Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

NU VĂ PIERDEŢI CREDINŢA, COPII AI LUI RA !

De la Mama Sekhmet
(7 dec.2010; channeler: Beth Trutwin)

Salutări, copii ai lui Ra ! Vă vorbeşte Mama Sekhmet
Chimaţi-mă în viaţa voastră pentru a vă ajuta în purificarea pe care doriţi să o faceţi, acum, spre finalul perioadei de prefaceri şi atingerea punctului zero. Procedeul este simplu : este suficient să rostiţi numele meu, înainte de a dormi. Eu vă voi aduce cu mine pe Nibiru prin armonia unei melodii.

Eu vin în seara asta pentru a aduce un mesaj de speranţă.
Amintiţi-vă în această seară de moştenirea voastră din trecut. Amintiţi-vă de timpurile, nu foarte îndepărtate, când eraţi AVATARI. Amintiţi-vă de Sinele vostru Cosmic!
Fiecare dintre voi a mai fost aici, pa Pământ, înainte; include-te şi pe tine. Unii dintre voi s-au încarnat pe Pământ de nenumărate ori, alţii, doar de căteva ori. Dar, toţi aţi crescut sub ocrotirea Mamei Pământ. Împreună ajutaţi acum la înălţarea planetei care v-a crescut cu atâta dragoste. Sunteţi seminţe stelare care finalizaţi un Grandios Experiment. Fiecăruia dintre copiii mei le dăruiesc dragostea mea nemărginită, îndiferent dacă lucrează în lumină sau a rămas în întuneric.
Sunteţi jucători pe o scenă gigantică. Nu uitaţi că trebuie să vă iubiţi fără condiţii aşa cum fac eu cu voi. Sunteţi Lumini Divine prin naştere.V-aţi trezit, sunteţi conştienţi, şi vi se cere să menţineţi Înalta Vibraţie a Conştiinţei pure, Adevărului şi Bucuriei.

Văd cum primiţi informaţii la ştiri. Ei vă spun poveşti despre comandantul Sirian, Barack Hussein Obama. Ei vor să credeţi că el negociază cu forţele întunericului. Să nu-i credeţi căci nu este adevărat. Nu este adevărat! Intenţia lor este să nu vă treziţi, să vă menţină inerţi şi abulici, dominaţi doar de frică.
Preşedintele dă semnale care par confuze, în scopul de a păstra secrete negocierile din spatele scenei.

Amintiţi-vă povestea cu Lordul Aragorn care a abătut atenţia de la micii hobbiţi simulând o bătălie falsă dând timp micilor blânzi să aprindă focul.(nota C.M.: Este vorba de un basm de mare succes, scris de J.R.R. Tolkin şi publicat în anul 1937). Aceasta este o tactica veche iniţiată şi pusă în practică acum de experţi. Ignoraţi diversiunile, fumigenele şi oglinzile care falsifică. Bătălia este câştigată! Cei blânzi vor moşteni Pământul. 

Întotdeauna a fost aşa, căci adevărul trebuie să biruie. Aşa va fi şi acum.

Amintiţi-vă că AVATAR comandorul Siriusian este omul-câine, reprezentat pe Pământ ca Anubis, fiinţa cu cap de şacal. El are un rol extrem de important în acest Clan venit de pe Sirius, din Constelaţia Câinelui. Rolul său este de a deconspira pe cei care vor trebui judecaţi şi pedepsiţi.

Este tactica preşedintelui Obama de a păstra o anume incertitudine, pentru a se putea apropia căt mai mult de cei care au planuri de distrugere, şi a le cunoaşte toată încrengătura. La sfârşit, judecata va avea loc, înainte ca el să vină să mă vadă.
Acest timp este diferit de ceea ce a fost până acum.
Cronologia Pământului va fi modificată, nu se va mai lucra cu timpul liniar, care n-a fost decât o convenţie.
Sufletele trecute prin Gaura Neagră a Scorpionului, vor fi şterse definitiv din acest timp liniar. Creaţia lor va fi dezintegrată iar ele se vor întoarce la lumină, devenind creaturi noi, care o vor lua de la capăt.

Voi sunteţi toţi co-creatori ai acestei noi realităţi de pe Pământ.
Chemaţi-i pe cei de pe navele spaţiale!
Chemaţi-vă maeştri (gurus)!
Cereţi asistenţa lui ACUM, pentru a depăşi întunericul aflat acum în guvernele statelor din întreaga lume.
Cereţi ca legile cu care sunteţi judecaţi să fie drepte şi nepărtinitoare!
Cereţi instaurarea statului de drept!
Apelaţi la Maestrul Lady Nada pentru a aduce prin intermediul justiţiei, libertatea şi frumuseţea pe acest pământ.
Apelaţi la mine, Marea Mamă!
Fiţi activi, discutaţi cu vecinii, cu cunoştinţele, cereţi referendum pentru problemele cruciale, trimiteţi email-uri prietenilor.
Mobilizaţi-vă pentru a instaura dreptatea şi a înlătura răul.

Dragii mei, nu mai este timp de pierdut. Nu lăsaţi pe seama altora ceea ce ar trebui să faceţi voi!
Fiţi vigilenţi şi neînduplecaţi cu cei care fac acte de nedreptate, demascaţi-i!
Cereţi-vă drepturile, nu vă lăsaţi călcaţi în picioare! Fiţi în avangarda schimbării!

Amintiţi-vă că eu vă pot ajuta, dacă mi-o cereţi. Amintiţi-vă angajamentul vostru cu care aţi venit pe Pământ, în această viaţă!

Comandantul Siriusian a început ca un senator, sub îndrumarea Master Lady Nada şi KOS, a promulgat legi noi, care ocazionează ceremonia de miercuri de la Casa Albă. A fost un moment mult, mult aşteptat. Invitaţia făcută fermierilor negri a fost acceptată şi tratată cu respect, răbdare şi dragoste, de toată lumea. Evenimentul a fost de 1000 de ori mai apreciat în ceruri, de unde se va trimite recompensa cuvenită; începând cu Nibiru, casa voastră originală.

În Şelah ~ Mama Sekhmet

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu