Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 noiembrie 2011

Mesajul lui MATEI (3)


(5 nov.2011; channeler: Suzanne Ward)
(ultima parte)
Matei
21. Scopul final al fiecărui suflet este reintegrarea cu Dumnezeu şi cu Creatorul, ceea ce se poate obține prin purificare perfectă, creșterea la cea mai înaltă frecvență de vibrație și  o conștiință desăvârșită. Un instrument de cea mai mare importanță pentru rafinarea, purificarea și evoluția ființei este Legea Karmei. Karma nu este o pedeapsă. Legea Karmei este Legea Cauzei și Efectului, care readuce totul în echilibru, dacă un anume motiv a condus la o stare de dezechilibru. Acumulările karmice rezultă din comportamentul ființei în raport cu tot ceea ce vine ea în contact. Karma poate fi „ bună ” sau ” rea “ în sensul că orice faptă săvârșită trebuie necesarmente să primească
contrapartea care readuce starea de echilibru energetic. O preponderentă negativitate creează dezechilibre drastice, nu numai la nivel local, şi asta impune luarea unor măsuri de creștere a luminii, pentru a restabili echilibrul.

22. Ca  parte a lui Dumnezeu, fiecare dintre voi afectează echilibrul Unicității.
Fiecare suflet rădăcină cumulează toate aspectele dezvoltate în toate existențele aflate în diverse planuri și în epoci diferite, fie că au existat în corp material sau doar unul energetic.Toate aceste aspecte se întrunesc în Sufletul Total și dau caracteristica generală a acelui suflet. Cu toate acestea, fiecare suflet, parte a Sufletului Total, are caracteristica sa proprie și se manifestă ca o entitate independentă și inviolabilă. Trebuie spus însă că în fiecare entitate-suflet se regăsesc toate caracteristicile de bază ale sufletului rădăcină.  Karma ajută la restabilirea echilibrului sufletului cumulativ al entităților, ca o condiție de a putea avansa în evoluție.

23. De-a lungul lungii perioade în care corpul Pământului și al ființelor umane s-au încărcat cu negativitate, adică în perioada în care frecvența de vibrație a sistemului a coborât tot mai mult, evoluția a fost ca și inexistentă și chiar s-a intrat în regres. În acea lungă perioadă acumulările karmice au cunoscut valori foarte mari, puține fiind ființele care nu au avut asemenea acumulări. Omul a devenit din ce în ce mai materialist, mai doritor de îmbogățire, mai cu seamă prin mijloace necinstite. Egoismul s-a generalizat și atitudinea de izolare față de ceilalți s-a accentuat. Cu cât bogăția devenea mai mare, cu atât cel care o deținea devenea tot mai surd și orb la nevoile celor din jur, din sudoarea cărora își agonisise plinătatea materială. Acumulările karmice ale acestor indivizi au atins cote foarte înalte, imposibil de compensat într-o singură viață. Însuși sufletul cumulativ a fost afectat, prin aceasta propagându-se negativitatea și dincolo de moartea corpului fizic. Această situație a compromis însă-și calitatera vieților ulterioare ale sufletului, vieți în care nu s-a reușit arderea completă a încărcăturilor karmice.

24/25 Ajutorul care s-a dat, în ultimii zeci de ani, sistemului vostru planetar, în energie luminoasă compensatoare, este nu doar salutar dar și salvator. Prin cantitățile uriașe de energie luminoasă care au fost aduse pe Pământ, imensul depozit de negativitate a scăzut repede, în prezent aflându-vă în ultima fază a purificării și echilibrării energetice. Cei care au acceptat ajutorul au reușit să diminuieze sau să anuleze toată încărcătura karmică, pentru care, altfel, ar fi trebuit să depună eforturi multe vieți în viitor. În acest fel, cei  care s-au înscris în programul de ascensionare, au readus echilibrul nu numai în aspectul sufletului cu care au venit în această viață dar și în sufletul lor cumulativ, ceea ce le oferă garanția că pot să se reînscrie pe traiectoria evolutivă de la care se abătuseră.
30. Acum vom aborda un alt fel de întrebări legate de liberul arbitru şi de alte probleme. În Nirvana, mai funcționează Legea Liberului Arbitru? Absolut! Această lege a Creatorului este acordată fiecărui suflet, indiferent unde s-ar afla el, ca locație, ca dimensiune, în corp material sau doar în spirit. Rezidenţii Nirvanei au avantajul de a-și cunoaște sufletul cumulativ ceea ce le permite să știe ce ar mai trebui să facă și ce program să-și întocmească pentru a evolua cât mai eficient și cât mai echilibrat în viața viitoare. În plus, în Nirvana ei pot contacta la modul conștient fiecare suflet cu care doresc să relaționeze în viața viitoare, pentru a-și putea elabora un program de viață cât mai realizabil și în folosul tuturor părților.

31. După moartea corpului fizic, mai putem fi controlați de întuneric? Intunericul nu deține controlul asupra noastră decât în cazul în care noi acceptăm și ne comportăm astfel încât să creăm condițiile ca el să se instaleze. Practicile satanice, de ex., sunt modalități prin care cel care le adoptă, invită forțele întunecate să preia controlul asupra sa. Ispitele pe care le oferă sufletelor întunecații sunt multiple și, din păcate, mulți cad în asemenea capcane. Lăcomia, necinstea, lupta pentru putere din ce în ce mai mare, tirania, egoismul, lipsa de compasiune și de iubire, viciile de toate calibrele (depravarea, alcoolul, drogurile), sunt porți care se deschid, invitând întunecații să intre.   
34. Da, un contract de suflet poate fi modificat pentru a avea o durată de viaţă mai lungă decât cea stabilită inițial, înainte de naștere. Un suflet poate solicita timp suplimentar numai în cazul în care a constatat că are o oportunitate sporită de a evolua spiritual, şi dacă toate sufletele implicate cad de acord, ceea ce nu înseamnă că entitatățile vor conștieniza această modificare de program.

35. Ne putem lua cu noi în Epoca de Aur animalele de companie pe care le îndrăgim? Animalele au și ele contracte de suflet ca și ființele umane. Dorința stăpânului poate fi îndeplinită dacă contractul de viață al animalului nu prevede moartea corpului fizic înainte de trecerea planetei în dimensiunea a 4-a și nici nu poate fi modificat în acest sens. În general vorbind, puritatea sufletului animalelor de companie, devotamentul lor, sunt atu-uri suficiente care le oferă „biletul de călătorie” alături de stăpân. Tebuie spus că (și cazurile care apar o dovedesc) evoluția în regnul animal este suficient de accelerată, în această perioadă. Tot mai multe sunt cazurile în care animale prădătoare dovedesc prietenie și protecție față de cele pe care, în mod normal, le vânează. Sunt și cazuri în care un animal carnivor începe să se hrănească din ce în ce mai des cu fructe și alte vegetale (Nota C.M.: cunosc un caz în care câinele uni amic, practicant yoga, a acceptat să aibă un regim totalmente vegetarian, refuzând, în final, carnea). În Epoca de Aur toate animalele vor fi vegetariene.
36. Forme de viță caracteristice primei și celei de a doua densități nu pot fi întâlnite pe Pământ decât la formele primitive aflate în adâncurile mărilor planetei sau la unele insecte cu existență efemeră. Ele au fost prevăzute ca verigi ale lanțului trofic. După moarte, esența lor spirituală ajunge pe nivelul cel mai de jos al Nirvanei, unde-și vor  continua evoluția spre mai multă lumină și conștiință.
37. Nu vor fi  trei zile de intuneric pe planetă, înainte de întrarea în Epoca de Aur. Această posibilitate a existat ca variantă în cazul în care Pământul ar fi fost afectat de intrarea în centura fotonică. Se știe acum că planeta se va afla, la cel moment, departe de centura fotonică.
38. Când va fi gata modelul Comunităţilor? (Nota C.M: cred că se referă la gruparea oamenilor de pe planetă pe nivele de frecvență vibratorie). Având în vedere că această regrupare trebuie formată înainte de intrarea în Epoca de Aur și cum până atunci va fi necesar ca economia lumii să atingă nivelul cel mai de jos și să înceapă redresarea (pe alte baze), primele indicii ale acestui exod au și început să apară. Multă lume, din justificări de interese materiale și spirituale, se relochează în zone planetare, uneori, care nu par a avea o explicație plauzibilă. Oricum, fenomenul se va accentua puternic astfel ca spre sfârșitul lui 2012 să se poată încheia.
40. Cu dragă inimă v-am spune dacă am cunoaște data la care își vor face apariția pe cerul Pământului flotile ale civilizațiilor extraterestre. Este însă cert că evenimentul se va produce nu mai târziu de anul 2012.  Până atunci întunecații vor fi obligați să părăsească planeta.

Suzanne
41. Statornicia gândurilor și dorințelor voastre va face ca momentul multașteptatei întâlniri să se precipite. Abia atunci veți realiza cât sunteți de iubiți, cât sunteți de interesanți și cât de justificate au fost așteptările și speranțele voastre.
Lunile următoare vor  cunoaște o dinamică peste ceea ce ați putea voi concepe.
Cu bine!
Matei.
                   ­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Sursa : www.matthewbooks.com
(C.M.)

Un comentariu:

  1. MULTUMIM SI PE ACEASTA CALE DRAGULUI NOSTRU MATEI PT.FIECARE CUVANT TRANSMIS MAMEI SALE CAREIA II MULTUMIM PT.FIECARE CUVANT SCRIS, IAR DOAMNEI MONICA VISAN II MULTUMIM PT. FIECARE CUVANT TRADUS PT. NOI TOTI. VA IUBIM NECONDITIONAT DIN TOT SUFLETUL. VALERIA LICIU - TIMISOARA

    RăspundețiȘtergere