Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 aprilie 2011

Mesaj de la MATEI (1)


(23 aprilie 2011; channeler Suzanne Ward)
(prima parte)

1. Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spaţială. Aici este Matei. Incepem prin a-l ruga pe prietenul şi colegul nostru Hatonn să răspundă la temerile cele mai presante legate de situaţia actuală a instalaţiilor nucleare japoneze, afectate de recentele cutremure. Care este nivelul de normalizare şi trecere în siguranţă a acestor emanaţii, pe ce termen se vor întinde efectele iradierii mediului.

2. Sunt Hatonn şi mă adresez minţilor voastre. asigur, că situaţia poate şi va fi rezolvată în condiţii de siguranţă şi nu va prezenta nici un pericol pe termen lung. Munca desfăşurată acum se referă la izolarea sursei de radiaţii, prin aplicatrea unor metode şi tehnologii elaborate şi cunoscute de oamenii noştri de ştiinţă. Aceste îndrumări vor fi transferate în mintea specialiştilor pământeni care se ocupă de rezolvarea acestor probleme. Micul nostru echipaj de specialişti extratereştri contribuie la reducerea activităţii nucleare din reactoarele avariate şi scăpate iniţial de sub control.
3. Există o anumită lipsă de cunoaştere în legătură cu ceea ce se întâmplă în prezent. Oamenii voştri de ştiinţă nu ştiu Pământul orbitează actual într-o zonă de frecvenţe în care radiaţiile sunt fracturate, ceea ce face să aibă un potenţial mai mic decât valoarea înregistrată de instrumentele voastre de măsurare, care nu sunt calibrate în conformitate cu anumiţi factori de corecţie, necunoscuţi de pământeni. În plus, precizia instrumentelor voastre de măsurare nu este suficient de mare pentru a elimina erorile. Instrumentele noastre au o precizie sensibil mai mare tocmai pentru că noi am introdus corecţiile necesare, determinate de această fracturare. De asemenea, trebuie să mai menţionăm că navele noastre specializate ajung în zona de interes (şi se lasă observate uneori de către observatori pământeni), aducând tehnologia noastră la faţa locului cu care se intervine asupra surselor de radiaţii. Când este cazul, personalul nostru foloseşte tehnici de dematerializare a deşeurilor radioactive pentru a decontamina apa, solul şi aerul. Dacă s-ar impune, am putea dematerializa întregul reactor nuclear avariat.
4. Colectivele voastre de specialişti pot face, din necunoaştere, ca îngrijorarea oamenilor să crească paroxistic, şi aceasta este marea noastră preocupare. (Nota C.M.: Teama, frica, descurajarea sunt surse ale energiilor negative cu care se alimentează forţele răului). Sarcina primordială a lucrătorilor în Lumină este de a face ca lumea să cunoască liniştea, stabilitatea, echilibrul, contribund în acest fel la diminuarea forţelor răului. Eu vă invit pe toţi să nu cădeţi în capcana acestor forţe care au tot interesul să vă destabilizeze şi să vă îngrozească. Nu creaţi şi nu răspăndiţi teama şi nesiguranţa!
5. Unii dintre voi sunt descurajaţi sau dezamăgiţi, pentru că nu am aterizat pentru a curăţa şi neutraliza radical instalaţiile nucleare avariate în Japonia.

Da, am putea face asta şi cei întunecaţi aflaţi printre voi cunosc aceasta. Ei, de asemenea, ştiu specialişti de-ai noştri au aterizat la faţa locului şi vor face ca toate acţiunile întunecaţilor să fie anihilate. Menţionez şi faptul că întunecaţii, şi cei aflaţi în slujba lor, se află în prezent în alertă maximă pregătindu-se să acţioneze împotriva „invaziei” extraterestre. Acesta este şi motivul pentru care am întârziat debarcarea pe planetă. Pentru populaţia terestră ar putea exista riscul să fie afectată de acţiunile forţelor întunecate care vor face tot ceea ce le va sta în putinţă pentru ca debarcarea să nu aibă loc sau să fie un eşec. Ei se gândesc la acţiuni de intimidare (poate şi molestare) a populaţiei, în paralel cu răspândirea zvonurilor că extratereştrii vin cu rele intenţii şi sunt periculoşi.

 6. Cererile voastre de renunţare la energia nucleară pot determina factorii de decizie să se orienteze spre susele alternative. Energia nucleară a fost totdeauna periculoasă pentru creaţia din dimensiunile inferioare iar pentru cele superioare, nu este necesară. Utilizarea acestui tip de energie, precum şi exploatarea combustibililor fosili nu au fost decât surse de îmbogăţire a câtorva magnaţi în detrimentul planetei şi al craţiei de pe ea.
7. Coroborarea cererilor voastre cu tehnologiile noastre precum şi cu abilităţile proprii ale planetei, vor restabili sănătatea Pământului şi neutralizarea surselor de radiaţii scăpate în mediu, chiar înainte de a trece timpul de înjumătăţire a substanţelor radioactive implicate în acest caz. În demersul pe care-l faceţi, nu subestimaţi puterea gândurilor voastre şi a rugăciunilor pentru restabilirea sănătăţii voastre şi a mediului afectat. Neutralizarea totală a radioactivităţii şi efectelor acesteia se va obţine înaintea sfârşitului anului viitor. Procesul va putea fi şi mai accelerat atunci când puterea luminii divine va înlătura energia fricii şi abandonării.
8. ( Hatonn adresându-se lui Matei): Matei, aş dori profit de această ocazie pentru a vorbi despre realitatea programului HAART al întunecaţilor, pusă la îndoială de către unii oameni de pe Pământ. Mai întâi că nu toate cutremurele care au loc sunt provocate de om; unele dintre ele sunt acţiuni necesare, iniţiate de însăşi Mama Gaia, ca modalitate de purificare care să nu împieteze asupra procesului de ascensionare a planetei. Apoi, HAARP are mai multe variante şi funcţii în diferite zone de pe glob, una dintre ele fiind, evident, producerea de cutremure cât mai distrugătoare. Astfel, tot în acest program diabolic sunt prevăzute erupţii vulcanice, furtuni puternice (inclusiv tornade), alunecări masive de teren şi inundaţii. Trebuie să precizez că aproape toate acestea sunt aplicaţii ale descoperirilor lui Nikola Tesla. Descoperirea, fundamental de utilitate paşnică, a fost preluată de Illuminati şi adaptată realizării scopurile lor distructive.

9. Iiluminati au crezut că tehnologia lor este infailibilă, până acum câteva luni când au devenit suspicioşi ca urmare a acţiunilor noastre de deviere a unui uragan şi diminuarea forţei lui distructive. După eliminarea acestor forţe potrivnice, descoperirile lui Tesla îşi vor găsi multe aplicaţii practice în diverse domenii de activitate paşnică.
10. Mulţumesc, Matei, pentru că mi-ai facilitat această comunicare! Hatonn.
11. Hatonn, îţi mulţumesc pentru explicaţiile pe care le-ai furnizat!
12. Întăresc cele spuse de Hatonn în sensul că energia fricii, existentă încă masiv în lumea voastră, ajută forţelor răului. Pe de altă parte, înţelegem teama oamenilor din zona calamitată în Japonia. În alte locuri din lume există alte tipuri de frici cum ar fi cea provocată de sărăcie, de recesiune, de inundaţii etc. Alţii se tem de efectele încălzirii globale asupra vieţii şi economiei, pierderea locurilor de muncă, creşterea galopantă a preţului combustibililor, spectrul unui război mondial etc.
13. Teama colectivă crează energia negativă de care au nevoie forţele întunecate. Din acest motiv, lumea trebuie să privească evenimentele neplăcute cu încrederea că tot ceea ce se întâmplă va avea un efect final pozitiv. Ştiu că aceasta este uşor de spus dar mai greu de realizat; oamenii trebuie însă să încerce să vadă partea bună a evenimentelor şi aceasta se poate face dacă vă veţi aminti mereu că sufletul este nemuritor şi că trupul pe care-l purtaţi este doar un vehicul pe care vi l-aţi luat pentru a avea diverse experienţe în această viaţa pământeană. Energia fricii nu poate încetini ascensiunea planetei dar poate avea efecte asupra evoluţiei celor care tăiesc aceste stări de teamă. În efortul pe care-l depuneţi nu sunteţi singuri, multe fiinţe din alte planuri vă încurajază să păşiţi înainte spre Epoca de Aur de care v-aţi apropiat foarte mult.

14. Mă grăbesc să vă asigur că starea aceasta de incertitudine şi de încercări nu va mai dura mult. Pământul se apropie de niveluri vibratorii înalte în care domină lumina divină şi aceasta va face să crească exponenţial numărul celor care se vor trezi şi vor căuta lumina. Cei porniţi pe cale vor înţelege că nu există judecată sau pedeapsă şi că totul depinde de ceea ce aleg să facă, renunţând, dacă este cazul, la ceea ce ei constată că nu este spre binele lor cel mai înalt, şi făcând o altă alegere.
15. În mesajele mele anterioare am spus că în această perioadă a sfârşitului de ciclu, mulţi oameni vor părăsi această viaţă, în conformitate cu contractele sufletului lor. Dar tot în această perioadă vor pleca şi aceia care refuză lumina, refuză ascensiunea, aşa că omului obişnuit îi va fi greu să discearnă cauza reală pentru care o rudă, un cunoscut, un prieten, va părăsi Pământul. Acesta este motivul pentru care vă rog să nu judecaţi pe nimeni pentru alegerile pe care le face, deoarece este foarte probabil ca voi să nu cunoaşteţi realitatea. Nu-i judecaţi căci sufletul lor, sigur va face alegerea cea mai bună.  Priviţi-i şi gânditi-vă la ei cu iubire căci aceasta este cea mai puternică forţă din cosmos. În orice loc şi în toate cazurile, dragostea este singura care face minuni.

16. Nu aveţi motive să vă întreţineţi sentimentele de teamă deoarece nu se întrevede niciun eveniment major care ar justifica aceasta. Tot ceea ce se va întâmpla negativ pe planetă nu va reuşi să oprească ascensiunea planetei în dimensiuni superioare; poate produce, însă, efecte asupra celor care se complac a rămâne în zona fricii. 
Înlăturaţi teama că vizitatorii extratereştri vin pe Pământ cu planuri diabolice de subjugare a civilizaţiei umane, aşa cum forţele Iiluminati vor încerca să vă convingă. Indiferent de cum vor arăta, ei vin cu bune intenţii, cu sentimente de iubire şi fraternitate. Ei vin să ajute umanitatea să-şi crească mai repede frecvenţa de vibraţie, condiţie esenţială pentru a trece prin poarta stelară.

Suzanne Ward
17. Dorim ca informaţiile pe care le dăm să ajungă la cât mai mulţi oameni. Când solii civilizaţiilor universului îşi vor face apariţia în navele lor spaţiale, vă rugăm să vă amintiţi că de foarte mult timp, dar mai ales în ultimii zeci de ani, aceste civilizaţii au ajutat, uneori determinant, planeta şi umanitatea. Mereu au fost aproape de voi şi au intervenit pentru ca voi să depăşiţi situaţii critice despre care, uneori, nici nu aţi avut cunoştinţă. Primiţi-i cu inima şi braţele deschise căci ei sunt fraţii şi surorile voastre care v-au iubit totdeauna şi au sperat că vă veţi întâlni faţă în faţă.
18. Ei vin să vă aducă daruri, să vă asiste în activitatea pe care o desfăşuraţi pentru ascensionarea  pe alte cote dimensionale. Ceea ce vă vor oferi ei va fi exact ceea ce aveţi voi nevoie în evoluţia voastră civilizaţională.
                 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu