Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 octombrie 2011

TOATE BUNE

Mesaj de la Creator.
(5 sept.2011; cahanneler Julie Miller).

Ce mod minunat de a-mi petrece această zi! Când stau de vorbă cu frumoşii mei copii, îmi ofer multă bucurie şi fericire. A trecut ceva timp de când am vorbit ultima oară. Şi cât de mult aţi crescut de atunci! Da! Chiar dacă ar trece doar câteva zile, creşterea voastră ar fi observabilă. Lumina voastră străluceşte din ce în ce mai tare. E o mare bucurie pentru mine!

A fi fericit pentru copiii tăi este un sentiment minunat! Cu toate greutăţile prin care aţi trecut, fericirea voastră de acum este pe măsură.
Inima voastră este capabilă acum să primească şi să dăruiască iubire mai mult ca niciodată. Fiecare dintre voi este capabil de a fi mai plin de compasiune şi de iubire necondiţionată, aşa cum v-am iubit eu pe voi din totdeauna.
Iubirea mea pentru voi este constantă şi nu se poate modifica de la o zi la alta.

Şi astăzi, gândul meu  cel mai pur pătrunde corpul şi spiritual tuturor copiilor mei.

DRAGOSTEA NECONDIŢIONATĂ este cea mai pură şi înaltă formă a gândului.
Fiecare dintre voi are adânc săpat în fiinţa sa acest sentiment.
Găsiţi şi folosiţi această cheie a înălţării şi dumnezeirii voastre! Ca să o descoperiţi trebuie să săpaţi puţin mai adânc în profunzimile fiinţei voastre. Orice aspect negativ veţi găsi în voi, îl puteţi transforma în unul pozitiv, dacă vă veţi hotărâ să vă schimbaţi cu adevărat, strălucindu-vă lumina şi iubirea  peste tot ceea ce pare întunecat şi trist.
E o chestiune de voinţă. Doar de voinţă. Aveţi tot ceea ce ar fi nevoie ca să o faceţi. 

Cât de minunat este să poţi descoperi noi căi ale sufletului vostru!
Să înveţi a te iubi pe tine însuţi necondiţionat este o necesitate căci fiecare dintre voi merită această iubire.
Oh, cu siguranţă, a te iubi necondiţioanat pe tine însuţi, cu toate greşelile şi victoriile tale, este o condiţie de bază şi vitală pentru a putea să evoluezi.
Cum ai putea crede că poţi iubi pe altcineva cu adevărat, dacă nu ieşti în stare să te iubeşti pe tine însuţi?
Peste această etapă nu se poate sări, dacă intenţionezi să te înalţi.

Când vei adopta un asemenea stil de viaţă, când te vei iubi necondiţionat, vei observa că primeşti iubire şi din partea celorlalţi. Nu vei mai putea trece neobservat, nu vei mai fi cofruntat cu atitudini de frondă din partea nimănui, dacă vei avea faţă de propria-ţi persoană o atitudine de sinceră şi profundă iubire (Nota C.M: A nu se cofunda cu “narcisismul” care înseamnă o iubire şi admiraţie nemăsurată faţă de propria-ţi persoană în antiteză cu atitudinea faţă de ceilalţi).
O urmare firească a iubirii necondiţionate  faţă de propria persoană este că vă veţi simţi mult mai bine în “pielea voastră”, veţi căpăta un tonus mai sănătos, o mină mai jovială, o lumină a ochilor mai magnetică. Toate acestea îi vor face pe ceilalţi să vă caute apropierea, să vă dorească prezenţa.
Pe de altă parte, veţi deveni mai plini de iubire, mai sensibili la tot ceea ce este frumos, şi veţi găsi aproape în orice un prilej de bucurie şi încântatre.

Unii dintre voi s-au înscris pe calea iluminării cu mult timp în urmă, alţii sunt nişte începători. Indiferent unde vă aflaţi în această călătorie, puteţi considera că drumul vostru este presărat cu trandafiri. Evident, trandafirii mai au şi spini, iar când călcaţi greşit vă puteţi înţepa. Dar, pe ansamblu, frumuseţea călătoriei este asigurată, mai ales că, cu cât înaintaţi, cu atât veţi învăţa să mergeţi fără a fi înţepaţi de spini. Durerea pasageră a călătoriei se va transforma, la final, în bucuria sosirii acolo unde din totdeauna v-aţi dorit.

Vreau să încurajez pe fiecare dintre voi să vă continuaţi călătoria pe cale evolutivă pe care v-aţi înscris. Aţi făcut progrese minunate, vă felicit şi vă asigur că totul va fi minunat. Puneţi-vă întrebările care vă frământă şi căutaţi răspunsurile, caci nici-o întrebare de-a voastră nu rămâne fără răspuns. Cu cât veţi evolua, cu cât vă veţi creşte frecvenţa de vibraţie, cu atât vă va fi mai uşor să  vi se reveleze. Lăsaţi-vă ghidaţi de inimă nu de minte şi fiţi atenţi la semene!
Eu sunt gata “să intru în vacanţă” după cum constat că v-aţi înscris în trendul evoluţiei!!
Luaţi acest mesaj ca pe o încurajarea adresată tuturor frumoşilor mei copii.

Revărs peste voi binecuvântarea mea, iubirea mea necondiţionată şi lumina mea divină  pe care le puteţi percepe în jurul capului şi pe umerii voştri ca pe o briză uşoară.

CREATORUL VOSTRU
 

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu