Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 mai 2011

Mesaj de la Matei (2)

(23 aprilie 2011; channeler: Suzanne Ward)
(partea a doua)

19. Matei: Mamă, următoarea prezentare este de la un suflet pe care-l cunoşti şi care reprezintă energia lui Lazarus, foarte respectat în univers. Această forţă puternică a fost desemnată de Dumnezeu pentru a reduce efectele distructive ale negativităţii de pe Pământul atât de poluat, pe care, la un moment dat, negativitatea aproape îl ucisese. Lazarus (Lazăr) este gata pentru a începe prezentarea sa.

Lazarus: Bună dimineaţa, doamnă Suzy. Reprezint un grup de suflete, mult mai puternic ca efect cumulat, decât multe suflete rezultate din unirea aspectelor unui suflet originar, trecut prin mai multe vieţi.
[Notă clarificatoare, din partea C.M.: Lazarus este un cumul de suflete „bătrâne”pe care Suzanna l-a cunoscut prin anii 2000-2001, prin intermediul lui Matei, fostul ei fiu, cu care a intrat în legătură spirituală după 14 ani de la moartea fizică a acestuia, provocată de un accident auto, programat la nivel de suflet. Pentru o cunoaştere mai completă a lui Lazarus , totuşi, doar introductivă - despre care îmi propun să public mai multe articole - redau în continuare, ca o paranteză, un fragment din cartea „ Revelaţii pentru o nouă eră” scrisă de Suzanne Ward şi apărută în traducere în anul 2002 la editura FOR YOU.

(Citate din carte)
Suzana: Te rog să-mi vorbeşti despre tine sau despre voi. Unde este ţinutul vostru natal? Acum sunteţi în formă umană, sau în corp eteric- sau doar o masă energetică? Aveţi fragmente (aspecte) de suflete care trăiesc acum pe Pământ? Trimiteţi un curent specific de energie către noi, un fel de câmp de forţă direcţionat către Pământ? Folosiţi nave spaţiale şi dacă da, sunt prin apropiere? Veţi sta pe toată perioada purificării planetei noastre? Când lucrurile vor fi aranjate pe Pământ, veţi mai rămâne în această zonă?
Lazarus: Ne uimeşti! Vrei să ştii totul despre noi! Asta i-ar interesa pe oamenii de pe Pământ?
Suzana: Da! Voi aveţi pentru noi o informaţie dinamică! Te rog acceptă să răspuzi întrebărilor mele! Spune-mi tot ceea ce crezi că ne-ar interesa în privinţa voastră. Te rog!
Lazarus: Extraordinar, d-nă Suzy! Nu ne putem da seama cum ar putea fi utilă şi de interes o asemenea informaţie în cunoaşterea evenimentelor viitoare, asupra cărora ne-am propus să discutăm!
Suzana: Da, ştiu, dar noi suntem dornici să aflăm ADEVĂRUL despre fraţii noştri din spaţiu. Avem nevoie de informaţii credibile despre alte civilizaţii şi nu de filmele SF care ni se oferă. Informaţiile de la tine aş dori să le integrez în cartea pe care o scriu referitoare la comunicările mele. Vrei, te rog, să faci asta?
Lazarus: Da, aşa voi face. Acesta este cel mai extraordinar lucru, d-nă Suzy. Ne mirăm cum de tu, cu micul tău eu, poţi avea suficient curaj să te confrunţi cu noi, aşa cum o faci acum. Te felicităm!
Te întrebi mintal cum arătăm, deşi ai omis să scrii despre aceasta, pe monitor! Bine, îţi voi spune acum, după care vom lua o pauză pentru a pregăti ceva informaţii care, sperăm, îi vor interesa şi, poate, uimi pe prietenii tăi de pe Pământ. Acceptăm cu plăcere oferta ta de a ne ajuta la formarea frazelor; ar fi o eroare să se creadă că „sufletele vechi” de pe alte tărâmuri trebuie să fie neapărat şi scriitori sau oratori foarte buni. Asemenea abilităţi se dobândesc, nu se moştenesc.

Deci, să vorbim despre înfăţişarea noastră. Gândeşte-te cum se manifestă un vânt puternic printre brazi. În partea lor de la vârf, vântul poate acţiona mult mai liber decât mai jos. Vârfurile se leagănă puternic pe când spre bază, mişcarea este mai lentă, mai puţin amplă şi se aude un foşnet mult mai slab decât în partea de sus. Această exemplificare vă v-a uşura înţelegerea despre ce şi cum suntem noi alcătuiţi. Noi nu avem înfăţişare, nu avem formă şi nici culoare; suntem sesizaţi doar prin efectele de sunet şi mişcare pe care le producem.
Noi acoperim o zonă mult mai vastă decât sistemul vostru solar şi putem ajuta planeta voastră să-şi regleze orbita, prin faptul că înconjurăm Pământul cu o mişcare atenuatoare care regularizează mişcarea de revoluţie a planetei. Ritmul pe care-l imprimăm noi este necesar tuturor formelor de viaţă de pe Pământ.
Nu am fost niciodată încarnaţi într-un corp, sau orice altă formă, deşi am împrumutat ceva din particulele noastre de energie unor suflete care doreau să trăiască experienţe în formă umană sau animală. De ex. multe balene din apele Pământului, speciile mai vechi, au avut energia noastră, dar toată acea energie a revenit la noi, ca urmare a masacrului care a început în urmă cu cca 200 de ani.
Noi suntem deosebiţi de acei fraţi din spaţiu de la care, unii dintre voi, primesc mesaje. Deosebirile noastre faţă de ei se referă la masă şi la origine.
Suntem încântaţi să contribuim la întocmirea cărţii pe care o ai în lucru. Recunoaştem că modul de prezentare şi comportare anterior era destul de plicticos. Ne pare rău pentru impresia lăsată la primele noastre contacte. Deocamdată, atât.
Vom pregăti alte informaţii care sperăm că vă vor trezi interesul. Vreau să facem observaţia că fiul tău, Matei, este o fiinţă deosebită. Faptul că te afli în lumina lui, te va ajuta mult în propria evoluţie. Iţi dorim toate cele bune!......
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Lazarus: Grupul de entităţi pe care am convenit cu tine, d-nă Suzy, să le numim Lazarus (adevăratul nume ar fi imposibil de scris şi de pronunţat pentru un pământean), este o expresie a popoarelor de pe Sirius. Aceste fiinţe au înţeles, în trecutul lor îndepărtat, că nu vor putea evolua suficient ca suflet de grup dacă se vor menţine la nivel de entităţi separate; aceasta din cauza diferenţelor mari dintre indivizi. Mai menţionăm că, luat fiecare în parte, siriusianul nu era prea dotat intelectual. Atunci, s-a luat hotărârea ca să se purceadă la formarea „entităţii de grup” sau „minţii de grup”. Asta însemnă că toţi membrii puteau împărtăşi inteligenţa şi abilităţile de nivel mediu ale grupului, nivel ce depăşea cu mult pe cel al celor aflaţi în zona de mediocritate. Acest procedeu a permis integrarea celor mai puţin dotaţi (evoluaţi), şi care, altfel, ar fi trebuit, marginalizaţi. 
Nu am regretat niciodată acea hotărâre care a adus rezultate neaşteptate în ceea ce priveşte viteza cu care a evoluat conştiinţa de grup. Pe parcurs, am învăţat ca, deşi suntem o minte cumulativă, nu trebuie să nu ne pierdem identitatea ca indivizi.
Originea energiei de grup, necesară pentru trăirea unor experienţe în stare de întrupare indivuiduală, se află în naşteri reale în corpuri fizice. Aceasta s-a petrecut într-o constelaţie căreia-i aparţine şi Sirius, constelaţie numită de voi Constelaţia Câinelui. În acea constelaţie există multe planete locuite (altele, locuibile), asemănătoare planetei voastre, în ceea ce priveste condiţiile de susţinere a vieţii.

În formă întrupată, noi semănăm cu rasele voastre albe iar ca tenacitate şi putere mentală, semănăm cu rasa voastră roşie. Deşi forma fizică este importantă, pentru a putea desfăşura activităţi şi a avea experienţe, calitatea sufletului reprezintă absolutul; şi aici, ne înclinăm în faţa spiritelor noastre înrudite, „nativii americani”(indienii, pieile-roşii).

Cum planeta noastră începuse să se abată de la orbita iniţială, cu multe milenii în urmă ( în anii voştri, probabil 3-4 milioane de ani), am realizat, prin comunicarea cu ATOTPUTERNICUL, că vieţile noastre în trup urmau să fie pierdute, dacă nu reuşeam să prevenim potenţiala distrugere a planetei.
Am înfăptuit corecţia orbitei planetare printr-un efort de lungă durată de concentrare colectivă. Rezultatul a fost că ne-am salvat corpurile fizice, care au continuat să existe pe o planetă ce intrase pe drumul dezintegrării.
Pe atunici eram cam 5 miliarede de fiinţe, deci mai puţini decât voi (Apropo, ar trebuie să ştiţi că numărul oamenilor de pe Terra este în descreştere uşoară, dar continuă).
Revenind la noi, vrem să menţionăm că acţiunea de grupare a intelectului a făcut, surprinzător şi pentru noi, să se dezvolte comunicarea telepatică între indivizi, care a înlocuit repede vorbirea.
(Incheiere citate)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lazarus, în continuare:
Micii Cenuşii le-au dat lor (pământenilor) ceea ce ar fi trebuit să fie un schimb bun pentru ei şi pentru Pământ, dar după cum ştiţi de la Matei, Cenuşii nu au fost corecţi şi nu au respectat înţelegerea, deoarece reprezentanţii lor de pe Pământ, Iluminati, au preluat descoperirile (Nota C.M.: Se referă la descoperirile lui Tesla) pentru a obţine o tehnologie pe care au utilizat-o împotriva planetei.

Noi nu putem momentan anihila în totalitate acţiunile lor, în ce priveşte schimbările vremii, cutremurele sau erupţiile vulcanice, deoarece şi aici trebuie să funcţioneze Legea Liberului Arbitru, proclamată încă de la început de către Creator dar, cu siguranţă, le diminuăm drastic efectele. [Nota C.M.: Trebuie înţeles foarte bine acest mecanism şi pricipiul care stă la baza lui. Pentru Creator orice acţiune a oricărui produs al creaţiei nu este nici bună nici rea. Este, pur şi simplu, o acţiune a unei entităţi (sau grupuri de entităţi), în conformitate cu libera ei alegere. Că această acţiune aste rea pentru cineva, pentru un grup sau pentru o civilizaţie, este altă poveste. Cei afectaţi nu au decât să facă ceea ce cred că îi ajută, pentru a se apăra de acel rău, deasemenea în conformitate cu Liberul lor arbitru. Creatorul sau Dumnezeu nu intervin în această dispută deoarece ambele tabere sunt în egală măsură creaţiile sale. Cu o altă ocazie, vom putea vorbi de faptul că pot exista, totuşi, intervenţii ale Creatorului, doar în situaţii cu totul excepţionale]

Am stabilit o grilă electromagnetică cu care absorbim energia cinetică care alimentează aceste evenimente catastrofice (pentru natura umană şi pentru planetă) prin care diminuăm puternic efectele distructive la care se aşteaptă forţele răului, iniţiatoare ale acestor evenimente. De asemenea, modificăm direcţia de propagare a energiei distructive către ţinte inexistente sau foarte îndepărtate, astfel ca puterea fenomenului declanşat să diminuieze până la un nivel suportabil de umanitate sau de mediu.

Suzana: M-am folosit de nenumărate ori de ajutorul tău, Lazarus, şi încă mă mai folosesc. Pentru aceasta, îţi mulţumesc! Este acesta un efort de cooperare sau acţioneazi singur în acest scop? Cum acţionezi pentru a rezolva aceste situaţii?
Suzanne
Lazarus: Este un efort depus în cooperare cu fiecare dintre echipajele alocate pentru a monitoriza Pământul şi pentru a lua măsuri acolo unde apare o situaţie. În general este vorba de a interveni prompt pentru diminuarea puterii energetice cu care se propagă un eveniment provocat de forţele răului. Echipele noastre ţin sub observaţie întregul Pământ dar nu intervin la manifestarea unor fenomene minore. Cele mai frecvente evenimente în care ne implicăm, altele decât cutremurele şi erupţiile vulcanice majore, sunt furtunile puternice, precum uraganele sau taifunurile. Trebuie înţeles că anihilarea completă a unui eveniment catastrofal, odată declanşat, este aproape imposibilă, cu toată tehnologia noastră ultra modernă de care dispunem, şi aceasta deoarece, inevitabil, acţionăm în timpul al doilea de la decanşare, nu simultan sau în avans.

SURSA: http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu