Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 martie 2011

Anul 2011 şi mai departe (1)

Mesaj de la Kryon
(25 February 2011; channeler: Lee Carroll)
Salutări, dragii mei; eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Acesta este prima comunicare făcută de mine, prin channeling, în 2011 (comunicarea a fost recepţionată pe data de 16 feb.2011, nota mea).
Kryon
În aceste momente, doresc să vă dau o imagine de ansamblu a aspectelor numerologice ale anului precedent, 2010, şi apoi, voi face referiri la 2011.
După aceea vă voi aminti ceea ce v-am mai comunicat şi în urmă cu 22 de ani, cu privire la anii care vor urma. Reamintesc că aprecierile pe care le-am făcut şi le voi mai face se referă la potenţialităţi, nu la certitudini, şi aceasta deoarece universul şi lumea voastră nu este statică ci se deplasează într-un sens sau altul, în conformitate cu liberul arbitru al populaţiilor lumii, înclusiv al umanităţii de pe Pământ.Tot ceea ce s-a întâmplat şi se va întâmpla pe planetă nu poate fi decât o rezultantă, a gândurilor, dorinţelor şi acţiunilor fiinţei umane. Dumnezeu face ceea ce îi cereţi voi, indiferent că este vorba de cel mai înalt interes al vostru sau nu.
Nu a trecut prea mult timp de când aţi lăsat în urmă anul 2010. Analiza numerologică se face secvenţial, numerele avansând în mod liniar, dar ele sunt încărcate cu anumite energii caracteristice, care le particularizează.
Vă cer să aruncaţi o privire retrospectivă asupra evenimentelor anului 2010, în care aţi fost implicaţi. Analiza numerologică vă oferă o imagine de ansamblu a energiei, şi ea se referă la numerele corespunzătoare anului.
Numerologia a fost creată pentru a ajuta fiinţele umane să înţeleagă caracteristicile generale ale energiei unei anume perioade. Este una dintre cele mai vechi ştiinţe de pe planetă, şi-i recomand partenerului meu să-şi însuşească cât mai temeinic acest tip de cunoaştere. Numerologia poate fi simplu de interpretat, dat poate fi şi foarte complexă, dacă cineva doreşte să-i cuprindă întreaga semnificaţie.
Să analizăm retrospectiv anul 2010, adică 2,0,1,0. În cea mai simplă analiză, cifra zero va fi neglijată, deşi energia lui zero nu este chiar nulă, valoarea şi natura ei fiind determinate de locul ocupat de ea în componenţa numărului analizat. Cu toate acestea, în cazul de faţă, vom lua în consideraţie doar numerele de la 1 la 9. Să mai spunem că numerologia a fost dezvoltată de-a lungul timpului mai ales în Tibet.

Grupurile duale 11, 22, 33, 44, etc le vom numi numere maestru. Însumând, din numărul 2010 cifrele 2 şi 1, ne va rezulta cifra 3 care nu este un număr maestru, însă are semnifucaţia particulară de „catalizator”. Efectul de catalizator s-a manifestat în 2010 în special asupra compoziţiei ADN-ului vostu. Aceasta m-a determinat să cer canneler-ului meu, ca în anul precedent să scrie o carte despre ADN, care este cartea a 12-a din Seria Kryon. Numărul 12 nu „cade” întâmplător ci este legat de cele 12 energii ale noului ADN (12 spirale energetice). Observaţi cum se îmbină cifra trei cu numărul 12, care rezultă din multiplicarea lui 3 cu 4.
Prin urmare, putem spune că anul 2010 (adică cifra 3), care a constituit un catalizator pentru fiinţa umană, îşi va arăta efectele în perioada următoare în viaţa, componenţa şi realităţile fiinţelor umane.
Este util să vă amintiţi de ceea ce aţi conceput sau început în cursul anului precedent, pentru a cunoaşte cam pe ce linii principale ar trebui să vă continuaţi activitatea, în perioada post 2010.
Ideile şi planurile care v-au apărut în anul precedent le puteţi continua şi materializa în acest an, 2011. Aceasta lămureşte şi sensul afirmaţiei că anul 2010 a fost doar începutul tuturor acţiunilor şi sensurilor de desfăşurare a evenimentelor care ulterioare.

2011
Numărul reprezentând acest an, 2011, trebuie analizat ţinând cont de modul cum sunt plasate cifrele în componenţa acestui număr. Deci, ne vom uita la 2,011 separat şi împreună.

Separat: Cifra doi înseamnă dualitate. Dualitatea este o caracteristică a puzzle-ului uman, energia cu care aveţi de-a face în fiecare zi, dar şi pendularea lui unu, între lume (exterior) şi sinele interior. Poziţionarea aceasta arată că energia planetei va mai exista încă în stare duală dar planeta va pendula între starea 3D şi multidimensionalitate.

În componenţa numărului 2011, cifra doi semnifică dualitatea în timp ce numărul 11 reprezintă măestria. Cele două ipostaze în care se află planeta arată că în acest an starea duală va exista simultan cu singularitatea, cu unicitatea.
Unsprezece înseamnă stare de iluminare, care se va accentua în valuri la fiecare dată de 11 a fiecărei luni şi va avea un maxim pe 11.11 (adică pe 11 noiembrie, când se va realiza triplul 11).

Impreună: Cele două grupuri 11 reprezintă iluminarea în dualitate. Aceasta spune că anul în curs va fi un an foarte interesant şi conţine confirmarea: Călătoria voastră pe „nava” Pământ va continua în zona luminoasă a Creaţiei.
Deplasarea „haosului”de pe planetă se face în direcţie pozitivă.
Există toate şansele ca potenţialităţile acestui an să se transforme în realitate. Realizarea acestui rezultat va trece prin multă incertitudine în mintea oamenilor, mulţi dintre ei considerându-se la limita posibilităţilor lor de a rezista.

Se poate pune întrebarea firească: „ Dacă direcţia spre care ne îndreptăm este cea corectă, cea pozitivă, de ce trebuie să se mai treacă prin atâtea sacrificii?” Răspunsul este că în natura omului există o importantă reticenţă la ceea ce este nou.
Din acest motiv, chiar lucrurile favorabile vor fi primite cu o anume neîncredere. Acesta arată că omul preferă rutina, complacerea în vechile energii, care, chiar dacă nu i-au adus fericirea, măcar îi sunt cunoscute şi nu-i oferă surprize care să-l scoată din obişnuit

Analiza numărului întreg: Suma cifrelor din care este format 2011, dă cifra 4 care reprezintă numărul Gaei. Printre altele, acesta va fi un an Gaia. Este vorba despre entitatea Pământ care se află în procesul amplu al schimbărilor. Vor fi încă multe mişcări ale scoarţei planetare şi modificări ale vremii care vor provoca în multe locuri manifestări severe.
În 2011 se vor reface, pe o variantă comprimată, evenimentele care s-au produs la anumite distanţe în timp, începând cu anul 1989. Anomaliile vor fi mai frecvente dar vor avea natura celor cu care v-aţi mai întâlnit din 1989 încoace. Această densitate de evenimente (mai cu seamă în ceea ce priveşte vremea) vă va da impresia că vă confruntaţi cu ceva nou. Va fi doar refacerea unui ciclu de evenimente prin care aţi mai trecut, dar la o altă scară.
Noutatea constă în faptul că acest ciclu de evenimente se va produce mai devreme decât era preconizat. Exista un motiv pentru asta şi el se referă la necesitatea accelerării schimbării în conştinţa umană pentru a nu face ca termenul stabilit să nu mai fie fezabil. Termenele sunt impuse de momentul Alinierii Galactice, ceea ce include şi alinierea soarelui vostru cu centrul galaxiei. La aceasta se referă şi vechile profeţii.
Este din ce în ce mai clar că CEVA se întâmplă în acest sistem solar. În principal, a crescut şi se va accelera în continuare viteza de modificare a ADN-ului uman şi viteza cu care se derulează evenimentele, totul implicând creşterea frecvenţei de vibraţie în sistemul vostru planetar.

Permiteţi-mi să vă întreb, pe voi, Lucrătorii în Lumină, dacă nu aţi început să percepeţi accelerarea timpului!? Evident că da, şi pentru aceasta nu trebuie să fii neapărat Lucrător în Lumină. Nu rareori, accelerarea trecerii timpului vă crează stări de disconfort, de enervare.  Mulţi nu mai aveţi un somn liniştit, vă treziţi, în unele cazuri, la trei dimineaţa cu un fel de nedumerire a ceea ce vi se întâmplă. În asemenea momente, este bine să vă amintiţi că perioada aceasta pe care o trăiţi este una de excepţie cu care nu v-aţi mai întâlnit, este perioada schimbărilor care ating şi fiinţa voastră..

Cei care m-aţi urmărit de-a lungul anilor, poate vă amintiţi că în urmă cu 22 de ani vă avertizam că în viitor, unde pământurile dădeau recolte îmbelşugarte, se va instala deşertul iar acolo unde uscăciunea era dominantă, pământul va da roade bogate. Seceta, spuneam atunci, se va muta în alte zone de pe glob.

Sunteţi în mijlocul unui ciclu care va duce la răcirea planetei. Ciclul acesta de căldură cu care lumea se confruntă de câţiva ani este înşelător. El anunţă în fapt viitoarea eră glaciară. Situaţia aceasta a mai fost cândva pe Pământ; nu peste prea mult timp, ea va reveni. Situaţia actuală va mai dura o generaţie plus încă vreo cinci ani.
Leee Carroll
Deocamdată, calotele glaciare vor continua să se topească şi această va avea efecte colosale, cu care nu v-aţi mai întâlnit nici voi şi nici strămăşii voştri.
Acest ciclu se repetă la mai multe mii de ani, şi despre el nu a rămas nimic în istoria omenirii. Singurele mărturii se regăsesc în trunchiurile copacilor pietrificaţi şi în straturile gheţarilor de la poli.

Topirea calotelor de gheaţă va avea un efect profund asupra planetei, în toate felurile. Va fi imposibil ca asemenea eveniment să se producă fără să aibă un efect aproape total asupra vieţii de pe planetă. Schimbările au început deja să se manifeste. Masa apelor rezultată din topirea gheţarilor va strica total fragilul echilibru masic al planetei. În acest fel, vor apărea eforturi şi tensiuni mecanice înterioare în scoarţa Pământului, care vor activa vulcani consideraţi total stinşi şi se vor produce cutremure mai multe şi mai puternice, în diverse zone.

Si aşa este!
Kryon

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu