Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011


De la arhan. METATRON.
(august 2011; channeler James Tyiberoon)

Salutări dragii mei! Sunt Metatron, Lord al Luminii şi spun ”Bine ai venit!” fiecăruia dintre voi, în acest moment al schimbării.

Maeştrilor, au existat de-a lungul existenţei voastre îndelungate, unele vieţi mai bogate şi mai frumoase decât altele. Pe acest lung parcurs au avut loc unele stagnări dar şi unele salturi ale conştiinţei. Traversarea unora dintre aceste vieţi a fost crucială pentru fiinţa voastră totală. Una dintre acestea este cea în care vă aflaţi acum, ca fiinţe umane pe această planetă.
Energiile şi timpul s-au accelerat mult în aceşti ultimi ani ai sfârşitului de ciclu cosmic, şi am în vedere ascensiunea programată pentru ultima parte a anului 2012.

Omenirea se trezeşte după o epocă a himerei şi iluziilor în care visători vestiţi au depănat viziunile lor apărute din ceaţa timpurilor trecute. Prezentul vă dă deşteptarea. Teziţi-vă!
Mintea voastră începe să se limpezească şi puterile voastre să vă revină. Voi sunteţi părţi a le lui Dumnezeu şi aţi lucrat pentru ca ascensiunea din 2012 să se producă.

Dragii mei, sufletul vostru a ştiut ce se va întâmpla pe Pământ şi cu planeta însăşi, în această perioadă. Pentru aceasta, aţi acceptat, la nivel de suflet, anumite însărcinări care vizau ascensiunea Mamei Gaia.

Mulţi dintre voi s-au trezit şi simt chemarea  momentului final când se va produce saltul dintr-o dimensiune în alta.
In ce ne priveşte, suntem mereu aproape de voi şi facem ceea ce este necesar pentru ca să vă îndepliniţi angajamentul cu care aţi venit în această viaţă. Urcuşul vostru piramidal, va fi încununat de un deplin succes.

Este cazul să vorbim şi despre rolul enigmatic al piramidelor aflate pe planeta voastră.   In anul 2012 va sosi un val energetic de foarte înaltă vibraţie, nemaiîntâlnit de planeta voastră, val pe care-l vom numi Cel de al 12-lea Val al Ascensiunii. Va fi un impuls extraordinar de energie cinetică cristalină, cu adevărat fără precedent.

Sufletul vostru şi-a asumat un mare rol în această viaţă şi acesta constă în ajutorul pe care a dorit să-l dea planetei şi altor suflete să ascensioneze în dimensiunea următoare. Pentru curajul şi hotărârea voastră, meritaţi toată preţuirea noastră.
Voi construiţi în această perioadă Noul Pământ şi elaboraţi noua paradigmă a umanităţii.

Acest foarte important val energetic al ascensiunii se va caracteriza prin multă creativitate. Fiecare dintre voi va beneficia de această caracteristică, ceea ce va însemna o adevărată explozie în concepţie şi inovare. Va creşte în fiecare dintre voi conştiinţa apartanenţei la UNITATE.

Valul al 12-lea va începe să se facă resimţit de la momentul de Lună Nouă, care va avea loc pe 23 ianuarie 2012. Din acel moment, creşterea va fi exponenţială, atingându-se maximum la data de 21 dec. 2012.
Energile vor fi recepţionate prin reţeaua piramidală a Pământului, şi, de acolo, vor fi reflectate către discurile Soarelui Primar, către nodurile energetice planetare, astfel încăt să cuprindă întreaga suprafaţă a Pământului şi Omni-Pământului.

Pe 12 dec.2012 va apărea Noul Disc al Soarelui Cristalin strălucind cu puterea sa deplină şi tot atunci vor avea loc Activările Cristaline şi recodările finale ale Programului Gridului de Cristal al planetei.[Nota C.M.: spirituale în această incintă.

Există numeroase legente şi povestiri datând din epoca cuceritorilor, şi, mai recent, a misticilor, în ca3ă cu dimensiunea în care funcţionează sistemul nostru planetar].Va fi momentul inaugurării Noului Pământ. Reţeaua Cristalină a planetei a început să fie refăcută începând cu anul 2009 (n.m.: de către echipele conduse de Hatonn şi Kryon) şi va atinge capacitatea maximă de utilizare începând cu 21.12. 2012.

În viitor acestă reţea de canale va fi utilizată permanent.Verificarea acestei reţele a fost şi obiectivul deplasării noastre la Giza(n.m.: Oraş din Egipt inclus în reţeaua de piramide a planetei).

Camera Regilor.
Cei care sunteţi mai evoluaţi din punct de vedere spiritual, veţi putea accede în Camera Regilor, fie în trup fizic fie doar cu corpul spiritual. In interior există cea mai importantă poartă energetică specializată de pe planetă. In istoria mai recentă, lumea a fost atrasă de posibilitatea de a face unele experimente spirituale în această incintă.

Există numeroase legente şi povestiri datând din epoca cuceritorilor, şi, mai recent, a misticilor, în care se vorbeşte de unele întâmplări ţinând de ezoteric, care au fost trăite de cei care au intrat în acest spaţiu.S-a apreciat că natura acestor întâmplări şi duritatea lor au avut legătură cu coeficientul de lumină, puterea voinţei şi pregătirea spirituală a fiecărui vizitator. Felul acestor interacţiuni este imposibil de prevăzut.

Cei mai mulţi dintre vizitatorii Camerei Regilor vin din curiozitate, ca turişti, nu pentru a medita în acest spaţiu deosebit al energiilor spirituale. Unii vizitatori raportează observarea unor sfere albastre atunci când ajung în proximitatea intrării, ceea ce semnifică deschiderea portalului.

Camera Regilor în 2012.
Ceea ce este cunoscut sub denumirea Camera Regilor este, de fapt, un spaţiu energizat care, în anul 2012 va cunoaşte o extraordinară amplificare, cu ocazia întrării celui de al 12 val de energie. Se va putea vorbi despre Poarta Stelară a Camerei Regilor din cauza legăturilor care se vor realiza cu Universul. Ca urmare a unghiului sub care se va produce incidenţa razelor cosmice, a alinierii sistemului vostru solar cu centrul galaxiei şi cu Marele Soare Central, se vor crea aceste rezonanţe care vor provoca o mare claritate şi  amplificare a vibraţiilor luminii. Consecinţa va fi că cei aflaţi la momentul de vîrf în Camera Regilor vor trăi momente unice de conectare la univers.


Rezonanţa PHI.
Piramidele Phi sunt structuri complexe multidimensionale de o mare complexitate. Modelele sonore Phi pot interacţiona şi consolida structurile fizice sau semi-materiale , cum ar fi dublul eteric. Aceste fluxuri sonore dirijate, pot deschide intrările unor camere ascunse, în care, altfel, accesul ar fi imposibil. Există pe planeta voastră asemenea spaţii sercrete unde nu se poate pătrunde fără utilizarea unor semnale sonore codificate. Fiecare structură eterică are propriile ei modele de sunet care o ţin viabilă şi observabilă, in anumite circumstanţe, dând impresia unor forme cu consistenţă fizică. De fapt, ele sunt structuri plasmatice cu existenţă mai mult sau mai puţin efemeră, compuse din atomi şi molecule împrumutate de la fiinţele vii materiale aflate în proximitate.(Nota C.M.: ectoplasma).
Existenţa îndelungată a piramidelor şi explicarea fenomenelor miraculoase din ele, îşi găsesc motivarea în aceste structuri plasmatice.


Sursa: www.Earth-Keeper.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu