Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 septembrie 2011

DEJA A INCEPUT

Mesaj de la Arcturieni.

(5 septembrie 2011; channeler Suzann Caroll Ph.D).

Salutări de la Arcturieni.

Vedem că mulţi dintre voi, care sunteţi expresiile sinelui nostru fundamental, se trezesc acum sau sunt pe deplin treziţi şi pregătiţi să treacă la conştiinţa voastră multidimensională.

În acest mod, nouă ni se facilitează posibilitatea de a ajunge mai uşor la voi pentru a vă ajuta în înţelegerea mai completă a abilităţilor de care puteţi dispune. Procesul este similar cu un calculator căruia i se adaugă noi echipamente cu funcţii şi abilităţi noi.

În ultima noastră întâlnire, am discutat despre extinderea capacităţii de comunicare interdimensională.

Acum vom trata problema înţelegerii mai complete a acestei capacităţi de călătorie în alte dimensiuni. Veţi putea obţine abilităţi în acest domeniu multidimensional care vă vor ajuta să fiţi avangardă în procesul de ascensiune personală şi planetară.

Procesul călătoriilor interdimensionale se rezumă, de fapt, la însuşirea unor tehnici de a sări ditr-o dimensiune în alta.

Îndoiala vine din frică şi aceasta scade conştiinţa la o vibraţie prea mică, pentru a mai putea face saltul în altă realitate.

În fapt, voi faceţi asemenea salturi de mai multe ori pe zi (mai ales de la vibraţie mare la una mai scăzută) şi aceasta se întâmplă atunci când din varii motive vă scădeţi brusc frecvenţa de vibraţie.

Un exemplu banal: v-aţi trezit dimineaţa devreme, aţi făcut meditaţii şi aţi avut alte activităţi plăcute care v-au ridicat vibraţia, astfel că aţi plecat de-acasă cu maşina, bine dispus, spre un magazin pentru cumpărături. O dimineaţă minunată, cu un cer limpede şi promiţător vă bine-dispune atât de mult încât nu observaţi că aţi trecut pe culoarea roşie a semaforului. Nu aţi realizat că aţi forţat trecerea decât atunci când patrula de poliţie v-a semnalizat să trageţi pe dreapta. Instantaneu, vibraţia conştiinţei voastre scade brusc, aveţi un sentiment de teamă, care vă ridică adrenalina iar corpul şi mintea intră în derută. Te întrebi rapid ce ai putut greşi, bucuria de mai nainte a dispărut, iar cerul parcă nu mai este atât de minunat.

Dacă, trăgând pe dreapta, veţi respira profund şi vă veţi aminti că ceea ce vi se întâmplă ‘’nu este sfârşitul lumii’’ şi că, în definitiv, nu aţi comis ceva cu rea-intenţie ci din cauza unor momente în care eraţi bine-dispus, veţi reuşi să vă remontaţi în starea anterioară şi să vă ridicaţi frecvenţa de vibraţie, văzând ’’partea plină a paharului”, în sensul că momentele de neatenţie v-ar fi putut costa mult mai mult.

Dorim să vă spunem că vibraţia conştiiţei voastre colective este într-o creştere continuă, ea diferind nu numai de la o zi la alta dar chiar de la o respiraţie la alta. Când energia se propagă din ce în ce mai departe (Nota C.M.: este o proprietate fizică a undelor de înaltă frecvenţă), este normal ca şi conştiinţa voastră să se extindă în consecinţă.

Din experienţa noastră, ştim cât de importantă este vibraţia pentru a ascensiona.

Noile realităţi vor fi opera voastră de care veţi avea tot dreptul să vă bucuraţi. Deşi sunteţi ajutaţi, realizarea va fi a voastră şi noi vă felicităm pentru aceasta.

Noi nu putem şti exact cum se va desfăşura procesul de ascensionare care deja a început. Reţineţi însă că starea de conştiinţă a fiecăruia este determinată de convingerile şi credinţa pe care entitatea le are.

Aşteptările voastre vă condiţionează percepţiile iar acestea definesc realităţile în care vă aflaţi şi cu care interacţionaţi.

Un principiu spune că realitatea pe care o percepi este realitatea pe care o întâlneşti. Acest principiu stă la baza călătoriilor inter-dimensionale pentru care vă pregătiţi.

Pentru a putea călători inter-dimensional, trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii:

-) să crezi cu tărie că eşti capabil să întreprinzi asemenea călătorii,

-) credinţa şi încrederea în Sinele vostru Înalt vă ajută să vă extindeţi conştiinţa,

-) o conştiinţă expandată vă asigură percepţia unor dimensiuni superioare.

Aţi putea să vă documentaţi asupra unor trasee şi tehnici de călătorie astrală în anumite moduri astfel încât să vă reamintiţi mai bine.

Pentru creierul vostru, care este un calculator biologic, poate fi dificil să-şi amintească şi să reţină cât mai multe secvenţe dintr-o astfel de călătorie.

Dacă însă este supus unei pregătiri prealabile, performanţele pot fi îmbunătăţite. Un rol important îl poate juca şi schimbul de informaţie între practicanţi, prin aceasta obţinându-se creşteri de conştiinţă semnificative şi lărgirea bazei de cunoaştere.

Indubitabil că aceste călătorii astrale vor deveni nu peste foarte mult timp practici comune şi normale.

Se va putea vorbi atunci de apariţia unei conştiinţe interplanetare.

SURSA: http://www.multidimensions.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu