul ADN.
"Kryon, un om de ştiinţă va fi în măsură să pună în evidenţă, la microscop, de ex., noua structură a ADN ? "  Microscopul actual este un produs al celei de a 3-a dimensiuni, aşa că, orice vi s-ar fi spus despre posibile observaţii de laborator, vă garantez că nu vor revela noua structură ADN. Când se vor crea lentile cuantice, atunci, da, veţi putea vedea modificarea. Atunci vi se va înfăţişa şi acea majoritară parte de 90% a ADN-ului cuantic a cărei utilitate nu o înţelegeţi în prezent.Abia atunci ştiinţa va putea spune că deţine proba incontestabilă a noii structuri. Trebuie spus însă că cercetările în acest domeniu sunt pe calea cea bună şi cunosc un progres important. Cam aceste probleme le-am avut în vedere pentru această întâlnire.

De ce vi le prezentăm, de ce ne pasă de ceea ce se întâmplă cu voi şi cu planeta voastră ?Deoarece şi voi faceţi parte din Marea Familie, şi voi sunteţi fraţii noştri. Sufletele noastre sunt indestructibil legate între ele, deoarece ele sunt emanaţii ale aceleiaşi SURSE.
Cât de curând, omenirea voastră va completa cercul. Noul Pământ va fi definitiv creat cam în decursul următoarelor trei generaţii. Despre aceasta v-am mai vorbit şi cu 20 de ani în urmă.Pentru "sufletele vechi " această tranziţie nu este chiar o noutate; au trecut de mai multe ori prin ea în decursul multelor vieţi anterioare.
Voi, cei care trăiţi aceste evenimente, veţi mai reveni pe Pământ, în marea voastră majoritate, deoarece sunt locurile de care v-aţi legat sentimental, locurile unde aţi avut multe copilării, multe momente frumoase dar şi multe eşecuri care v-au întărit. De toate vi se va face un dor irezistibil, şi nu peste prea multe vieţi, sau imediat, veţi reveni. Veţi găsi însă un alt Pământ, mai primitor, mai prosper, mai plin de pace şi de IUBIRE. Aceasta este schimbarea pe care v-aţi dorit-o la nivel de suflet, schimbarea pentru care v-aţi rugat şi care, iată, se aduce în realitatea voastră.

Mulţi dintre voi cei aflaţi în această sală, veţi apuca acele minunate zile sau vă veţi întoarce cu un ADN îmbogăţit şi cu abilităţi mult sporite. Unii dintre voi veţi fi cea de a doua generaţie a copiilor indigo. Doamne, şi ce năzdrăvănii veţi mai face !!(Kryon zâmbeşte).

Fiţi conştienti de faptul că sunteţi iubiţi şi nu sunteţi singuri. ‘’Cu lacrimile noastre de bucurie, vă spălăm picioarele".
Şi aşa este.

KRYON 
SURSA: www.lightworkers.org.
(C.M.)

miercuri, 15 iunie 2011

NASA anunţă un dezastru natural.


Pământeni, vi se pregăteşte ceva!

Un mesaj alarmist, postat pe site-ul NASA, a devenit pentru mulţi semnalul că lumea se apropie de o catastrofă. Administratorul Agenţiei Aerospaţiale le-a cerut angajaţilor să-şi pregătească familiile pentru un dezastru natural. De-aici, până la cuvântul apocalipsă, nu a mai fost decât un pas.
"Gândiţi-vă la dezastrele naturale care s-ar putea produce în zonele voastre. Gândiţi-vă la atacuri, precum cel de la 11 septembrie 2001"
Ordinul şefului de la NASA e pe cât de limpede, pe atât de înspăimântător.

"Puneţi la punct un plan de pregătire a familiei în casă. Pregătiţi o trusă de salvare!"

Înregistrarea video a fost postată pe site-ul NASA, iar angajaţii ar fi fost înştiinţaţi prin e-mail de existenţa ei. Un alt filmuleţ le explică angajaţilor ce trebuie să facă.

"Acasă, să aveţi rezerve pentru 7 zile de apă îmbuteliată, mâncare uşor de preparat şi alte lucruri esenţiale ce pot fi folosite în timpul unor întreruperi prelungite a utilităţilor şi serviciilor."

Cei de la NASA au explicat că au luat această decizie după ce, luna trecută, un exerciţiu la scară naţională a arătat că Agenţia nu e pregătită pentru dezastre. Pe internet însă, mulţi îmbrăţişează teoria că NASA ascunde venirea unei catastrofe, chiar pe 1 august. Un cutremur devastator s-ar produce atunci.

"Maşina dumneavoastră trebuie să aibă în permanenţă combustibil minimum jumătate din rezervor. Trusa de urgenţă portabilă trebuie să conţină pături, jucării pentru copil, multă apă îmbuteliată şi hrană rece"

Alţii vorbesc despre un dezastru la 29 septembrie, când o aliniere a planetelor ar putea produce un cataclism. Mai rămâne şi varianta ca un asteroid cu diametrul de 500 de metri să lovească Pământul, la 8 noiembrie.
Vizionarii apocalipsei cred astfel că mesajul intern de la NASA e şi pentru ei un semn că trebuie să fie pregătiţi.

"Dacă eşti aici, la NASA, acasă sau pe drum, fă-ţi rezerve pentru situaţii de urgenţă!"

SURSA: “OBSERVATOR’’/14 Iun 2011.

Pentru conformitate, (C.M.)

marți, 14 iunie 2011

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (30)


Autor Adrian Dvir               
(continuare) 


REÎNCARNAREA SPIRITULUI

Entităţile străine (Aliens) ne-au vorbit de multe ori despre alte corpuri în plus, existente în trupul uman. Aceste corpuri suplimentare sunt alcătuite din diverse substanţe şi încorporate în interiorul entităţii, fiind vorba de ceea ce am putea numi sămânţă, sâmbure sau miez şi care vor supravieţui în substanţa sufletului, după moartea corpului fizic.
M-am hotărât să le pun unele întrebări legate de acest subiect.

24 feb.1996
Adrian:Solicit legătura, vă rog!
Alien (operatorul extraterestru): Vă ascultăm.
Adr.: Aş vrea să-mi daţi unele detalii legate de structura diferitelor corpuri şi relaţiile dintre ele. Cum sunt conectate unele cu altele?.
Alien: Există legături între substanţele din care sunt alcătuite aceste corpuri. Corpul uman, fizic, este partea care s-a dezvoltat pe planeta dv., sau, mai precis, este componentul dezvoltat pe această planetă. În stadiul de început al evoluţiei a existat un prototip uman; noi îl vom numi „omul primitiv”.

Entităţile din univers sosite pe planetă să exploreze posibilităţile de a trăi aici, au constatat că corpurile lor nu sunt adaptate pentru condiţiile pe care le oferea Pământul. Aceasta i-a determinat să încerce ca prin inginerii genetice să adapteze fiinţa lor la forma locală de viaţă, printr-un component simbiotic.
Practic, aceasta a însemnat utilizarea corpurilor fizice băştinaşe ca interfaţă între planetă şi fiinţele fără corp fizic, venite din univers, pentru a locui aici. Aşadar, acele fiinţe fără corp au preluat câte un corp fizic local, prelucrat genetic, în prealabil, atât cât să joace rolul de gază potrivită pentru acele fiinţe extraterestre. (Nota C.M.: S-au „îmbrăcat” cu corpul fizic pământean, ceea ce le-a asigurat compatibuilitatea cu dimensiunea în care exista sistemul planetar al Pământului).
Trupul fizic uman a devenit învelişul protector pentru entităţile venite din univers.
Prin procedee ale ingineriei genetice, după o lungă perioadă de timp, forma locală de viaţă a fost adaptată astfel încât să convieţuiască bine cu fiinţa ET pe care o acceptase în interiorul său. A rezultat, în final, o viaţă în simbioză a două fiinţe care se completau reciproc şi care, în timp, s-au contopit ca funcţionalitate, interese, aspiraţii etc. combinaţia considerându-se ulterior o singură fiinţă, şi practic, uitând cum s-a constituit.

Când un fetus începe să se dezvolte în uter, o entitate externă crează un duplicat al corpului fizic şi singură se ataşează de corpul fizic în formare. Acesta este ceea ce se numeşte corpul eteric, copie fidelă, dar nematerială, a corpului fizic. Corpul eteric consolidează dezvoltarea corpului fizic, asigurând dubla lui existenţă  în relaţia cu alte corpuri. El acţionează ca arhitect şi îndrumător pentru obţinerea unei fiinţe armonioase, aptă să facă legătura atât cu pământul cît şi cu cerul.
Substanţele corpului eteric se integrează perfect materiei corpului fizic dar pot fi simţite şi utilizate de fiinţa totală care se va naşte.
Corpul eteric este deci interfaţa dintre corpul material, fizic şi celelalte corpuri nemateriale, care formează corpul total al fiinţei umane. El este conectat la toate aceste corpuri ale fiinţei umane. Toate legăturile acestea se realizează de către corpul eteric încă din faza de fetus a viitorului copil. Cumva, se poate spune că etericul îndeplineşte funcţia de legătură între materie şi nematerie aşa cum placenta se interpune între corpul mamei şi al copilului, îndeplinind multe roluri esenţiale.

Pe toată durata vieţii, corpul eteric ne menţine conectaţi de trupul fizic, acţionând ca o placentă eterică, cu rol de protecţie şi mijloc de legătură între fizic şi suflet.
Atunci când corpul fizic moare, se dezintegrează şi corpul eteric, nemaifiind util, tot aşa cum, după naştere, placenta se pierde.
Dezvoltarea minţii conştiente a fetusului devine vârful priorităţilor. Entitatea stabilită definitiv acum în interior, va supraveghea dezvoltarea fetusului până la naştere.
Deşi după naştere toate legăturile fizice între noul născut şi mamă se întrerup, legărurile subtile dintre ei vor continua.
Corpurile componente ale unui corp uman total se hrănesc cu substanţe şi energii (din ce în ce mai rafinate, cu cât ele alimentează părţile cele mai subtile ale fiinţei) luate din corpul fizic şi din cosmos (Nota C.M.: Prin intermediul centrilor de forţă numiţi chakre. Legăturile energetice în plan subtil se numesc nadisuri şi au acelaşi rol ca şi nervii sistemului nervos, care controlează şi comandă corpul fizic).
Spiritul aflat în corpul fizic îl îndrumă şi-l ajută pe acesta să se adapteze, să progreseze şi să se maturizeze, furnizându-i vastul său stoc de cunoaştere.

La un anumit nivel de acumulare şi experimentare, când mintea conştientă s-a maturizat suficient, fiinţa umană poate intra în contact cu alte memorii depozitate în corpul eteric sau spiritual (Nota C.M.: În anumite condiţii, mintea umană conştientă poate intra în legătură cu Sinele său Interior, situaţie, care, dacă se permanentizează, va defini fiinţa ca având contopite sufletul cu spiritul. Dealtfel, acesta este scopul suprem al existenţei fiecărei fiinţe umane).

În cazuri rare, când se produc tulburări în mintea fizică (conştientă), mintea însăşi se deconectează de la mintea viitoare (Nota C.M.: adică de la mintea majoritară, subconştientă, cea cu care operează spiritul).
În viaţa cotidiană, corpul fizic şi mintea fizică sunt responsabile de treburile curente care asigură existenţa corpului.

In decursul vieţii, mintea fizică se află permanent într-un proces de învăţare oferit de experienţa persoanei pe care o reprezintă şi de interconexiunile pe care le realizează cu ceilalţi.
Mintea non-fizică are o perspectivă mai cuprinzătoare dar şi ea se îmbogăţeşte prin preluarea cunoştinţelor acumulate de mintea fizică.
Pe de altă parte, mintea fizică acceptă îndrumările celeilalte minţi, în volume rezultate de nivelul de conştiinţă la care a ajuns acea fiinţă.

Când mintea fizică moare, conştientul persoanei decedate persistă în memoriile mai importante ale corpului non-fizic.
O persoană mai importantă este mai inteligentă, şi ea îşi umple viaţa cu înţelepciune adunând cele mai bune informaţii din vieţile sale precedente pentru a le folosi. O persoană superficială, pe care n-a interesat-o experienţa acumulată în vieţile anterioare, se va rezuma la experienţa din viaţa actuală, care, evident, nu este suficientă obţinerii unui progres substanţial.

Minţile indivizilor se pot conecta între ele şi, dacă se realizează acestă conexiune, se pot obţine rezultate de o amploare greu de imaginat.
Cînd două minţi se conectează, ele pot face transfer de informaţie.
Specialiştii au identificat mecanismele subconştientului şi ale conştientului. Conştientul există în mintea fizică, iar inconştientul, în mintea subconştientă, în care se regăsesc toate informaţiile corpurilor non-fizice.
Legătura dintre conştient şi subconştient face posibilă colaborarea reciprocă dintre minţi prin care acestea îşi împart între ele informaţii şi disponibilităţi.

După moartea corpului fizic, rămâne Spiritul care transmite fără întrerupere gândurile minţii non-fizice, care vor dăinui de-a pururi.
Spiritul apare, după moartea corpului fizic, ca fiind o singură entitate, cu o memorie globală.
Toate memoriile depuse în memoria fizică se pierd.

Uneori, ne supără problemele din mintea conştientă cărora nu le putem găsi o rezolvare. Abandonată acea problemă fără soluţie momentană, poate să reapară în preocuparea noastră cu o soluţie viabilă, la care anterior nu ne-am gândit. Explicaţia constă în faptul că inconştientul nostru a primit informaţia de la conştient, a căutat prin ”depozit” şi a găsit soluţia pusă la păstrare, pe care a transmis-o, ca răspuns, conştientului.

Interesant este să ne referim şi la mecanismele de înţelegere a semnificaţiei dualităţii în procesul de gândire. Ne referim la dualitatea minţii colective a fizicului şi a corpului non-fizic.

Pentru conformitate,
(C.M.)

luni, 13 iunie 2011

COMUNICARE DE LA MATEI

(11 iunie 2011; channeler, Suzanne Ward)

Epoca de Aur pe pragul ţintă; motivarea sosirii iminente a familiilor din spaţiu; efectele frecvenţelor jose şi înalte, sugestii pentru mediu; perspectivă spirituală a întunecaţilor de pe planetă; nu se va produce un exod în masă în timpul ascensiunii Pământului; participarea Lucratorilor din Lumină la transformarea lumii.

1. Salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această staţie spaţială! Aici este Matei.
Chiar şi cei mai devotaţi Lucratori în Lumină pot avea momente de îndoială că tot ceea ce s-a promis de-a lungul anilor, mai ales în ultima perioadă, poate fi îndeplinit cu succes în lunile care au mai rămas până când Pământul va atinge pragul trecerii în Epoca de Aur. Noi înţelegem acest lucru, mai ales dacă se ţine seama de încetineala cu care au progresat lucrurile pe Pământ în lunga sa istorie.

2. Numai că acum vă aflaţi într-o perioadă de sfârşit de ciclu, când abundenţa revelaţiilor şi transformărilor este evidentă, viteza de schimbare fiind una nemaiîntâlnită în istoria planetei. Încă o dată, noi vă asigurăm că forţele întunecate vor dispărea definitiv de pe Pământ, până la sfârşitul anului 2012. În plus, din cauza accelerării timpului, timpul vostru liniar va trece mai rapid pe zi ce trece, astfel că, practic, perioada scursă între, să zicem, 5 şi 28 ale lunii viitoare, va fi mai scurtă decât aceeaşi perioadă a lunii prezente.

3. Ceea ce percepţi voi acum în legătură cu scurgerea mai rapidă a timpului, se referă, în fapt, la caracteristicile energiei în mişcare şi la călătoria Pământului spre densitatea celei de a 4-a dimensiuni.Este normal să aveţi această percepţie dacă ţineţi cont de faptul că în dimensiunile superioare, noţiunea de timp dispare iar trecutul, prezentul şi viitorul se regăsesc în eternul moment de ACUM. În acest moment, voi nu vă puteţi imagina această realitate, dar o veţi înţelege pe deplin atunci când veţi accede în următoarea dimensiune. Ah, ce experienţe minunate vă aşteaptă!

4. Dar să ne întoarcem pe Pământ, unde multi dintre voi se întreabă "Când?" starea actuală de lucruri se va schimba, în sfârşit. Ştim că aţi dori să vi se comunice dacă nu ziua, măcar luna în care saltul se va produce căci răspunsul nostru stereotip "în curând!" nu vă mai satisface. (Observaţi că am pus un semn de exclamare şi asta semnifică ceva. Vă spun eu: deoarece are legătură cu iminenţa producerii unui eveniment).

5. Illuminati au deţinut controlul politic, economic şi tehnologic mulţi ani după lansarea de către forţele luminii a programului de atingere a nivelului Epocii de Aur pe planetă. Ei înţeleg acum că nu mai deţin controlul. Deşi reţeaua lor globală de dominaţie este în lichidare rapidă şi ireversibilă, ei încă mai pot controla o bună parte a populaţiei globului şi anume a celei aflată încă în ignoranţă şi habotnicie. Din acest motiv, venirea reprezentanţilor civilizaţiilor universului va produce un salt colosal în conştiinţa lumii voastre care va înţelege pe loc adevărurile care v-au fost ascunse totdeauna. Acesta este motivul pentru care Illuminati fac tot ceea ce mai pot pentru a împiedica aterizarea unor nave spaţiale.

6. Această împotrivire a făcut ca debarcarea să mai întârzie, ceea ce a impus refacerea de mai multe ori a întregului program care se va derula cu ocazia primului contact între aceste civilizaţii şi pământeni. Cel mai recent exemplu a fost cel în care se decisese ca o personalitate proieminentă a lumii voastre să anunţe existenţa şi iminenta debarcare a reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre. El a fost anulat deocamdată din cauza unor aspecte esenţiale care nu au fost finalizate şi în care au fost implicaţi influenţi oameni de pe planetă. Cei întunecaţi au iniţiat un program strategic de tergiversare folosindu-se de unele tulburări justificate care au avut loc în unele ţări, evenimentele fiind folosite de ei pentru a abate atenţia lumii de la posibila debarcare. Reprezentanţii lumilor civilizate vizitatoare au reconsiderat program premergător debarcării, socotind că nu este suficientă o simplă anunţare în mijloacele mass-media, prin care să se confirme existenţa altor lumi.

7. Potrivit celor pe care mi le-a comunicat Hatonn, câştigă teren ideea unui afişaj extrem de vizibil şi convingător pe cerul planetei, în diverse locuri, coroborat cu defilarea a numeroase nave spaţiale şi un comunicat special, dat simultan pe diversele canale de tv. şi radio. Se desfăşoară acum discuţii pe această temă pentru punerea la punct a unui plan detaliat de prezentare a celor care vor să vă contacteze. Desigur, se au în vedere toate măsurile de securitate pentru toate părţile.

8. Pe de o parte, vârful Illuminati nu a fost încă dislocat ceea ce face ca, exceptând declanşarea unui război nuclear, acei indivizi să mai aibă posibilitatea de a lua alte măsuri punitive asupra lumii, pentru a împiedica aterizarea navelor extraterestre.
Pe de altă parte, Pământul are mare mare nevoie de noi tehnologii cu care să înlăture masiva poluare chimică şi nucleară, mai cu seamă în Japonia unde instalaţiile nucleare ale acelei centrale au fost grav avariate.Vă amintiţi că am comunicat cum specialiştii ET, folosindu-se de tehnologia proprie, adusă la bordul unor nave de mici dimensiuni, au sprijinit (fără ca prezenţa lor să fie sesizată de pământeni) remediarea avariilor care, altfel, ar fi putut produce o mare catastrofă. De această dată, echipele ET care vor lucra la vedere, vor ajuta mult mai amplu la rezolvarea acestor situaţii.

9. Există acum o altă problemă în care trebuie să se intervină cu promtitudine. Mă refer la fenomenele meteo, provocate şi declanşate de mintea omului. În ultima perioadă s-a observat, desigur, creşterea frecvenţei şi intensităţii acestor intemperii care a devenit o sursă importantă de producerea negativităţii, ca urmare a daunelor provocate şi stării de teamă şi nesiguranţă în care trăiesc cei afectaţi. Numărul morţilor, amploarea pagubelor materiale şi financiare, lipsa locuinţelor salubre, distrugerea recoltelor, toate au ca rezultat creşterea energiei negative, energie de joasă frecvenţă, cu care se încearcă stoparea trendului evolutiv al planetei şi sistemului planetar.

10. În acelaşi timp, voi sunteţi într-un continuu proces de adaptare la înaltele vibraţii care vin pe Pământ. Corpul omenesc resimte puternic impactul celor două tipuri de vibraţii: una benefică, alta malefică. Vibraţiile produse de cutremure, erupţiile vulcanice , furtunile de diverse grade şi mărimi provoacă scoaterea din starea de echilibru a fiinţei umane resimţită prin stări de disconfort, impact emoţional şi mintal puternic, stări depresie şi chiar anumite stări de boală în corpul fizic, mai mult sau mai puţin pasagere. Cei cu sistemul imunitar slăbit resimt cel mai puternic aceste influenţe.

11. Numai eliminarea acestor surse de frecvenţă redusă poate îmbunătăţi starea de sănătate şi confort a celor afectaţi. Se impune deci demontarea sau anihilarea sistemelor de producere a acestor anomalii, care sunt amplasate în locaţii bine ascunse şi puternic păzite. Cu toate acestea, membrii familiei noastre din univers au capacitatea de a trece graniţa acestor sisteme de protecţie şi supraveghere, pentru a ajunge la echipamentele generatoare de evenimente distructive, pentru a le anihila.

12. Aceste două situaţii deosebit de importante sunt motivele pentru care debarcarea fiinţelor ET pe planetă se impune cu necesitate şi este iminentă. Gestionarea cu prudenţă a situaţiilor care apar la un anumit moment în derularea acestui program este imperativă dar impune şi unele măsuri de secretizare în ceea ce priveşte locaţiile şi data când se va declanşa acţiunea de debarcare.

13. Un alt considerent care impune o anume circumspecţie şi măsuri de neindicare a locaţiilor şi datei, derivă din necesitatea de a evita manifestarea agenţilor mass-media de alarmare a populaţiei planetei cu privire la „invadatorii străini”. Suntem siguri că se vor face încercări în acest sens, deoarece cei care nu vor binele civilizaţiei umane nu pot să scape ocazia de a mai fabrica nişte energie negativă pe seama panicării oamenilor. Cunoaştem, de asemenea, că Iiluminaţii încearcă să pună la punct un program de diversiune prin care, prin simulări şi contrafaceri, să prezinte omenirii, pe posturile de transmisie mass-media, „dovezi” terifiante care să demonstreze „agresivitatea invadatorilor şi relele lor intenţii”. Din acest motiv, popularizarea cât mai largă, în avans, a adevăratelor intenţii cu care fraţii noştri din univers vin pe Pământ, este foarte importantă.

14. Teama şi scepticismul oamenilor încă neavizaţi şi netreziţi la adevăratele stări de fapt, este nevoie să fie combătute de Lucrătorii în Lumină, de toţi oamenii conştienţi ai planetei care trebuie să depună o muncă tot mai stăruitoare de popularizare. Este necesar şi util ca toţi care au posibilitatea şi cunoaşterea necesare, să scrie şi să publice articole în presă, pe internet etc. pentru ca să se extindă rapid masa celor „puşi în temă”. Cu toate acestea, în munca voastră de lămurire, nu trebuie să daţi dovadă de foarte multă insistenţă sau, şi mai rău, de agresivitate verbală, faţă de cei care nu sunt pregătiţi sau refuză să înţeleagă. Cei care şi-au luat rolul de propagatori ai acestor realităţi, este bine să comunice între ei, prin diverse mijloace, astfel ca fiecare să-şi îmbogăţească cunoaşterea cu date noi, pentru a fi capabili să dea răspunsuri cât mai clare şi documentate la întrebările celor sceptici sau care vor să ştie. Informaţi-vă prietenii, vecinii, cunoştinţele ocazionale (dacă dovedesc receptivitate la subiect) despre acest program de debarcare a unor reprezentanţi ET şi scopul lor paşnic cu care sosesc.

15-17. Să ne referim la efectele vibraţiilor de joasă frecvenţă menţionate anterior şi ce metode ar trebui să aplicaţi, până la eliminarea cauzei, pentru a ca influenţa să dispară sau să se diminuieze. Este important să evitaţi zonele unde simţiţi că vă cuprinde, în mod inexplicabil, oboseala, evitaţi aglomerările, stările de stres, îmbrăcămintea sintetică, mediile uscate, pline de praf sau poluate chimic. Alegeţi să vă petreceţi timpul liber în aer curat, în zone împădurite sau cu multă verdeaţă. Faceţi duşuri care să vă revitalizeze, hrăniţi-vă cât mai natural şi mai vegetarian, deoarece fructele şi legumele netratate termic, conţin mai multă lumină, mai multă sănatate. Mâncaţi mai puţin decât de obicei şi nu consumaţi alimente sau băuturi vechi sau păstrate în recipienţi din plastic. Sucurile din comerţ sunt adevărate otrăvuri pentru corpul uman. Renunţaţi sau diminuaţi drastic consumul de carne, de zahăr şi alcool. Renunţaţi la fumat sau, măcar, răriţi-l.Consumaţi cât mai multă apă curată (de izvor).
Dormiţi cât este necesar pentru a vă recăpăta forţele şi bunadipoziţie. Faceţi eforturi moderate care să vă asigure menţinerea într-o formă fizică bună.

18. Consumul de apă curată  în cantităţi cât mai mari (cca 3 l pe zi) ajută sistemele corpului vostru să se cureţe şi să funcţioneze perfect. Cei care au posibilitatea, pot consuma soluţii conţinând aur monoatomic, care vă vor ajuta să aveţi mereu mintea limpede şi o memorie ireproşabilă. Renunţaţi pe cât posibil la medicamentele antidepresive şi, oricum, luaţi-le doar în dozele prescrise de specialist.

20-21 Vom trece acum la o altă problemă de interes general. Lungi perioade te timp civilizaţiile umane au fost stăpânite de forţele întunericului care au determinat reducerea constantă a luminii şi vibraţiei sistemului planetar. Aceste diminuări au scăzut mult structura ADN care a ajuns la doar două spirale, număr minim necesar pentru a se mai putea menţine natura umană a fiinţei. Această componentă diminuată a integrat ciclul karmic al densitaţii a treia. Pentru ca omenirea să evadeze din această constrângere, multe, foarte multe suflete au decis să-şi părăsească corpul fizic pentru a crea condiţiile accelerării evolutive spre dimensiunea a 4-a. A fost un acord extins la o mare colectivitate.

22. După ce acele persoane şi-au îndeplinit rolul de a fi "personaje negative", în timpul unor existenţe pământene, urma ca, în conformitate cu angajamentul luat iniţial, să se alăture forţelor luminii astfel ca această parte a galaxiei să fie eliberată de toate tendinţele întunecate căpătate de fiinţele umane. In realitate, majoritatea dintre ele s-au ataşat atât de mult de condiţia şi comportamentul fiinţelor care aleg lăcomia, setea de putere, brutalitatea, cruzimea, înşelăciunea încât au refuzat lumina şi au denunţat acordul iniţial.

23. Indiferent cât au devenit de întunecate aceste fiinţe, ele rămân părţi inseparabile ale Creatorului, pe care Unicul le va iubi la fel ca şi pe toate celelalte. Dumnezeu nu îi va judeca sau pedepsi niciodată dar ei vor fi traşi la răspundere de propriul lor suflet sau de cei cărora le-au cauzat o nedreptate. Cea mai mare mare nedreptate faţă de cineva este să-i împiedici evoluţia, prin acte care să-i modifice programul.

24. Este o iluzie să se creadă că actele lipsite de iubire pot fi uitate sau trecute cu vederea; nimeni nu va scăpa de urmările gândurilor, intenţiilor şi acţiunilor sale, atunci când Înalta Instanţă a sufletului îi va arăta fiecare acţiune întreprinsă şi va derula evenimentele şi faptele din viaţa care s-a încheiat. Aceasta se întâmplă când sufletul ajunge în Nirvana şi urmează să elaboreze un nou program de viaţă cu care să se reîncarneze. Nimic din ceea ce nu s-a realizat din vechiul program nu va fi omis iar ceea ce nu s-a îndeplinit se va relua, până când în acel domeniu, în acea caracteristică se va atinge măestria. Restanţele nu fac decât ca sufletul să reia experienţele trecute nereuşite, ceea ce va întârzia evoluţia entităţii respective.

Bineînţeles că în mentalitatea celei de a 3-a dimensiuni, există pedeapsa dură pentru acele persoane fizice care au renunţat la lumina şi la adevăr. Această pedeapsă nu i-o aplică Dumnezeu, ea este consecinţa firească a abaterii de la legile Divine ale evoluţiei sufletelor.
Fiinţa va păstra, mereu, o scînteie divină care va ajuta oricând sufletul să revină la iubire, compasiune şi adevăr, oricât se va fi scufundat în tenebrele întunericului. Această scânteie nu-l va părăsi niciodată căci ea va trebui să-l ajute să regăsească calea către lumină.

26. Deoarece toate sufletele sunt indisolubil legate de Sursa din care au fost create, orice suflet nu poate fi independent de Dumnezeu şi este organic legat, prin natura sa, de oricare dintre sufletele aflate în acest univers. La modul general, Dumnezeu şi marele colectiv de suflete formează o singură familie.
Cea mai corectă atitudine faţă de cei slabi, care greşesc într-un fel sau altul, nu o reprezintă pedeapsa ci strădania celorlalţi de a le trimite lumină care să-i trezească. O familie este cu atât mai puternică cu cât membri săi se sprijină reciproc şi dovedesc înţelepciune, iubire şi onestitate.

27. Acum, vom reveni la o problemă controversată şi greu de înţeles de multă lume. Se pune întrebarea: de ce în timpul derulării programului de ascensiune a planetei şi a fiinţelor umane, mai mor oameni, în diferite circumstanţe? Trebuie spus că acest ciclu viaţă-moarte depinde în primul rând de programul cu care a venit pe Pământ fiecare dintre voi. Că acum sunt mai mulţi decât în alte perioade, se explică tocmai prin faptul că multe suflete au dorit să fie prezente o anume perioadă din acest proces, pentru a beneficia de oportunitatea creşterii mai rapide a vibraţiei fiinţei lor. Alte suflete hotărăsc să-şi modifice programul aproape instantaneu (dar cu aprobarea celor implicaţi) pentru ca, prin plecarea lor, să uşureze procesul de purificare a planetei de energii negative. Mai este şi categoria acelor suflete care găsesc că părăsindu-şi trupul fizic, pot ajuta mai eficient la accelerarea ascensiunii celor dragi şi sistemului planetar în general.
Ceea ce dorim să menţionăm în context este că nu se marge pe ideea plecării simultane, prin exod, a unor mase mari de oameni, către alte dimensiuni.

28. În ceea ce priveşte îngrijorarea copiilor ai căror părinţi mor, trebuie considerat că noile cutume, tipul nou de viaţă care se va instaura şi care se va baza pe noua energie, este mai greu sau imposibil de asimilat de către fiinţele mai în vârstă, care nu au reuşit să evoluieze suficient până la această oră şi care nu ar mai putea face faţă unor încercări mai dure care necesită un corp sănătos şi plin de vigoare. Soluţia pe care o aleg sufletele lor este una plină de înţelepciune şi care le asigură evoluţia fără a fi supuşi unor suplicii inevitabile în viaţa actuală de pe planetă.
Cei tineri, nedeformaţi de obiceiurile societăţii, de vechile metehne moştenite din generaţie în generaţie, se pot adapta mai uşor noilor cerinţe ale Noii Ere. În plus, cei care, la nivel de suflet, hotărăsc să plece, beneficiază, să zicem aşa, de un bonus în evoluţia lor, deoarece, prin „sacrificiul” lor, dau o mână de ajutor planetei şi omenirii în drumul lor către dimensiunea următoare.

29. Deşi sperăm că nici unul dintre voi nu este prea îngrijorat în legătură cu unele previziuni catastrofice „iminente”, noi vă liniştim şi vă asigurăm că:
- NU VA FI NICI UN TSUNAMI DE 1000 DE PICIOARE,
- Pământul nu se va ciocni cu nici un corp ceresc, care să-i producă avarii,
- scurgerile radioactive de la uzina atomică de la Fukushima, Japonia, nu vor provoca moartea unor grupuri de populaţii,
- nu va exista nici un eveniment major care să producă moartea unor mase mari de oameni,
- nimic nu va impune oamenilor de la suprafaţă să se refugieze în subteran,
- lupta pentru libertate în ţările arabe nu va degenera într-un război global, nici măcar de amploare.
Toate aceste evenimente preconizate de unii nu se vor materializa deoarece planeta este acum destul de puternică, conştiinţa umană a crescut la un număr important de fiinţe umane, iar voinţa acestor doi factori nu va permite producerea unor evenimente catastrofale, la nivel global.

30. Popoarele din cea de a 3-a densitate vor progresa spre iluminarea spirituală universală la momentul potrivit fiecăruia dintre ele, grija voastră trebuind să se îndrepte spre evoluţia personală.

31. Mulţi se întreabă în ce zone ale vieţii se va deteriora situaţia prezentă şi în ce aspecte vor apărea mari greutăţi. Fără a enumera toate întrebările care ni s-au adresat, vom menţiona că ni s-au pus diferite întrebări în domenii precum: instituţiile financiare, acţiuni militare, radiaţii, organismele naţionale, persoanele fără adăpost, poluarea, legile nedrepte, impozitarea nedreptă, sănătatea precară, preţul benzinei, defrişările necontrolate, sursele regenerabile, sursele de energie, producţia de alimente şi de educaţia etc

32. Ne bucurăm să constatăm că începe să se schimbe în bine grija unora faţă de alţii, dorinţa oamenilor de a ajuta mai mult, creşterea compasiunii, dorinţa de transformare individuală în plan moral, comportamental şi spiritual.
Urmaţi-vă îndemnul inimii, faceţi ceea ce simţiţi că vă bucură sufletul şi inima! Promovaţi acţiunile de caritate pentru cei defavorizaţi, la nivel local sau comunitar.
Sunt multiple formele şi obiectivele acţiunilor care ar trebui întreprinse pentru redresarea unor stări de lucriri locale sau zonale în foarte multe domenii: poluarea, protecţia oamenilor nevoiaşi sau bolnavi, protecţia animalelor, grija pentru natură, igenizarea localităţilor, zonelor turistice şi cursurilor de apă, lupta împotriva drogurilor şi viciilor de orice natură etc.

33-34. Pe un plan mai înalt, faceţi-vă un obicei din a vizualiza lumea pe care o doriţi şi plasaţi-vă imaginar în ea ca un element activ, plin de viaţă şi iubire.Vizualizaţi-vă copiii şi pe cei dragi ca fiind sănătoşi şi fericiţi în acea lume! Vedeţi aevea o lume mai dreaptă, mai bună, mai sănătoasă şi mai iubitoare. Vizualizaţi cum domneşte armonia între om, natură şi toată creaţia lui Dumnezeu.
Suzy
Nu subestimaţi puterea gândului şi a dorinţelor.
Lumile sunt creaţii ale întenţionării, ale gîndului. Nu uitaţi că IUBIREA este cea mai puternică energie din întreaga creaţie!

Vă transmitem gândurile noastre de iubire şi nu uitaţi că niciodată voi nu aţi fost singuri. Deşi nevăzuţi, noi suntem mereu lângă voi.

Matei.

SURSA : www.matthewbooks.com
(C.M.)


duminică, 12 iunie 2011

Valuri tsunami de 1000 de picioare.


(9 iunie 2011; channeler: Crystalai)

Dau această scurtă atenţionare, urmând ca mesajul integral să-l transmit ulterior. Este important ca un număr cât mai mare de oameni să cunoască din timp ceea ce urmează.
După 15 iunie, Japonia va fi acoperită în marea ei majoritate de apele oceanului. Scufundarea Japoniei se va face la mare adâncime, până la sprijinirea de placa Atlantidei. Pe măsură ce voi primi informaţii, le voi difuza cu promtitudine în întreaga lume. După ce Japonia va fi fost scufundată, un val uriaş, înalt de 1000 de picioare (308,4 m) se va forma şi va lovi coasta de vest a Americii de Nord, în special Alaska, Canada, Oregon, California, Mexicul, dar şi coasta de vest a Americii Latine. Valul care a lovit Japonia data trecută a fost de 30 de picioare (9,2 m). Cel care va veni va fi de 1000 de picioare. Viteza cu care se va deplasa acest val va fi de 1000 mile/h (cca 170 km/h).
Va fi lovit puternic statul Washington, dar mai ales Seattle.  Se vor produce cutremure resimţite mai ales de zona Seattle şi de Nordul Californiei. Nu va scăpa neatinsă de furia valului uruiaş nicio zonă de pe coasta de vest a Americii. Los Angeles-ul va fi lovit puternic de cel puţin două ori.
San Francisco şi L.A. vor fi distruse complet. Valurile uriaşe se vor îndrepta apoi către Santa Rosa şi Sacramento. Până la sfârşitul anului Las Vegas-ul se va afla sub ape. Toate oraşele care nu se află amplasate la peste 1000 de picioare altitudine, sunt în pericol de a fi acoperite de ape.
Cei aflaţi în perioada aceasta în Hawaii ar fi bine să se întoarcă sau să nu plece către această zonă deoarece atât Hawaii cât şi toate insulele Oceanului Pacific din această arie vor fi acoperite de apele oceanului, din cauza valurilor uriaşe care se vor forma. Cei aflaţi în Hawaii, şi nu pot păleca, sunt sfătuiţi să se retragă urgent pe munţii cei mai înalţi ai insulei şi să aştepte redresarea situaţiei care va avea loc la începutul lunii iulie.
Toate insulele din jurul Australiei se vor scufunda. Mexicul va fi în marea lui majoritate acoperit de ape. Deasemenea, zonele Baja, Ecuator, Panama nu vor scăpa neinundate.
Tot în acest an, dar mai târziu, acelaşi tip de distrugere se va abate şi asupra  coastei de Est a Americii, inclusiv New York-ul, care se vor afla sub ape. Cronologic, va urma Europa şi apoi India care vor fi acoperite majoritar de ape.
În această perioadă greu lovită, îşi vor face, în sfârşit, apariţia multele nave spaţiale extraterestre care până acum au monitorizat planeta de la distanţă, din atmosfera înaltă a Pământului.
Ei sunt aici şi vor coborâ pe sol pentru a ajuta civilizaţia umană, care va mai rămâne, să se redreseze şi să se reorganizeze pe principii sănătoase existenţiale, fără tirani, guvernanţi hoţi sau nepricepuţi şi fără patroni care să exploateze munca altora.
Toate acestea nu le vor înfăptui cei veniţi, deoarece ei nu au permisiunea să intervină, dar vor consilia fiinţele umane îndrumându-le ce şi cum trebuie să acţioneze pentru a edifica o nouă lume, a iubirii, dreptăţii şi abundenţei.
Ei vor fi alături de noi pentru a ne ghida şi proteja. Ne vor pune la dispoziţie întreaga lor tehnologie înaltă cu care să putem pune pe picioare o economie sănătoasă, nepoluantă şi care să folosească surse alternative de energie, care să nu pună în pericol planeta sau civilizaţia de pe ea.
Ei vor putea, totuşi, interveni direct numai dacă pământenii le-o vor cere în mod expres.
Până în 2013, mulţi pământeni vor fi vizitat deja navele lor spaţiale.
Namaste,
Crystalai

Notă: În ceea ce mă priveşte, aştept previziunea lui Matei, care, în timp, s-a dovedit cea mai exactă.
(C.M.)