Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 ianuarie 2011

Mesaj pentru săptămâna 2-9 ian.2011

De la maestrul Hilarion
(2 January 2011, Channeler: Marlene Swetlishoff)

Preaiubitilor,
Festivităţile de sfârşit de an s-au încheiat iar Noul An şi-a făcut debutul, fiind marcat de extraordinare şedinţe de meditaţie la nivel mondial la care zeci de mii de Lucrători în Lumină au luat parte (nota C.M.: numai în România, în noaptea de revelion, între orele 23,00 şi 03, au fost în program maraton de meditaţie, peste 35.000 de yoghini!).
Din perspectiva noastră, acest val al meditaţiilor va aduce împortante transformări în conştiinţa oamenilor de pretutindeni, atingând nu numai conştiinţa participanţilor dar şi a celor dragi lor, a vecinilor şi omului obişnuit. Noi, cei din tărâmurile înalte am sprijinit această manifestare, legiuni de îngeri participând alături de voi la sărbătoarea de înnoire a anului.
Fiecare persoana care a luat parte activă la aceste manifestări este un curăţitor de cale şi un Creator care a contribuit la formarea marelui potenţial energetic al acestui eveniment major care va contribui la schimbări pozitive pentru Umanitate şi în sistemul vostru planetar, schimbări ce se vor produce în 2011.
Acest eveniment, întâmpinat şi sărbătorit cu speranţa de mai bine şi prin meditaţii a făcut parte din Planul Divin.

Suntem încă în atmosfera sărbătorească a acestui început de an, fiecare dintre voi devenind mai puternic şi mai hotărât să participe activ la Schimbarea aflată în plin proces de desfăşurare.
Pentru felul în care v-aţi comportat şi aţi trăit aceste zile festive vă acordăm preţuirea şi aplauzele noastre.
Nu pot să nu accentuiez încă o dată remarcabilul salt în evoluţia întregii umanităţi, produs ca urmare a minunatelor trăiri pe care le-a avut fiecare dintre voi în aceste zile de sărbătoare. Urmările pozitive le veţi observa şi voi în viaţa de zi cu zi, pe parcursul acestui an.
Continuaţi să mergeţi pe calea voastră plină de Lumină, dragii mei, şi păstraţi la cote înalte viziunea voastră asupra Înălţării planetei Pământ şi a umanităţii, care o va însoţi. Nu întrerupeţi eforturile pentru purificarea corpurilor voastre fizic, mental şi emoţional. 

Păstraţi-vă curată şi cât mai primitoare cămara specială în care vă intâlniţi în fiecare zi cu sufletul şi Spiritul nostru Înalt (prin meditaţie n.m). Retrăgându-vă cu regularitate în acest spaţiu minunat al fiinţei voastre, veţi face ca lumina divină să strălucească tot mai puternic iar elevarea voastră spirituală să se accelereze. Acesta este un mijloc minunat şi sigur de ascensionare a fiinţei.

Castelul Sf.Hilarion
Sinele vostru Superior este acum într-o activitate febrilă impulsionându-vă să faceţi ceea ce depinde de voi în vederea creşterii conştiinţei voastre. El speră ca în curând să ajungă să fuzioneze cu sufletul vostru astfel ca ", NU NEVOIA MEA CI VOIA TA SĂ SE ÎMPLINEASCĂ PRIN FIINŢA TA, ACUM ". În acel moment vi se va dezvălui Planul Divin, privind înţelegerea schimbărilor pozitive care cuprinde şi fiinţa fiecăruia dintre voi.
Rămâneţi în pace, Dragilor!
În existenţa voastră viitoare vă îndreptaţi spre lumină, astfel că viaţa voastră de zi cu zi va fi din ce în ce mai plină de bucurie şi extaz.

Întocmiţi-vă un program zilnic de gândire pozitivă asupra a cel puţin cinci dorinţe (lucruri materiale, stări, situaţii, elevare spirituală) care aţi dori să le înfăptuiţi, mulţumiţi Divinităţii ca şi cum vi s-au îndeplinit deja, şi credeţi cu tărie şi încredere că ele sunt ca şi manifestate în viaţa voastră.

Până săptămâna viitoare ....
EU SUNT Hilarion

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu