Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 martie 2011

MESAJ DE ÎNCURAJARE PENTRU JAPONIA


De la KRYON

(15 March 2011; channeler Lee Carroll) 

Salutări dragii mei! Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

În aceste zile, pluteşte în aer o teribilă teamă în ceea ce priveşte catastrofa nucleară din Japonia. În luna ianuarie v-am spus numerologia acestui an dă cifra 4 care este şi numărul Gaei, mai precis, toată materialitatea de pe Pămînt. Vă mai reamintesc că în acea comunicare vorbeam şi despre efectele apei rezultată din topirea gheţarilor datorită stricării echilibrului masic al apei pe planetă. Continua topire a gheţii activează vulcani consideraţi stinşi ceea ce provoacă noi erupţii vulcanice şi cutremure de pământ.
Repet ceea ce am spus în acea comunicare: Ceea ce se întâmplă nu trebuie considerată o pedeapsă venită de la Dumnezeu asupra umanităţii. Divinitatea şi Mama Gaia nu ar avea nici-un interes să-şi propună distrugerea omenirii pe care a creat-o, respectiv, pe care o găzduieşte. Lumea trebuie să înţeleagă această manifestare ca pe un punct din programul de purificare a planetei, în drumul ei către dimensiuni superioare. Spun aceasta şi pentru a contracara acţiunile alarmiştilor care au interes în destabilizarea ordinii mondiale şi panicarea oamenilor de pretutindeni.

Japonezii nu reprezintă o ţintă a Creatorului care ar dori cumva să-i decimeze.Acest popor se află pur şi simplu în una din amplasamentele în care Mama Gaia şi-a programat lucrarea de purificare. La fel ca omologii lor din America de Sud, aceşti oameni au ales să trăiască în zona afectată, pentru a-şi realiza propriile programe de evoluţie.

1.Să ne oprim puţin pentru a vă reaminti că Divinitatea nu are cunoaşterea datei exacte a evenimentelor într-o masură mai mare decât voi, cei care le determinaţi, prin alegerile şi comportările voastre. Tot ceea ce vi se poate oferi sunt potenţialităţile, variantele, care pot fi alese de voi pentru manifestare în realitatea voastră. Nu uitaţi că tot ceea ce se întâmplă este în conformitate cu conştinţa şi nivelul evolutiv la care a ajuns specia umană.
Ştiam în zona sud-americană va fi un puternic cutremur care va afecta Chile, şi despre aceasta li s-au transmis avertizări din timp. Dar şi în cazul Japoniei au fost avertizări pentru probabile cutremure. Încă o dată: omul a fost dotat cu conştinţă şi liber arbitru pe care să le utilizeze aşa cum crede de cuviinţă, fără a i se impune nimic din altă parte. Ceea ce putem face noi este să vorbim despre potenţialităţi, condiţii, care se îndeplinesc într-o anume perioadă, omul decizând să le aleagă sau nu.Toate acestea decurg şi din interpretarea corectă a numerologiei.
Dragii mei, trimitem energia compasiunii noastre către cei care au fost şi sunt afectaţi de aceste evenimente, tragice la nivelul dualităţii. Sprijinul şi compasiunea noastră vor ajuta acest popor să depăşească grava situaţie care s-a creat în acea zonă.  Dacă asta vă consolează cumva, vă voi spune că, la nivel de suflet, fiecare dintre cei afectaţi a cunoscut ceea ce se va întâmpla deoarece a fost alegerea lui. Poate că evenimentul s-ar fi putut amâna, dar, cu siguranţă, nu ar fi putut trece de anul 2011, fără a se manifesta. Sufletele celor afectaţi au ales să se încarneze pe Pământ şi să se afle în locul potrivit, pentru a trăi evenimentul aşa cum şi l-au programat înainte de naştere.
Cei care au plecat îşi trimit energiile către cei care au rămas pentru a-i îmbărbăta şi a-i încuraja să continuie să trăiască în conformitate cu ceea ce şi-au dorit, pentru a putea evolua. Energiile de compasiune şi iubire pentru cei afectaţi din Japonia, vor ajuta la creşterea puternică a nivelului vibraţiilor IUBIRII pe planetă, ingredientul absolut necesar, şi singurul, pentru ascensiunea accelerată a planetei şi omenirii.

2. Se actualizează acum ceea ce am spus cu peste zece ani în urmă asupra tehnologiei nucleare de obţinere a energiei electrice. Şi atunci am avertizat că se impunea găsirea unor tehnologii pentru producerea din surse alternative a energiei electrice necesare. Evenimentul acesta tragic va determina multe naţiuni să renunţe la programele lor de producere a energiei electrice prin tehnologia fisiunii nucleare. Acum lumea şi factorii de decizie vor înţelege mai exact cât de importantă este abandonarea producerii de energie prin fisiune şi vor începe să se orienteze spre punerea la punct a tehnologiilor alternative, nepericuloase.
Energia nucleară este o modalitate foarte costisitoare şi periculoasă, pentru a pune în funcţiune un agregat producător de abur. Voi enumera doar câteva dintre soluţiile alternative de obţinerea a unei energii electrice, curate şi nepericuloase.
A. Energia geo-termală. Sursa de căldură extraordinar de mare se află sub picioarele voastre. Puteţi obţine cît de mult abur doriţi din punerea la punct a unor tehnologii de extragerea căldurii din subsolul planetei. Dacă, ipotetic, s-ar fi produs o avarie puternică la o asemenea centrală, consecinţa s-ar fi limitat la acea zonă, pierderile putându-se rezuma cel mult la distrugerea acelor echipamente, fără a putea pune în pericol vieţile oamenilor din afara zonei.
B. Enorme cantităţi de energie s-ar putea obţine din utilizarea energiei mareelor, a valurilor apelor oceanelor şi mărilor, energie care, în prezent, se iroseşte prin neutilizarea sistemului, dealtfel, destul de pus la punct în prezent. Cum Japonia este înconjurată de ape, asemenea tehnologie ar putea fi utilizată prioritar. Şi aici, o avarie serioasă s-ar putea limita la necesitatea refacerii instalaţiilor, fără a pune în pericol vieţile populaţiei din afara spaţiului restrâns ocupat de asemenea uzină.

Întrebarea firească pe care v-o adresez este: Aveţi de gând să folosiţi acest tragic eveniment ca motivaţie serioasă şi convingătoare de renunţare la tehnologia nucleară utilizată şi adoptarea unor tehnologii nepericuloase, precum cele din exemplele de mai sus, şi multe altele? Sau vă veţi încrâncena să folosiţi orbeşte această tehnologie periculoasă, până când veţi distruge totul? Astăzi s-a întâmplat în Japonia, mâine, s-ar putea să vină rândul vostru!!
Dezastrul nuclear a fost creat pentru a vă da un puternic şi convingător argument că este urgent necesar să vă opriţi din această cursă nebunească, acum când încă mai aveţi ceva timp.(Nota C.M.: Faptul că s-a ales ca acest tragic eveniment se producă în Japonia nu este întâmplător şi din alt punct de vedere. Lumea, şi în primul rând factorii de decizie, trebuie să înţeleagă că dacă asemenea eveniment s-a putut întâmpla într-o ţară extrem de dezvoltată tehnologic, cu un popor educat şi disciplinat, dovedind mult spirit de sacrificiu şi patriotism, ce s-ar fi putut întâmpla într-o ţară slab dezvoltată tehnologic, cu un popor din care poţi recruta mai de grabă visători, cârcotaşi, oameni nedispuşi la muncă şi prea puţin patrioţi, cum ar fi, de ex. România? Este dureros ceea ce susţin, dar trebuie să avem curajul de a ne privi în oglindă! Dealtfel, a existat un precedent, la Cernobâl. Acolo, autorităţile au negat în primă fază, apoi au minimalizat evenimentul, după care au spus că vecinii nu au de ce se teme, în privinţa radiaţiilor. Realitatea a fost că mai toată Europa a fost iradiată, mai mult sau mai puţin. O cercetare serioasă ar dovedi că sute de mii de oamneni au murit în timp, ca urmare a acelui val radioactiv).
Numai timpul va arăta dacă sacrificiul făcut de japonezi a meritat şi a contribuit la salvarea civilizaţiei umane (Nota C.M.: Din păcate, în istoria omenirii a existat un precedent când războiul stupid dintre Lemuria şi Atlantida, s-a încheiat cu un conflict nuclear care a distrus două continente, acoperite, până la urmă de apele oceanului planetar).

Carroll Lee
Cele mai mari aglomerări umane sunt plasate pe malurile apelor planetare şi ar putea foarte bine, şi mult mai lesnicios, să se folosească forţa apei, prin utilizarea convenabilă a unor tehnologii de captare a energiei valurilor, vânturilor şi soarelui.
Mai gândiţi-vă…cât mai este timp!
Cu dragoste!

KRYON


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu