Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 mai 2011

SECRETELE ORAŞELOR SUBTERANE (3)


De Sharula Dux                      
(continuare)

Să revenim însă la Telos, cu o descriere a nivelelor de jos în sus.
Telosiana Sharula Dux
Nivelul al cincilea este, aşa cum am mai menţionat, destinat creării mediului natural de destindere şi recreere, al 4-lea este destinat jumătate grădinilor hidroponice şi jumătate prelucrării produselor agricole şi de grădinărit iar al 3- lea este rezervat în totalitate grădinilor hidroponice. După denumire, aţi intuit deja ce fel de grădinărit se practică în Telos. Ne folosim de elementul natural apa in care se adaugă toţi nutrienţii necesari dezvoltării unor culturi de legume. Toate produsele se obţin în acest mod iar ciclurile însămânţare - creştere-maturizare-recoltare sunt reluate mereu căci tot timpul sunt create condiţiile necesare obţinerii unor recolte bogate. Sol se utilizează foarte puţin în procesul de producţie agricolă. Suprafaţa ocupată de aceste grădini este doar de câteva mile patrate, însă randamentul este extrem de ridicat, fără a afecta calitatea produselor cu care se asigură hrana celor 1,5 milioane de suflete. Avem o suficient de diversificată producţie agricolă.
Hrana populatiei se bazează în exclusivitate pe legume, fructe (prioritar nuci), cereale, diverse soiuri de soia etc. Nu suntem în nici un fel consumatori de carne. Ne bazăm pe o dietă vegetariană chiar de la începutul construcţiei oraşului subteran. Toate animalele noastre sunt exclusiv vegetariene, inclusiv acelea ale căror rude de la suprafaţă consumă carne (leul, de exemplu). Renunţarea la carne a făcut ca instinctul de prădător şi agresivitatea să dispară complet la aceste animale.

Cel de al doilea nivel este ceea ce s-ar putea numi platforma noastră industrială. Aici se găsesc atelierele de manufacturare a produselor de îmbrăcăminte şi încălţăminte, unelte agricole şi de uz gospodăresc, mobilier, artizanat, artă etc.   

La nivelul cel mai de sus al oraşului trăiesc cei mai mulţi oameni. Aici este locul unde se face comerţul metropolei, este inima şi sufletul oraşului. Chiar în centrul acestui nivel se află Templul care găzduieşte cca 10.000 de persoane dar are capacitate pentru 25.000. Este o clădire foarte mare de formă piramidală.
 
Templul este dedicat lui Melchizedeck, preotul cosmic. Oriunde te duci în univers te vei  afla în zona de autoritate a lui Melchizedeck, Logosul acestui univers.
Piramida are culoarea albă, acoperişul fiind construit din piatra numită “ piatra vieţii”. A fost adusă de pe planeta Venus. Privită de la distanţă, ea pare mai degrabă un enorm cristal prin care se plimbă o lumină puternică, de o anumită culoare. Este numită piatra vieţii deoarece ea preia şi concentrează spectrul razelor solare şi cosmice direcţionate spre Pământ.
Cupola este astfel concepută şi orientată încât razele cosmice afişate îşi modifică culoarea cam la 24 de ore. Spre exemplu în zilele de marţi, predominantă prin cupola-cristal va fi raza albastră, vineri, predominantă este raza albă etc. Acţiunea aceasta de integrare şi afişare periodică a unei culori din spectrul solar este realizată de această cupolă-cristal.
Acest mod de afişare a culorilor din spectrul solar ne facilitează nouă utilizarea proprietăţilor fiecărei raze astfel că ne putem acorda şi integra cu frecvenţele solare şi cosmice. Toate activităţile noastre sunt programate în conformitate cu alternanţele acestor raze. Ca exemplu, ziua în care predomină raza galbenă, este propice studiului. În zilele în care se afişază raza roz, desfăşurăm activităţi artistice etc. Această adaptare la spectrul de frecvenţă al luminii determină o punere a noastră în acord cu cosmosul, rezultatul fiind că randamentul creşte de cel puţin patru ori iar stările de stres nu apar.

La nivelul superior se află clădirea Consiliului General unde sunt convocaţi reprezentanţii Consiliilor Locale, când trebuie dezbătute anumite situaţii şi luate hotărâri ce privesc bunul mers al metropolei.
Unele imobile sunt destinate păstrării şi vizionării unor înregistrări privind istoria noastră. Înregistrările sunt realizate pe plăci de telonium cristalizat. Proiecţiile au la bază tot tehnica cristalelor. Aceste înregistrări nu se referă doar la istoria Lemuriei şi a Atlantidei dar şi a altor civilizaţii de pe Pământ sau din sistemul nostru solar.
Alte imobile sunt destinate unor activităţi de întreţinerea sănătăţii, fizice sau mentale, săli de artă, biblioteci, jocuri distractive, dans, audiţii muzicale, prezentări de filme etc. Mai avem la acest nivel şi o modalitate de prezentare a ceea ce s-ar numi un echivalent al prezentărilor holografice cunoscute de voi din serialul Sar Trek, precum şi jocuri animate pe calculator. Tot folosind tehnica holografică, vă puteţi angaja într-o ascensiune pe munte, sporturi extreme (cum ar fi coborâri pe ape vijelioase, parapante etc)

Există şi un Centru de Comunicaţii interne sau cu Reţeaua Agharta precum şi cu lumea exterioară de la suprafaţă sau din cosmos. Folosim undele radio şi de televiziune pentru distribuţia informaţiei la domiciliu sau în afara Telosului.

Trebuie să menţionez că în tehnica noastră de calcul se utilizează echipamente inteligente care se comportă în anumite limite ca entităţi cu gândire şi iniţiativă proprii. Ele sunt compuse dintr-o substanţă similară materiei organice. Aceste calculatoare utilizează ceea ce s-ar numi programe multi-tracking. Ele sunt capabile să  se conecteze şi să preia informaţii din Akasha, pentru a prezenta, la cerere, aspecte din vieţile anterioare ale celor interesaţi.
Tot aceste calculatoare deţin o foarte bună expertiză în diagnosticarea unui corp uman, indicând şi medicaţia necesată sau alte modalităţi de tratament.

Legăturile pe care le stabilesc echipamentele noastre de comunicaţie se extind asupra întregii galaxii şi dincolo de ea. În sfârşit, echipamentele noastre de calcul ne ajută să facem meditaţii profunde, creându-ne starea necesară aprofundării în sinele nostru interior.
Posibilitatea de a ne cunoaşte vieţile trecute ne ajută foarte mult să ne aflăm restanţele în formarea sufletului nostru, ce am făcut bine sau mai puţin bine şi ce program de viaţă ar trebui să ne elaborăm pentru a avansa spiritual şi a ne consolida sănătatea precum şi pentru a ne diversifica experienţa. Noi putem comunica cu echipamentele noastre de calcul la nivel de gând şi de suflet. Cu toate acestea, calculatoarele noastre nu sunt elaborate pentru a îndeplini activitîţi de spionaj sau de interferare în vieţile altor entităţi. La baza funcţionării acestor echipamente se află concepţia Iubirii Christice. Dacă cineva ar dori să folosească un calculator de-al nostru pentru scopuri necinstite, calculatorul nu va accepta asemenea solicitări.

Mă voi referi acum la modalităţile în care se face transportul în subteran.                                                              
 - Deplasarea în  incinta oraşului se face prioritar pe jos, fără utilizarea vreunui mijloc de transport. Numai dacă distanţele sunt mai mari, se alege un mijloc de transport mecanizat. 
- Cel mai utilizat vehicul este sania electromagnetică”. Vehiculul seamănă cu un snowmobil numai că nu atinge solul ci pluteşte la o mică distanţă de el. Principiul este cunoscut şi la suprafaţă. Poate atinge viteze destul de mari, mai ales dacă se deplasează în tunelurile laterale, de la periferie. Cu un astfel de mijloc de transport, distanţa dintre Telos şi oraşul Lhasan, socotit o suburbie, se parcurge în doar câteva minute.
 - O altă formă de transport în interiorul oraşului este cu ceea ce numim coşuri. Ele se bazează pe tehnologia cristalelor. Deplasarea se face prin aer, traseul şi comanda dându-se mental de căte pasager. Mintea pasagerului controlează deci direcţia de mers, altitudinea, viteza de deplasare şi orice alte manevre (schimbări de direcţie, pornire şi oprire).

Toate deplasările sunt monitorizate de Turnul de Control, care poate interveni, dacă ar fi cazul, pentru a tempera impetuozitatea sau eventualul spirit de aventură al vreunui pasager. Cu ajutorul Turnului de Control se asigură fluidizarea circulaţiei aeriene şi se evită coliziunile. Comenzile date de Turnul de Control trebuie respectate întocmai, orice abatere ducând la oprirea vehiculului de către Turnul de Control. Pentru abaterile grave de la normele de circulaţie, se poate ajunge la înterzicerea folosirii acelui mijloc de transport pe o perioadă determinată sau nedeterminată. Un cod anume introdus în memoria vehicululelor va determina ca persoana exclusă să nu poată porni coşul (sau sania magnetică).
 -
Tuburile sunt o altă formă de transport. Ele sunt tunele de dimensiuni mai mici dar prin care circulă mijloace de transport electromagnetice de mare putere şi viteză. De exemplu, un tub care leagă Posedid şi Telos este rotund arătând oarecum cu metrourile de la suprafaţă. Când se deplasează, în jurul lui se crează un câmp electromagnetic puternic. Este de înţeles că trenul nu atinge peretele tunelului în nici-un punct, în timpul deplasării. Cu un asemenea mijloc de transport se pot atinge viteze de până la 3000 de mile/h. Câteva ore sunt suficiente pentru a te deplasa între Telos şi Poseid.
Este cazul, probabil, să menţionez că pentru crearea spaţului în care s-au construit oraşele subterane cât şi pentru realizarea tunelelor au fost utilizate maşini enorme ca dimensiuni, care sfredelesc pământul (rocă, în general), topesc tot materialul dizlocat, pereţii tunelului format transformându-se intr-un strat gros de diamant cu o duritate foarte mare dar şi cu o anume elasticitate, pentru apermite preluarea şocurilor telurice. Aceste maşini uriaşe de alezat crează în timpul lucrului, şi numai local, temperaturi foarte mari, căldura disipându-se însă foarte repede. Viteza de înaintare a unei asemenea maşini aflată în lucru este destul de mare. Etanşeitatea pereţilor rezultaţi prin această tehnologie este asigurată pe vecie. Nici-un cutremur sau orice altă mişcare seismică nu poate provoca fisurarea peretelui tunelului. Această tehnologie a permis costruirea sub oceane a unor oraşe.
 
Toate aceste înalte tehnologii vor fi puse la dispoziţia celor de la suprafaţă, după reunirea celor două civilizaţii, al cărui moment se apropie cu repeziciune. Vă puteţi imagina şi singuri ce va însemna pentru omenirea voastră utilizarea acestor tehnologii, fie şi doar în domeniul transpotrurilor.
Pământul va deveni atunci membru al Confederaţiei galactice din care, deocamdată, face parte doar lumea subterană. 
 
Probabil că vă este cunoscut faptul că Galaxia Calea Lactee, ca şi toate celelalte, dealtfel, este sectorizată. Sistemul nostru solar se află în sectorul nr.9. Numărătoarea trebuie făcută din centrul galaxiei către periferie. Alfel spus, centrul galaxiei poartă numărul zero. Acesta este şi Centrul Confederaţiei Galactice. Din Sectorul Zero radiază toate celelalte sectoare care pot fi imaginate precum spiţele unei uriaşe roţi. Fiecare sector are propriile reguli, legi şi autonomie deplină.

Sectorul 9 (sectorul nostru) se află sub comanda Comandantului Ashtar. Mulţi dintre voi aţi auzit de Comandantul Ashtar şi de partea sa feminină Athena, care este Flacăra sa geamănă.  De Comandamentul Ashtar aparţin peste o sută de flote formate din milioane de nave spaţiale de diferite tipuri şi mărimi. Unele flote aparţin uneia sau mai multor planete învecinate, altele aparţin Sistemului nostru Solar.
Unele flote sau flotile au sarcini de interceptare şi protecţie în unele zone ale sectorului care cuprind o planetă sau un grup de planete.
Confederaţia Galactică dispune ea însăşi de unele nave dintre care unele extrem de mari, numite Nave Mamă.
Desigur, despre Confederaţia Galactică se pot spune foarte multe, eu v-am făcut însă o simplă trecere în revistă urmând ca în materialele următoare să fac detalieri.

SURSA : http://www.diannerobbins.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu