Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 august 2011

APROPIINDU-VĂ DE 11:11:11.


Mesaj de la A.A. Mihail

(1 August 2011; channeler: Susan Elsa)

Dragi suflete ale planetei Pământ, 
Eu sunt Arhanghelul Mihail, şi vă chem pe toţi să vă pregătiţi pentru întâmpinarea cu deplină bucurie şi acceptare a marelui portal care se va deschide pe 11.11.2011.
Iată că s-a apropiat foarte mult unul dintre cele mai importante evenimente ale acestor ultimi ani. Până la 12.12.12 nu va mai fi un altul atât de important.
Timp de mii de ani Pământul voastru a fost desfigurat prin tot felul de experienţe la care unii de pe planetă sau din afara ei au supus-o, fără ca Divinitatea să oprească acest proces distrugător, ca urmare a interdicţiei oricui de a încălca liberul arbitru al fiecărei fiinţe. 
Mii de ani v-a fost ascunsă adevărata istorie a acestui sistem planetar, marea majoritate dintre voi necunoscându-şi adevăratul trecut, originea reală şi abilităţile cu care aţi fost înzestraţi de către Creator.
Pe 11 nov. 2011 se va deschide larg, pentru prima dată, ‘’Poarta Cerească’’ şi acesta va reprezenta începutul clarificării gândirii, sentimentelor şi înlăturarea marilor confuzii care timp de milenii v-au acoperit conştienţa şi conştiinţa.
Acest profund proces va declanşa marea purificare şi vindecare a omenirii.
Majoritatea dintre voi vor trăi la acea dată, şi după ea, sentimente puternice care vă vor cuprinde fiinţa, parcă fără o motivaţie anume. Vor fi sentimente de regret că nu aţi fost mai buni, mai iubitori, mai iertători, mai concesivi. În acelaşi timp veţi trăi, o bucurie şi o uşurare greu de descris. Lacrimi de bucurie dar şi de părere de rău, de curaj, dar şi de neputiinţa de a mai repara ceva din ceea ce aţi făptuit cândva, toate aceste vă vor copleşi. Fără a cunoaşte motivul precis, lacrimi de uşurare vor rupe zăgazurile fiinţei şi se vor revărsa. Nu le opriţi, nu le ascundeţi, căci aceasta este purificarea fiinţei voastre de tot ceea ce aţi acumulat în trecut. Golit de toate energiile durerii, urii, minciunii pe care le-aţi acumulat, ’’ vasul’’ vostru curat va începe să se umple cu energia Luminii Divine şi Iubirii.
Va fi asemănător cu celebra lumină văzută după ce parcurgi tunelul întunecos. Lumina care apare la capătul tunelului. 
Dragi suflete umane, noi credem în voi şi ştim că veţi folosi momentul pentru a vă accelera evoluţia, pe drumul rapid care duce către planurile superioare. Pentru aceasta, noi suntem mândri de voi! După deschiderea acestui portal, toţi cei care v-aţi înscris pe calea ascensiunii vă veţi simţi mai bine, mai împăcaţi, mai fericiţi.
Dragii noştri, pentru că nouă ne place să fim mai direcţi şi să spunem lucrurilor pe nume, vă deconspirăm faptul că deja MESIA A SOSIT PE PĂMÂNT. Dar nu va fi aşa cum multă lume a crezut! Mesia, Înaltul Spirit Divin, pătrunde în minţile voastre, ridică conştiinţa popoarelor astfel ca toţi cei care doresc şi cred în schimbare să facă saltul cel mai mare pe care l-au cunoscut în toate existenţele pe care le-au avut până acum.  Cunoaşteţi desigur că mai există unele entităţi malefice care încearcă să-şi păstreze controlul asupra umanităţii şi fac tot posibilul pentru a vă scădea nivelul vibraţional. Ei cunosc deja că încercările disperate pe care le fac se vor încheia cu totala lor desfiinţare, şi aceasta îi îndârjeşte.

Pentru a grăbi momentul totalei lor dispariţii, fiecare dintre voi poate să-şi aducă contribuţia. În acest scop, este suficient dacă în tot ceea ce faceţi, veţi rămâne centraţi pe inima voastră şi veţi refuza să vă mai lăsaţi manipulaţi de promisiuni materiale care, până la urmă, nu sunt decât iluzii.
Dacă vă veţi asculta inima, veţi şti totdeauna să distingeţi bunele intenţii de cele rele. Important este să nu cedaţi tentaţiilor de a vă însuşi ceva care, de drept, nu v-ar aparţine. Nu cedaţi promisiunilor fără acoperire care vi se fac deoarece, atunci când veţi descoperi că aţi fost înşelaţi, veţi trăi momente de frustrare, de ură şi revoltă, şi aceste stări emoţionale vă vor stopa evoluţia prin scăderea nivelului de vibraţie, atât de necesar ascensionării. Ori de câte ori vă confruntaţi cu situaţii în care inima vă spune că ar trebui să alegeţi altceva, însă dorinţa de a avea pare a fi mai puternică, vă rugăm să ne invocaţi pentru a vă ajuta.Veţi vedea că funcţionează! 
Cu cât vă apropiaţi mai mult de 2012, cu atât apelurile voastre către fiinţele de lumină şi către entităţile evoluate ale universului, se vor resimţi mai prompt şi mai eficient.

Susan Elsa
Ca o notă foarte specială, dorim să menţionăm că toate marile Suflete care au trăit înainte pe Pământ, iar în prezent nu sunt încarnate într-un corp fizic, îşi aduc o foarte importantă contribuţie pentru ca ascensiunea voastră să fie o deplină reuşită.

În planurile în care ne aflăm noi, Raiul, cum îl denumiţi voi, se fac toate pregătirile pentru a sărbători cu mare bucurie izbânda voastră care se apropie.

Sunt ARHANGHELUL MIHAIL şi vreau să ştiţi cât de mult vă iubim şi cât de mult ne pasă de fiecare dintre voi.  
Contaţi pe ajutorul nostru ca slujitori plini de devoţiune ai lui Dumnezeu.

(C.M.)

2 comentarii:

  1. as vrea sa cred ca este real.. iata ca nu e niciunul pe aici..noi suntem tot manipulati, controlati, uzati... asa ca... dragilor, fara farse

    RăspundețiȘtergere
  2. eu starile astea deja le traiesc, este exact asa cum spune acest medium. mai mult, daca vrei confirmari ti le pot oferi. iata cum - incearca cand ai timp, sa zicem spre seara dupa frecusurile cotidiene ale zilei, ia-ti un ragaz de jumatate de ora in care incerci sa te cuplezi la interiorul tau, la vocea ta interioara, fa putina liniste in minte, racordandu-te daca nu stii inca cum, deocamdata la un singur gand si propune-ti sa afli, sa afli adevarul tau interior. atat. inspira si expira cat mai linistit si profund, dupa ce ti se va rari neceistatea inspirului-expirului, odata cu calmarea mintii nici nevoia de aer nu va mai avea aceeasi frecventa. incearca sa urci mental in straturile superioare ale constiintei si pune-t intrebarea cine esti tu cu adevarat. fa cateva zile la rand acest mic exercitiu, vei fi uluita de descoperiri. s-ar putea sa ai rabufniri pe chakra inimii, lacrimile vor tasni din chii tai fara cauza, doreste-ti atunci sa scoti din tine toate stazele emotionale remanente (tot ce nu ai putut sa plangi, toate frustrarile, toate clipele de adevar pe care sinele tau ti le-a infatisat dar din varii slabiciuni "le-ai inghitit" , le-ai sufocat si le-ai bagat sub "pres", adancindu-le si mai mult (bagandu-le in subconstient), toate "semnele" pe care tot ce te inconjoara, de la coincidenta "stranie" a regasitii propriului tau gand intr-un afis chiar in clipa in care cautai o confirmare, pana la omul cu care "intamplator" vorbesti iar el iti spune de ale lui care nu prea te intereseaza, dar din politete il asculti (dar nu-l auzi) vei fi surprinsa sa gasesti raspunsul pe care de atata vreme il astepti. in toate semnalele acestea ale "exteriorului" e foarte important sa fii perfect sincera cu tine insati, sa nu te minti, sa doresti cinstit adevarul orice vei descoperi despre tine si nu-ti va fi pe plac. doreste-ti adevarul mai presus de tine insati, doreste-l cu ardoare, cu patima. Cere-l Lui, il vei primi fara gres. Munceste pentru ce-ti doresti sa obtii, nu lenevi, daruieste-ti propria lume interioara ori de cate ori ai posibilitatea, din ea vor tasni rezolvarile pentru lumea exterioara, materiala, de care tu ai nevoie. Subliniez, de care ai nevoie.De ce spun asta, pentru ca numai nevoile tale reale sunt inscrise in adevar.
    Daca vei citit si vei -intelege- si vei dori, poti merge si mai departe, pe masura cautarilor tale.

    RăspundețiȘtergere