Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 septembrie 2011

MESAJ PLANETAR DE LA HATHORI (1a).


Nota bloggerului: Câţiva cititori mi-au cerut să fac unele menţiuni asupra Hathorilor.
Mă conformez, înainte de a continua postarea mesajului.
Hathorii reprezintă un popor originar din alt univers şi care a ajuns în universul nostru prin portalul Sirius.
Localizarea lor este în straturile eterice ale planetei Venus.Trăiesc în dimensiunea a patra, în care, mare parte dintre pământeni vor ajunge, la sfârşitul acestui ciclu cosmic (după dec.2012).
Ei se consideră fraţii şi surorile noastre mai mari şi sunt mari maeştri ai utilizării sunetului şi energiei iubirii. În trecut (cu cca 12.000 de ani î.H, adică după căderea Atlantidei), veneau frecvent pe Pământ, cu deosebire în Egiptul antic.Unii pământeni mai evoluaţi (clarvăzătorii) îi puteau vedea, majoritatea însă nu-i puteau cuprinde în sfera lor vizuală, dar le puteau sesiza prezenţa.
Aveau legături strânse cu zeiţa Hator, care, ca să zicem aşa, le reprezenta interesele pe Pământ. O bună perioadă de timp au fost şi în legătură cu buddhismul tibetan, reprezentanţilor cărora le-au transmis anumite tehnici şi practici privind utilizarea sunetului, care se mai păstrează şi astăzi.
Sunt o civilizaţie intergalactică având plasate multe avanposturi în univers.
Planeta lor este în fapt o structură artificială de dimensiuni foarte mari, cu care pot călători în univers.
Îşi produc cele necesare vieţii prin utilizarea solului, adus de pe alte planete. Au legături permanente cu locuitorii din Pleiade, Sirius, Orion şi Arcturus dar şi cu alţii despre a căror existenţă noi nu cunoaştem nimic.
Hathorii se consideră fiinţe foarte frumoase, au o înălţime de aproximativ 3-4 metri şi un cap destul de mare. Urechile sunt de asemenea mari iar braţele şi picioarele, destul de lungi. Sunt reprezentaţi pe unele dintre basoreliefurile egiptene.
Natura lor este lumina, dar când, din varii motive, le scade vibraţia, corpul lor se materializează mai accentuat (devine mai dens) şi poate fi observat de cei avansaţi spiritual, din 3D. ADN-ul lor are o strucrută cu 12 spirale (Reamintesc că noi avem doar 2 spirale ADN).
În urmă cu câţiva ani, unii reprezentanţi Hathor îşi exprimau regretul că nu ne pot ajuta (în această perioadă de tranziţie) în măsura în care ar dori deoarece, din păcate, nu mai deţin vârful de tehnologie în acest univers, cu toate că tehnologiile şi cunoştinţele de care dispun sunt încomparabil superioare celor deţinute de pământeni).
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu