Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 septembrie 2011

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2011 (4 )

De la Matei.

(9 sept. 2011; channeler: Suzanne Ward).

(ultima parte).

26. In prezent, in procesul ascensiunii sale, Pamantul a intrat in zona in care intalneste energiile galactice de inalta frecventa, care-i vor facilita conectarea la dimensiunile superioare. Impactul este resimtit si de fiintele umane care si-au dorit inscrierea pe o traiectorie ascendenta, astfel incat sa poata sa insoteasca planeta. Organismul fiintelor umane se transforma permanent, pregatindu-se sa poata trece in dimensiunea a 4-a. Va este cunoscut, desigur, ca sunteti in plin prces de modificare a strucrurii ADN.

27. Aproape toti Lucratorii in Lumina au ales viata acutuala din dorinta de a fi prezenti in aceasta etapa de incheiere a ciclului cosmic, care coincide cu inaltarea Pamantului. Ei s-au eliberat de karma si sunt la momentul trecerii in cea de a 4-a dimensiune. Cei care au plecat deja inaintea planetei, au facut-o pentru a ajuta sistemul planetar sa-si accelereze ascensiunea, la randu-le pregatindu-se sa acceada in 5D, 6D si chiar 7D.

28. Sunt intrebat de ce, in aceasta etapa, Pamantul se va stabiliza in cea de a 5-a dimensiune. Deoarece aceasta va fi o revenire la vechiul amplasament, ca orbita si pozitie de echilibru, in care a exista inainte de a incepe coborarea fortuita catre a treia dimensiune.

29. Sa mai spunem cate ceva despre vibratii. Nivelurile vibratorii ale sunetului afecteaza pozitiv sau negativ corpurile fizic, emotional, mental si spiritual al fiintelor. O impuscatura, un traznet, o muzica distonanta, zgomotul masinilor etc. au un efect negativ asupra corpului vostru total, tot asa cum o muzica suava, sipotul unui izvor, glasul iubitei, cantecul pasarelelor, te intaresc si te transpun intr-o stare de pace si acceptare. Cunoasteti ce efecte benefice se obtin prin meloterapie.

30/31. Chiar cuvintele (proza sau poiezie) pot avea efecte benefice, daca sunt rostite de un actor talentat, sau intre cei care se iubesc.

In educatia copiilor se obtin cele mai bune rezultate daca li se vorbeste cu calm si cu dragoste. Toate se datoreaza felului vibratiilor care se produc atunci cand sunetrul se propaga.

32. In final, doresc sa mentionez ca observam cum smerenia si intelepciunea, caltati inaltatoare, isi fac tot mai mult loc in sufletele voastre. Cresterea calitativa a gandurilor si sentimentelor voastre ne fac mereu o deosebita placere.

Cu bine!

Matei.

Sursa: www.matthewbooks.com.

( C.M.).

)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu