Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 octombrie 2011

Mesajul lui MATEI (3)


(10 oct 2011; channeler Suzanne Ward)

(ultima parte)

MATEI
20. Toate sursele de care aveți nevoie vor deveni curate, energia pe care o veți folosi nu va mai fi obținută prin tehnologii poluante. Legile după care se va conduce lumea voastră vor fi drepte și nepărtinitoare. Economia umanității va fi una stabilă care va putea asigura toate nevoile oamenilor iar resursele vor fi la dispoziția tuturor. Noi tehnologii vor fi ap-licate în toate domeniile iar transporturile și mijloacele de comunicare vor fi altele.

21/23 Întreaga infrastructură va fi modificată iar durata ei de utilizate va crește cu mult peste ceea ce ați putea voi întâlni acum pe planetă.

Nu vor mai exista restricții de călătorie de niciun fel, la trecerea dintr-o țară în alta. Fiecare ființă umană își va alege activitatea pe care o dorește și pentru care are aptitudini și chemare. Nivelul de conștiință la care veți ajunge nu va mai permite să existe oameni care să devină povară pentru societate, fiecare fiind o persoană activă și utilă societății. Durata de viață va crește foarte mult deoarece nu vor mai exista boli, hrana va fi naturală și ecologică iar din formula ADN-ului uman va lipsi programul morții corpului fizic. Fiecare ființă umană își va părăsi corpul fizic (care va fi unul mult mai eterat decât cel actual) atunci când va dori să-și ia un alt corp mai adaptat pentru experiențele pe care și le va propune în etapa următoare.

Toate aceste îmbunătățiri, și multe altele, vor diferenția mult viața voastră actuală de cea pe care o veți avea în Epoca de Aur. (O detaliere a acestui subiect puteți găsi în mesajul lui Matei "Eseu despre 2012", din 31 dec.2007, la adresa www.matthewbooks.com).

Dar lista noutăților care vă așteaptă în Noua Eră este mult mai lungă. Veți simți atunci apropierea voastră de Dumnezeu, Ființa Supremă a acestui univers precum și frăția multelor civilizații existente în această foarte vastă zonă a creației. Atunci veți înțelege cu adevărat de ce tot spunem noi că ei sunt frații și surorile voastre de peste tot.

24/25. Cum voi sunteți ființe complexe, veți experimenta și constata că simultan existați în diverse locuri și dimensiuni, aspectele voastre având viața lor independentă, preocupări diferite, forme diferite și nivele de conștiință diferite. Aveți însă un ax central, o rădăcină comună, un suflet total care vă înglobează.

Este greu de crezut, la nivelul de cunoaștere pe care-l aveți acum, dar în viața pe care o veți avea în Noua Lume vă veți putea deplasa în timp, atât în trecut cât și în viitor. (Nota C.M.: Aceasta nu este o speculație de-a lui Matei. Citiți cartea „Proiectul Montauk- Experimente în timp”, scrisă de Preston Nichols & Peter Moon, edit. Daksha, 2006. Nu este o ficțiune ci o carte documentară scrisă de doi specialiști care au lucrat la acest proiect. Prin tunelul timpului, creat de un grup de cercetători, au fost trimiși în jur de 10.000 de oameni, în diverse locuri din univers, în diverse dimensiuni și în diverse perioade de timp. Din păcate, din cauza necunoașterii inițiale și imperfecțiunii echipamentelor, foarte mulți dintre cei intrați în tunelul timpului nu s-au mai întors!).

Atunci veți înțelege că sunteți ființe multidiumensionale și că toate aceste însușiri și abilități vi s-au dat încă de la crearea sufletului vostru primar, sufletului vostru rădăcină.

26/28. Vă vom spune și ce nu va face parte din existența voastră în Epoca de Aur. Nu vor mai exista: frica, poluarea de orice fel, dogmele religioase, violența, pedeapsa capitală, închisorile, discriminarea etnică sau de sex, superioritatea masculină, pături sociale departajate de avuție, cruzimea, sărăcia, controlul minții, invidia, gelozia, înșelătoria, locomia, corupția, substanțele nocive (inclusiv drogurile), poliția, boala, birocrația, armele, viciul, pornografia, lipsa de locuință, comerțul cu sclavi, egocentrismul, narcisismul, mass-media intrigatoare, monopolurile corporatiste. Le-am menționat mai pe larg pentru că știm că aceasta produce multă bucurie și speranță în sufletele majorității omenilor iar aceste sentimente cresc vibrația energetică a lumii voastre, ajutând la grăbirea trezirii unora.

Pregătiți-vă să trăiți în armonie, în înțelegere, în cinste și îndestulare, genertozitate, compasiune, curaj, recunoștință, sănătate, respect reciproc, generozitate, cooperare, onestitate, iertare și , mai ales, IUBIRE. Când aveți timp liber, dați frâu imaginației și încercați să vedeți cum va fi viața voastră viitoare!

29. Dorim, de asemenea, să vă rugăm să nu mai fiți îngrijorați pentru ceea ce se va întâmpla pe termen lung cu radioactivitatea provenită de la reactoarele nucleare japoneze care au fost avariate, pentru efectul alimentelor modificate genetic, vaccinurile care îmbolnăvesc, substanțele toxice din alimentație și diversele forme de poluare. Aceasta deoarece corpurile voastre modificate nu vor mai fi afectate de niciunul dintre factorii menționați mai sus. Voi treceți de la structura de carbon la cea cristalină și aceasta este imună față de poluanții, virusurile și microbii care în structurile de carbon fac ravagii.

30. In mesajele anterioare am menţionat numeroase predicţii sau pronosticuri care nu se vor adeveri. Acum vorbim de alte situaţii care au apărut sau reapărut şi provoacă din nou îngrijorare. Nu se va permite declanșarea unui război biologic sau nuclear.

Lovituri de stat pentru inlăturarea unor guverne corupte vor mai fi, așa cum veți mai auzi și de revolta maselor împotriva oligarhiei asupritoare.

În ce privește „invazia” unor civilizații extraterestre, vă asigurăm că așa ceva nu există în intenția nici-unei civilizații foarte dezvoltate. Reprezentanții ET vor debarca pe planeta voastră (mulți există deja fără ca voi să o știți - în corpuri eterate, neobservabile de către voi, sau în corp fizic, aparent identic cu al pământenilor). Ei au venit, și vor veni și în viitor, cu intenții pașnice, pline de iubire, pentru a vă împărtăși din vasta lor cunoaștere pentru ca voi să vă accelerați evoluția și să vă asigurați o viață indestulată.

Nu se va ajunge nici la situația în care omenirea să moară de foame sau de sete, la modul generalizat.

31. O perioadă determinată, va mai exista dualitate, ceea ce înseamnă că deși mult diminuate, actele de corupție, reaua intenție, cupiditatea se vor mai manifesta pe planetă, eradicarea lor completă producându-se la intrarea în Epoca de Aur. Dimensiunea a treia pe Pământ va mai exista până la sfîrșitul anului 2012. Până atunci multe ființe umane se vor fi hotărât să plece, fie pentru a ajuta mai rapida ascensiune a sistemului pe care-l părăsesc (acest gest fiindu-le favorabil la propria lor evoluție), fie pentru că au ales o cale diferită de progres spiritual (de exemplu, la nivel de suflet, să dorească să-și continuie experimentările în dimensiunea a treia). Cu mici excepții, sufletele își vor urma programele pe care le-au întocmit înainte de această viață.

32. Este posibil să fi auzit că au fost descoperite si distruse două vaste zone subterane ale Illuminati, folosite ca laboratoare și depozite de vehicule, arme, spații de locuit. Acest vast arsenal militar și strategic a fost anihilat de forțele păcii. S-au descoperit acolo echipamente și muniții, tehnică militară și de supraviețuire de cea mai înaltă tehnologie, precum și tehnologii avansate menite să obstrucționeze ascensionarea planetei și a omenirii voastre. Totuși nu existau arme nucleare. Forțele luminii au folosit în această acțiune numai echipamente defensive convenționale și, mai ales, spirituale. Ca urmare a dispoziției Creatorului, după evenimentele din 11 sept., multe acte de terorism de mare amploare au fost depistate și anihilate la timp.

33. Răspund acum unei întrebări legată de animale. Și sufletele animalelor merg „la cer” pentru că și animalele sunt suflete. Orice vietate în care are loc un proces de conștiință și de conștientizare are suflet născut din ființa Creatorului. Și aniumalele sunt supuse actului evolutiv, atâta timp cât în ele există forța vieții.

34. În ceea ce-i priverște pe cei care vor însoți planeta în cea de a 4-a dimensiune, în corp fizic, precizăm că acel corp va fi reîntinerit, revitalizat și pregătit pentru a putea accesa în acea dimensiune superioară. Procesul va avea loc într-o scurtă perioadă de timp. Organismele care acum sunt afectate de diferite boli, se vor însănătoși. De exemplu: cei care acum au deficiențe parțiale sau totale de auz, de vedere, de locomoție, schizofrenie, boli degenerative, de invaliditate etc., vor fi aduși la forma optimă a corpului fizic și mental, devenind ființe fără dizabilități. O mențiune specială facem precizând că celor cărora le lipsesc anumite organe sau părți ale corpului, pentru că așa sau născut sau și le-au pierdut prin accidente sau boli, se vor reîntregi prin creșterea acelor organe lipsă. (Nota C.M.: afirmația nu trebuie tratată cu neîncredere căci, dacă Creatorul a lăsat unei șopârle însușirea de a-și completa coada abandonată pentru a scăpa de un dușman; i-ar fi peste puteri să atribuie și ființei umane această însușire?). De-a lungul călătoriei toate persoanele vor fi restaurate și vor fi aduse la maximum de sănătate fizică, mentală și emoțională.

36. Poluarea de toate tipurile poate și va fi rapid eliminată prin utilizarea înaltelor tehnologii deținute de civilizațiile care vă ajută, civilizații care doresc să facă transferul de tehnologii către umanitate. În acest sens multe cunoștiințe vor fi ptredate pământenilor, pentru ca utilajele și materiile și tehnicile care vor fi necesare, să fie produse pe Pământ.

37. Trebuie să spunem că nu toate civilizațiile universului sunt binevoitoare și bineintenționate în relația lor cu Pământul. La momentul actual, vă putem garanta că cerul planetei Pământ este survolat și monitorizat numai de civilizațiile din lumină. Cunoașteți, desigur, că pe planetă încă mai există reprezentanți ai civilizațiilor întunericului, care au dezvoltat de-a lungul istoriei voastre o puternică rețea de supraveghere și manipulare și au recrutat mulți pământeni (prin influențarea modului de a gândi) pentru a le executa ordinele. Vestea bună și absolut reconfortantă este că aceste civilizații non-luminoase vor fi obligate să părăsească Pământul deoarece frecvența de vibrație a sistemului vostru, care a crescut mult în ultimii ani, nu poate fi suportată de acele ființe întunecate. (Dacă s-ar încăpățâna să rămână, și-ar semna singure condamnarea la moarte). Astfel, puteți fi siguri că exodul acestor ființe se va precipita și se va încheia înainte de dec.2012. Un alt fapt pe care doresc să-l confirm se referă la revenirea în masă a multor suflete care au trăit în Atlantida și în Lemuria. Ele știu că scufundarea celor două continente li s-a datorat, iar acum doresc să ajute cât mai mult pentru ca civilizația umană și planeta să încheie fericit acest program de înălțare, răscumpărându- și acea acțiune care a adus atâta suferință planetei. Ele doresc, de asemenea, să ajute la trezirea oamenilor și la generalizarea ideilor de pace și fraternitate.

38/39 Alinierea planetară în cadrul sistemului vostru solar va avea efecte considerabile asupra comportamentului şi atitudinilor, în special atunci când se va produce juxtapunerea, planetelor cu soarele sistemului și cu cel galactic. Fluxurile foarte puternice de energie luminoasă de frecvență înaltă vor putea fi suportate de planetă și de toți cei care sunt înscriși pe calea ascensiunii în dimensiunea 4-a. Nu va exista niciun fel de coliziune a unui corp ceresc cu planeta voastră. Desfășurarea evenimentelor și ce se va întâmpla cu fiecare ființă în parte depinde determinant de programul cu care fiecare suflet a vedit în această viață pe planetă.

40. Nu putem oferi niște indicații sau instrucțiuni de salvare a cuiva vizavi de evenimentele care vor avea loc în perioada ascensionării. Fiecare suflet va ști precis ce trebuie să facă pentru a se afla la locul și la momentul potrivit. În acea perioadă vor fi deschise căi telepatice prin care fiecare va primi intuitiv orice informație de care are nevoie pentru a nu se abate de la programul său existențial. Sigur este că nimeni nu va putea să evite evenimentele care decurg din programul său de viață. Vreau să spun că va fi inoperantă orice tentativă de evitare a evenimentului prin care ți-ai ales să treci, la nivel de suflet.

41. Când canalele telepatice se vor deschide, pentru ca voi să primiți informații, este bine dacă veți avea în vedere să cereți ființelor de lumină protecție și îndrumare. Puteți face asemenea pregătiri încă de pe acum, având grijă ca invocațiile voastre să fie lansate doar dacă sunteți într-o stare perfectă de sănătate fizică și mentală. (Nota C.M.: aceasta deoarece dacă meditația sau invocația o executăm într-o stare alterată de sănătate, frecvența noastră de vibrație va fi joasă, existând riscul de a da cale liberă căte ființa noastră unor entități malefice). Practicând sistematic tehnicile de meditație și invocație, veți ajunge să aveți discernământul necesar în comunicarea telepatiică.

42. Încă o dată vă asigurăm că toate entitățile malefice vor părăsi sistemul vostru planetar când Pământul va intra în cea de a patra densitate, adică la sfârșitul anului 2012, dar nu toate atributele Erei de Aur vor fi prezente imediat după această dată. Ele vor apărea gradual.

Matei

Sursa : www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu