Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 decembrie 2011

ÎNVĂȚĂTURILE LUI 11.11.11.

St.Germain

Mesaj de la St. Germain

(16 nov. 2011; channeler: Ute)

Dragii mei, sunt St.Germain.

După deschiderea marelui portal 11.11.11, aproape fiecare dintre cei care erau în cunoștință de cauză despre acest eveniment, s-au retras într-un spațiu al dezamăgirii și insatsfacției căci ei sperau ca data de 11 nov. 2011 să constituie momentul desprinderii de dimensiunea a 3-a. Mulți au sperat că în viața lor și a umanității se va produce un salt prin care totul să se modifice și, de a doua zi, să se trezească într-o lume nouă, liberă de tarele vechii lumi.
Acum, dragii noştri, întrebaţi-vă, care este exact viziunea vostră, în conformitate cu ceea ce vă comunică inima voastră.

Simțiți că sunteți mai detașați de lumea dualității în care încă existați?

Aveți un sentiment de pace interioară mai profund decât înainte de 11 nov.?

Vi se pare că parcă ar fi crescut măcar cu un pic sentimentul iubirii în mediul în care existați?

Tu, personal, pari a înțelege mai bine ceea ce se petrece în societate și în lume?

Aveți vaga impresie că vă apropiați de descoperirea filonului adevărului și că nu mai este decât o chestiune de săptămâni sau zile până când ceea ce căutați va ieși la suprafață?

Dacă puteți răspunde cu un „da” la toate aceste întrebări, atunci, să fiți siguri că lumea s-a schimbat iar calea spre care se îndreaptă este cea multașteptată.

Este clar că nu ați ajuns la încheierea procesului, că mai sunt destui care mai trebuie să se trezească, că armate întregi de adormiți mărșăluiesc bezmetrici pe lângă drum, dar trendul general este spre înainte, spre mai sus, spre clarificare.

Voi, cei cu deplină înțelegere a ceea ce se întâmplă, puteți accelera acest proces, aportul vostru este important și va fi măgulitor sentimentul că nu ați stat de-o parte când alții puneau umărul.

Nu-i forțați pe alții să accepte ceea ce nu înțeleg, dar amintiți-le ori de câte ori aveți ocazia că ar trebui să se trezească, că timpul rămas este scurt și că nimic nu este prea târziu, dacă ‘’sar acum din așternuturi’’.

Ascensiunea cere de la fiecare dintre voi să-și amintească vechile învățături și să le pună de acord cu rezultatele la care s-a ajuns în prezent. Dispariția întunericului de pe planetă aduce oportuntăți noi, mai largi și mai cuprinzătoare, care vor reintegra ființa umană în rândul creației universului, de care treptat se separase.
Perioada în care vă aflați este cea a trezirii și creșterii conștiințelor și a completării lor cu cele ale celorlalte aspecte ale ființei voastre, răspândite în univers, în diverse dimensiuni.

Exista - cum se spune "multe locăşuri în Casa Mea", iar ascensiunea nu se rezumă doar la un singur nivel de conștiință.


Dragii mei, nu este rolul și sarcina voastră de a supune procesului judecății și criticii stadiul evolutiv la care se află vecinul vostru.


Fiecare urmează propria lui cale, dar este important ca un număr cât mai mare dintre voi să înțeleagă că trezirea umanităţii conduce la o creștere calitativă care, prin acumulare, apropie și provoacă momentul basculării conștiinței de la nivelul dualității la cel al dimensiunilor superioare.

În procesul evolutiv în care vă aflați primiți ajutor imortant de la multe ființe și civilizații din lumină. Aceasta ne determină ca, încă o dată, să vă îndemnăm să folosiți aceste oportunități care nu vor rămâne totdeauna la același nivel.

Ultimul mare eveniment care s-a produs pe 11 nov.2011, a adus multe energii specializate și necesare evoluției voastre. Ați acumulat din ele, și veți continua să primiți, pe măsura dorinței și deschiderii voastre, pe măsura efortului fiecăruia de a evolua.

Cunoașteți zicala: ‘’Atunci când discipolul este gata, maestrul nu întârzie să apară.”

Fiți binecuvântați!

EU SUNT St. Germain.

SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu