Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2011

PALATUL LĂUNTRIC DE CRISTAL.


De la Hathori.

Pe scurt, este o meditaţie pe care noi o numim Palatul Lăuntric de Cristal şi Deschiderea Sălilor din Ameti, care durează cca.15 minute.

În primele 5 minute trimiteţi Pământului gânduri de apreciere şi recunoştinţă, înţelegând că întroduceţi simultan şi o formă mentală distructivă pe care o adăugaţi la reţeaua energetică a planetei, formă care conţine aprecierea precum că omul stăpâneşte şi impune voinţa sa Pământului.

Înlocuiţi această formă mentală perfidă, distructivă şi limitatoare, cu una nouă: că omul este deopotrivă co-creator împreună ci Pământul, în administrarea vieţii planetare.

După ce aţi stat cel puţin 5 minute în acest câmp vibraţional de apreciere şi recunoştinţă pentru Pământ, intraţi în a doua fază, care durează 5 minute şi ceva. În acest interval de timp, încercaţi să percepeţi un sunet recepţionat prin glanda pineală, venind parcă din creştetul capului.

În faza a treia, tot de cinci minute, concentrarea şi conştiinţa voastră se vor îndrepta spre punctul BA (aflat deasupra capului, acolo unde vârful degetelor mâinilor ridicate s-ar întâlni).

În această etapă, trmiteţi gândurile voastre de apreciere şi recunoştinţă Sufletului vostru Celest, Spiritului vostru Divin, imaginându-vă cum, se dechide un canal între corpul vostru şi Mintea voastră Superioară.

Realizaţi că prin această acţiune activaţi legătura cu un aspect mai înalt al fiinţei voastre totale şi, totodată, transferaţi sferelor înalte o formă mentală negativă, proprie omenirii, unde va fi transformată alchimic în

energie pozitivă, benefică. Această formă mentală se referă la faptul, întrat în conştiinţa omenirii, cum că nu aţi deţine propria voastră divinitate şi nu aţi merita să aveţi acces la sferele înalte de conştiinţă decât, poate, printr-un mijlocitor. [Din perspectiva noastră, voi nu aveţi nevoie de nicio persoană sau organizaţie (nota C.M.- biserică) care să vă intermedieze legătura cu Dumnezeu]. În timpul acestei etape, permiteţi ca un flux de energie divină să coboare din Mintea voastră Superioară, flux care este accesat prin Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin, via Glanda Pineală. Cine se simte capabil să menţină simultan o concentrare distibutivă pe mai multe puncte, poate să coboare acest influx energetic prin chakra inimii şi, în final, spre centrul Pământului.

Realizarea acestei meditaţii nu este numai utilă dar şi vitală fiecăruia dintre voi, în această perioadă de sfârşit de ciclu.

Vă aflaţi într-o perioadă decisivă a procesului de înălţare a Pământului. Voi nu sunteţi nişte fiinţe neputincioase şi expuse vicisitudinilor haosului inevitabil care va creşte în intensitate.

Aveţi în voi puteri şi capacităţi care aşteaptă ca, printr-un act de voinţă, să le folosiţi în interesul vostru, al colectivităţilor în care trăiţi şi al Mamei Gaia.

Hathorii.

Sursa: http://tomkenyon.com.

(C.M.)

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu