Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 mai 2011

ISTORIA ADN-ului rasei umane (1)


De la Kryon

(29 August 2009, prin Lee)

Salutările mele cele mai cordiale fiecăruia dintre voi. Eu sunt Kryon din Seviciul Magnetic.

Kryon
Noi am da orice pentru a anula posibilitatea liberei alegeri, pentru a ne putea manifesta într-un mod care să probeze că suntem de fapt aici. Dar, pe această planetă a liberului arbitru, voi sunteti cei care trebuie să ne deschidă uşa.
Realitatea este că îngerii noştri sunt implicaţi  în viaţa voastră, de când vă naşteţi până când muriţi (vă părăsiţi corpul fizic). Din momentul în care vă naşteţi pe această planetă, îngerii înconjoară locul în care urmează să vă naşteţi şi vă vor urma de-a lungul întregii voastre vieţi, până când vă veţi da ultima suflare.
În primele săptămâni de la naştere, părinţii văd copilaşul cum, cu ochii larg deschişi, urmăreşte ceva văzut doar de el. In acele momente el vede îngeri! 
Uneori, după două trei săptămâni de la naştere, el gângureşte sau râde ca din senin. In acele scene, copilul recunoaşte îngerii care i-au stat alături de la început. Prezenţa şi tovarăşia îngerilor aduce linişte în sufletul copilului. Starea aceasta de împăcare a copilului este preluată şi de cei de lângă el.
Cred ca ştiaţi că îngerii nu au vârstă. Voi, ca îngeri umani, aveţi însă o vârstă şi sunteţi supuşi procesului trecerii timpului. Ingerii v-au însoţit tot timpul, în întreaga voastră viaţă; ei au venit pe Pământ odată cu voi şi veţi pleca împreună. Îngerii nu vă vorbesc dacă nu-i întrebaţi, dar vă răspund la întrebări, chiar dacă majoritatea dintre voi nu-i auziţi.

Mesajul este sacru
Există încă destui care se minunează de procesul de canalizare (comunicare prin channeling). Un channaller bun foloseşte cele mai potrivite cuvinte. Modul acesta de comunicare se utilizează de mult şi este cel mai eficient. Toate scripturile de pe planetă au fost trecute prin mâna şi interpretarea oamenilor.
Informaţiile furnizate în această seară celor prezenţi în acest spaţiu sunt recepţionate în timp real. Cei care le ascultă sau le citesc mai târziu, le vor primi în acele momente, ca şi când ar fi transmise atunci. Cu toate acestea, liniaritatea timpului nu este realitatea noastră. Noi suntem cuantici, şi, prin urmare, îi putem vedea de pe acum pe cei care, cu foarte multa probabilitate, vor citi sau asculta, mai tarziu acest mesaj. Asta înseamnă că mesajul, deşi tratează un subiect devenit istorie, este personalizat, adresându-se fiecăruia, ceea ce-mi dă dreptul să vă invit să trăiţi şi să simţiţi vechiul adevar cuprins în el ca şi cum faptele s-ar petrece acum.
Toate informaţiile pe care le dau acum, au mai fost comunicate, la un moment dat, în ultimii 20 de ani, în mesajele lui Kryon. Dar, pentru prima oară, facem un rezumat al comunicărilor transmise până acum, care sper ca vor pune o anumită ordine şi claritate în materialele transmise.
Ca şi până acum, comunicarea recepţionată de unii mai tarziu, va avea aceleaşi virtuţi ca şi când ei ar fi prezenţi în momentul de ACUM. Noi ştim cine poarta urechile care ascultă cuvintele noastre.Vă vedem feţele şi lumina emanată din ele. Nu este o întâmplare că vă aflaţi acum aici pentru a asculta mesajul meu, tot aşa cum nu va fi o întâmplare pentru cei care-l vor asculta sau citi mai târziu.
Informaţiile furnizate astăzi se adreseaza tuturor celor gata să le primească.
Vom vorbi despre modul în care ADN-ul a ajuns pe Pământ şi a suferit unele modificări.

Ce este şi ce se poate spune despre ADN ?
Am fost întrebat: "Kryon, de ce vorbeşti atât de mult despre ADN? Noi ştim că este un atribut biologic al corpului uman. Este în planul genomului uman. Se cunoaşte despre cele peste 30.000 de gene umane, precum şi despre chimia lor. Ce ai putea spune tu mai mult despre acest subiect ? Mai bine ne-ai spune ceva despre aspectele spirituale ale ADN-ului.’’  Mulţi au folosit acelaşi rationament ca cel de mai sus.
Este, cred, momentul să aprofundăm care este rolul şi menirea ADN-ului.
ADN-ul este elementul central al cine sunteţi, atât fizic cât şi spiritual. Dacă aţi avut de făcut alegerea locului în care se regăseşte Sinele vostru, nu aţi greşit dacă aţi indicat ADN-ul. Cunoştintele Akashice, planul global existenţial al fiinţei, creşterea spirituală, talentul şi aptitudinele, drumul vostru de eoni prin existenţă, încarcătura karmică, toate sunt cuprinse în ADN. 
Unii dintre voi înţeleg acest lucru în măsura în care au fost Lemurieni. Aceştia dovedesc o incredibilă profunzime a ceea ce ştiu despre viaţă şi despre ei.
Nu există nici un sistem observabil, o simetrie sau scop care să justifice 90% din conţinutul ADN-ului.

Ştiinţa ADN-ului.
Doar în ultimii ani ştiinţa a dovedit ceea ce vom menţiona acum. ADN-ul vostru este compus din peste trei miliarde de componente chimice puternice. La rândul sau, fiecare moleculă de ADN, are peste trei miliarde de componente chimice în compoziţia sa, deşi molecula este atât de mică încât, pentru a putea fi observată, este nevoie de un microscop.
Decoperirea genomului uman, a scos la iveală un mister: doar 3% din chimia ADN-ul este utilizata în procesele vieţii.
Referindu-ne la proteina codificată din conţinutul ADN-lui, se poate spune că ea singură produce peste 30.000 de gene umane. Aceste gene poarta amprenta vieţii pe care o căutaţi. Doar 3% din ADN-ul vostru conţine şi răspunde de genele care se concretizează în evenimentele vieţii.Trei procente reprezintă întregul proiect pe care-l căutaţi şi pe care se bazează viaţa voastră. Prin urmare, peste 90% din chimia ADN-lui este mister, părând că nu are nici-un rol observabil. Cea mai mare parte (peste 90%) o formează zona necunoscută a sistemului, al carui scop este o enigmă.
Unii cercetatori în biologie sunt convinşi că această parte (de 90%) din ADN nu poate fi explicată de chimie şi n-ar participa la procesul de evoluţie a fiinţei umane. Altfel spus, acest rest majoritar din ADN n-ar avea nicio utilitate.
Adevarul este însă altul. In primul rând că, din principiu, nu poţi elimina o parte a întregului, fără a avea consecinţe grave. Considerarea a acelei majoritare părţi ca fiind inutilă este doar o consecinţă a ignoranţei voastre.
Evoluţia vieţii, a fiinţelor umane (a fiinţelor, în general) este intrinsec legată de rolul şi activitatea celei  pe care voi o numiţi Mama Natură (Gaia).Toate instrucţiunile dezvoltării şi adaptării la planeta pe care trăiţi, la sistemul solar în care existăm s.a.m.d. se regăsesc în acel important procent de 90% din AND, a cărei utilitate nu o desluşiţi, încă. Cele 3 procente cunoscute şi validate de omul de stiinţă, reprezintă numai partea aplicativă a intregului program existenţial.

Nouăzeci la sută din ADN-ul vostru este literalmente modelul cuantic al divinităţii voastre. Acesta este modelul akashic al fiinţei umane. In această vastă bibliotecă ,,la purtator’’, fiinţa umană are înregistrată întreaga sa evoluţie, întreaga sa experienţă căpătată de-a lungul numeroaselor vieţi şi locaţii prin care a trecut entitatea respectiva. Toate izbânzile şi toate eşecurile fiinţei, din toate vieţile, se regăsesc perfect în această enormă bibliotecă.
Logica modelului cuantic nu poate fi recognoscibilă în dimensiunea 3D, în care existaţi acum. Ceea ce se întamplă dincolo de 3D este pentru voi, deocamdată, un mister.
Pentru a concluziona, putem afirma că ADN-ul poartă amprenta voastra ca fiinţă materiala şi, mai ales, ca fiinţă spirituală. Acel 90% din ADN, reprezintă partea voastra cuantica, spirituală, care vă leagă şi vă legitimează în întreaga creaţie.

Conştiinţa umana în 3D.
În proporţie de 90%, ADN-ul cuantic este conştiinţă umană. Conştiinţa omenirii nu este măsurabilă prin coduri şi gene. Este, asa cum am mai spus, dincolo de chimia organismului, şi constituie ceea ce s-ar putea numi ‘’biologia misterioasă’’, care are de-a face cu fiinţa totală.
 In termenii conştiinţei umane, la nivelul 3D, nu există capacitatea individului de a dialoga cu propriul său ADN, sau de acţiona asupra lui prin voinţă. Aceasta însemnă că omul nu este capabil să-şi facă propriile ’’reglaje’’ ale fiinţei, modificarile pe care le-ar dori, adică nu-şi poate controla fiinţa în totalitate.
Conştiinţa este responsabilă pentru vibraţia planetei şi voi, totdeauna aţi avut abilitatea de a schimba starea şi lucrurile de pe Pământ, prin gândurile şi acţiunile voastre. Aceasta s-a întâmplat şi se întâmplă mereu, numai că voi nu faceţi nicio legătură între cauză şi efect, între gândurile voastre şi ceea ce se întâmplă după ce aceste gânduri sunt emise ; mai ales când colectivităţi de oameni emit acelaşi model de gând.
Lee
Ignorarea efectelor pe care le au gândurile este, din păcate, consolidată de distanţa în timp care se aşează, de obicei, între gând şi materializarea lui. Asemenea decalaje în timp sunt caracteristice dimensiunilor inferioare, deci şi dimensiunii a 3-a, în care a existat, şi încă va mai exista pentru o scurtă perioadă de timp, siastemul planetar al Pământului.

Tot ceea ce se întâmplă pe planetă este opera gândurilor şi voinţei voastre.
Când veţi începe să înţelegeţi acest adevăr, veţi înţelege că Gaia face ceea ce-i cereţi voi, chiar dacă în multe situaţii ea ar face altfel, chiar şi dacă ceea ce-i dictaţi îi face rău şi ei şi vouă. Pentru a supravieţui, Gaia repară şi face curăţenie în urma voastră în limita posibilităţilor ei, care NU sunt nelimitate.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu