Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2011

Mesajul lui MATEI (2)

(5 nov.2011; channeler: Suzanne Ward)
(continuare)             
MATEI
11. Totul a început cu prima exprimare a voinței Creatorului, care, prin ceea ce se cunoaște a fi fost "Big Bang", a creat condițiile apariției Primului Tărâm al Creației, Tărâmul Christic. Primele creaturi au fost Arhanghelii, ființe desprinse din Ființa Unicului și care au fost învestite cu însușirea de a co-crea alături de Creator.                                            

La început, aceștia au creat ființe perfecte, pline de puritate. Dispunând de libertatea de a crea tot ceea ce doresc, Arhanghelii au hotărt să edifice cel de Al Doilea Tărâm (Nota C.M.: Tobias il numește Al Doilea Cerc) care să cuprindă ceea ce ei au numit Ființele Angelice. Aceste făpturi au fost alcătuite din scânteie divină (spititul) și din suflet, ca o reprezentare nematerială a acestor entități.

12. După trecerea a numeroase epoci, Arhanghelii au creat Dumnezeii, care urmau să stăpânească universurile (încă necreate). Ca și toate celelalte ființe care fuseseră zămislite până la această fază, Dumnezeii nu aveau o constituție materială ci doar una energetică, spirituală.
În universurile primite pentru a le stăpâni și administra, Dumnezeii au creat ființele cu corpuri complexe, atât nemateriale căt și materiale. Materia s-a obținut din energie extrem de comprimată, careia i se scăzuse mult frecvența de vibrație.
Corpul fizic a apărut din necesitatea ca sufletele să poată interacționa cu materialitatea universurilor în care urmau să-și desfășoare experiențele.

13. De-a lungul eonilor, din energia emanată din Creator au fost create universurile materiale sau nemateriale structurate în mii de forme și care au început să funcționeze în baza unor legi care au stat la baza stabilizării tuturor sistemelor. Fiecare Dumnezeu numit pentru a administra un anume univers, a fost abilitat să-și organizeze universul în conformitate cu liberul său arbitru, dar cu respectarea legilor emise de Creator, legi care asigură armonizarea tuturor sistemelor și care au valabilitate cosmică.
În interiorul universurilor, Dumnezeii au promulgat legi cu valabilitate universală, care să se armonizeze cu legile cosmice ale Creatorului. În ambele Tărâmuri, funcționează nestingherit Legea Liberului Arbitru, care dă libertate neîngrădită creației.

14. După eoni de creație, prima creatură (cu rang de arhanghel), Lucifer, a renunțat să mai creeze în parteneriat cu Creatorul, și s-a decis să nu-i mai recunoască autoritatea. Dispunând de puteri imense, conferite de Creator încă de la început, și profitând de inamovibilitatea care i se acordase, Lucifer a început să-și creeze lumi în care doar autoritatea sa să fie recunoscută. El cunoștea foarte bine că nu i se va lua dreptul de a crea, pentru că Legea Liberului Arbitru nu mai putea fi încălcată nici măcar de către Creator, altfel, întreaga creație s-ar fi nărit.
După ce a racolat un număr de ființe divine la origine, devenite “îngeri căzuți”, Lucifer și demonii săi au început o vastă muncă de creație demonică, combinând în sute și mii de variante creaturile de bază.
Astfel, au apărut creaturi dintre cele mai hidoase, adevărați monștri, cu grade de inteligență diferite, oameni-animal, centauri, satiri, sirene și altele menționate de mitologie. Unele creaturi au fost concepute pentru a face munca pe care oamenii nu ar fi putut-o face, pentru că le depășa forța fizică, sau ar fi fost înafara oricărei conduite  de moralitate acceptată .
Tot ei au creat și dragonii, ființe terifiante ale apelor sau uscatului. În marea lor majoritate, aceste creaturi nu erau prevăzute cu un cod genetic care să le limiteze existența chinuită și plină de lipsuri, astfel că prin unele locuri mai pot exista unele exemplare hăituite și ascunse în cine știe ce buzunare ale scoarței planetare.

 15. Mai mult încă, Lucifer şi adepţii săi erau încântați de crearea acestor ființe cu forme înfricoșătoare și cărora le lipsea scânteia divină. 
Mulți dintre adepții Arhanghelului Decăzut (Lucifer) au înțeles că decăderea lor și renunțarea la Lumina Divină îi îndepărtează de posibilitatea de a evolua și-i afundă într-o cumplită beznă existențială. Mulți dintre aceștia au revenit în lumină.
Trebuie spus că ființele umane, indiferent de calea pe care au ales să meargă după ce au fost create, au în ființa lor scânteia divină care nu se va stinge niciodată, aceasta pentru a le da posibilitatea ca, atunci când încep să înțeleagă adevărul, să poată reveni la Dumnezeu.
 16. Este de valabilitate generală faptul că, oriunde s-ar afla în univers ființele inteligente, dacă cedează tentației spre lăcomie, cruzime, pofta de putere, devin marionete ale forțelor întunericului și se îndepărtează tot mai mult de Lumină.

Nu a trecut foarte mult timp decând principiul științific al interacțiunii energiilor a devenit cunoscut ca Lege a Atracției, lege care spune că în energetica sufletelor, orice gânduri, negre sau luminoase, orice dorințe menținute la un anumit nivel, pe perioade suficient de lungi, atrag energii de acelaș fel care se materializează într-un anume orizont de timp în realitatea emitentului. 
Cu căt  se acumulează (se emit) mai multe gânduri cu conținut similar, cu atât efectul lor se va produce mai repede. Aceasta înseamnă că gândurile similare ale unui grup, ale unei colectivități, au o mai bună șansă să se materializeze decât cele ale unui singur individ.
Asemenea aglomerări de energie, născută din dorița multor ființe umane de a se îmbogății, de a-și impune voința împotriva semenilor lor, de a da prioritate necinstei, au fost mult timp o caracteristică a ființelor umane de pe Pământ, a căror gândire a fost deformată de forțele întunericului.
Urmarea previzibilă a fost că pe planetă s-au acumulat enorme cantități de energie negativă care a scăzut din ce în ce mai mult vibrația în sistem, și a îndepărtat societatea umană de lumină. Consecințele le cunoașteți și nu mai insist asupra lor.

17/18. Modificarea legilor cu aplicabilitate cosmică este o prerogativă numai a Creatorului.
În istoria omenirii, intervenția Creatorului s-a produs doar de două ori:                                                                                  

        - Prima s-a consumat în antichitate, în timpul formării civilizației umane, când o civilizație formată din suflete întunecate, și-a folosit liberul arbitru pentru a captura masiv un mare număr de suflete mai slabe, trecând peste liberul arbitru al acestora din urmă, sau utilizând diverse metode de înducere în eroare.
În acest fel, întunecații au uzurpat grav drepturile unor mari mase de oameni aflați la începuturile evoluției, prin actele lor nesăbuite producând un important dezechilibru între lumimă și întuneric în întregul cosmos.
În acel caz, Creatorul a decretat ca agresorii să restabilească urgent echilibrul energetic la nivel global, ceea ce s-a întâmplat prin eliberarea tuturor sufletelor captive. Fapta lor a fost corespunzător pedepăsită, prin aplicarea strictă a legilor cosmice existente. Revenirea la situția normală s-a obținut cu oarecare dificultate deoarece sufletele prizoniere fuseseră atât de profund convertite încât multe dintre ele refuzau lumina.

        - A doua excepție a avut loc destul de recent, când Creatorul a decretat că pe planeta Pământ nu se va admite un război nuclear. Aceasta deoarece armele nucleare produc o profundă dezintegrare a materiei, afectându-se însăși structura particulelor enegetice și materiale, refacerea lor necesitând o lungă perioadă de timp și mari distrugeri ale viului, cu costuri energetice imense, mai ales că efectul distructiv s-ar propaga nu numai în universul vostru dar și în cosmos.
În consecință, Creatorul a abilitat pe Dumnezeul universului nostru să înterzică folosirea armelor nucleare pe planetă. Utilizând înaltele tehnologii ale unor civilizații din univers, foarte avansate, au fost anulate multe încercări de folosire a armelor nucleare pe Pământ. Din acest punct de vedere, omenirea trebuie să fie sigură că pe planeta Pământ nu vor fi declanșate conflicte militare în care să fie utilizată arma nucleară. Desigur, încercări au mai fost și vor mai exista, numai că ele vor fi anihilate la timpul potrivit.
19. În toate celelalte cazuri, chiar atunci când liberul arbitru este utilizat pentru a provoca în mod intenţionat haos, dezastre, moarte şi suferinţă, conducătorii universurilor nu sunt autorizați să intervină.
Legea Liberului Arbitru a funcționat și va funcționa de-a pururi dat fiind faptul că UNICUL dorește ca toate ființele să fie pe deplin libere să-și aleagă experiențele, indiferent cât de utile sau inutile ar fi în evoluție. Până la urmă, toate experiențele îmbogățesc cunoaștrea și impulsionează dezvoltarea. 
Iubirea Creatorului și a lui Dumnezeu sunt fără limite pentru fiecare făptură creată, și aceasta este probată tocmai prin neinervenția Divinității în alegeriel fiecărei entități. (Nota C.M.: Rolul lui Dumnezeu nu este să ne impună ceea ce este mai bine să facem ci să ne ofere ceea ce noi îi cerem, indiferent dacă aceasta ne ajută ori nu. Pentru alegerile noastre neinspirate, Dumnezeu suferă alături de noi și se bucură atunci când acțiunile noastre sunt dintre cele mai fericite).

20. Mamă, te rog alege și redă citatul cel mai indicat din cărțile rezultate din comunicările noastre, în care Dumnezeu tratează acest subiect.

"Într-o etapă inițială a Totalității Mele, am fost doar lumină pură și iubire pură. Totalitatea Mea nu era altceva decât Lumină și Iubire. Mai târziul, părți din Mine, cărora le dădusem libertatea de exprimare și de alegere, au coborât în întuneric, întorcând spatele Luminii. Și pe acestea, ca și pe oricare altele le-am iubit și le iubesc la fel de mult. Dacă aș renunța la ele ar trebui să renunț la o parte din Totalitatea Mea, ceea ce nu se va putea întâmpla niciodată. ".....
"În ceea ce priveşte viața pe Pământ, Eu plâng cu fiecare suflet care suferă în orice fel şi mă bucur cu fiecare suflet care simte bucurie.  
Eu sunt sufletul tuturor: al "celui mai rău" şi al "celui mai bun". Eu nu mă pot separa doar în "cel mai bun", despărțindu-mă de "cel mai rău". Toți sunteți copiii Mei și vă respect alegerile, bune sau rele. Și nu numai atăt, dar vă și ajut să le îndepliniți. Acesta este rolul Meu: de a da copiilor Mei ceea ce-Mi cer."
"vrea să văd că tot ceea ce se petrece pe planeta Mea iubită, Pământul, este doar pace , fericire, împărtășire, compasiune, abundență, dragoste. Dar nu am puterea s-o impun căci fiecare copil al Meu decide pentru el, alege pentru el. Stau în urma fiecăruia și-i dau ceea ce-Mi cere, chiar dacă mulți îmi cer ceea ce nu este spre binele lor. Fiecărui suflet îi trimit iubirea Mea și încerc să-l fac să crească în înțelegere, pentru a putea face alegerile cele mai bune. "
  [Fragmente din cărtea " Iluminări pentru o nouă eră", scrisă se Suzanne Ward, mama pământeană a lui Matei și channeler-ul acestuia].
Mulţumesc, mamă.

SURSA: www.matthewbooks.com    
(C.M.)

Un comentariu:

  1. MULTUMIM LUI MATEI PT. FIECARE CUVANT TRANSMIS MAMEI LUI PT. OMENIRE, MAMEI LUI PT. CA LE-A TRANSMIS PRIN SCRIS, IAR DOAMNEI MONICA VISAN PT. CA A TRADUS SI NE-A DAT POSIBILITATEA SA AFLAM SI CE EXISTA IN NEVAZUT PT. MAJORITATEA OAMENILOR. UNII VEDEM SI NEVAZUTUL SI NE BUCURAM CITIND, PARCA CITIM PE UN FILM TITRAT. VA IUBIM NECONDITIONAT PE TOTI

    RăspundețiȘtergere