Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 martie 2011

Comunicare de la MATEI


(12 martie 2011; channeler Suzanne Ward)                           
1. Vă transmit salutări pline de iubire din partea mea şi a sufletelor aflate pe această navă spaţială.Aici este Matei.
Cutremurul din largul coastelor Japoniei, poziţionat strategic pentru a declanşa tsunami, nu a fost privocat de Mama Gaia. Cei care au produs acest cutremur trebuie căutaţi în rândul oamenilor de ştiinţă ai Illuminati. Familia noastră din spaţiu a reuşit să contracareaze în mare parte planurile distructive ale acestor forţe ale răului. Este adevărat că nu s-a putut obţine o anihilare completă a efectelor acestor cutremure devastatoare şi repetate, deoarece amploarea acestora şi efectele lor asupra oceanului au fost extrem de mari. Dacă cercetătorii cinstiţi ar studia mai cu atenţie acest şir lung al replicilor ar găsi că aici a fost împlicată o mână criminală.
2. În fapt, a fost o măsură disperată a membrilor de vârf aiIluminaţilor” care sunt conştienţi imperiul lor economic s-a prăbuşit. Vă este cunoscut că urmare a trimiterii în ultimii ani a unor cantităţi imense de energie pozitivă, divină, negativitatea pe planetă a scăzut constant. Măsurile luate de forţele răului au vizat tocmai încercarea de a reface cât de cât din volumul pierdut al energiei negative, prin generarea unor catastrofe care să mărească şi să provoace haos, suferinţă, disperare şi ură, modalităţi cunoscute de obţinere a energiilor negative. Rezultatele, ca urmare a cestor acţiuni provocate de forţele potrivnice, nu au fost nici pe departe ceea ce şi-au dorit şi organizat forţele Illuminati care plănuiseră, nici mai mult nici mai puţin, decât să distrugă întreaga Japonie.
Utilizându-şi tehnologiile, civilizaţiile extraterestre au făcut ca distrugerile să fie limitate, inclusiv zona afectată de radiaţiile nucleare. La redresarea rapidă a situaţiei, care putea deveni, la un moment dat, foarte periculoasă (dacă acele civilizaţii nu ar fi intervenit), a contribuit şi contribuie, într-un procent de loc neglijabil, şi acea parte a oamenilor de pe Pământ care au înţeles să ajute spiritual şi material poporul japonez. Ajutorul spiritual, care este cel mai important, constă în sentimentele de compasiune şi încurajare adresate celor afectaţi, prin diverse forme de comunicare dar,  mai ales, prin meditaţii, consacrări şi binecuvântări.

3. S-a dovedit şi cu această ocazie că forţele răului sunt drastic diminuate, ca urmarea importantelor creşteri a conştinţei colective şi individuale a oamenilor, trendul ireversibil fiind de completă eliminare a forţelor negative de pe planetă. Dealtfel, aceaste importante creşteri vibraţionale au făcut posibilă şi conştientizarea din ce în ce mai importantă a multor popoare trezite acum şi hotărâte să-şi alunge conducătorii necinstiţi şi asupritori. 
4. După ce poporul libian îşi va recăpăta libertatea, vor urma alte popoare din Orientul Mijlociu, din Asia de Sud şi din Africa. Sub presiunea maselor, forţele politice vor ceda revendicărilor pentru instalarea unor guverne care să se îngrijească, cu adevărat, de bunăstarea naţiunilor lor.Dar ar fi o naivitate să se creadă că vechea gardă va ceda de bunăvoie puterea.
5. Ştim că pierderea unor fiinţe dragi, ca urmare a conflictelor dintre putere şi masele populare, este moment de tristeţe pentru cei rămaşi în viaţă. Doresc însă să vă asigur că toţi cei care-şi părăsesc corpul fizic, în conformitate cu programul cu care au venit pe Pământ sau ca urmare a modificării acelui program, ajung în Nirvana unde găsesc minunate condiţii de fericire personală, alături de fiinţele dragi din vieţile anterioare sau din ultimul lor sejur pe planetă. Lumea spiritelor în care ajung este una de pace şi armonie. Ei ajută în plan spiritual fiinţele dragi lăsate pe Pământ pentru ca acestea să depăşească mai uşor situaţia grea creată prin despărţirea de cel dispărut.
6. Cred că acesta este momentul potrivit pentru a răspunde la întrebarea unui cititor, legată de teama sufletului la despărţirea de trup. Trebuie înţeles că pentru suflet, părăsirea trupului înseamnă o adevărată eliberare. Sufletul ajunge, după cum cunoaşteţi, în Nirvana. Dacă despărţirea de trup s-a produs în condiţii dramatice, dacă a trăit clipe de teamă sau multă durere, sufletul ajuns în acest tărâm, este primit prin portaluri specializate unde este consiliat şi ajutat să treacă cu mai multă uşurinţă de amintirea acelor momente dramatice. În prima fază, sufletul ajuns în Nirvana păstrează amintirile de pe Pământ, retrăindu-le cu aceleaşi emoţii (fie ele bucurii sau tristeţi) ca şi când ar fi încă în trup.

7. Mamă, te rog, să înserezi aici paragraful cuprins în cartea pe care ai publicat-o şi în care se vorbeşte despre procesul de vindecare a sufletului unui soldat care a murit pe câmpul de luptă. Acest exemplu este similar, ca trăire emoţională, cu al celor care au murit luaţi de valurile aduse de tsunami sau prinşi sub dărâmăturile caselor.
[Nota C.M.: Paragraful poate fi citit în cartea „Matei, vorbeşte-mi despre Rai…” scrisă de Suzanne Ward şi apărută la ed. For You în anul 2002]
8. Mulţumesc, mamă! Doresc adaug că fiecare persoană care face tranziţia este întâmpinată spunându-i-se pe nume şi i se acordă îngrijirea individualizată, în funcţie de necesităţi. Cei care se adaptează repede la noile condiţii înţelegând că nu mai sunt pe Pământ, sunt primiţi de către sufletele celor din familie, prieteni, animale  cândva dragi lor, decedaţi anterior. Fiecare nou venit primeşte o locuinţă în conformitate cu dorinţele lui unde poate locui singur sau cu cei cu care doreşte.
9. Trebuie spus că în Nirvana sosesc nu numai sufletele celor „decedaţi” pe Pământ ci şi mulţi alţi vizitatori din alte lumi şi planete veniţi cu misiuni speciale, ori ca vizitatori sau pentru anumite tratamente, deoarece acet tărâm este cunoscut ca foarte potrivit şi specializat în recuperarea celor care, din diferite motive au fost traumatizaţi şi au nevoie de refacere.
Dar aici vin şi sufletele oamenilor aflaţi încă în corpul fizic; aceasta se întâmplă în timp ce trupul lor fizic doarme pe Pământ, la trezire nemaiamintindu-şi de călătoria făcută. Trebuie de asemenea menţionat că Nirvana este recunoscută în univers pentru deosebita ei frumuseţe, diversitate şi originala organizare.

10. Deşi nu am fost rezident prea multi ani în Nirvana, încă o consider casa mea. Între activităţile mele de aici, găsesc timp pentru a face câte o vizită mai lungă sau mai scurtă acolo. În zona de univers în care mă aflu, încerc să ajut la crearea unor alte Nirvane pentru aceste civilizaţii, care să semene cu Nirvana Pământului.
11. Cu câtva timp în urmă, noi şi alţi mesageri ai Luminii v-am alertat asupra vremurilor tumultoase care urmau să vină pe Pământ. Iată că acele vremuri au venit. Până de curând, Pământul se afla ancorat exclusiv şi profund în densitatea a 3-a, ceea ce făcea ca informaţia să ajungă greu şi destul de deformată la cunoştinţa fiinţelor umane. Acum, vă aflaţi mult mai aproape de cea de a 4-a dimensiune, ceea ce înseamnă că vălul dintre sistemul vostru planetar şi 4D s-a subţiat considerabil. Informaţiile ajung acum mai uşor şi mai nedeformate la umanitate ceea ce-i accelerează creşterea conştinţei şi îmbogăţirea percepţiilor. Până la sfârşitul acestui an calendaristic, şi mult mai accelerat în următorul, câmpul energetic al planetei se va îmbunătăţii constant astfel că la sfârşitul acestei scurte perioade care a mai rămas, întreaga negativitate va dispărea de pe planetă.
12. Din cauza vitezei foarte mari cu care se derulează evenimentele, este greu de precizat dacă nu cumva va avea loc o devansare a schimbărilor preconizate pentru sfârşitul anului 2012.
Reiterăm promisiunea că fraţii şi surorile voastre din cosmos sunt foarte aproape de momentul întâlnirii cu voi. Ei sunt nerăbdători ca această întâlnire îndelung aşteptată să se realizeze, totul depinzând de evoluţia şi nivelul de pregătire al pământenilor, pentru ca evenimentul să se producă în deplină siguranţă şi fără incidente. Până atunci ei vegează ca pe Pământ să nu se producă evenimente extrem de grave care să poată stopa evoluţia civilizaţiei umane spre dimensiuni superioare.
13. Pe parcursul acestor stadii finale ale călătoriei Pământului la densitatea a patra, rămâneţi fermi în lumină. Ultimele obstacole care au blocat înaintarea sistemului planetar sunt acum înlăturate. Pe măsură ce conştinţa creşte, tot mai mulţi înţeleg adevărurile divine şi rostul lor pe planetă în această perioadă.

14. Aşa cum am spus şi în mesajele anterioare, mulţi vor alege în această scurtă perioadă care a mai rămas, să părăsească această viaţă, mai degrabă decât să accepte lumina care le-ar permite supravieţuirea fizică. Dar sunt de asemenea mulţi cei care-şi vor părăsi corpul fizic în conformitate cu progarmul lor din viaţa actuală. Din cauza dimensiunii inferioare în care mai există planeta, foarte puţini vor fi conştienţi de prevederile acestui program sau care sunt alegerile la nivel de suflet în ceea ce priveşte modul în care îşi vor continua existenţa. Cu siguranţă însă că programul fiecărui suflet a fost astfel întocmit încât să reprezinte soluţia optimă evoluţiei acelui suflet.

15. Aşa cum s-a spus de multe ori, totul în univers se desfăşoară în aşa fel încât pe Pământ să se „aleagă grâul de neghină”. Este bine ca fiecare dintre voi să poată discerne în prezent care sunt acţiunile şi gândurile utile evoluţiei fiecărui suflet, pentru a mai „prinde un bilet la cursa care aşteaptă să demareze”. Străduiţi-vă să faceţi acele alegeri care corespund cel mai mine evoluţiei fiinţei voastre. Depărtaţi-vă de programele care aţâţă la ură, la masacrarea animalelor, la viaţă destrăbălată, la divertismentul de prost gust. Folosiţi-vă timpul cu înţelepciune, numai pentru accelerarea evoluţiei voastre spirituale. Ajutaţii pe alţii care au nevoie şi o doresc, dar în aşa fel încât să nu vă oprească propria voastră înaintare.

16-17. Apelurilor care vi se fac pentru a mari cantitatea de produse cumpărate şi consumate, pentru a revigora economia, răspundeţi-le doar în conformitate cu necesităţile familiei voastre. Conştinţa colectivă se îndepărtează tot mai mult de sloganul îmbogăţirii personale de dragul punerii în mişcare a unor rotiţe economice blocate din alte cauze.
18. Cu câteva luni în urmă Hatonn a vorbit despre puternica opoziţie faţă de acţiunile preşedintelui Obama şi a cerut ca oamenii conştienţi să-l susţină prin meditaţii, rugăciuni, consacrări şi benecuvântări pentru el şi familia lui. Cu toate acestea, mama mea este asaltată cu întrebări legate de unele sau altele dintre acţiunile preşedintelui, mai cu seamă de cei care au moştenit ideea că SUA trebuie să împartă dreptatea în lume şi că modelul de democraţie american este cel mai avansat. Obama va fi capabil să orienteze administraţia sa către acele reforme naţionale şi mondiale care să asigutre pacea în lume.
19. Între timp, în această ţară, cetăţenii şi oficialii aleşi sunt în contradicţie cu privire la direcţiile care ar trebui alese în dezvoltarea viitoare a ţării. De fapt, frământările pe această temă există şi se afirmă tot mai puternic în majoritatea ţărilor unde sunt necesare schimbări.
20.  Ca o linie generală de urmat ar fi ca fiecare să lase ca binele şi răul să fie selectate de forul lor interior, de inima şi sufletul lor căci ele nu greşesc niciodată alegerile. În situaţiile în care aveţi de ales o soluţie, o atitudine, lăsaţi mintea deoparte şi  întrebaţi-vă inima.
21. Adevărul se alege mai uşor când se apelează la inimă şi mai greu când se cere intelectului să o facă. Dacă raţionametului vostru i se opune inima, este semn că sunteţi pe cale să nu alegeţi soluţia cea mai bună.
22. Creşterea frecvenţei voastre de vibraţie şi a planetei va va face să aveţi mai mult discernământ în orice situaţie iar intuiţia va cunoaşte o importantă creştere. Pentru a ajuta acest proces este bine ca aceia dintre voi care o pot face, să consume soluţii conţinând aur monoatomic care sporeşte claritatea.

23. Un indiciu că nivelul vostru de conştinţă este la cote ridicate îl aveţi atunci când nu mai acordaţi prea multă atenţie problemelor lumeşti şi sunteţi preocupaţi mai cu seamă de probleme de spiritualitate, chiar dacă la unele dintre ele nu aveţi răspunsuri. Pentru negăsirea soluţiilor nu vă faceţi griji deoarece atunci când veţi avea nevoie stringentă de ele, le veţi afla.

25. În ceea ce priveşte bolile mintale şi emoţionale, cauza poate fi într-adevăr o încărcătură karmică, dar nu este neapărat adevărat acest fapt dacă în viaţa indivizilor afectaţi a intervenit consumul de produse conţinând toxine, droguri, efecte ale poluării etc. Şi da, acele tipuri de boli, ca şi toate celelalte boli, vor fi treptat eradicate pe Pământ după ce frecvenţa de vibraţie va creşte la nivelul dimensiunii a 4-a.

28. Daca oamenii nu ar interfera cu Mama Natură, în orice domeniu în care se produce o lezare a cadrului natural, totul în lumea voastră ar fi în armonie şi echilibru, aşa cum a fost odata, la începuturile civilizaţiei umane.
Planeta se îndreaptă acum cu paşi mari spre refacerea acelei situaţii fericite.

29. Mi se cere să răspund ce ar trebui să facă lumea pentru ca nepoţii voştri să ascensioneze. Dragii mei, încercaţi mereu să generaţi lumină, să vă creşteţi frecvenţa de vibraţie, a voastră şi a planetei.
Pentru aceasta, puteţi, de exemplu, să vizualizaţi cum Pământul este îmbrăcat într-o lumină alb-aurie, ca soarele la amiază, şi cum această lumină pătrunde în fiinţa celor dragi vouă (copii, nepoţi, etc). Creaţi-le condiţiile necesare să crească frumos, departe de proastele obiceiuri, de droguri, fumat, alcool, destrăbălare. Lăsaţi copiii să facă sport şi plimbări în aer liber, să privească şi să admire frumuseţea naturii.

30. Vorbiţi-le despre probleme de spiritualitate, despre corectitudine şi iubire etc. Fiţi buni şi blânzi cu ei şi învăţaţi-i să iubească toate formele de viaţă lăsate de Dumnezeu, căci ele au rostul lor în menţinerea sănătăţii planetei şi lanţului trofic din natură.

Suzanne Ward
31. Aceste sugestii pot părea simpliste dar pentru o fiinţă în creştere şi formare, au un rol important.

Efortul şi grija voastră pentru educarea generaţiilor viitoare vor asigura frumuseţea şi IUBIREA pe planeta voastră, care poate redeveni una din perlele universului.

Numai iubire! Matei

Sursa:http://www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu