Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Mesaj de la MATEI – 25 martie 2011

  (Channeler Suzanne Ward)

1. Vă transmit multe salutări şi iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această staţie spaţială. 
Sunt Matei şi vreau să vă vorbesc în special despre cele mai semnificative situaţii actuale de pe planetă. Deoarece perspectiva voastră este limitată, ca zonă şi posibilităţi de observare, dorim să vă oferim veşti îmbucurătoare obţinute din avantajul poziţiei noastre faţă de dimensiunea sistemului vostru planetar. Toate evenimentele se produc acum sub impactul unei accelerări universale care precipită apariţia şi scoaterea la iveală a adevărului precum şi înfăptuirea reformelor care de mult se impuneau.

2. Pentru a da un exemplu de tăinuire îndelungată a adevărului, care acum apare în forţă, să ne referim la faptul că nu cu mult timp în urmă puţină lume de pe Pământ ar fi putut crede în afirmaţia că, multe dintre evenimentele meteorologice nefaste şi catastrofele “naturale”, precum cutremurele, taifunurile sau inundaţiile ar purea fi produse de anumiţi oameni de ştiinţă puşi în slujba forţelor răului. Acum, internetul vostru este plin de informaţii despre înalte tehnologii de producerea a unor asemenea evenimente dar nu se fac atenţionări din timp pentru ca lumea să-şi ia masurile corespunzătoare de salvare.

3. Să ne referim mai întâi la ceea ce se întâmplă în continuare în Japonia. Cunoaştem că Lucrători din Lumină ai unor civilizaţii din afara planetei urmează să intervină pentru a pune sub control situaţia radiaţiilor periculoase scăpate de la reactoare, pentru a evita producerea unui număr imens de victime şi importante daune mediului global planetar. În mesajul anterior v-am spus că familia noastră spaţială acţionează pentru reducerea la maximum a nivelului radiaţiilor nucleare, şi v-am asigurat că echipele lor de intervenţie lucrează în acest sens. Dar trebuie să cunoaşteţi că nu tot ceea ce se întreprinde poate fi făcut cunoscut întregii populaţii a planetei, din motive strategice. Aveţi însă încredere că aceste măsuri se iau şi sunt foarte eficiente.

4.La cererea diverselor persoane, mama mea a fost frecvent în legătură cu mine şi cu alte surse. O voi ruga să vă facă cunoscute unele dintre aceste discuţii.

5.(Suzy: Iată un fragment din email-ul din 18 martie a.c. către Hannah Beaconfleid care face channeling pentru Pleiadienii din Lumină).
Cu trei nopţi în urmă, am fost sunată de Gen, traducător japonez, pentru a-mi mulţumi pentru mesajul de la Matei, întrebându-mă şi dacă am informaţii mai recente. Matei mi-a spus mie că are informaţii că la faţa locului se află unii specialişti extratereştri care ajută la reducerea zonei de iradiere şi a intensităţii acestor radiaţii, dar aceste informaţii nu au fost verificate.
A doua zi, a fost o adevărată nebunie în legătură cu acest subiect, aşa că l-am rugat direct pe Dumnezeu să aprecieze cele spuse de Matei. El mi-a confirmat că o navă spaţială de mică capacitare a aterizat la cca o milă de instalaţia mucleară iar echipajul a utilizat echipamentul de protecţie propriu adecvat, precum şi echipamentul staţionat pe navă. Nimeni dintre pământeni nu a sesizat prezenţa acelei echipe, dar efecte ale interveţiei ei au existat în mod evident.
În această dimineaţă, Gen mi-a transmis din Japonia că nu se cunoaşte cum, dar , în mod miraculos (!), scurgerea de radiaţii din aceste reactoare a fost redusă sub nivelul critic.
Este în mod evident rezultatul intervenţiei acelei echipe de specialişti extratereştri. Ca o completare, se afirmă că în jurul centralei avariate se observă frecvent mici nave spaţiale luminoase, OZN-uri.

6. [Următorul fragment este din email-ul meu din 25 martie către Jean Hudon, redactor la Earth Rainbow Network.]

- Jean, am considerat că vei fi interesat de unele imagini video pe care tocmai le-am primit de la Hatonn şi ce mi-a dat el să-i spun lui Gen; am primit link-ul. Gen este plecat cu familia sa în Okinawa, unde au înfiinţat o organizaţie care se va ocupa de procurarea de locuinţe pentru japonezii care şi-au pierdut casele din cauza evenimentelor din Japonia. Acum ei se află în Hawaii.
" Sunt Hatonn. Nu renunţaţi la speranţă în legătură cu patria voastră! Discuţii la cel mai înalt nivel au loc acum în Consiliul Universului, legat de măsurile ce se vor lua imediat cu privire la dezmembrarea reţelei energetice (gridului) pentru ca acesta să nu fie afectat de aplicarea tehnologiilor noastre diferite! Nu se discută dacă să intervenim ci cum să se procedeze în aşa fel încât să nu se provoace un rău şi mai mare la cel care deja s-a produs, dacă nu s-ar ţine cont de toată structura energetică a planetei"
Hatonn a dat asigurări că nu există în linia timpului probabilitatea ca viitoarele cutremure sau erupţii să fie mai puternice decât cele care s-au produs deja. El a declarat că este paradoxal cum utilizarea particulară a HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program – Programul de cercetare a activităţii înaltei frecvenţe timpurii), destinat să creeze cantităţi masive de energie negativă, a eliberat mai multă negativitate decât se preconizase.

7. [Următorul fragment este din email-ul meu de a doua zi trimis unui prieten dacă stin ceva mai multe despre asistenţă ET.]

Hatonn deja mi-a spus că Illuminati ştiu de intervenţia familiei noastre spaţiale, deoarece efectele la care se aşteptau (Nota C.M.: de distrugere totală a Japoniei) nu sau întâmplat. Au ajuns la această concluzie, doar atunci când uraganul care s-a produs a fost redirecţionat spre largul oceanului slăbind mult din intensitate şi fără a mai lovi continentul american, aşa cum intenţionaseră Illuminati.

Hatonn a spus că tehnologiile întunecaţilor de provocare a cutremurlor şi manipularea vremii au fost rafinate şi intensificate de-a lungul anilor. Furtuni majore au fost produse prin declanşarea unor cutremure în lanţ, dar, din cauza intervenţiei civilizaţiilor extraterestre, oamenii de ştiinţă Illuminati au reacţonat,  început să utilizeze o combinaţie de tehnologii, cum ar fi back-up-uri (repetări) în cazul în care un sistem nu a dat rezultatele scontate de ei. Ei încearcă de asemenea, să facă ineficace tehnologiile ET de interferare în evenimentele provocate, prin utilizarea la maximum şi simultan a surselor lor energetice.

Hatonn a afirmat că, în Japonia, în una dintre cele mai mari capacităţi HAARP aplicată în diverse locuri, a fost folosită o variantă evoluată a invenţiilor lui Tesla care se referă la posibilitatea de a produce şi propaga distrugerea unui obiectiv de sus în jos (top-down)
Chiar si cu tehnologile avansate ale extratereştrilor nu este simplu de combătut şi anihilat efectele echipamentelor Illuminati, fără a întrerupe sau a provoca unele perturbări sau întreruperi în reţelele energetice ale planetei (Nota C.M.: cum ar fi telecomunicaţiile, funcţionarea şi controlul sateliţilor, fincţionarea surselor generatoare de energie electrică, programe radio şi tv. etc), utilizate nu numai de Illuminaţi. De aceea, au loc dezbateri şi discuţii la nivelul cel mai înalt în Consilul Universului, unde se caută cele mai bune soluţii care să nu aibă impact sau să aibă unul minor asupra civilizaţiei umane.
                                                   ______________________

Mulţumesc, mamă!

8. Există într-adevăr, niveluri periculoase de radiaţii în plante, apă şi aer în apropierea instalaţiei avariate şi niveluri inferioare în alte părţi din Japonia; toate aceste niveluri ar fi fost mult mai mari, fără ajutorul familiei noastre din spaţiu, aflată şi pe planetă dar şi în interiorul ei.

9. Onorăm curajul şi dăruirea muncitorilor din această unitate nucleară, oameni care şi-au asumat conştient riscuri sigure de iradiere letală sau îmbolnăvire. Cei care vor face trecerea în Nirvana vor fi întâmpinaţi ca nişte adevăraţi eroi, vor primi îngrijirile necesare şi vor fi recompensaţi cu importante salturi în evoluţia lor spirituală. În ceea ce priveşte populaţia care este mai puţin afectată, dacă contractele lor de viaţă o permit, sau vor solicita prelungirea şederii lor pe planetă, se vor vindeca destul de repede deoarece vă aflaţi în perioada plinei ascensiuni a Pământuluii şi a voastră, care, oricum va eradica orice fel de boală, dacă în contractul de viaţă nu este prevăzut altceva.

10. În mesajul noastru anterior, am declarat că toate sufletele personelor care au pierit în timpul cutremurului şi tsunami-ului a primit asistenţa de care aveau nevoie (după sosirea în Nirvana). Sperăm că această veste va aduce suficientă consolare familiilor rămase pe planetă. Noi îi asiguirăm că cei dragi sunt foarte bine şi fericiţi pentru noua lor existenţă în care au intrat. Sentimentele lor pentru cei rămaşi sunt de iubire şi încurajare deoarece totul are menirea de a vă ridica mai evoluaţi în planurile superioare.

11. Trebuie însă spus că ajutorul pe care vi-l pot acorda cei plecaţi, nu exclude efortul şi determinarea voastră de a ieşi din situaţia aceasta deosebită.
Deşi această experienţă a fost una dureroasă, ea trebuie să fie o lecţie pentru viitor, în sensul că omenirea trebuie să renunţe cât mai repede la tehnologiile fisiunii nucleare şi să treacă la aplicare numeroaselor tehnologii de obţinerea energiei electrice nepericuloase. Indicăm statelor lumii să nu mai promoveze tehnologiile fisiunii nucleare. Cine renunţă, va fi ajutat de fraţii noştri extratereştri prin creşterea puterii de inovare şi elaborare a unor tehnologii adecvate. Trebuie să vă uniţi forţele la nivel mondial pentru a impune schimbarea proiectelor de viitor în domeniul energetic. Să fiţi siguri că dacă energia nucleară nu ar fi aducătoare de mari venituri pentru cei câţiva magnaţi, de mult s-ar fi renunţat la ea.

12. Când echipajele civilizaţiilor ET vor putea ateriza pe planetă, în deplină cunoaştere şi acceptare a pământenilor, multe tehnologii vor aduce. Printre ele amintim: dematerializarea deşeurilor nucleare, eliminarea totală a oricărui fel de poluare, inclusiv radioactivă, din sol, aer şi apă. Aceasta va conduce repede la purificarea şi revigorarea planetei, la o viaţă lungă şi îndestulată a populaţiei, la pace şi bună înţelegere.

13. A doua situaţie de importanţă majoră la care dorim să ne referim este cea din lumea arabă.Totul s-a produs şi va continua pe fondul nedreptăţilor făcute de conducători despotici şi hrăpăreţi, care au înţeles să reprime dorinţa de libertate a propriilor popoare. Nu preconizăm vărsări de sânge importante în lupta pe care cei nemulţumiţi şi asupriţi o duc cu potentaţii momentului. Va fi un triumf general al celor cinstiţi şi muncitori.

14. Suntem conştienţi de opiniile contradictorii cu privire la coaliţia condusă de SUA a forţelor militare din Libia. Pentru prima dată în istoria voastră, intervenţia coalizată din Libia nu este dominată de interese ascunse, egoste sau particulare. Este o dorinţă sinceră pentru a ajuta un popor masacrat de un scelerat. Oamenii de acolo se luptă pentru libertatea lor şi pentru viitorul luminos al copiilor lor.

15. Timpurile dictatorilor au trecut. Timpul exploatării fără discernământ a bogăţiilor Pământului a expirat, de asemenea. Vechile rânduieli, bazate pe vechea energie, sunt aporoape în totalitate spulberate. Sfârşitul lor este foarte aproape.

Suzanne Ward
16. Din păcate, există un mod aproape inconştient prin care lumea mai alimentează încă cu energie negativă, forţele răului. Mă refer la industria zvonurilor care produc întrarea în panică, ştirile care înfricoşează lumea (în fondul ei, cinstită), panica nejustificată pe diferite teme: că vine un mare cutremur, o mare epidemie, un război nuclear, o foamete cumplită, un potop diluvian etc.,etc. Chiar oameni care au acces la surse de informare cotrectă se lasă antrenaţi în asemenea tăvălug al neputinţei.

Fiţi statornici în lumina inimii voastre şi nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţii care nici măcar nu vor apărea. Nu mai credeţi acea parte a mess-mediei interesate care face jocul ultimilor tirani. Indubitabil, se apropie Epoca de Aur.
Cu dragoste, Matei.

SURSA : http://www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu