Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 martie 2011

DESPRE LEMURIA ŞI TELOS (2)

Prin Aurelia Louise Jones
( continuare)

Înainte ca iubitul pământ al Lemuriei sa se scufunde complet, s-a profeţit că într-un viitor îndepărtat, mulţi dintre noi se vor aduna din nou pentru a cânta acest cântec, "Auld Lang Syne", însă nu pentru a comemora un dezastru ci pentru a sărbători izbânda binelui.
Timpul acela a sosit acum, şi el va aduce acea sărbătoare şi celebrare a strămoşilor noştri. Suntem foarte aproape de a trăi mult aşteptata "REVEDERE".

Mă emoţionează până la lacrimi că mie mi s-a încredinţat marea onoare de a primi vestea de la Marele Preot Adama. Mulţi dintre cei care citesc aceste rânduri au fost printre cei care s-au aflat atunci prezenţi la scufundarea Lemuriei, şi au dat dovadă de acel imens sacrificiu şi curaj în beneficiul omenirii ce avea să vină.
Permiţi-mi să vă aplaud pentru curajul dovedit în acele momente de maxim tragism şi să ne bucurăm pentru că, după multe milenii, aţi revenit pe Pământ pentru a vă continua misiunea întreruptă atunci în mod atât de tragic. Împreună, asistăm acum la ultimele faze înainte de ascensionarea planetei şi a celor care au ales să o însoţească, în noua dimensiune existenţială.

Una din sarcinile celor retraşi în Telos a fost de a păstra spiritul lemurian, echilibrul energiilor conştinţei şi dorinţei de ascensionare, sarcină pe care au avut-o şi cei de la suprafaţă. Acum, când ciclul se încheie, cele două civilizaţii se vor regăsi şi-şi vor uni energiile pentru propulsarea planetei în noua dimensiune, uniţi într-o Singură Inimă.
Pământul, după scufundarea celor două continente

În timp ce Lemuria zăcea deja pe fundul oceanului, fenomenul scufundării a început să se manifeste accelerat şi în Atlantida. Timp de 200 de ani, părţi ale continentului atlant au fost înghiţite treptat de ape, înaintea actului final.
În toată această lungă perioadă de agonie, Pământul a trăit într-o stare precară de instabilitate, căci scufundarea celor două continente nu putea rămâne fără efecte majore.

Dispariţia celor două mari continente, în răstimp de 200 de ani, a bulversat întregul ecosistem planetar, s-au produs ulterior dislocări masive de pământuri, reaşezări ale maselor de apă şi solului, în strădania Mamei Gaia de a-şi recăpăta echilibrul puternic zdruncinat de acţiunile nebuneşti ale omului. Standardul ridicat la care omenirea ajunsese înainte de războaiele nimicitoare şi scufundarea continentelor, s-a spulberat, şi lumea şi-a reluat evoluţia de la un nivel foarte scăzut.

Lunga perioadă de refacere a făcut ca progresele să se facă greu şi cu mari eforturi. Mii de ani au fost necesari pentru ca sistemul planetar să se reechilibreze. Imenşii nori de praf din atmosferă au diminuat mult şi pentru o lungă perioadă, cantitatea de căldură şi lumină ajunsă pe planetă. Consecinţa afost că planeta s-a răcit, vegetaţia nu s-a mai dezvoltat corespunzător, animalele nu s-au mai reprodus şi au pierit de foame şi de frig; astfel, întregul lanţ trofic a fost puternic afectat. Mii de specii de plante şi animale au dispărut pentru totdeauna, iar omul, cel aflat în vârful acestui lanţ, le-a „cules” pe toate.

De ce s-au păstrat atât de puţine dovezi despre aceste doua mari civilizatii?
Motivul este faptul că uscatul nescufundat, au fost zguduit puternic şi frecvent de cutremure de pământ, erupţii vulcamnice, furtuni devastatoare, surpări şi alunecări de pământ etc. Condiţiile în care umanitatea supravieţuitoare a trebuit să trăiască au fost extrem de grele. „Moştenirea” lăsată de războiul care a scufundat cele două mari continente, a fost sărăcia, bolile şi înapoierea fiinţei umane la nivelul primitiv al existenţei sale. 
Cine să mai păstreze dovezi ale acelor vremuri cumplite, când obiectivul principal al celor scăpaţi era supravieţuirea?

Iniţial, înălţimea medie a oamenilor de pe Pământ era de cca 12 m. Hiperboreeni, civilizaţie care trăieşte în prezent sub pământ, şi-au păstrat şi astăzi înălţimea de12 m. La momentul scufundării Lemuriei, oamenii acelor pământuri mai aveau încă 7 m înălţime. Cei care trăiesc astăzi sub pământ ajung la 7-8 m înălţime. Tendinţa este ca reducerea înălţimii să se oprească şi să reînceapă trendul crescător, spre atingerea înălţimii iniţiale, de 12m. De fapt, şi la suprafaţă există o tendinţa de creştere în înălţime a oamenilor.

Forma de guvernământ în Telos.
Actual, există în Telos două forme de guvernare. Prima, are la vârf Regele şi Regina, Ra şi Rana Mu, care, ca nivel de evoluţie, sunt maeştri ascensionaţi, ce reprezintă Flacarile Gemene. A doua formă de guvernământ este formată de Consiliul local, numit Consiliul Lemurian de Lumină din Telos, compus din 12 maeştri ascensionaţi - 6 bărbaţi şi 6 femei – care asigură echilibrul divin masculin/feminin. Consiliul este condus de Marele Preot din Telos, pe nume Adama (destul de cunoscut vouă pentru desele comunicări pe care le face la suprafaţă prin channeling).

Membrii Consiliului sunt selectaţi în funcţie de nivelul de realizare spirituală la care au ajuns, calităţile morale, maturitatea şi gradul de expertiză. Atunci când un membru al Consiliului decide să se mute la un alt nivel de servicii, locul vacant este anunţat poporului nostru pentru ca cei doritori şi corespunzători să-şi poată depune candidatura. Toate cererile sunt studiate cu atenţie de către Consiliu, de către membri preoţiei şi de către Rege şi Regină. CV-ul, ca să spunem aşa, este studiat de cei în drept care decid, ultimul cuvânt avându-l Cuplul Regal.

Oraşul Telos
Telos-ul este un oraş destul de mare, având aproximativ1,5 milioane de locuitori. Metropola nu este sectorizată, toţi ţinând de administraţia centrală. Nu există restricţii de circulaţie în nici-o zonă a oraşului. Cum s-a mai spus şi cu alte ocazii, Telos-ul este aşezat pe 5 nivele de înălţime (de fapt, adâncime), ocupând mai multe mile patrate din suprafaţa interioară a Mt. Shasta (a se citi interviurile date Sharula Dux lui Joanna Cherry)

Noua Lemurie
Tuturor celor care veţi citi aceste rânduri, permiteţi-mi să vă spun că Lemuria nu a fost niciodată distrusă în întregime, aşa cum s-a considerat. Ea încă mai există în prezent, în dimensiunea a 4-a şi a 5-a, dimensiuni încă invizibile şi inaccesibile omului obişnuit, trăitor în cea de a 3-a dimensiune. Pe măsură ce vălul dintre dimensiunea a 3-a şi dimensiunile superioare se subţiază, acea lume a Lemuriei inobservabilă acum va începe să fie zărită din ce în ce mai clar, în final, devenind o privelişte care va face parte permanent din realitatea voastră palpabilă. [ Nota C.M.:Aceasta se va întâmpla când frecvenţa noastră de vibraţie va creşte corespunzător ca urmare a acumulărilor de lumină, modificării ADN-ului şi trecerii la structura cristalină (adică trecerea de la structura de carbon la siliciu). Toate acestea se vor obţine pe măsură ce tot ceea ce s-a construit şi s-a bazat pe vechea energie va fi abandonat şi se va trece la utilizarea noii energii. Aceasta va însemna, printre altele: apariţia unei noi conştinţe, renunţarea la vechile dogme, vechile credinţe, abandonarea conceptelor de ură, dorinţă de înavuţire materială, egoism, separatism, necinste. Când noua societate umană va statua ca singur mod de comportare sentimentul IUBIRII necondiţionate şi compasiunii, vălul care ne separă de lumile evoluate se va destrăma şi vom constata că facem parte dintr-o lume mult mai vastă, mai frumoasă şi mai bogată.]

În realitatea universală, momentul tragic al scufundării petrecut cu Lemuria şi Atlantida s-a rezumat la distrugerea a ceea ce exista în dimensiunea a 3-a, partea ei materială (Nota C.M.: tonalul). Dar Lemuria şi Atlantida, în forma lor evoluată (Nota C.M.: nagualul), au continuat să existe şi să se dezvolte în dimensiunea a 4-a, adică pe o frecvenţă mai ridicată, inaccesibilă fiinţei din dimensiunea a 3-a.
Dacă această informaţie va face ca unora dintre voi să le dea lacrimile, lăsaţi-le să curgă, deoarece ele au menirea de a vindeca vechi şi dureroase răni din trecutul vostru îndepărtat. Respiraţi adânc şi îmbrăţişaţi această informaţie izbăvitoare. Pe măsură ce inspiraţi aceste energii binefăcătoare, Sinele Înalt din fiinţa voastră va dizolva durerea şi traumele care v-au însoţit de-a lungul vieţilor care au urmat scufundării continentului căruia i-aţi aparţinut cândva. Cereţi Sinelui vostru Înalt să vă asiste în descoperirea acelor înregistrări săpate în adâncul sufletului vostru şi care vă amintesc de acel îndepărtat trecut.

Faceţi-vă un obicei din a medita în fiecare zi pe acest subiect până când vechile amintiri vor începe să anime scene din viaţa voastră în care aţi fost martor la acele evenimente. In final, veţi trăi sentimentul că aţi recăpătat ceva care lipsea din fiinţa voastră totală, veţi deveni mai împăcaţi, mai fericiţi şi mai optimişti şi veţi începe să înţelegeţi mai bine cine sunteţi şi care vă este biografia. În acest demers puteţi să ne solicitaţi asistenţa iar noi o vom acorda cu plăcere.
Aurelia Jones
Noua zi a Noii Lumi este pe cale să se nască. Lemuria v-a rămas credincioasă şi ea vă aşteaptă în dimensiunea a 4-a, pregătită şi gătită să vă primească cu braţele deschise. Veţi recupera paradisul pierdut.

Vom evolua împreună în dimensiunea a 5-a, dimensiunea iubirii şi abundenţei.
                                      S F A R S I T 
Sursa: http://conversationswithadama.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu