Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 februarie 2011

TIMPUL SCHIMBĂRII-2011


(25 ian.2011; Channeler: Allison Rae)          
Allison

Motto :" Cel care supravieţuieşte nu este cel mai puternic sau cel mai inteligent din specia sa ci cel care este mai adaptabil la schimbare." Charles Darwin

Că suntem pregătiţi sau nu, sosirea celui de al doilea Mare Val este iminentă!
Dacă simţiţi enervare, sensibilitate, poate un pic de frică sau prea multă exuberanţă, toate aceste stări vor fi ponderate în timpul anului 2011.Cu şase eclipse în acest an, patru planete în schimbarea semnelor zodiacale şi stări volatile în derulare, 2011 va fi un an plin de provocări.
Observaţi mişcările masive care s-au produs deja în primele săptămâni ale noului an, inundaţiile istorice din Australia, revoluţia politică şi socială din Tunisia, şi tragica pierdere de vieţi omeneşti într-o tentativă de asasinare, în Statele Unite (Nota C.M.:La acestea se mai pot adăuga evenimentele tragice din Rusia şi prezentele revolte din Egipt). Mai puteţi încă adăuga pe această listă: misterioasa moarte în masă a milioane de peşti şi păsări în diverse locuri de pe planetă, unele accidente rutiere de loc abişnuite, frământările politice remarcate în unele ţări etc. Valurile schimbării vin tot mai repede deoarece acest an oferă, prin energiile pe care le-a primit planeta, oportunităţi rare de a revoluţiona realitatea în care trăim. Următoarele două luni ne vor da o idee mai clară despre modul în care aceaste volatilităţi se vor manifesta pe mapamond.

În linie dreaptă                                                                                                                
Gigantica planetă Jupiter şi-a încheiat călătoria în Zodia Pestilor şi a intrat în focul Zodiei Berbec. Pe 11 martie, urmeză Uranus, planeta haosului. Saturn se transferă retrograd în Balanta iar Chiron intră în Peşti. Totul pare să urmeze întocmai controversatul calendar Maya.
 

Intervalul 2-4 februarie este, numerologic, deosebit de puternic.Vărsătorul Lunii Noi aliniat cu poarta Imbolc (sau Lammas, dacă sunteţi în emisfera sudică)(?), urmat de Lună Plină în Leu / Varsator, pe 17 /18 februarie.
În martie energiile de pământ vor atinge flăcările lui Uranus în Berbec, activarea Lunii Pline în Leu, chiar înaintea Eqinoxului din 20 martie. Pe 4 aprilie, tranzitează Neptun alăturându-se fratelui său Chiron în Peşti, şi deschiderea unei porţi multidimensionale a iluminării care va crea confuzie dar şi clarificări.
În conformitate cu interpretarea dată de Carl Johan Calleman calendarului Maya, va începe perioada cea mai interesantă a anului 2011. Astfel, începând cu 9 martie, va creşte puternic rata de evoluţie a conştiinţei, căreia i se va atribui un factor de multiplicare de 20, ceea ce va echivala cu creşterea cumulată a conştiinţei din perioada 1999 până în prezent, sau cu 20 de ani înainte de 1999. În loc să dureze 10, respectiv 20 de ani, acum va dura doar 20 de zile.
Această fază, şi toate cele nouă Cicluri din sistemul Calleman se vor încheia pe 28 octombrie 2011.
Dacă Calleman are dreptate, şi eu nu am motive să nu-l cred, viaţa pe Pământ va arăta radical diferit înainte de sfârşitul cestui an, faţă de cum arată acum. 

Timpul, aşa cum îl cunoaştem şi-l apreciem noi, va intra în colaps, schimbări în acest sens devenind observabile încă din luna martie a acestui an. Practic, ce va însemna aceasta? Viteza de derulare a evenimentelor va cunoaşte o creştere exponenţială, gândurile şi dorinţele oamenilor se vor materializa mult mai repede, se vor multiplica posibilităţile ce realizare, vor creşte sincronicităţile în realizarea programelor pe care le elaborăm. La început, constatarea acestor abilităţi va provoca un oarecare haos, până la deprinderea cu ele. Oricum, va fi şi un mod de a ne exprima bucuria şi spiritul inventiv.

Marea pictură
Aşa cum am scris în Prognoza mea pentru 2011, anul acesta este un punct critic, un nou foarte mare început pentru omenire. Aşa că este bine să trăim din plin această perioadă, fără a ne conserva aşteptările pentru anul 2012. Altfel, vom regreta că nu am folosit oportunităţile acestui an al multiplelor schimbări. Cine ţine ”ochii închişi în 2011, va avea ce regreta când îi va deschide în 2012”.
Anul 2011 vă puteţi plimba pe valuri de energie care vă vor aduce rapide modificări în conştiinţă, în starea de sănătate, în starea generală a fiinţei voastre. Totul este să acceptaţi schimbarea, şi să nu vă cramponaţi de trecut, de valorile materiale în care s-au înglobat vechile energii. Schimbările vor avea loc oricum, doar că, cei care le neagă sau le refuză se vor adapta mai greu noilor situaţii, noilor concepte şi nu vor avea o viaţă confortabilă. Cei care le vor refuza cu ostentaţie, se vor îndepărta tot mai mult de fluxul general al schimbării, până când se vor hotărî (la nivel de suflet) să plice.
Trucul de a reuşi înaintarea, fără a fi trântit de val, este cel utilizat de cei care fac surf în Hawaii; ei se plasează mereu înaintea valului.
Cine doreşte să aprofundeze problema, o poate face accesând adresa de mai jos, unde poate găsi un material ajutător care-l va ajuta să navigheze cu mai multă uşurinţă pe valurile enegiilor din 2011.
 Allison

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu